Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα δεν είδες άστραψε κ βρόντηξε ο τόπος μάλλον το φόρουμ με το που μπήκα!!

Λοιπόν Αφρούλα καλή η παρέα σου αλλά το αποφάσισα θα διαβάσω γιατί ποιος ακούει το καθηγητή-τεκνό Mad Mad Laughing Laughing Laughing Laughing

Καληνύχτα φιλιά κ καλό  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994 κάτι διάβασα το αγόρι σου είναι σε άδεια!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΡΕΜΑ!!! Very Happy ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!! ΠΟΛΛΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 417472 ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα αγαπες!
ειναι καμια εδω να πιουμε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 438696 ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οντως!!! χθες ειχε εναν αερα εκει που μενω στις ερημιες..και ημουν και μονη μου μεχρι τις 11,30 το βραδυ και χ3στηκα απο το φοβο μου απο τους θορυβους που ακουγα!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ.ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΟΥΚΟ ΣΟΥ!ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΟΒΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xαχαχα εχεις δικιο!!Ειχα τον φυλακα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
οχι τιποτα αλλο, ελειπε και ο πεθερος μου και ειχαν τα σκυλακια τους εξω, και γαβγιζαν ολη την ωρα!!!αντε να καταλαβεις αν οντως κατι βλεπουν η απλα βαριουνται!! Razz Razz

ναι αστα, η μυτη μου εχει γινει χαλια απο το πολυ φύσημα! θα πω στον αντρα μου μολις ερθει απο εδω να πεταχτει μεχρι το φαρμακειο να μου παρει αν ειναι να δοκιμασω αν κανει δουλεια!! ελπιζω, αλλα νομιζω οτι η ιγμοριτιδα θελει δραστικα μετρα, οτι αυτο δν θα βοηθησει!! αλλα ηδη ποναει πολυ και βλεπω να αρχισει να ματωνει γμτ οποτε πρεπει να αλλαξω τακτικη!! Rolling Eyes Rolling Eyes

εσυ τι κανεις?? η μικρη Μαρια ειδα αρχισε να περπαταει?? αχ ετοιμασου για τρεξιμο τωρα!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ.ΠΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ.ΘΑ ΤΗ ΓΜΙΖΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2-3ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ 2-3 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΣ.

Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Μ ΕΧΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ DVD TOY ΓΑΜΟΥ?ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα μεσα του μηνα ειναι να τα παρω!! αντε να τα ετοιμασει επιτελους!! μου ειπε οτι ισως καθυστερησουν κι αλλο ομως γιατι ειχαν προβλημα με το μηχάνημα που εκτυπωνει τα αλμπουμ!γιατι δν τα στελνουν αλλου για εκτυπωση, εχει δικο του αυτος!με εχει φαει η αγωνια να δω το dvd!! αχ θα πεσει συγκίνηση οταν το δω,το ξερω Embarassed Embarassed Embarassed

Το Μαρακι αφου ξεκινησε ειμαι σιγουρη οτι στα γενεθλια της δν θα περπαταει απλα, θα τρεχει γυρω γυρω!!! αντε να δουμε ποτε θα ερθει η σειρα μου να τα ζησω κι εγω!!!!! Very Happy Very Happy

ο αντρας μου απ οτι βλεπω δν εχει σκοπο να παει αμεσα για την εξεταση του!! οποτε ειπα να μην τον πιεσω αυτο το μηνα.. και μολις ξανα αδιαθετησω και με πιασουν οι μαυρες μου θα τον πρηξω ουτως η αλλως τοτε να παει Razz Razz Razz Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΟΥΤΕ ΤΟ DVD ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ?ΤΟ DVD ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΡΓΗΣΕ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ!
Σ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.....
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ??ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ...Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΓΚΡΡΡ...ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ..

ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ!!!!Κ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??? sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?/ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς δρόσισε κορίτσια λίγο γιατι δεν πήγαινε άλλο....

Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες και περαστικά και σε μένα που απο χθες μου έχει καρφωθει η ιδέα για τρίτο παιδάκι...Βασικά με ξεσηκώσανε άλλα 3 κορίτσια απο το φόρουμ....είμαι τρελή;;;Πως θα πείσω το σύζυξ αφού εγω ήμουν αυτή που φαγώθηκε για σπιράλ;;
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....χαχαχαχαχ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ...
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ....

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλα βρε!!!! μου τον δανείζεις για λίγο σε παρακαλώ;;;;Μην πάει στο πονηρο το μυαλό σου,για να πείσει τον δικό μου θέλω....χαχαχαχα!!!!!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?/ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!!ΕΤΟΙΜΟ Κ ΤΟ ΚΑΕΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoletta10 έγραψε:Καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς δρόσισε κορίτσια λίγο γιατι δεν πήγαινε άλλο....

Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες και περαστικά και σε μένα που απο χθες μου έχει καρφωθει η ιδέα για τρίτο παιδάκι...Βασικά με ξεσηκώσανε άλλα 3 κορίτσια απο το φόρουμ....είμαι τρελή;;;Πως θα πείσω το σύζυξ αφού εγω ήμουν αυτή που φαγώθηκε για σπιράλ;;
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....χαχαχαχαχ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΩΣΤΟΥΛΕΣ!!!!!!
ΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ????ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣ!!!!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΕΛΗ!!!!ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ??ΒΟΟΟΥΥΡΡΡΡΡ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 18 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΜΗΝ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΜΗΝ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ Κ ΚΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!ΜΑΚΑΡΙ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΜΗΝ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ Κ ΚΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!ΜΑΚΑΡΙ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑ...

Κ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..ΧΙΧΙΧΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ...

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
eirinaki έγραψε:

Κ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..ΧΙΧΙΧΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑ ΕΝΤΑΞΥ ΤΟΤΕ!!!!!ΑΧΧΧΧ ΤΙ ΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ Razz Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΚΡΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καλημερα ..τι κανετε...απο διαθεση εγω πολυ καλυτερα απο χθεσ...απο νευρα βεβαια φουλ διοτι σηκωθηκα σμρ το πρωι και ειχε πλημμυρησει η κουζινα μου χαλια καρεκλεσ τα παντα ..καταλαβαινεται....ολο το πρωι μαζευα νερα,......

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λές Ειρηνάκι μου;;Θα το σκεφτώ.....χαχαχα!!!
Εγώ λέω να το καθηστερίσω λίγο ακόμα με τα χαλιά.να κάνω πρώτα τα γενέθλια της μικρής στις 26 και μέτα,μην γίνουν χάλια απο την αρχή....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις