Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!

λογικο το βλεπω....ολη τη μερα στους δρομους και εσυ μες το αγχος με αυτα που γινονται!απλα θα κοιταξετε το συνολο!το καλυτερο και για τους 2!ζυγηστε τα και θα βρειτε τη λυση!

οσο για τα πεθερια σου?τον πονο τους κοιτανε.....τι να πεις....?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΕΤΣΙ....!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΕΤΣΙ....!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

χεχεχεχεχεε!!!

ναι!περιεμνουμε...!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΕΔΩ ΜΑΡΑΖΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ!!! ΑΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ! Crying or Very sad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑ..ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ..ΑΧ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΚΑΝΕΙ..Κ ΚΑΝΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ..ΑΝΤΡΕΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ..ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ.... ΔΑΕΙΡΑ-ΜΑΡΙΑ!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΨΑΞΕ Κ ΒΡΕΣ!!!

Η ΔΑΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ..ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΕΔΩ ΜΑΡΑΖΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ!!! ΑΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ! Crying or Very sad

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΒΕΒ ΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Η ΑΘΗΝΑ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΛΟΝ ΕΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΕΒΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ:

Δάειρα: χθόνια θεά. Τη λάτρευαν στην Ελευσίνα και σχετιζόταν με τα μυστήρια. Απόμακρη και μελαγχολική, με ωραίο ανάστημα και έμφυτη αίσθηση κομψότητας. Προκαλεί πάθη.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΝΟΜΑ!!! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ...ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!!! ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ... Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΝΟΜΑ!!! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ...ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!!! ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ... Laughing Laughing Laughing

ΑΛΗΘΕΙΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ/?ΤΟ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!!!!ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ!!! Very Happy Very Happy ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ0 ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ!!! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ? ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ? ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΨ' ΤΗΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ!!! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ? ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ? ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΨ' ΤΗΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!

αχ δεν ξερεις τι τραγοι ειναι..ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΒΑΛΕ Κ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ..ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΤΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΤΕ...ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ Ο ΝΟΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ Ο ΝΟΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΞΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Κ ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙΟΛΑΣ...
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Shocked Shocked Shocked

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ??? Shocked Shocked Shocked

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ Ο ΝΟΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

αφρουλα έγραψε:ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Shocked Shocked Shocked

ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΗ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ?Η ΘΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΣΕΤΕ?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια επαιζα χαρτια!!!!!!!tichu!!εχω φαει σκαλωμα!!!!!!!!!καλα πολυ ωραιο το ονομα της μπουμπου!!!!μαρεσει!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:κοριτσια επαιζα χαρτια!!!!!!!tichu!!εχω φαει σκαλωμα!!!!!!!!!καλα πολυ ωραιο το ονομα της μπουμπου!!!!μαρεσει!!!

ΧΙΧΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕΣ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ! ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΜΑΙ! ΧΛΩΜΗ, ΚΑΚΟΚΕΦΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΞΑΦΝΙΚΑ!!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
καλα τονια αυτο οντως ειναι σοκαριστικο!στα ξαφνικα να πεταει και δευτερο ονομα και να μην το ξερετε!!!!ελεος!!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ! ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΜΑΙ! ΧΛΩΜΗ, ΚΑΚΟΚΕΦΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΞΑΦΝΙΚΑ!!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ!

ΑΧ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ...ΑΠΛΑ ΑΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ...ΣΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΗΡΘΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
ΑΦΡΟΥΛΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:καλα τονια αυτο οντως ειναι σοκαριστικο!στα ξαφνικα να πεταει και δευτερο ονομα και να μην το ξερετε!!!!ελεος!!!!!!!

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΕΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑ ΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΤΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ! ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ!!! ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΩ!!! Crying or Very sad

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια παω να φτιαξω τη βαλιτσα μου και επιστρεφω!εχω αναχωριση αυριο!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΤΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ! ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ!!! ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΩ!!! Crying or Very sad

ΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑ...ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΟΓΟΥΡΑ Κ ΘΑ ΕΡΘΩ Κ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕΕΕΕΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις