Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
520 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 520 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ.Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ,Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ........
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΡΩ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!

ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΜΑΤΙΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΟ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ?ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 215994 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ!!

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α ωραια.κοντευεις.θα σε εχω στο μυαλο μου. επειδη δεν μπορω να μπαινω καθε μερα στο forum θα εχω το νου μου να δω τα νεα σου και ελπιζω να κανουμε ολες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 654316
για σενα.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΝΑ Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Γιαννα μου ότι και να πεις δικιο έχεις, αλλα μετά την πατάτα που έφαγα τον περασμένο μήνα τώρα μέσα μου νιώθω μόνο ένα κενό... έφυγαν όλες οι ελπίδες που είχα εκείνες τις μέρες....σαν να μη προσπαθώ πλέον... αφου σκέψου έχω ξενερώσει τόσο που ούτε καν με νοιάζει να κάνω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 215994 ...ελπιζω να μου περάσει.. τι να πω??

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου γιαννα μου.αληθεια η ματινα τι κανει?εχουμε κανενα νεο της?

εγω εχω αργοτερα μια δουλιτσα Sad Sad και βαριεμαι πολυ σημερα.ειναι και ετσι μουντος ο καιρος και δεν θελω να βγω απο το σπιτι.εγω απο μαγειρεματα δεν εχω ακομα.απο τον αλλο μηνα θα σας πω ποσα φαγητα θα καψω,γιατι ειμαι και ασχετη.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:α ωραια.κοντευεις.θα σε εχω στο μυαλο μου. επειδη δεν μπορω να μπαινω καθε μερα στο forum θα εχω το νου μου να δω τα νεα σου και ελπιζω να κανουμε ολες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 654316
για σενα.
σε ευχαριστω....μακαρι αν κανουμε για ολες μας οχι μονο για μενα....ελλη δεν θελω τετοια.........  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:απο τον αλλο μηνα θα σας πω ποσα φαγητα θα καψω,γιατι ειμαι και ασχετη.

τίποτα δν θα κάψεις!!! απλά όσο δν ξέρεις καλα θα πρεπει να εισαι συνέχεια πανω απο το φαγητό!! εγω έτσι έκανα!! την μόνη φορα που εχω κάψει κατι , το επαιξα ανετη και αραξα στον υπολογιστή χαχαχαχαχα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΠΑΤΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΑ,ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΕΦΑΓΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ......
ΟΛΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε θα περάσει , που θα πάει?? σε θαυμάζω που κατάφερες τόσο καιρό που προσπαθούσες να μην σκεφτεσαι γόνιμες, και γενικά να μην τρώγεσαι με τα ρουχα σου!!!
εγω δν θα το μπορουσα με τίποτα!! και εχω και τον άντρα να με κοροιδευει και να γελάει όταν του λεω εγω πότε θα γινω μανα Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΤΙΝΑ ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.
ΠΗΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΨ ΠΤΙ ΜΠΕΡ!!ΧΑΧΑΧΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ...ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΨΥΓΕΙΟ?ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΝΕΙ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ε θα περάσει , που θα πάει?? σε θαυμάζω που κατάφερες τόσο καιρό που προσπαθούσες να μην σκεφτεσαι γόνιμες, και γενικά να μην τρώγεσαι με τα ρουχα σου!!!
εγω δν θα το μπορουσα με τίποτα!! και εχω και τον άντρα να με κοροιδευει και να γελάει όταν του λεω εγω πότε θα γινω μανα Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ποσο σε καταλαβαιμωωωωωωωωωωωω????

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:απο τον αλλο μηνα θα σας πω ποσα φαγητα θα καψω,γιατι ειμαι και ασχετη.

τίποτα δν θα κάψεις!!! απλά όσο δν ξέρεις καλα θα πρεπει να εισαι συνέχεια πανω απο το φαγητό!! εγω έτσι έκανα!! την μόνη φορα που εχω κάψει κατι , το επαιξα ανετη και αραξα στον υπολογιστή χαχαχαχαχα

χαχαχα ετσι θα κανω και εγω.θα το πεταω,θα παραγγελνω και θα του λεω "σημερα δεν προλαβα να μαγειρεψω,ειχα πολλεεεεςςς δουλειες" Wink Wink

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ?
ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ????ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ???ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ,ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΡΟΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. Sad

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΤΙΝΑ ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.
ΠΗΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΨ ΠΤΙ ΜΠΕΡ!!ΧΑΧΑΧΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ...ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΨΥΓΕΙΟ?ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΝΕΙ?
πειτε μου συνταγη.τρελαινεται ο καλος μου για τρουφακια...ειναι δυσκολα...να του κανω οταν ερ8ει απο την δουλεια να τα βρει

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΚΕΡ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΞΩ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΤΡΟΥΦΑ-ΚΑΚΑΟ-ΚΑΡΥΔΑ... ΟΤΙ ΘΕΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΙΝΑΣ.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:TΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΚΕΡ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΞΩ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΤΡΟΥΦΑ-ΚΑΚΑΟ-ΚΑΡΥΔΑ... ΟΤΙ ΘΕΣ
τα ανακατευω ολα μαζι.????????????ευκολο ακουγεται...εγω βεβαια εχω μια αλλη συνταγη αλλα αυτη μου φαινεται πιο ευκολη..η δικια μου ειναι3 πακ πτι μπερ 2 ποτηρια ζαχαρη 1 βιταμ λιωμενο 1 ποτηρι κακαο 1,5 ποτ ινδικαρυδο 1 αυγο.....αλλα θα κανω την δικη σ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΡΥΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ.ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.ΣΚΟΝΗ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΡΑΝΤΑ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΤΙΝΑΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΠΑΣΤΑ-ΣΑΝ ΖΥΜΑΡΙ.ΤΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΩ ΣΕ ΤΡΟΥΦΑ.ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΠΑΣΤΑ-ΣΑΝ ΖΥΜΑΡΙ.ΤΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ.ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΩ ΣΕ ΤΡΟΥΦΑ.ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
σε ευχαριστω πολυ.θα τα κανω και θα βαλω και πολυχρωμη τρουφα για να ναι πιο ομορφα...σορυ ρε σε εχω πρηξει...ποσα κομματια βγαινουν περιπου αν ειναι πολλα να κανω τα μισα με τρουφα και τα αλλα μισα με ινδοκαρυδο

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχα γιαννα σα να ημουν εδω και να απαντουσα εγω.
συγγνωμη αλλα ετρωγα.δεν το εχω δοκιμασει με μαστιχα αλλα αν σου αρεσει ωραια θα βγουνε.μου ηρθε ιδεα με ουισκι πωσ θα ειναι?δεν βγαινουν πολλα.αναλογα ποσο μεγαλα μπαλακια θα φτιαξεις.εμενα μου βγαινουν 25-30.επισης να σημειωσω οτι πριν τα κανεις μπαλακια βαλτε τη ζυμη κανα 20 λεπτο στο ψυγειο να σφυξει γιατι αλλιωσ θα διαλυονται.επισης βοηθαει να βρεχεις ελαχιστα τα χερια σου στο λικερ για να γινονται πιο ωραια τα μπαλακια.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ
ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!

ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ!! Embarassed Embarassed Embarassed

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:χαχαχαχαχα γιαννα σα να ημουν εδω και να απαντουσα εγω.
συγγνωμη αλλα ετρωγα.δεν το εχω δοκιμασει με μαστιχα αλλα αν σου αρεσει ωραια θα βγουνε.μου ηρθε ιδεα με ουισκι πωσ θα ειναι?δεν βγαινουν πολλα.αναλογα ποσο μεγαλα μπαλακια θα φτιαξεις.εμενα μου βγαινουν 25-30.επισης να σημειωσω οτι πριν τα κανεις μπαλακια βαλτε τη ζυμη κανα 20 λεπτο στο ψυγειο να σφυξει γιατι αλλιωσ θα διαλυονται.επισης βοηθαει να βρεχεις ελαχιστα τα χερια σου στο λικερ για να γινονται πιο ωραια τα μπαλακια.
οκ...θα τα κανω μετα και θα σας πω εντυπωσεις.....8α παω το απογευμα να παρω τα υλικα γτ κατα τις 5 και μιση ανοιγει το σουπερ ...ακτα τις 7 και 30 ερχεται ο καλος μου αρα προλαβαινω

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ
ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!

ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ!! Embarassed Embarassed Embarassed
εαχ αχ κεφτεδακια χωρις κιμα γινονται?????? Very Happy Very Happy Very Happy αλλα τι να σου κανει ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι..εγω σμρ δεν θυμωμουν αν εβαλα αλατι στο φαι..κ ξαναεβαλα....αποτελεσμα?εγινε λυσσα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σορρυ που χαθηκα!!ηρθε ο αντρας μου και εβαλα να φαμε, και μεχρι να μαζεψω και τα πιατα που εγιναν πολλα και δν μπορουσα να συνεχιζω να το παιζω αδιαφορη Razz Razz περασε λιγο η ωρα!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. Sad
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 415870  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 415870  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 415870  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 415870  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 415870

θα κανω κι εγω τρουφακια, με λιγουρεψατε!!αλλα οχι ακομη..να κανω λιγο αποτοξίνωση απο γλυκα και μετα παλι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 40746

αχ με τις συνταγές σας μου θυμίσατε Ιωαννα και Ευη!! καθε μερα και καινουρια πραγματα να τρεχουν τα σαλιααααα!!! αχ πως μου εχουν λειψει!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 - Σελίδα 34 M003

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις