201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 Δευ Οκτ 08, 2012 12:31 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια που ειστε ολες καλε????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα σε όλες
Καλη εβδομάδα και Καλοριζικο το θεματακι μας
Έχω πρόβλημα με το κινητο και το Ίντερνετ οπότε θα με χάσετε λιγάκι
Ελπίζω να είστε όλες καλα
Στο Ευάκι μίλησα, προχωράμε μπροστα κοπέλα μου αυτο μόνο
Φιλακια
nikoletta10 έγραψε:Περαστικά Αφρούλα,η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορει μια ιωση,μακαρι αν είναι αυτο, να περασει πολύ γρήγορα.
Εγω τον καφέ μου τον ήπια πριν 3 ώρες Ειρήνη μου αλλά αν θες κάνω και άλλον για να σου κάνω παρέα.........
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ! ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ ΛΙΓΑΚΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ!!!
αφρουλα έγραψε:ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΚΡΥΩΣΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ?
οχι δεν εκανε ακομα...κανει την θεραπεια με τα χαπια και περιμενουμε την επανεξεταση για να δουμε τι θα μας πει ο γιατρος...σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον...αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ Η' ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ?
eirinaki έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Περαστικά Αφρούλα,η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορει μια ιωση,μακαρι αν είναι αυτο, να περασει πολύ γρήγορα.
Εγω τον καφέ μου τον ήπια πριν 3 ώρες Ειρήνη μου αλλά αν θες κάνω και άλλον για να σου κάνω παρέα.........
ΑΑΑΧΧΧΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΦΕΔΑΚΟ ΚΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΧΑΧΑΧΑ
art86 έγραψε:οχι δεν εκανε ακομα...κανει την θεραπεια με τα χαπια και περιμενουμε την επανεξεταση για να δουμε τι θα μας πει ο γιατρος...σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον...αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ Η' ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ?
ευχαριστω πολυ...να στε ολεσ καλα...μακαρι..μακαρι και για αυτον και για μενα γτ οταν τον βλεπω αν υποφερει ποναω και εγωnikoletta10 έγραψε:art86 έγραψε:οχι δεν εκανε ακομα...κανει την θεραπεια με τα χαπια και περιμενουμε την επανεξεταση για να δουμε τι θα μας πει ο γιατρος...σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον...αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ Η' ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ?
Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΧΑΠΙΑ Η' ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΑΛΑΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ! ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Η' ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ?
αφρουλα έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕΑ! ΕΒΑΛΕ ΑΔΕΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης