Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΦΡΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΝΙΝΑΚΙ....ΑΝΤΕ ΒΟΥΥΡΡΡΡ ΒΡΕΕΕΕΕ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994

ΜΠΑΣ Κ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΕΡΜΟΥΛΙ ΣΑΣ ΧΑΧΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gardenia έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ FORUM KAI ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 21/9 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΥΡΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΛΛΑΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ,ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΤΑΧΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΩ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 36,9-37,4 ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΝΗΜΑ.

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΛΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ? ΕΙΠΑΜΕ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ! ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΕΣ! Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΕΣ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ!!! Laughing Laughing Laughing
καλε τι ανετη?τρελαθηκες?????????????τρεμω μην τυχον και ερ8ει...μεταξυ μας μην κοροιδευομαστε....παραμυθιαζω τον εαυτο μου οτι και καλα οκ μωρε και τι εγινε αμα ερθει...μακακιες.....τι εγινε μαυρα θα τα βαψω παλι...αχ ρε για αυτο γουσταρω να μπαινω γτ δεν φοβαμαι να πω τι νιωθω...ειχα 15 9 με κυκλο απο 28 μεχρι 31 το πολυ ε μεχρι τις 13 14 15 μαξιμουμ...ειπα μετα τισ 15 θα κανω χοριακη πιο πριν τπτ.αλλα ρε συ να εχω συμπτωματα 10 μερες και παραπανω πριν δεν μου εχει ξανα συμβει...πεστε μου ρε κοριτσια σας εχει πρηστει το στηθος 15 μερεσ πριν την περιοδο.....και με πονο και με σκουρες θηλες...πειτε μου γτ θα σκασω..τουλαχιστον αμα σας εχει συμβει να ξερω οτι μπορει να οφειλεται και στην ελευση περιοδου ακι αν μην περνω αερα
α.εχω και πνακια χαμηλα που και που

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΛΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ? ΕΙΠΑΜΕ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! Laughing Laughing Laughing

ΔΕΝ ΦΟΝΑΖΩ ΕΣΕΝΑ...ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΝΙΝΑΚΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!ΑΝΤΕΕΕΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΒΟΥΥΡΡΡΡΡ ΠΑΜΕΕΕΕΕ.....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΑΦΡΟΥΛΑ ,ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΓΑΡΔΕΝΙΑ... Very Happy Very Happy Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ,ΑΦΡΟΥΛΑ ,ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΓΑΡΔΕΝΙΑ... Very Happy Very Happy Very Happy
καλως τη...τι κανεισ??????

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ! ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΕΣ! Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΕΣ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ!!! Laughing Laughing Laughing
καλε τι ανετη?τρελαθηκες?????????????τρεμω μην τυχον και ερ8ει...μεταξυ μας μην κοροιδευομαστε....παραμυθιαζω τον εαυτο μου οτι και καλα οκ μωρε και τι εγινε αμα ερθει...μακακιες.....τι εγινε μαυρα θα τα βαψω παλι...αχ ρε για αυτο γουσταρω να μπαινω γτ δεν φοβαμαι να πω τι νιωθω...ειχα 15 9 με κυκλο απο 28 μεχρι 31 το πολυ ε μεχρι τις 13 14 15 μαξιμουμ...ειπα μετα τισ 15 θα κανω χοριακη πιο πριν τπτ.αλλα ρε συ να εχω συμπτωματα 10 μερες και παραπανω πριν δεν μου εχει ξανα συμβει...πεστε μου ρε κοριτσια σας εχει πρηστει το στηθος 15 μερεσ πριν την περιοδο.....και με πονο και με σκουρες θηλες...πειτε μου γτ θα σκασω..τουλαχιστον αμα σας εχει συμβει να ξερω οτι μπορει να οφειλεται και στην ελευση περιοδου ακι αν μην περνω αερα

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ....ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΥΓΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΛΈΣ Κ ΚΑΤΟΥΡΙΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΗΤΑΝ Η ΩΟΡΙΞΙΑ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΝΑ 20 ΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΙΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΡΗΝΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΕΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΗ! Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ! ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ... Wink Wink Wink ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΝΟΩ!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Τρι Οκτ 09, 2012 12:19 pm, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:
art86 έγραψε:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ....ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΥΓΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΛΈΣ Κ ΚΑΤΟΥΡΙΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΗΤΑΝ Η ΩΟΡΙΞΙΑ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ιΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΝΑ 20 ΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7...
ποτε περιμενεισ...ι μενα ετσι με το στηθοσ πρηστηκε μετα την οωρρηξια και παραμενει ακομα αλλα εμενα με πε8αινει στον πονο ...δεν ακουμπιεται

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΙΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΡΗΝΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΕΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΗ! Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ! ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ... Wink Wink Wink

ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΘΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Laughing ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
eirinaki έγραψε:
art86 έγραψε:

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ....ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΥΓΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΛΈΣ Κ ΚΑΤΟΥΡΙΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΗΤΑΝ Η ΩΟΡΙΞΙΑ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ιΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΝΑ 20 ΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 7...
ποτε περιμενεισ...ι μενα ετσι με το στηθοσ πρηστηκε μετα την οωρρηξια και παραμενει ακομα αλλα εμενα με πε8αινει στον πονο ...δεν ακουμπιεται

27-9 ΜΕ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ....ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΠΡΙΣΤΗΚΕ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΙΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΡΗΝΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΕΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΗ! Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ! ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ... Wink Wink Wink ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΝΟΩ!
εμενα αφρουλιτα με το που απεβαλλα φυγαν ολα ..ξεπρηστηκε στηθοσ και γενικα το στηθοσ μου ηρθε στα ισια του..αρα οχι ....καλε δεν ξερω ..αλλο πραγμα σας λεω...δεν χωραει μεσα στο σουτιεν μου....ρε συ αφρουλα λεσ να ανακοινωσουμε μαζι τα ευχαριστα????????ποτε ειπαμε περιμενεισ εσυ...?μαζι πρεπει αν μαστε ε?

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΟΛΟ ΚΟΛΛΑΕΙ..ΑΡΤΕΜΙΣ..ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962

ΑΦΡΟΥΛΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472

ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 50580

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΡΗΝΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΕΙΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΗ! Laughing Laughing Laughing ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ! ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ... Wink Wink Wink

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΔΕΝΕΣ! Η ΟΡΜΟΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ! ΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ?!!!! Laughing Laughing Laughing

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
εμενα αφρουλιτα με το που απεβαλλα φυγαν ολα ..ξεπρηστηκε στηθοσ και γενικα το στηθοσ μου ηρθε στα ισια του..αρα οχι ....καλε δεν ξερω ..αλλο πραγμα σας λεω...δεν χωραει μεσα στο σουτιεν μου....ρε συ αφρουλα λεσ να ανακοινωσουμε μαζι τα ευχαριστα????????ποτε ειπαμε περιμενεισ εσυ...?μαζι πρεπει αν μαστε ε?

ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΓΓΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Laughing ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994
δεν το ειδα και εκανα την ιδια ευχη...ας ακουστει απο οποια θελει.αλλα ας ακουστει

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΟΛΟ ΚΟΛΛΑΕΙ..ΑΡΤΕΜΙΣ..ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 604962

ΑΦΡΟΥΛΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472

ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 50580

ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ....ΕΙΧΑ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΡΝΑ ΓΙΑ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 45 ΜΕΡΕΣ..ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ ΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κ από εμένα!! Είπα να κάνω ένα guest πριν αρχίσω το διάβασμα γιατί πολύ τα χω φορτώσει στο κοκκόρι!!

Αφρούλα σορρυ που έφυγα στα ξαφνικά το μεσημεράκι αλλά προέκυψε νύστα κ μετά βόλτα!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια που είναι μέσα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
eirinaki έγραψε:

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΔΕΝΕΣ! Η ΟΡΜΟΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ! ΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ?!!!! Laughing Laughing Laughing
τεραστιο...και φαινεται η διαφορα γτ γενικα εχω μικρο στηθος....και με ποναει παρα πολυ ....οταν το ακουμπαω ειδικα αλλο πραγμα..α ρε γαμωτο μου θυμιζει την 1η φορα....αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι....ω τε συ γιατι αν φοβομαστε να ονειρευτουμε??????

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing
ΒΡΕ ΛΕΣ??? ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
eirinaki έγραψε:

ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ..ΦΟΡΑΩ C ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ...
ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ???ΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΧΑΧΧΑΧΑΧΧ

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Laughing ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994
δεν το ειδα και εκανα την ιδια ευχη...ας ακουστει απο οποια θελει.αλλα ας ακουστει

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 25 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing
ΒΡΕ ΛΕΣ??? ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
εσυ θεσ ξυλο μου φαινεται.γιατι καλε ειμαι μακρια απο σενα...οχι ρε ας το ακλο το φιλοσοφησα.γιατι αν μην λαχταρα με γιατι να μην ονειρευομαστε....οχι ...θα ονειρευτω και ασ απογοητευτω...θα ναι πιο μεγαλη η χαρα οταν το ονειρο γινει πραγματικοτητα...ονειρεψου αφρουλιτα πιστεψε το και θα γινει...........να σαι σιγουρη...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις