51 Απ: peiraiwtises!!!!! Παρ Νοε 09, 2012 2:14 pm
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το πουλακι ωχ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τσιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυantonia32 έγραψε:το πουλακι ωχ!!
Να τον χαίρεσαι τον μικρό, γλυκό σου τύρρανο!!! Είμαι κεντρικά, κοντά στην Ευαγγελίστρια, εσύ?antonia32 έγραψε:καλως ηρθες στην παρεα μας και να χαιρεσαι τη μικρη σου! εγω εχω ενα παιδακι να τοπω, γλυκο τυραννο να το πω, μαιμουδακι να το πω, το Γιωργο τελοσπαντων 22 μηνων. πειραια που εισαι;
antonia32 έγραψε:δευτερη φορα που ακουω ποσο μικρος ειναι ο πειραιας σημερα!! σισσυ;; τι λεγαμε τοπ ρωι...
εννοω το συγκροτημα που ειναι τζαβελα και αλεξανδρου στο δρομο πουβγαινει στο φαληρο.
παω για νανακια σιγα σιγα και κανονιζουμε για καφε η βολτα με τα ζουζουνια! καληνυχτα!!
ΕΓς ΕΧς ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΑΡΑ 8Α ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΦΑΙ..ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΑΑΑ(ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ)ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..antonia32 έγραψε:Καλά είστε; Εμείς φτιάξαμε μοσχάρι με το γιο κ πήγε στο ντουλάπι που έβαλα προχθές το γι σου να παίξει κ έβγαλε όλες τις οδοντογλυφίδες κ έκανε μια κουζίνα αλλά είχε πλάκα όπως τις μάζευε γιατί ξέρει ότι τρυπάνε! θεός o μικρός. Α ζήτησε κ το γιο σου ! O άλλες κοπελιές τι καλό κάνατε;
KALHMERA EIRINAKI..EMENA KSYPNHSE KAI KSANAKOIMH8HKE..KAI EGW PINW KAFEDAKI..eirini31 έγραψε:antonia , sissy
ti kanete koritsares mou? xypnisan ta anrakia sas?
emena o gios mou vlepei paidika tora ego pino ton kafe mou
marinaki <3 <3 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!αντωνια δνε ξερω ρε συ κ εγω πιστευα οτι θα μου βαλει αυγο αλλα!!!χαχαχα ελα ρε να τησ μαθες ολες ολες την συνταγε κ καθε φορα να μου λεσ απο μια ,μα σου εφερε κ μικρο βιβλιο...το πουλακι τσιου μιλαμε το ακουσα χθες κ γελαγα σαν χαζο κ πρν το εβαλα στον μπεμπη κ χορευε
χαχαχα το τελοσ σημερα το ειδα οτι το πατησε το τραχτερ δνε το ειχα δει χθες.....αντωνια ξεχασα δνε την εκανα γτ ειχα ενα πιατο μακαρονια με κρεασ κ εφαγε αυτο ο αντρασ μου κ εγω κατι ψιλοβλακειες σημερα θα το κανω ομωσ κ θα σου πω....κοιμαστε σισσυ τωρα!!εσενα δνε χορευει αλλα σηκονονεται..φιλια κοριτσια θα τα πουμε παω να ετοιμαστουμε κανει κ μπρρρρρρρρρρρρsissympempis έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!αντωνια δνε ξερω ρε συ κ εγω πιστευα οτι θα μου βαλει αυγο αλλα!!!χαχαχα ελα ρε να τησ μαθες ολες ολες την συνταγε κ καθε φορα να μου λεσ απο μια ,μα σου εφερε κ μικρο βιβλιο...το πουλακι τσιου μιλαμε το ακουσα χθες κ γελαγα σαν χαζο κ πρν το εβαλα στον μπεμπη κ χορευε
KALHMERA MARINAKI..:)EGW TO EVALA HXO KLEISEIS..TI KANEI TO ZOUZOUNI SOU..EMENA DEN XOREYEI AKOMA.. ALLA TOY ARESEI..GELAEI..EIDIKA STO TELOS..!
AASTA NA PANE EXEI POLU KRYO GAMWTO..marinaki <3 <3 έγραψε:χαχαχα το τελοσ σημερα το ειδα οτι το πατησε το τραχτερ δνε το ειχα δει χθες.....αντωνια ξεχασα δνε την εκανα γτ ειχα ενα πιατο μακαρονια με κρεασ κ εφαγε αυτο ο αντρασ μου κ εγω κατι ψιλοβλακειες σημερα θα το κανω ομωσ κ θα σου πω....κοιμαστε σισσυ τωρα!!εσενα δνε χορευει αλλα σηκονονεται..φιλια κοριτσια θα τα πουμε παω να ετοιμαστουμε κανει κ μπρρρρρρρρρρρρsissympempis έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!αντωνια δνε ξερω ρε συ κ εγω πιστευα οτι θα μου βαλει αυγο αλλα!!!χαχαχα ελα ρε να τησ μαθες ολες ολες την συνταγε κ καθε φορα να μου λεσ απο μια ,μα σου εφερε κ μικρο βιβλιο...το πουλακι τσιου μιλαμε το ακουσα χθες κ γελαγα σαν χαζο κ πρν το εβαλα στον μπεμπη κ χορευε
KALHMERA MARINAKI..:)EGW TO EVALA HXO KLEISEIS..TI KANEI TO ZOUZOUNI SOU..EMENA DEN XOREYEI AKOMA..
ALLA TOY ARESEI..GELAEI..EIDIKA STO TELOS..!
eirini31 έγραψε:geia sou marinaki
koritsares sas afino girise o antras mou apo vardia. tha ta poume argotera!
filia koritsia
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης