26 Απ: peiraiwtises!!!!! Παρ Νοε 09, 2012 12:52 pm
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
antonia32 έγραψε:πειραιωτισσες τι λεει;
μαρινακι κανατε τελικα εμβολιο;;
σισσυ φευγω απο το σπιτι σου και την ωρα που περνουσα εξω απο το νεκροταφειο περναει το λεωφορειο. με κοιταζαν λιγο οι επιβατες σαν την λωλη! σου λενε που παει αυτη με το παιδι αγκαλια μες το βραδυ και παιρνει και το λεωφορειο εξω απο το νεκροταφειο; και πανω που ελεγα οτι αυτο ειναι οτι πιο ανατριχιαστικο για αποψε ηρθε το καλυτερο!!
την ώρα που ανεβαζα το γιωργο πανω για μπανιο μου λεει ο κακος ερχεται. δεν δινω σημασια. μπαινουμε στο δωματιο του και μου λεει παει κακος. αρχιζω να ανατριχιαζω αλλα δεν μιλαω ξανα. το συνεχιζει κανενα διλεπτο-τριλεπτο και του κεω κακος δεν υπαρχει. εγω ειμαι εδω μονο θα σε προσεχω κανεις δεν θα σε πειραξει κλπ. τον βαζω για μπανιο και αρχιζει παλι. "εφυβε κακος", "πουντο κακος" . τον βγαζω απο το μπανιο και συνεχισε τα "εφυβε" "εφυβε κακος" του λεω η μαμα ειναι ο κακος μου λεει οχι, του λεω ο γιωργος (δηλαδη ομικρος μου) ειναι ο κακος (γτ ειχε κατουρηθει πριν και λεω μηπως ελεγε τον εαυτο του κακο) μου λεει οχι. εν τω μεταξυ κοιτουσε στο δωματιο σαν οντως να εψαχνε καποιον. και τελος καρφωθηκε στην πορτα και του λεω τι κοιτας το μικυ που σου εχω στην πορτα και λεει ναι και του δειχνω το μικυ και σηκωνει το βλεμμα αρα δεν κοιτουσε το μικυ αλλα κατι αλλο σκεφτοταν. πραγματικα εν αεχω να πω.
χρυσα αυτα να τα πω στην αλινα η θα μας κοιταει καλα καλα
antonia mou mipos eide kanena paidiko me kapoion kako kai tou emeine tou paidiou ti na po