101 Απ: mikres manoules... Τετ Οκτ 31, 2012 6:28 am
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
Evita1988 έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε??
kalispera evita mou! kala eimaste. esy pos eisai koritsi mou? o mikros sou ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Evita1988 έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε??
.katerinasmurf. έγραψε:καλμερα μανουλιτσες τι κανετε?
sissympempis έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλμερα μανουλιτσες τι κανετε?
koritsia mou..eleipa kai den eixa internet..frikh..elpizw na eiste kala eseis kai ta zouzounia sas..
καλημερα αντονιαμου και εγω θελω να βρεθουμε αλλα εχω πηξει στα απογευματινα στη δουλεια την αλλα δευτερα ομως θα εχω ρεπο και αμα εχει καλο καιρο και μπορειτε να συναντηθουμε.antonia32 έγραψε:Καλημέρα!! O γιος τρώει πρωινό o εγώ πίνω καφέ o κάνω τσιγάρο. Πότε θα σε δούμε κατερίνα?
ναι φλοκαφε!!!!antonia32 έγραψε:Οκ! Φλοκαφέ ταμπούρια? Κ οποία άλλη μαμά θελει εκεί θα είμαστε αν έχει καλό καιρό!
eirini31 έγραψε:antonia mou kanoniste eseis kai an boreso tha ertho! filakiaaaaa
eirini31 έγραψε:sissy pou eisai kopela mou?ehoume kairo na ta poume. pos einai o mikros sou? ante makari na ginei i sinantisi kai na boreso na ertho koritsia thelo poli na gnoristoume kai apo konta
.katerinasmurf. έγραψε:καλημερα αντονιαμου και εγω θελω να βρεθουμε αλλα εχω πηξει στα απογευματινα στη δουλεια την αλλα δευτερα ομως θα εχω ρεπο και αμα εχει καλο καιρο και μπορειτε να συναντηθουμε.antonia32 έγραψε:Καλημέρα!! O γιος τρώει πρωινό o εγώ πίνω καφέ o κάνω τσιγάρο. Πότε θα σε δούμε κατερίνα?
.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα κορειτσακιαμου τι κανετε?
πριν λιγο κοιμηθηκε αλλα και στον υπνοτης ακομα κλαιει πρεπει να την εχουν πιασει παλι τα δοντακιατης γιατι οταν μου εκανε πυρετο της εδωσα ντεπονακι κοιμηθηκε και οταν ξυπνησε δεν εκανε καθολου. εχει πολυ γκρινια δεν μπορω μωρε να το βλεπω ετσι.sissympempis έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα κορειτσακιαμου τι κανετε?
emeis kala eimaste..eseis ti kanete??h mikrh??
se katalavainw apoluta 2 vdomades eixa gkrinia apo dontia kai petagotan kai 5 fores mes ston ypno tou..eftixos eskase to ena panw donti pou htan fouskwmeno kai hremhse ligo..perimenw gia to allo twra...katerinasmurf. έγραψε:πριν λιγο κοιμηθηκε αλλα και στον υπνοτης ακομα κλαιει πρεπει να την εχουν πιασει παλι τα δοντακιατης γιατι οταν μου εκανε πυρετο της εδωσα ντεπονακι κοιμηθηκε και οταν ξυπνησε δεν εκανε καθολου. εχει πολυ γκρινια δεν μπορω μωρε να το βλεπω ετσι.sissympempis έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα κορειτσακιαμου τι κανετε?
emeis kala eimaste..eseis ti kanete??h mikrh??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης