Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
608 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 608 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΚΡΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 35468

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα ..τι κανετε...απο διαθεση εγω πολυ καλυτερα απο χθεσ...απο νευρα βεβαια φουλ διοτι σηκωθηκα σμρ το πρωι και ειχε πλημμυρησει η κουζινα μου χαλια καρεκλεσ τα παντα ..καταλαβαινεται....ολο το πρωι μαζευα νερα,......

Αχου!! πως έγινε αυτό;;Έσπασε κανένας σωλήνας; Τί να πω καλό κουράγιο....

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα ..τι κανετε...απο διαθεση εγω πολυ καλυτερα απο χθεσ...απο νευρα βεβαια φουλ διοτι σηκωθηκα σμρ το πρωι και ειχε πλημμυρησει η κουζινα μου χαλια καρεκλεσ τα παντα ..καταλαβαινεται....ολο το πρωι μαζευα νερα,......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΣ!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΥ?ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ???

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoletta10 έγραψε:Λές Ειρηνάκι μου;;Θα το σκεφτώ.....χαχαχα!!!
Εγώ λέω να το καθηστερίσω λίγο ακόμα με τα χαλιά.να κάνω πρώτα τα γενέθλια της μικρής στις 26 και μέτα,μην γίνουν χάλια απο την αρχή....

ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο μαλα.....ς ο υδραυλικοσ δεν εκανε καθολου καλη δουλεια ...τα νερα βγαινουν απο το πλυντηριο πιατων βουλωνει ακι βγαζει νερα...........και εχουν και μια μποχα..αστα αστα απο τισ 8 τωρα τελειωσα να μαζευω νερα επλυνα και το χαλι γτ βρομαγε απο τα νερα να να πλυνω και τα πιατα [που ηταν στο πλυντηριο

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουράζομαι και μονο που τα διαβάζω Αρτεμις,εγω δεν είμαι για τέτοια, θα τα πέταγα όλα απο το μπαλκόνι..
Φώναξε τον βλάκα τον υδραυλικό να καθαρίσει τώρα...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??ΠΩΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΑΥΤΑ!!!

ΑΧ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΕΚΑΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoletta10 έγραψε:Κουράζομαι και μονο που τα διαβάζω Αρτεμις,εγω δεν είμαι για τέτοια, θα τα πέταγα όλα απο το μπαλκόνι..
Φώναξε τον βλάκα τον υδραυλικό να καθαρίσει τώρα...
πρεπει πρεπει αλαλ εχει χαρη που ειμαι καλος αν8ρωπος............με τουτα και με κεινα δεν προλαβα να μαγειρεψω κιολας...τωρα εβαλα να βρασω το μοσχαρι ...θα κανω βραστο...εσεις????

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ θα φτιάξω κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες σπιτικές χωριάτικες,μας τις έφερε ο παππούς απο τον Θεολόγο όπως επίσης τραχανά και αυγουλάκια....

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ο μαλα.....ς ο υδραυλικοσ δεν εκανε καθολου καλη δουλεια ...τα νερα βγαινουν απο το πλυντηριο πιατων βουλωνει ακι βγαζει νερα...........και εχουν και μια μποχα..αστα αστα απο τισ 8 τωρα τελειωσα να μαζευω νερα επλυνα και το χαλι γτ βρομαγε απο τα νερα να να πλυνω και τα πιατα [που ηταν στο πλυντηριο

ΠΩΠΩ ΡΕ ΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣ Κ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ...Κ ΗΤΑΝ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΣ Κ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??ΠΩΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΑΥΤΑ!!!

ΑΧ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΕΚΑΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ
ευχαριστο ...μμμμμμμμμ οχι ακομα...σμρ ειμαι στην 25 η μερα..με εντονο πονο στο στηθος εδω και 10 μερες μπορει ακι παραπανω αυτο με υποψιασε και εχω και υγρα...αλλα πριν τις 15 δεν κανω τπτ.....θα περιμενω μεχρι τισ 15 του μηνα κια αμα δεν ερθει τοτε θα κανω χοριακη....ασ σκεφτομαι καλυτερα οτι θα ρθει για να μην απογοητευομαι μετα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:
art86 έγραψε:ο μαλα.....ς ο υδραυλικοσ δεν εκανε καθολου καλη δουλεια ...τα νερα βγαινουν απο το πλυντηριο πιατων βουλωνει ακι βγαζει νερα...........και εχουν και μια μποχα..αστα αστα απο τισ 8 τωρα τελειωσα να μαζευω νερα επλυνα και το χαλι γτ βρομαγε απο τα νερα να να πλυνω και τα πιατα [που ηταν στο πλυντηριο

ΠΩΠΩ ΡΕ ΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣ Κ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ...Κ ΗΤΑΝ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΣ Κ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ
παναγια μου..ΦΡΙΚΗ..δεν ξερω αμα θα το αντεχα...αλλα κανονικα θα επρεπε να κινηθουν νομικα απεναντι σε αυτουσ που περασαν το τζακι

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
eirinaki έγραψε:

παναγια μου..ΦΡΙΚΗ..δεν ξερω αμα θα το αντεχα...αλλα κανονικα θα επρεπε να κινηθουν νομικα απεναντι σε αυτουσ που περασαν το τζακι

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ????ΑΣ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ...

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ......

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΕΙΝΑΩ ΤΟΣΟΟΟΟ ΠΟΛΥ!!!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΦ.ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ.
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ Η ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΥΦ.ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ.
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ Η ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ?
ειμαι εγω εδω..ναι ναι γιαννα μου στα να πανε....τι λεει τι κανεις...η μικρουλα καλα?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.
ΠΗΓΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ(ΕΝΔΟΚΡ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ.
ΕΣΥ ΣΟΥΠΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κι εγω παλι, δν ξερω για ποσο γιατι ειναι εδω το αφεντικο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 4872

πωπω Αρτεμις φανταζομαι τα νευρα σου!! κι εγω καπως ετσι θα ημουν!!!

καλη ορεξη στα κοριτσια που εφυγαν για φαγητο!!!

εγω δν ξερω τι θα φαμε σημερα..ισως κανα μακαρονι!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.
ΠΗΓΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ(ΕΝΔΟΚΡ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ.
ΕΣΥ ΣΟΥΠΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ.
τι ακριβως εξετασεις εκανες γιαννα μου..γτ πρεπει ν εχω χασει επεισοδια.........μακρι να μην ειναι κατι σοβαρο

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ηρθα κι εγω παλι, δν ξερω για ποσο γιατι ειναι εδω το αφεντικο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 19 4872

πωπω Αρτεμις φανταζομαι τα νευρα σου!! κι εγω καπως ετσι θα ημουν!!!

καλη ορεξη στα κοριτσια που εφυγαν για φαγητο!!!

εγω δν ξερω τι θα φαμε σημερα..ισως κανα μακαρονι!
στη δουλεια εισαι ελλη μου????????αστα μην τα συζητας τα νευρα μου τσαταλια....αστα ...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?ΑΝΤΕ ΔΙΩΞΤΩΝ!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΠΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΠΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
φερριυινη και αιματοκριτη εχει και ο αντρασ μου χαμηλο...φερριτινη εχει 21,6..αλλα δεν μας ειπαν τπτ για θεραπεαι...λες να το ψαξω

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΠΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
περαστικα να ειναι γιαννα μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις