376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 Τρι Απρ 09, 2013 10:01 pm
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τουρτιτσα έγραψε:Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε;;;
Ουφ! Βαρέθηκα πια την παλιοβροχή! Πότε θα καλοκαιριάσει επιτέλους;
Πάλι έβηχε το πουλάκι μου χθες βράδυ. Αυτή η υγρασία μας έχει τρελλάνει.....
γεια σου σωτηρια.ασε μην λες για βηχα γιατι φετος τα εχουμε παιξει.εγω εχω την μεγαλη με βηχα παλι.δεν βοηθησε καθολου ο καιρος φετος και αρρωστησαν πολυ τα παιδακια.
περαστικα σας.
Σ'ευχαριστώ Γεωργίτσα μου! Επίσης! Τον πήγα στη γιατρό χθες. Μασκούλες πάλι για καμιά βδομάδα....Το τι μάσκα έχουμε κάνει φέτος είναι άλλο πράγμα......
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:τελικα ναι για μαιο το παμε και βλεπουμε
Εσύ πότε με το καλό κοριτσάρα μου; Μπήκες στο μήνα σου;
τη μπεμπτη μπαινω στον μηνα μου.φτανουμε στην τελικη ευθεια ναι
Άντε, με το καλό να κρατήσεις τον μπεμπούκο σου στην αγκαλίτσα σου Τιτίκο μου!!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα Σωτηράκη!!! Περαστικά ρε εσυ!!! Εμείς εδω πάνω έχουμε και την κώλο υγρασία!!! Εμείς είμαστε οικογενειακώς στο σπίτι άρρωστοι εγώ και ο Γαβριηλ και με αντιβίωση... Λοιμώξεις του αναπνευστικού η διάγνωση!!! Σήμερα ο μικρός είναι καλύτερα αλλα θα τον κρατήσω και αύριο σπίτι! Δηλαδή όχι εγώ ο Αλεξης που πήρε αδεια να μας γιατροπορευσει... Εγώ πρέπει να πάω στην δουλειά... Αρκετά τεμπέλιασα!!!
Περαστικά και σ'εσάς Γεωργίτσα μου! Άντε υπομονή! Φτάνει ο Μάιος σιγά σιγά!!!
τουρτιτσα έγραψε:μα ποσο κομπλεξικα ατομα υπαρχουν.
Δεν κατάλαβα για ποιο θέμα λες αλλά θα συμφωνήσω μ' αυτό που λες γιατί δυστυχώς το συναντάμε συνέχεια εδώ μέσα.......
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα Σωτηρία μου! Να μας φιλήσεις το αγόρι σου... Όχι άλλες αρρώστιες φέτος, έλεος! Εμείς είμαστε με μύξες και τα 2. Από το απόγευμα το γατί είχε περισσότερες, ελπίζω να μην χειροτερεύσει. Τιτικάκι όπως το είπες, πάμε για Μάιο και βλέπουμε!
Περαστικά και σ'εσάς Αλικάκι μου! Άτιμη υγρασία! Θα τον φιλήσω τον πριγκηπάκο μου! Κι εσύ να μου φιλήσεις τα κοριτσάκια σου τα όμορφα!!!