Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΝΕ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ???!!! ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ναι πρωτη φορα το ακουω αυτο για τις ομαδες αιματος!!!!!!!!!!δεν ρωτανε τα βασικα πλεον....!παντος και ο καινουριος μου γιατρος που μου εκανε την αποξεση δεν μας ρωτησαν! Shocked Shocked Shocked
αυριο κατα τις 10 θα μπω!!!!!θα πινουμε το καφεδακι μας και θα τα λεμε!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια....δεν ειναι καμια εδω...και ειπα να πιουμε τον καφε παρεουλα

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα κοριτσια!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 328109
Τι κανετε?συννεφια σημερα ε?
Ευακι καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη φαση εισαι..ο πρωτος καιρος ειναι αγιατρευτος μετα θα τα βρεις με τον εαυτο σου κ θα λες ποσο χαζη ημουν τελικα?κλαψε τωρα,ξεσπασε,θυμωσε κ συντομα θα ξυπνησεις ενα πρωινο κ θα λες παμε για αλλα!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα !! χαθηκα λιγες μερες γιατι ειμαι κρυωμενη και δν τη παλευω ιδιαιτερα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 M128

χθες ειχα και γενικη το σπιτι κι ας ημουν χαλια γαιτι δν πηγαινε αλλο η κατασταση οποτε μετα επεσα τεζα!!

δν θα σχολιασω κατι απο τα παλια γιατι δν τα διαβασα ολα, μονο ενα πραγμα θα πω στην Ευα αν και το Ευουλι με καλυψε!!!

κοπελα μου αρκετη ενεργεια χαλασες για το συγκεκριμενο ατομο!!! η μονη στιγμη που δουλεψε σωστα ο εγωισμος σου ηταν οταν τον εφτυσες και τον χαστουκισες..απο εκει και μετα εχει παρει την κατω βολτα και αυτη δν ειναι η Ευα που μας ειχες δειξει τοσο καιρο!! φυσικα και ποναει ολο αυτο,αλλα ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ουτε μισο δακρυ σου ο βλακας!!! τι εκδίκηση και χαζα ειναι αυτα που λες???? μην ασχοληθεις ποτε ξανα !!! για σενα, για την Ευα!για κανεναν αλλο! και φυσικα εισαι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ που εγινε ολο αυτο τωρα!που δν υπαρχει παιδι στην μεση!!και ασε τις νηστιες και κοιτα να φας γιατι το τελευταιο που θες ειναι να σε τρεχουν με νευρικη ανορεξια στα νοσοκομεια!!επειδη θα εχει κλεισει το στομαχι σου τελειως!! και ασε τα ποτα!! δν θα γινουμε και αλκοολικες για κανενα βλακα!! ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!! με λυπει να βλεπω ατομα να χρησιμοποιουν λαθος τον εγωισμο τους!!

αυτα τα λιγα!! Rolling Eyes Rolling Eyes

φιλακια ... ειμαι στη δουλεια οποτε αν βγω αποτομα θα εχει ερθει το αφεντικο!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΑΛΛΑΞΕ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΥΡΙΟ...

xrysaki!

xrysaki!
Αρτεμακι τι κανεις?ολαα ενταξει με τον αντρα σου?
Τονια μας αφηνει σιγα σιγα το καλοκαιρακι..
Ελλη περαστικουλια Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλοριζικο το θεματακι δν ειπα!!!Ειπα???ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ λοιπον  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 328109

Τονια εμεις φαγαμε χθες σολομό...μιαμ μιαμ!!!

Χρυσακι thanx, Αρτεμις  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:Αρτεμακι τι κανεις?ολαα ενταξει με τον αντρα σου?
καλημερα κουκλα......καλα ...τον βοηθουν τα χαπια που περνει αλλα πρεπει να ξανα παμε για επανελεγχο...εσυ πως εισαι??

xrysaki!

xrysaki!
art86 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:Αρτεμακι τι κανεις?ολαα ενταξει με τον αντρα σου?
καλημερα κουκλα......καλα ...τον βοηθουν τα χαπια που περνει αλλα πρεπει να ξανα παμε για επανελεγχο...εσυ πως εισαι??
Μια χαρουλα κ εμεις εδω σε λιγο ξεκινουν οι δουλειες κ βαριεμαιιιιι...ευχομαι να πανε ολα καλα.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ο ΜΙΚΡΟΣ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΕΜΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι καλο μαγειρευεται κοριτσακια σμρ?Εγω λεω να κανω γαριδομακαροναδα.....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:τι καλο μαγειρευεται κοριτσακια σμρ?Εγω λεω να κανω γαριδομακαροναδα.....

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΥΖΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΚΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΕΜΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!
τονια γλυκια μου εγκυουλα τι κανεις????φουσκωνεις φουσκωνεις...και ρο εχουμε να μιλησουμε......εισαι καλα...?

goldangel1990

goldangel1990
Καλημέρα κοριτσόπουλα μουυυ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 215994 !!!ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!εγω χάθηκα αυτο το δίμερο.

Ο παππούλης μου ειναι νοσοκομείο,στο καρδιολογικό,αρώστησε σαν τα βρογχικά,ειχε δυσπνοια και του έβαλαν οξυγονο γιατι πηγαν υγρά στους πνεύμονες και βρήκαν αρυθμίες στην καρδία.Είχε και παλιά αρυθμιες αλλα ξαναεπέστρεψαν,ετσι σήμερα θα μπει σε μηχάνημα να του ελέγξουν την καρδιά.Ο θεος να βοηθήσει να πάνε ολο καλα.

Η μικρούλα μου χτεσ ήταν πολυ ζωηρη,δεν ξέρω τι έπαθε,κλωτσούσε την ενιωθα γύριζε.Χαίρομαι που την νιώθω πιο εντονα τωρα,το μονο που θα ήθελα ειναι καποια στιγμή να καταφέρει να την νιωσει και ο μπαμπάς της,που βάζει το χερι του εδώ και βδομάδες μπας και την νιώσει αλλα τπτ!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΤΕΜΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!
τονια γλυκια μου εγκυουλα τι κανεις????φουσκωνεις φουσκωνεις...και ρο εχουμε να μιλησουμε......εισαι καλα...?

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ...ΧΜΜ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ..ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΑ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΣΤΙΣ 29 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

xrysaki!

xrysaki!
goldangel1990 έγραψε:Καλημέρα κοριτσόπουλα μουυυ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 8 215994 !!!ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!εγω χάθηκα αυτο το δίμερο.

Ο παππούλης μου ειναι νοσοκομείο,στο καρδιολογικό,αρώστησε σαν τα βρογχικά,ειχε δυσπνοια και του έβαλαν οξυγονο γιατι πηγαν υγρά στους πνεύμονες και βρήκαν αρυθμίες στην καρδία.Είχε και παλιά αρυθμιες αλλα ξαναεπέστρεψαν,ετσι σήμερα θα μπει σε μηχάνημα να του ελέγξουν την καρδιά.Ο θεος να βοηθήσει να πάνε ολο καλα.

Η μικρούλα μου χτεσ ήταν πολυ ζωηρη,δεν ξέρω τι έπαθε,κλωτσούσε την ενιωθα γύριζε.Χαίρομαι που την νιώθω πιο εντονα τωρα,το μονο που θα ήθελα ειναι καποια στιγμή να καταφέρει να την νιωσει και ο μπαμπάς της,που βάζει το χερι του εδώ και βδομάδες μπας και την νιώσει αλλα τπτ!!
Περαστικα κοπελα μου ευχομαι!

goldangel1990

goldangel1990
Να σαι καλα χρυσάκι μου γλυκό!!

τόνια καλημερούδια!!!τι γινετε???οι κορές μας δεν καθόντε μεσα στην κοιλιές μας!!! Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΙΔΑ ΣΤΟ YOUTYBE ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ(ΜΑ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ) Κ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ

xrysaki!

xrysaki!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ο ΜΙΚΡΟΣ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???
Τονια μου ο μικρος μολις κοιμηθηκε κ λεω να βαλω πλυντηριο τωρα..
εχει κ λιγη δροσια ευτυχως σημερα Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:Να σαι καλα χρυσάκι μου γλυκό!!

τόνια καλημερούδια!!!τι γινετε???οι κορές μας δεν καθόντε μεσα στην κοιλιές μας!!! Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ!!!ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝ Κ Ο ΝΑΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΑ....

goldangel1990

goldangel1990
Να σαι καλα χρυσάκι μου γλυκό!!

goldangel1990

goldangel1990
toniach29 έγραψε:
goldangel1990 έγραψε:Να σαι καλα χρυσάκι μου γλυκό!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ!!!ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝ Κ Ο ΝΑΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΑ....

κορή ειναιιιι!!!μην ανησυχείς!!! Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΙΡΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΟ 100% ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΩ ΟΛΟΥΣ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ..ΜΙΑΣ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ..ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...

ΦΙΛΙΑΑΑ

goldangel1990

goldangel1990
τόνια μου καλα να περάσετε..πολλα φιλάκια!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις