451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 Τρι Οκτ 09, 2012 1:24 am
eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΚΡΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΚΡΑ
art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα ..τι κανετε...απο διαθεση εγω πολυ καλυτερα απο χθεσ...απο νευρα βεβαια φουλ διοτι σηκωθηκα σμρ το πρωι και ειχε πλημμυρησει η κουζινα μου χαλια καρεκλεσ τα παντα ..καταλαβαινεται....ολο το πρωι μαζευα νερα,......
art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα ..τι κανετε...απο διαθεση εγω πολυ καλυτερα απο χθεσ...απο νευρα βεβαια φουλ διοτι σηκωθηκα σμρ το πρωι και ειχε πλημμυρησει η κουζινα μου χαλια καρεκλεσ τα παντα ..καταλαβαινεται....ολο το πρωι μαζευα νερα,......
nikoletta10 έγραψε:Λές Ειρηνάκι μου;;Θα το σκεφτώ.....χαχαχα!!!
Εγώ λέω να το καθηστερίσω λίγο ακόμα με τα χαλιά.να κάνω πρώτα τα γενέθλια της μικρής στις 26 και μέτα,μην γίνουν χάλια απο την αρχή....
πρεπει πρεπει αλαλ εχει χαρη που ειμαι καλος αν8ρωπος............με τουτα και με κεινα δεν προλαβα να μαγειρεψω κιολας...τωρα εβαλα να βρασω το μοσχαρι ...θα κανω βραστο...εσεις????nikoletta10 έγραψε:Κουράζομαι και μονο που τα διαβάζω Αρτεμις,εγω δεν είμαι για τέτοια, θα τα πέταγα όλα απο το μπαλκόνι..
Φώναξε τον βλάκα τον υδραυλικό να καθαρίσει τώρα...
art86 έγραψε:ο μαλα.....ς ο υδραυλικοσ δεν εκανε καθολου καλη δουλεια ...τα νερα βγαινουν απο το πλυντηριο πιατων βουλωνει ακι βγαζει νερα...........και εχουν και μια μποχα..αστα αστα απο τισ 8 τωρα τελειωσα να μαζευω νερα επλυνα και το χαλι γτ βρομαγε απο τα νερα να να πλυνω και τα πιατα [που ηταν στο πλυντηριο
ευχαριστο ...μμμμμμμμμ οχι ακομα...σμρ ειμαι στην 25 η μερα..με εντονο πονο στο στηθος εδω και 10 μερες μπορει ακι παραπανω αυτο με υποψιασε και εχω και υγρα...αλλα πριν τις 15 δεν κανω τπτ.....θα περιμενω μεχρι τισ 15 του μηνα κια αμα δεν ερθει τοτε θα κανω χοριακη....ασ σκεφτομαι καλυτερα οτι θα ρθει για να μην απογοητευομαι μεταtoniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??ΠΩΠΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΑΥΤΑ!!!
ΑΧ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΕΚΑΝΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ
παναγια μου..ΦΡΙΚΗ..δεν ξερω αμα θα το αντεχα...αλλα κανονικα θα επρεπε να κινηθουν νομικα απεναντι σε αυτουσ που περασαν το τζακιeirinaki έγραψε:art86 έγραψε:ο μαλα.....ς ο υδραυλικοσ δεν εκανε καθολου καλη δουλεια ...τα νερα βγαινουν απο το πλυντηριο πιατων βουλωνει ακι βγαζει νερα...........και εχουν και μια μποχα..αστα αστα απο τισ 8 τωρα τελειωσα να μαζευω νερα επλυνα και το χαλι γτ βρομαγε απο τα νερα να να πλυνω και τα πιατα [που ηταν στο πλυντηριο
ΠΩΠΩ ΡΕ ΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣ Κ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ...Κ ΗΤΑΝ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΣ Κ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ
art86 έγραψε:παναγια μου..ΦΡΙΚΗ..δεν ξερω αμα θα το αντεχα...αλλα κανονικα θα επρεπε να κινηθουν νομικα απεναντι σε αυτουσ που περασαν το τζακιeirinaki έγραψε:art86 έγραψε:ο μαλα.....ς ο υδραυλικοσ δεν εκανε καθολου καλη δουλεια ...τα νερα βγαινουν απο το πλυντηριο πιατων βουλωνει ακι βγαζει νερα...........και εχουν και μια μποχα..αστα αστα απο τισ 8 τωρα τελειωσα να μαζευω νερα επλυνα και το χαλι γτ βρομαγε απο τα νερα να να πλυνω και τα πιατα [που ηταν στο πλυντηριο
ΠΩΠΩ ΡΕ ΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΠΕΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣ Κ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ...Κ ΗΤΑΝ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΣ Κ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ
ειμαι εγω εδω..ναι ναι γιαννα μου στα να πανε....τι λεει τι κανεις...η μικρουλα καλα?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΥΦ.ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ!!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ.
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ Η ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ?
τι ακριβως εξετασεις εκανες γιαννα μου..γτ πρεπει ν εχω χασει επεισοδια.........μακρι να μην ειναι κατι σοβαροΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.
ΠΗΓΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ(ΕΝΔΟΚΡ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ.
ΕΣΥ ΣΟΥΠΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ.
στη δουλεια εισαι ελλη μου????????αστα μην τα συζητας τα νευρα μου τσαταλια....αστα ...boubou έγραψε:ηρθα κι εγω παλι, δν ξερω για ποσο γιατι ειναι εδω το αφεντικο!!
πωπω Αρτεμις φανταζομαι τα νευρα σου!! κι εγω καπως ετσι θα ημουν!!!
καλη ορεξη στα κοριτσια που εφυγαν για φαγητο!!!
εγω δν ξερω τι θα φαμε σημερα..ισως κανα μακαρονι!
φερριυινη και αιματοκριτη εχει και ο αντρασ μου χαμηλο...φερριτινη εχει 21,6..αλλα δεν μας ειπαν τπτ για θεραπεαι...λες να το ψαξωΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΠΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
περαστικα να ειναι γιαννα μουΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΠΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης