Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 36]

376αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 3:56 am

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οχι οτι εγινε και τιποτα αλλα ειχα σκοπο να τα βαλω στου μικρου το λογαριασμο τα λεφτα

377αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 3:58 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν τα πάρεις να μας πεις γιατί θέλω κι εγώ να πάω στα μέσα Δεκέμβρη που θα έχω κλείσει χρόνο από την άδεια λοχείας. Τα έχω όλα έτοιμα και απλά περιμένω...

378αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:09 am

elenidek

elenidek
θα τα παρω στα σιγουρα γιατι μου το επιβεβαιωσε η υπαλληλος στο ικα. αλλα σε κανα 6μηνο θα μπουν υποθετω. δεν πηρες την 6μηνη αδεια του οαεδ? εγω την πηρα και θα παρω τα μισα γιατι εκεινοι οι 6 μηνες δεν ειχαν ενσημα

379αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:21 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όχι, ο εργοδότης μου δεν αναγνωρίζει το εξάμηνο και γύρισα στους 4,5 μήνες. Σταμάτησα από τη δουλειά 2 εβδομάδες πριν γεννήσω και πήρα και την άδεια του καλοκαιριού αυτούσια οπότε έλειψα σχεδόν 5 μήνες.

380αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:31 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΝ ΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ... Rolling Eyes

381αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:32 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzitziki2 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΝ ΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ... Rolling Eyes

Είναι αναλόγως τη σύμβαση. Στις ναυτιλιακές δεν αναγνωρίζεται. Το λέει και ο ΟΑΕΔ.

382αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:35 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:
tzitziki2 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΝ ΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ... Rolling Eyes

Είναι αναλόγως τη σύμβαση. Στις ναυτιλιακές δεν αναγνωρίζεται. Το λέει και ο ΟΑΕΔ.

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΜΕΝΟ Ο.Κ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ

383αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:40 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα, τις πρώτες μέρες έκλαιγα που ήμουν στη δουλειά και το μωράκι μου ήταν σπίτι με τη μάνα μου. Μετά συνήθισα, και αφού τα έβαλα κάτω κατάλαβα ότι δεν με έπαιρνε οικονομικά να κάθομαι τους 6 μήνες. Μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι είναι 524 ευρώ το μήνα όταν παίρνεις το εξάμηνο. Με 800 ευρω ενοίκιο και τρελά κοινόχρηστα που είχαμε στο προηγούμενο σπίτι, πού να μην γυρίσω στη δουλειά???
Ευτυχώς που είμαι ακόμα με 6ωρο και τον Ιανουάριο θα γυρίσω σε 7ωρο για ακόμη 6 μήνες μέχρι να φτάσω το 8ωρο. Εκεί να δούμε τι θα κάνουμε που ο μικρός θα σχολάει στις 17:00 και η δουλειά μου απέχει 40 λεπτά από εκεί...

384αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 4:48 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:Κοίτα, τις πρώτες μέρες έκλαιγα που ήμουν στη δουλειά και το μωράκι μου ήταν σπίτι με τη μάνα μου. Μετά συνήθισα, και αφού τα έβαλα κάτω κατάλαβα ότι δεν με έπαιρνε οικονομικά να κάθομαι τους 6 μήνες. Μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι είναι 524 ευρώ το μήνα όταν παίρνεις το εξάμηνο. Με 800 ευρω ενοίκιο και τρελά κοινόχρηστα που είχαμε στο προηγούμενο σπίτι, πού να μην γυρίσω στη δουλειά???
Ευτυχώς που είμαι ακόμα με 6ωρο και τον Ιανουάριο θα γυρίσω σε 7ωρο για ακόμη 6 μήνες μέχρι να φτάσω το 8ωρο. Εκεί να δούμε τι θα κάνουμε που ο μικρός θα σχολάει στις 17:00 και η δουλειά μου απέχει 40 λεπτά από εκεί...

ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ 524 ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ 800 ΚΑΙ ΤΑ 300 ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΓΩ 6ΩΡΟ ΩΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΤΑ 7ΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ 8ΩΡΟ Γ@Μ5%ΤΑ!!ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΜΕ ΣΤΙΣ 5?????ΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ Crying or Very sad

385αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 5:15 am

elenidek

elenidek
τι θα πει σταματησες 2 εβδομαδες πριν γεννησεις? και γιατι γυρισες στους 4,5 μηνες? το να παρεις την αδεια κυοφοριας και λοχειας ειναι υποχρεωτικο. εδω ειχαμε μια περιπτωση που η κοπελα δεν την πηρε γιατι δεν την ηθελε και μας αναγκασαν να την βγαλουμε ουτως η αλλως μετα απο την απδ. και γω σταματησα 10 μερες πριν γεννησω αλλα ειχα παρει την αδεια απο το ικα και ερχομουν γιατι σπιτι βαριομουν. και να και πηρα το 6μηνο 4,5 μηνω ο μικρος και ηρθα στη δουλεια για να παιρνω και απο τη δουλεια μισθο (μαυρο βεβαια) και απο τον οαεδ 650 καθε μηνα για την αδεια που ειχα

386αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 6:53 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
https://youtu.be/Z2_Aqn94OSg

8Α Η8ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...!!ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ..

387αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 9:00 am

elenidek

elenidek
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ

388αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 9:15 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek έγραψε:Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ
nai to antraki mas..na sai kala.. αγορομανες/.... - Σελίδα 16 215994

389αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 11:49 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek έγραψε:τι θα πει σταματησες 2 εβδομαδες πριν γεννησεις? και γιατι γυρισες στους 4,5 μηνες? το να παρεις την αδεια κυοφοριας και λοχειας ειναι υποχρεωτικο. εδω ειχαμε μια περιπτωση που η κοπελα δεν την πηρε γιατι δεν την ηθελε και μας αναγκασαν να την βγαλουμε ουτως η αλλως μετα απο την απδ. και γω σταματησα 10 μερες πριν γεννησω αλλα ειχα παρει την αδεια απο το ικα και ερχομουν γιατι σπιτι βαριομουν. και να και πηρα το 6μηνο 4,5 μηνω ο μικρος και ηρθα στη δουλεια για να παιρνω και απο τη δουλεια μισθο (μαυρο βεβαια) και απο τον οαεδ 650 καθε μηνα για την αδεια που ειχα

Σταμάτησα από τη δουλειά στις 14/09 γιατί ήθελα να κάτσω με το παιδί παραπάνω.Είχα ΠΗΤ 8/10 αλλά γέννησα στις 28/09. Γύρισα στη δουλειά στις 13/02, μετά από 5 μήνες που το παιδί ήταν 4,5 μηνών. Στο ΙΚΑ και τα χαρτιά φαινόταν ότι είχα σταματήσει στις 12/8, επιλογή μου ήταν να δουλέψω παραπάνω.Το εξάμηνο ο εργοδότης μου δεν το αναγνωρίζει οπότε δεν προκάλεσα τις καταστάσεις...

390αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 12:26 pm

elenidek

elenidek
αρα εκανες οτι και γω με την αδεια του ικα. την δουλεψες. και μενα μην νομιζεις, με εδιωξαν 10 μερες πριν τη γεννα γιατι τοτε κυκλοφορουσε η γριππη των πουλερικων ? χοιρων? κατι τετοιο. λογικα τις 56 μερες πριν και τις 63 μερες μετα τον τοκετο τις πηρες μαζεμενες και εκατσες 4,5 μηνες. οσον αφορα το 6μηνο , αν δεν δουλευα στον κουνιαδο μου ουτε εγω θα το επαιρνα. το πηρα, και οταν ο μικρος ηταν 4,5 μηνων δηλ στους 2 μηνες και κατι του εξαμηνου γυρισα στη δουλεια για να εχω 2 μισθους. (που τελικα δεν ειχα αλλα αυτο ειανι αλλο θεμα). θα ειχα γυρισει απο πιο νωρις αλλα ο μικρος δεν ειχε στρωσει με το θηλασμο και καθισα λιγο ακομη

391αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:04 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Νυσταζω...χθες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα ο μικρός μου ανεβασαι πυρετο και ηταν πολυ ανυσηχος.Τωρα ειναι σπιτι με την μαμα μου το πουλακι μου.Πως θα περασει αυτος ο χειμωνας ολο ιωσεις κουβαλανε απο τους παιδικους.Καλοκαιρι και παλι Καλοκαιρι!!!!

392αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:12 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.
Πώς σε νιώθω, πώς σε νιώθω... Ο δικός μου ψήθηκε από τον πυρετό αρκετές ημέρες με την παλιοΐωση και τώρα είναι επιτέλους καλά. Μετά από σχεδόν 1 μήνα ηρέμησε ο καλός μου και κοιμάται κανονικά το βράδυ χωρίς βήχα και μύξες!
Περαστικά σας και καλό κουράγιο!!!

393αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:13 am

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia flower flower flower
tzitziki perastika sto paidaki sou!

394αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:19 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ευχαριστω.Και εμεις πριν ενα μηνα ειχε παθει μια ψιλογαστρεντεριτιδα η οποια ομως του προκαλεσε δυσανεξια στην λακτοζη και για περιπου 20 μερες εκανε εμετους και διαρροιες κανα 2-3 φορες την ημερα.νομιζα οτι ειναι απο τα δοντακια αλλα τελικα δεν ηταν.ετσι μεχρι τωρα του δινουμε γαλα χωρις λακτοζη.τωρα στα καπακια και αυτο.τι να κανουμε περαστικα να ειναι μονο..

395αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:24 am

elenidek

elenidek
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα.
Πώς σε νιώθω, πώς σε νιώθω... Ο δικός μου ψήθηκε από τον πυρετό αρκετές ημέρες με την παλιοΐωση και τώρα είναι επιτέλους καλά. Μετά από σχεδόν 1 μήνα ηρέμησε ο καλός μου και κοιμάται κανονικά το βράδυ χωρίς βήχα και μύξες!
Περαστικά σας και καλό κουράγιο!!!

επιτελους !!! το καημενο ενα μηνα ελιωσε

396αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:27 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχασε και βάρος, λες και είχαμε το περιθώριο για κάτι τέτοιο!!! Με το ζόρι παίρνει βάρος, εδώ και 4 μήνες άντε να έχει πάρει 100 γραμμάρια και πολλά σας λέω...
Θα αλλάξω γιατρό όμως και ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα! Του έχει ανοίξει και η όρεξη, όλο κάτι θέλει να τσιμπολογάει και πολύ το χαίρομαι...

397αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:34 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini31 έγραψε:kalimera koritsia flower flower flower
tzitziki perastika sto paidaki sou!

ευχαριστω πολυ

398αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:40 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:Έχασε και βάρος, λες και είχαμε το περιθώριο για κάτι τέτοιο!!! Με το ζόρι παίρνει βάρος, εδώ και 4 μήνες άντε να έχει πάρει 100 γραμμάρια και πολλά σας λέω...
Θα αλλάξω γιατρό όμως και ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα! Του έχει ανοίξει και η όρεξη, όλο κάτι θέλει να τσιμπολογάει και πολύ το χαίρομαι...

και ο δικος μου εχασε αυτον τον μηνα με τους εμετους.
Αφου του ανοιξε η ορεξη μην ανησυχεις θα βαλει κανα γραμμαριο.Γιατι θες να αλλαξεις γιατρο?

399αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:45 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατί δεν την εμπιστεύομαι πια τη γιατρό που έχουμε. Έφτασε το καημενο να κάνει διάροια 16 φορές σε μια μέρα για να του δώσει πρεβιοτικά με την αντιβίωση. Το θερίσαμε τόσες μέρες!!! Και η διάροια δεν κράτησε μόνο μια μέρα, παίρναμε αντιβίωση για πάνω από 2 εβδομάδες και από την τρίτη μέρα είχε πρόβλημα. Ξεκινήσαμε με δίαιτα και τα πρεβιοτικά που επιβάλλονται στην αντιβίωση τα επέτρεψε μετά από μια εβδομάδα! Το καημένο πήγαινε να σηκωθεί να περπατήσει κι έπεφτε! Τον κάηκε η ψυχή μου τόσες μέρες...
Οπότε με έχει ξενερώσει και θέλω άλλη γιατρό πλέον. Άσε που κάθε φορά που τον μετράει μου τον βγάζει και πιο κοντό! Τι είναι, ζιπουνάκι που μπήκε στο πλύσιμο? Εκεί που μας τον έβγαζε ψηλό και μια χαρά, τους τελευταίους μήνες είναι σταθερός ή κονταίνει. Γίνονται αυτά? Εγώ ανησυχώ με τέτοια θέματα...

400αγορομανες/.... - Σελίδα 16 Empty Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 14, 2012 12:53 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:Γιατί δεν την εμπιστεύομαι πια τη γιατρό που έχουμε. Έφτασε το καημενο να κάνει διάροια 16 φορές σε μια μέρα για να του δώσει πρεβιοτικά με την αντιβίωση. Το θερίσαμε τόσες μέρες!!! Και η διάροια δεν κράτησε μόνο μια μέρα, παίρναμε αντιβίωση για πάνω από 2 εβδομάδες και από την τρίτη μέρα είχε πρόβλημα. Ξεκινήσαμε με δίαιτα και τα πρεβιοτικά που επιβάλλονται στην αντιβίωση τα επέτρεψε μετά από μια εβδομάδα! Το καημένο πήγαινε να σηκωθεί να περπατήσει κι έπεφτε! Τον κάηκε η ψυχή μου τόσες μέρες...
Οπότε με έχει ξενερώσει και θέλω άλλη γιατρό πλέον. Άσε που κάθε φορά που τον μετράει μου τον βγάζει και πιο κοντό! Τι είναι, ζιπουνάκι που μπήκε στο πλύσιμο? Εκεί που μας τον έβγαζε ψηλό και μια χαρά, τους τελευταίους μήνες είναι σταθερός ή κονταίνει. Γίνονται αυτά? Εγώ ανησυχώ με τέτοια θέματα...

Τοτε καλα κανεις και θες να αλλαξεις γιατρο.Το θεμα ειναι να μας εμπνεει εμπιστοσυνη.Πολυ ταλαιπορηθηκε το αντρακι σου Crying or Very sad Καλα ειναι δυνατον να στον κονταινει???Πρωτη φορα το ακουω και αυτο Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις