Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 36]

301αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 12:50 am

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tzitziki2 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι νεο μελος και ειμαι και γω αγορομανα.εχω δυο αγορακια το ένα τρια χρονων και το αλλο 10 μηνων.και μενα μου λειπουν πολυ τωρα που δουλευω Sad να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας Very Happy

να σου ζήσουν τα παιδάκια. καλώς ήρθες στην παρέα μας.

302αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 12:52 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek έγραψε:με τρομάζεις. έλεγα να τον στειλω παιδικο από του χρόνου που θα έχει καθαρισει. με τετοια που διαβάζω.... Αλήθεια κορίτσια πιστεύετε ότι ο παιδικός εφ' όσον υπάρχει λύση όσον αφορά το κοίταγμα του παιδιου είναι απαραίτητος?

Εγώ δεν είχα άλλη επιλογή οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Βρήκα έναν πολύ κοντά στο σπίτι που έχει αποδειχτεί τέλειος ευτυχώς!!!
Έμαθε να τρώει που πριν ήμασταν μόνο με γιαούρτια και μια φορά το μήνα και αν φαγητό, έχει μπει σε πρόγραμμα, έχει γίνει κοινωνικός... Έχω δει διαφορά. Απλά τον πρώτο χρόνο είναι λίγο μανίκι οι ιώσεις. Από την άλλη, όταν πρωτογύρισα στη δουλειά και είχα νταντά στο σπίτι δεν ήταν πολύ καλύτερα. Είχε μάθει με εκείνη την κοπέλα και όταν έτυχε να λείψει γιατί αρρώστησε είχα σοβαρό θέμα. Τώρα είναι πιο εύκολος και στην επικοινωνία.

303αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 12:53 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:
tzitziki2 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι νεο μελος και ειμαι και γω αγορομανα.εχω δυο αγορακια το ένα τρια χρονων και το αλλο 10 μηνων.και μενα μου λειπουν πολυ τωρα που δουλευω Sad να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας Very Happy

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπελιά!!! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου και κουράγιο, σε όλες λείπουν τα ζουζουνάκια αλλά κάνουμε υπομονή και μιλάμε να περνάει η ώρα και να ξεχνιόμαστε!!!

καλος σε βρηκα!!!περαστικα στο ζουζουνι σου!!!!

304αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 12:58 am

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

kalos irthes stin parea mas tzitziki αγορομανες/.... - Σελίδα 13 215994 αγορομανες/.... - Σελίδα 13 215994
na sou zisoun ta anrakia sou!

305αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 12:59 am

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ak.fassa έγραψε:Αφήστε τα... Έχουμε κλείσει 2 εβδομάδες με αντιβιώσεις κι ακόμα να αναρρώσει πλήρως... Ξεκίνησε με μια απλή ιωσούλα με μύξες και κοντέψαμε να γυρίσει σε πνευμονία. Δώσαμε αίμα (εφιαλτική σκηνή και εμπειρία!!!!), κάναμε ακτινογραφία θώρακος και προσπαθήσαμε να δώσουμε και ούρα αλλά από τον φόβο δεν βγάλαμε στάλα για πάνω από 5 ώρες που ήμασταν στο νοσοκομείο... Ευτυχώς δεν κάνει πυρετό από το Σάββατο το μεσημέρι αλλά έχει ακόμα βήχα και φλεμματάκια... Κάνουμε υπομονή, ο πρώτος χρόνος στον παιδικό είναι πολύ ζόρικος τελικά!!!

perastika sas! po po megali taleporia upomoni tha perasei etsi einai o protos hronos sto paidiko.

306αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:01 am

elenidek

elenidek
η αλήθεια είναι ότι το παιδί αποκτά "κυκλο" έτσι, αλλά δύσκολη η κατάσταση. Στο χωριό ο παιδικός ειναι σε σημείο που δεν τον εμπιστευομαι απολυτα. Πάνω στον κεντρικό δρόμο που τα αυτοκίνητα τρέχουν σαν τρελά. Και ένα απόγευμα που μπήκαμε στην αυλη να κάνουμε κουνια ειδα ότι είναι γεμάτο τρυπες απο δέντρα που εχουν ξεριζωθει απο τον αέρα, και έχουν απομεινει και ρίζες μέσα ορθιες σαν καρφιά! για να μην πω για τις κουνιες που εχει που ειναι ξεχαρβαλωμένες .Δεν ξέρω αν τον παιρνουν στον παιδικό σταθμο που δουλευει η κουμπαρα μου πυ ειναι μεσα στην Αριδαια. Δεν την έχω ρωτήσει ακόμη

307αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:04 am

elenidek

elenidek
πωπω τι περασε το μωρο. περαστικα σας Ακριβή μου. δύσκολα έτσι για τα μωράκια

308αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:11 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ δύσκολα και έχω ρίξει και πολύ ξενύχτι αλλά τι να κάνουμε... Αυτός να γίνει καλά και τα ξεχνάμε όλα!!!
Τον πάμε σε ιδιωτικό, σε δημόσιο δεν θα τον έπαιρναν ακόμα και δεν το ψάξαμε και πολύ. Είμαι πολύ ικανοποιημένη, είναι πολύ καθαρά και είναι και η δασκάλα του εξαιρετική. Κι αν σκεφτείς ότι τον πήγα και χωρίς προσαρμογή, άστα να πάνε τις πρώτες μέρες. Και αυτός που πάμε είναι ανοιχτός όλο το χρόνο, δεν κλείνει τον Αύγουστο!!! Πολύ σημαντικό αυτό γιατί εμείς δουλεύουμε!

309αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:22 am

elenidek

elenidek
μου θύμησες τότε που ο μικρός μου μπήκε στο νοσοκομείο όταν ήταν 36 ημερών. Θεέ μου τι μέρες και αυτές. Εβλεπα νοσοκόμα να του κάνει ένεση ή να του παίρνει αίμα και μου ερχόταν να την σκοτώσω

310αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:41 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια και γω πιστευω καλυτερα στον παιδικο.επειδη με τον μεγαλο τα δοκιμασα και τα δυο, στην αρχη τον κρατουσε η μαμα μου και μετα παιδικο,πιστευω οτι στον παιδικο παιρνανε πιο δημιουργηκα το χρονο τους τα παιδακια μας οσο και αν τα αγαπουν οι γιαγιαδες.γι αυτο και τον μικρο τον εστειλα κατευθειαν παιδικο αν και στεναχωριομουν λιγο γιατι ελεγα μικρουλης ειναι.ετσι εχω εγω τον ελεγχο των παιδιων και ειμαι υσηχη Smile

311αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:43 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έτσι είναι, δεν έχεις άγχος όταν είναι στον παιδικό. Αρκεί βέβαια να είναι κι ο παιδικός καλός! Οι γιαγιάδες κάνουν ότι θέλουν κι εγώ δεν θέλω η μαμά μου να βοηθάει στο παιδί, δεν της έχω εμπιστοσύνη και δεν μπορώ και να βασιστώ πάνω της.
Άσε που αν θες νταντά, για το 8ωρο θα ζητήσει τουλάχιστον 700,00ευρώ ενώ ο παιδικός μας παίρνει για 10 ώρες 330,00ευρώ!!!

312αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:56 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ακριβως ετσι ειναι . και εμενα οταν τον κρατουσε η μαμα μου ολο με αγχονε γιατι η ιδια αγχονεται για τα παντα!!!με κουραζε αφανταστα αυτο το πραγμα. και επειδη εμενε μαζι μας ολη την εβδομαδα επειδη ερχοταν απο μακρια και εφευγε Σαβ/κο ειχα φτασει στα όρια μου!!!!οποτε καλυτερα ετσι και θα ερχετε μονο οταν αρρωστινουν.καλες εναι μωρε και οι γιαγιαδες αλλα ο ρολος τοθς ειναι αλλος δεν μπορουν να εχουν την ευθυνη των παιδιων δεν ειναι και ευκολο πραγμα εδω που τα λεμε Wink

313αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 1:59 am

elenidek

elenidek
Εγώ τον πηγαινα μέχρι και πριν τον 15Αυγουστο στη μάνα μου . Αλλα΄μετά ανέλαβε τον παππου μου η μαμα μου και δεν γινοταν και γερο και παιδι. ετσι τωρα τον εχει η πεθερα μου που μενει απο κατω μας αλλα ειναι μεγαλη σε ηλικια και δεν θελω να την κουραζω. παντως δεν του κανουν ολα τα χατηρια και οι δυο γιαγιαδες.

314αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 2:02 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
H μαμά μου έπρεπε να κάνει 50 χλμ για να έρχεται και πότε την έπιανε η μέση της, πότε την ενοχλούσε η ζέστη και η λύση που πρότεινε πάντα ήταν μία:να της δώσω το παιδί στο σπίτι της και να πηγαίνω να το πάρω μετά τη δουλειά. Να είναι δηλαδή το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο μες στον καύσωνα!!!
Όταν νοικιάσαμε το σπίτι πριν γεννήσω ήθελε δικό της δωμάτιο γιατί θα κρατούσε το παιδί και θα έμενε μαζί μας κάποια βράδια. Τελικά, μας έμεινε ένα δωμάτιο άδειο, πληρώναμε τρελό ενοίκιο και προσλάβαμε και νταντά!!! Εκείνη ερχόταν μια φορά την εβδομάδα να τον κρατήσει.
Άσε που τον καταπίεζε πολύ όταν ερχόταν, δεν τον άφηνε κάτω, όλο αγκαλιά τον είχε και ο μικρός θύμωνε γιατί δεν είχε μάθει έτσι.
Κάθε φορά που τον κρατούσε η μαμά μου τα βράδια δεν κοιμόμασταν!!!

315αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 2:08 am

elenidek

elenidek
ε ενταξει παιζουν πολλά ρόλο. και μενα το παιδι έκανε 15 χλμ καθε μερα πηγαινε και αλλα τοσα στο γυρισμο ειτε σε καυσωνα ειτε σε παγωνια αλλα μιλαμε για επαρχιακο δρομο χωρις κινηση οποτε ήταν μεσα στο αυτοκινητο κανα 10λεπτο. η πεθερα μου στην αρχη δεν το κοιτουσε και ας εμενε απο κατω μας γιατι ακομη θηλαζα και αν το προσεχε δεν θα μπορουσα να συνεχισω το θηλασμο. στη μανα μου που τον ειχα εφευγα απο το γραγειο θηλαζα επεστρεφα παλι. και τωρα πυο τον εχει η πεθερα μου αν δεν ηταν ο συζυγος μου στο σπιτι αρκετες ώρες δεν θα μπορουσε να τα βγαλει περα. ε ειναι και 75 χρονων γυναικα .και μετα που να εβρισκα κοπελα να το προσεχει?η νταντα θελει και λεφτα

316αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 2:13 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλα θέλουν λεφτά και εμείς χρειαζόμαστε καμιά φορά βοήθεια αλλά αν δεν την βρίσκουμε από συγγενείς τι να κάνουμε... Προσαρμοζόμαστε στους ρυθμούς της εποχής και μαζί και τα μωράκια μας!
Εγώ δεν μιλούσα για επαρχιακό δρόμο χωρίς κίνηση, αλλά για κεντρικό όλο στροφές, φανάρια, κίνηση και ανηφόρες-κατηφόρες κλπ. Και της μαμάς μου δεν της έχω εμπιστοσύνη στην οδήγηση, δεν υπολογίζει ούτε φανάρια ούτε τίποτα!!!
Για να καταλάβετε, πήγαν με την αδερφή της βόλτα το μωρό του ξαδερφού μου αγκαλιά στο πίσω κάθισμα!!!!! Όχι καρεκλάκι, ούτε καν ζώνη ασφαλείας!!!!

317αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 2:19 am

elenidek

elenidek
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked affraid affraid affraid ουτε για 5 μέτρα δεν μπαινει το μωρο χωρις το καθισμα στο αυτοκινητο. ετσι προχθες ο αντρας μου πηρε το μωρο το εβαλε στο μπροστινο καθισμα και πηγαν απο το σπιτι μας στη καφετερεια του χωριου βολτα. πηγαινε λεει με 10 και γι αυτο δεν το εβαλε στο καθισμα. περιττο να σου πω οτι εγινε χαμος στο σπιτι μετα που το εμαθα. δεν εχει σημασια αν στο χωριο δεν κυκλοφορει τιποτα απο αυτοκινητο αλλα μια στις χιλιες φρεναρει αποτομα ή το μωρο σηκωνεται ορθιο, ή ανοιγει το μωρο την πορτα? σοκ επαθα οταν το εμαθα

318αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 2:46 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα τον είχα χτυπήσει!!! Ευτυχώς ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος σε αυτά οπότε δεν τον φοβάμαι. Απλά καταντάει λίγο σπασ@ρχίδ@ς!!!

319αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 2:59 am

elenidek

elenidek
και σε μενα ειναι υπευθυνος αλλα καμια φορά κανει βλακειες επειδη του τη λεω οτι γινεται πολυ τυπικος. στην προσπαθεια του να δειξει πιο χαλαρος τα κανει σαλατα

320αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 8:21 am

mama+panos

mama+panos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera manoules...eime neo melos kai nea mama...exw ton pano mou 9 minwn kai eime xetrelameni.. Smile

321αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 12:21 pm

elenidek

elenidek
να σου ζήσει ο συνονόματος του γιου μου!!!!

322αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 11:25 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama+panos έγραψε:kalispera manoules...eime neo melos kai nea mama...exw ton pano mou 9 minwn kai eime xetrelameni.. Smile

Καλημέρα από την βροχερή Αθήνα. Να σου ζήσει το μωράκι σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

323αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 07, 2012 11:52 pm

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ak.fassa έγραψε:
mama+panos έγραψε:kalispera manoules...eime neo melos kai nea mama...exw ton pano mou 9 minwn kai eime xetrelameni.. Smile

Καλημέρα από την βροχερή Αθήνα. Να σου ζήσει το μωράκι σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
KALHMER AKAI APO TON VROXERO PEIRAIA KFASSA..!!MAMA+ PANOS NA SOY ZHSEI TO PAIDAKI SOOY KKAI KALLWS MMAS HRTHES..!!!

324αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Νοε 08, 2012 12:14 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ!!!Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΒΗΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΓΑΚΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΤΟΝ ΚΟΒΩ Sad

325αγορομανες/.... - Σελίδα 13 Empty Απ: αγορομανες/.... Πεμ Νοε 08, 2012 12:16 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzitziki2 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ!!!Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΒΗΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΓΑΚΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΤΟΝ ΚΟΒΩ Sad

Καλημέρα. Εδώ έχει λίγη ψύχρα, το πρωί που πήγαινα το μικρό στον παιδικό προσπαθούσε να πιάσει την ψύχρα με το χέρι του και γελούσε. Του έκανε πολλή εντύπωση ο κρύος αέρας!!!
Περαστικά του του γιου σου, ελπίζω να το περάσει γρήγορα και ανώδυνα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις