1 Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? Κυρ Μαρ 03, 2013 6:04 am
elfoula
Η ψυχή της παρέας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elfoula στις Κυρ Μάης 19, 2013 2:10 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elfoula στις Κυρ Μάης 19, 2013 2:10 pm, 1 φορά
elfoula έγραψε:τελικά αδιαθετησα!
κορίτσια θελω πολύ να κάνω παιδάκι και ο συντροφός μου λεει οτι έχουμε ακόμα χρόνο ακομα και η αληθεια ειναι οτι θελουμε να σταθεροποιηθουν τα οικονομικα μας πρωτα...
είμαστε 5 χρονια μαζι πόσο να περιμενω?
λεω να ξεκινησω τις προσπαθειες σιγα σιγα....
οποια μπορει ας μου πει τη γνωμη της, τι να κάνω??
min ksexnas oti kai stis palies epoxes pou den ipiraxan lefta oi gigiades mas kannane apo 6kai 8 paidia kai ta katafernane to paidi einai eulogia o theos xeri pote tha sou dosi to paidaki.....min anxonese koukla mouego simera piga ginekologo nomiza pos eixa provlima alla eimai kathari eimai igiestati gia na kano moraki apla einai thema xronou kai mou eipe mera para mera na vriskome me ton antra mou kai tha ta katafero malista mou edose kai xapia dinamotika gia na ta katafero grigorotera vitamines vasika.......min anxonese kai na po oti eimai 22 xronon mono prospathoume edo kai enamisi xrono mou efige to anxos giati nomiza oti eimai stira alla tora xero oti to paidaki mou tha erthi kai tha to kratiso agkalia kapia mera agapi mou ginekologo grigora aaa na ipenthimiso oti mou eipe oti to anxos malakies einai pou lene oti den mporis na piasis paidi apo to anxos otan einai tha erthi stin ora tou min anisixite oses prospathite kapia stigmi tha xtipisi kai se emas o pelargos tin portaelfoula έγραψε:τελικά αδιαθετησα!
κορίτσια θελω πολύ να κάνω παιδάκι και ο συντροφός μου λεει οτι έχουμε ακόμα χρόνο ακομα και η αληθεια ειναι οτι θελουμε να σταθεροποιηθουν τα οικονομικα μας πρωτα...
είμαστε 5 χρονια μαζι πόσο να περιμενω?
λεω να ξεκινησω τις προσπαθειες σιγα σιγα....
οποια μπορει ας μου πει τη γνωμη της, τι να κάνω??
ego tsakothika tora me ton antra mou giati mou lei oti eimai mikri gia na kano paidi kai oti den exo mialo oti den xipnao noris to proi........kai na xipniso ti na kano re file kathe mera tis idies doulies tou spitiou varethika pisteva pos ena paidi tha mas eferne pio konta alla istera apo auto pou mou eipe ton misisa den mo ftani pou den me afini na pao se sxoli giati einai kai ziliaris me lei kai mikri ego niotho etoimi ena paidi tha me eferne se taxi tha ginomoun ipeuthini tha megalona kai ego kai ekinos mou to xekopse ton miso ipervolika theli na sikonome noris apo tis exi i ora tha sikonome alla den prokete na xanakano sex mazi tou oute na tou xanamilisso varethika....39 xronon einai oses exoun aporiaelfoula έγραψε:να σαι καλα και σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!
το σκεφτηκα κ εγω να παρω δυναμωτικα χαπια...ετσι κι αλλιως θα πηγαινα για το προγραμματισμενο παπ στο γυναικολογο οποτε θα ρωτησω τωρα και επι του θεματος!!
απλα δεν ξερω πως θα το παρει ο καλος μου! δεν ειναι πολυ θετικος αλλα ειμαι σιγουρη βρε κοριτσια οτι αν γινει θα το θελει...
εχετε ακουσει καμμια παρομοια περιπτωση? ξερω οτι η καθε περιπτωση ειναι διαδφορετικη απλα για να παιρνω κι εγω κουραγιο...
αυτο το τραβηγμα δεν ειναι και αμαααν αξιοπιστο!!! ... κι εμεισ αυτο καναμε , η μπεμπα μασ τωρα ειναι 3 μηνων σχεδον,και οπωσ λενε δεν ειναι ευκολο να πιασεισ με σπερματικα υγρα αλλα να που συμβαινει...και ποσο ακριβησ μπορει να εισαι...μπορει να σου ξεφυγει και κατι βρε αδερφε...ευχομαι ολοψυχα να το αποκτησεισ το μωρακι σου εστω και " καταλαθος"elfoula έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!
Είμαι 28 χρονών και με τον συντροφό μου έχουμε ελεύθερες επαφές αλλα προσέχουμε, δηλαδη το γνωστό τράβηγμα.
Εχω 3 μερες τώρα που η θερμοκρασία κυμαίνεται 36.8-37, χτες και προχτες ενοιωθα πονους περιοδου αλλα περιοδος πουθενα. Σημερα δεν νοιωθω πονους βεβαια.
Τελευταια περιοδος ηταν στις 8/2 αλλα παντα μου ερχεται 5 με 6 μερες νωριτερα.
Δεν εχω καποια αλλα συμπτωματα εκτος οτι με πονουσε το στηθος μου πριν μερες και νοιωθω πολυ υπνηλία και κόπωση.
Υπάρχει πιθανότητα να μεινω εγκυος με τα προσπερματικά υγρα? και γινεται να ποναω 2-3 μερες και μετα να μην νοιωθω τιποτα?
Αν μπορει καποια ας μου πει γιατι μαλλον εχω αρχισει να χαιρομαι τζαμπα, μπορει να ειναι και ολα ιδεα μου ή να εχω κανενα κρυολογημα και να φανταζομαι εγω διαφορα!!help me please!!!!!!
nai alla an tora auttos den theli mia ego den thelo 10 tha tou kano ti zoi kolasi na xexasi tin omorfiamou mousoulmana tha gino sampos kano kai tipota parapano stin zoi tha ton timoriso akriva oxi istera apo ta logia pou eipe den thelo paidi oxi oxi me tipotaelfoula έγραψε:dimitra μου δεν ξερεις ποσο το θέλω... σ ευχαριστω παρα πολυ!! γενικα ακουω παρα πολλες μανουλες που τους κανονιζω και τις βαπτισεις και πολλές επιασαν ετσι παιδακι!! εμεις 5 χρονια δεν ξερω πως και δεν ετυχε!! θα κανω εγω προσπαθειες και ας μην θελει θα σου πω εγω!!
anampel απο οτι καταλαβα εσυ εισαι 22 και ο αντρας 39 και δεν θελει παιδακι?? ε να αυτα ειναι που λεω αν αφησεις εναν αντρα το πιο πιθανο ειναι να μην ζητησει ποτε ενα παιδι... παντως σε καταλαβαινω γιατι κι εγω απο μικρη ηλικια ειχα νοιωσει το μητρικο ενστικο αλλα τωρα οσο ποτε!! εγω νομιζω οτι εισαι αξια να κανεις ενα παιδακι και στην τελικη αν δεν γινουμε πρωτα μανες πως θα ξερουμε πως ειναι στα αληθεια να εισαι μαμα?? αχ μακαρι σε λιγο καιρο να ειμαστε κι οι δυο εγκυουλες..
πραγματικα το ευχομαι ολοψυχα...
να σε ρωτησω και κατι, εσεις κανετε sex ελευθερα?
οι αντρες δεν είναι ποτέ ετοιμοι για παιδιά να το ξέρεις αυτό εμενα ο αντρας μου είναι 40 και είδα κι έπαθα να τον πείσω ευτυχως όμως δεν περιμέναμε να πλουτίσουμε γιατί ποτέ δεν θα φτιάξουν τα οικονομικά όπως παμε.και έχουμε μια μπουμπου 5 μηνωνelfoula έγραψε:κι εγω αυτο λεω οτι αν συνεχιστεί ετσι δεν θα κανουμε ποτε παιδια.
ειμαι 28 και αυτος ειναι 27 και λεει οτι δεν θελει ακομα, αλλα απο κατι συζητησεις που εχουμε κανει νομιζω οτι απλά φοβαται.
λεω να προσπαθησω, το νοιωθω οτι εχει ερθει η ωρα...
ειμαι παραλογη πειτε μου γιατι ολοι μου λενε οτι εχω αγχωθει και να χαλαρωσω...
Αναστασια με το καλο να ερθει το παιδακι σας!!
me theori anorimi epidi den xipnao noris to proi exo pessi se katha8lipsi giati na xipnao efoson oli mou i zoi tha einai etsi den me katalaveni katholou nomizi oti mono autos exi dikio xeris ti einai na vlepis alles ginekes anexartites me tin amaxa ra tou na kanoun ta psonia tous mones tous ego opou pao exo auton apo piso oute se mia sxoli re den me afini na pao.......pisteva oti ena moro tha mas enone kai oti tha imoun pio dimiourgiki pio ipeu8ini alla mou to xekopse kai auto kai tora den thelo ego moro na min apoktisi pote....anampel έγραψε:nai alla an tora auttos den theli mia ego den thelo 10 tha tou kano ti zoi kolasi na xexasi tin omorfiamou mousoulmana tha gino sampos kano kai tipota parapano stin zoi tha ton timoriso akriva oxi istera apo ta logia pou eipe den thelo paidi oxi oxi me tipotaelfoula έγραψε:dimitra μου δεν ξερεις ποσο το θέλω... σ ευχαριστω παρα πολυ!! γενικα ακουω παρα πολλες μανουλες που τους κανονιζω και τις βαπτισεις και πολλές επιασαν ετσι παιδακι!! εμεις 5 χρονια δεν ξερω πως και δεν ετυχε!! θα κανω εγω προσπαθειες και ας μην θελει θα σου πω εγω!!
anampel απο οτι καταλαβα εσυ εισαι 22 και ο αντρας 39 και δεν θελει παιδακι?? ε να αυτα ειναι που λεω αν αφησεις εναν αντρα το πιο πιθανο ειναι να μην ζητησει ποτε ενα παιδι... παντως σε καταλαβαινω γιατι κι εγω απο μικρη ηλικια ειχα νοιωσει το μητρικο ενστικο αλλα τωρα οσο ποτε!! εγω νομιζω οτι εισαι αξια να κανεις ενα παιδακι και στην τελικη αν δεν γινουμε πρωτα μανες πως θα ξερουμε πως ειναι στα αληθεια να εισαι μαμα?? αχ μακαρι σε λιγο καιρο να ειμαστε κι οι δυο εγκυουλες..
πραγματικα το ευχομαι ολοψυχα...
να σε ρωτησω και κατι, εσεις κανετε sex ελευθερα?
ti mikros ti megalos o antras telika ta idia miala exoun.........na min theloune oust.....mpoumpoukaki222 έγραψε:οι αντρες δεν είναι ποτέ ετοιμοι για παιδιά να το ξέρεις αυτό εμενα ο αντρας μου είναι 40 και είδα κι έπαθα να τον πείσω ευτυχως όμως δεν περιμέναμε να πλουτίσουμε γιατί ποτέ δεν θα φτιάξουν τα οικονομικά όπως παμε.και έχουμε μια μπουμπου 5 μηνωνelfoula έγραψε:κι εγω αυτο λεω οτι αν συνεχιστεί ετσι δεν θα κανουμε ποτε παιδια.
ειμαι 28 και αυτος ειναι 27 και λεει οτι δεν θελει ακομα, αλλα απο κατι συζητησεις που εχουμε κανει νομιζω οτι απλά φοβαται.
ma den einai eki to thema emena me theori anorimi giati alles exoun genisi ap ta 16 kai einai souper mamadesanampel έγραψε:ti mikros ti megalos o antras telika ta idia miala exoun.........na min theloune oust.....mpoumpoukaki222 έγραψε:οι αντρες δεν είναι ποτέ ετοιμοι για παιδιά να το ξέρεις αυτό εμενα ο αντρας μου είναι 40 και είδα κι έπαθα να τον πείσω ευτυχως όμως δεν περιμέναμε να πλουτίσουμε γιατί ποτέ δεν θα φτιάξουν τα οικονομικά όπως παμε.και έχουμε μια μπουμπου 5 μηνωνelfoula έγραψε:κι εγω αυτο λεω οτι αν συνεχιστεί ετσι δεν θα κανουμε ποτε παιδια.
otan kapios pistevo den theli apo tin arxi kati den to theli pote giati omos etsilouloudaki mou έγραψε:κοριτσια καλημερα,διαβασα το θεματακι και θα ηθελα να πω κατι σχετικα.
ελφουλα καταλαβαινω ποσο πολυ θελεις παιδι και συμφωνω οτι αν περιμενεις να φτιαξουν τα πραγματα δε θα ερθει ποτε,αλλωστε το ιδιο ειπα κι εγω στον αντρα μου οταν μου ειπε να περιμενουμε.το να προσπαθησεις με το ζορι δε βγαζει πουθενα.καταρχην κι εσυ να σαι ενταξει θα χρειαστει κι εκεινος να κανει εξετασεις οποτε παλι θα πρεπει να δωσεις εξηγησεις.
αποψη μου ειναι να κατσετε να μιλησετε πολυ σοβαρα λεγοντας του γιατι θελεις τοσο πολυ ενα παιδι.αν απλως φοβαται καποια στιγμη θα υποχωρησει.
elfoula έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!
Είμαι 28 χρονών και με τον συντροφό μου έχουμε ελεύθερες επαφές αλλα προσέχουμε, δηλαδη το γνωστό τράβηγμα.
Εχω 3 μερες τώρα που η θερμοκρασία κυμαίνεται 36.8-37, χτες και προχτες ενοιωθα πονους περιοδου αλλα περιοδος πουθενα. Σημερα δεν νοιωθω πονους βεβαια.
Τελευταια περιοδος ηταν στις 8/2 αλλα παντα μου ερχεται 5 με 6 μερες νωριτερα.
Δεν εχω καποια αλλα συμπτωματα εκτος οτι με πονουσε το στηθος μου πριν μερες και νοιωθω πολυ υπνηλία και κόπωση.
Υπάρχει πιθανότητα να μεινω εγκυος με τα προσπερματικά υγρα? και γινεται να ποναω 2-3 μερες και μετα να μην νοιωθω τιποτα?
Αν μπορει καποια ας μου πει γιατι μαλλον εχω αρχισει να χαιρομαι τζαμπα, μπορει να ειναι και ολα ιδεα μου ή να εχω κανενα κρυολογημα και να φανταζομαι εγω διαφορα!!help me please!!!!!!
nats έγραψε:Ούτε εγώ συμφωνώ με την άποψη "όταν φτιάξουν τα πράγματα, θα κάνουμε κ παιδιά".
Και ποιός μπορεί να εγγυηθεί πως τα οικονομικά, ή τα επαγγελματικά, ή γενικώς τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα σε 1 ή 2 ή 5 ή 10 χρόνια???
Και ποιός μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα γίνουν χειρότερα αντί να καλυτερέψουν?
Με αυτήν την λογική κανείς δεν θα παντρευόταν, κανείς δεν θα έκανε παιδιά. Δεν γίνεται όμως να μην προχωράμε τη ζωή μας περιμένοντας κάτι. Γιατί μπορεί αυτό το κάτι που περιμένουμε όντως να έρθει, αλλά να εμφανιστεί μετά κάτι άλλο. Και κάτι άλλο, και πάντα "κάτι" να εμφανίζεται στον δρόμο μας.
Αν νιώθετε σιγουριά ο ένας για τον άλλον, νομίζω πως όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα
anampel έγραψε:ego tsakothika tora me ton antra mou giati mou lei oti eimai mikri gia na kano paidi kai oti den exo mialo oti den xipnao noris to proi........kai na xipniso ti na kano re file kathe mera tis idies doulies tou spitiou varethika pisteva pos ena paidi tha mas eferne pio konta alla istera apo auto pou mou eipe ton misisa den mo ftani pou den me afini na pao se sxoli giati einai kai ziliaris me lei kai mikri ego niotho etoimi ena paidi tha me eferne se taxi tha ginomoun ipeuthini tha megalona kai ego kai ekinos mou to xekopse ton miso ipervolika theli na sikonome noris apo tis exi i ora tha sikonome alla den prokete na xanakano sex mazi tou oute na tou xanamilisso varethika....39 xronon einai oses exoun aporiaelfoula έγραψε:να σαι καλα και σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!
το σκεφτηκα κ εγω να παρω δυναμωτικα χαπια...ετσι κι αλλιως θα πηγαινα για το προγραμματισμενο παπ στο γυναικολογο οποτε θα ρωτησω τωρα και επι του θεματος!!
απλα δεν ξερω πως θα το παρει ο καλος μου! δεν ειναι πολυ θετικος αλλα ειμαι σιγουρη βρε κοριτσια οτι αν γινει θα το θελει...
εχετε ακουσει καμμια παρομοια περιπτωση? ξερω οτι η καθε περιπτωση ειναι διαδφορετικη απλα για να παιρνω κι εγω κουραγιο...
elfoula έγραψε:κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και ολα!! ειμαι αποφασισμενη θελω να κανω την προσπαθεια μου και οτι γινει...ειναι πολυ καλος ανθρωπος και ειμαι τυχερη που τον εχω γι αυτο και θελω ενα παιδι μαζι του, οχι για να μην τον χασω αλλα γιατι πιστευω οτι μονο ευτυχια μπορει να μας φερει!! αυτα!
να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!
θα σας ενημερωσω για τυχον εξελιξεις τον επομενο μηνα!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης