26 Απ: ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;; Δευ Οκτ 08, 2012 6:30 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!!πεγκυ σημερα περιμενεις;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
evanka έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ.. ΑΧΝΗ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΗ! ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ.. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΑΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤΑΚΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΞΑΛΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ! ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!evanka έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ.. ΑΧΝΗ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΗ! ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ.. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ;
evanka έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
evanka έγραψε:Ευχαριστώ πολύ πολύ!!
evanka έγραψε:Ευχαριστώ πολύ πολύ!!
έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
Stavroula Panos έγραψε:καλησπεραα κοριτσιαα θελω λιγη βοηθειαα...δεν εχω σταθερο κυκλο και ολες τις φορες το αγορι που εχω λογοδοθει εχει τελειωσει μεσα μου! τι να κανω? μπορει να ειαι εγκυος και να εχω περιοδο?? :/
stauroulinaa έγραψε:Stavroula Panos έγραψε:καλησπεραα κοριτσιαα θελω λιγη βοηθειαα...δεν εχω σταθερο κυκλο και ολες τις φορες το αγορι που εχω λογοδοθει εχει τελειωσει μεσα μου! τι να κανω? μπορει να ειαι εγκυος και να εχω περιοδο?? :/
γλυκια μου αρχικα να σου πω να ηρεμησεις..ναι οπως σου απαντησε και η μπεμπα γινεται να εχεις περιοδο και να εισαι εγκυος αλλα ειναι σπανιο.επισης οταν το θελουμε καμια φορα νομιζουμε πως εχουμε συμπτωματα..(και εγω το παθαινω!)ποσο καιρο προσπαθεις καλη μ?παντως παρε ενα τεστακι ή κανε μια χοριακη να σου φυγει το αγχος..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης