376 Απ: αγορομανες/.... Τρι Νοε 13, 2012 3:56 am
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οχι οτι εγινε και τιποτα αλλα ειχα σκοπο να τα βαλω στου μικρου το λογαριασμο τα λεφτα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tzitziki2 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΝ ΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ak.fassa έγραψε:tzitziki2 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΝ ΘΕΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
Είναι αναλόγως τη σύμβαση. Στις ναυτιλιακές δεν αναγνωρίζεται. Το λέει και ο ΟΑΕΔ.
ak.fassa έγραψε:Κοίτα, τις πρώτες μέρες έκλαιγα που ήμουν στη δουλειά και το μωράκι μου ήταν σπίτι με τη μάνα μου. Μετά συνήθισα, και αφού τα έβαλα κάτω κατάλαβα ότι δεν με έπαιρνε οικονομικά να κάθομαι τους 6 μήνες. Μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι είναι 524 ευρώ το μήνα όταν παίρνεις το εξάμηνο. Με 800 ευρω ενοίκιο και τρελά κοινόχρηστα που είχαμε στο προηγούμενο σπίτι, πού να μην γυρίσω στη δουλειά???
Ευτυχώς που είμαι ακόμα με 6ωρο και τον Ιανουάριο θα γυρίσω σε 7ωρο για ακόμη 6 μήνες μέχρι να φτάσω το 8ωρο. Εκεί να δούμε τι θα κάνουμε που ο μικρός θα σχολάει στις 17:00 και η δουλειά μου απέχει 40 λεπτά από εκεί...
nai to antraki mas..na sai kala..elenidek έγραψε:Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ
elenidek έγραψε:τι θα πει σταματησες 2 εβδομαδες πριν γεννησεις? και γιατι γυρισες στους 4,5 μηνες? το να παρεις την αδεια κυοφοριας και λοχειας ειναι υποχρεωτικο. εδω ειχαμε μια περιπτωση που η κοπελα δεν την πηρε γιατι δεν την ηθελε και μας αναγκασαν να την βγαλουμε ουτως η αλλως μετα απο την απδ. και γω σταματησα 10 μερες πριν γεννησω αλλα ειχα παρει την αδεια απο το ικα και ερχομουν γιατι σπιτι βαριομουν. και να και πηρα το 6μηνο 4,5 μηνω ο μικρος και ηρθα στη δουλεια για να παιρνω και απο τη δουλεια μισθο (μαυρο βεβαια) και απο τον οαεδ 650 καθε μηνα για την αδεια που ειχα
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα.
Πώς σε νιώθω, πώς σε νιώθω... Ο δικός μου ψήθηκε από τον πυρετό αρκετές ημέρες με την παλιοΐωση και τώρα είναι επιτέλους καλά. Μετά από σχεδόν 1 μήνα ηρέμησε ο καλός μου και κοιμάται κανονικά το βράδυ χωρίς βήχα και μύξες!
Περαστικά σας και καλό κουράγιο!!!
eirini31 έγραψε:kalimera koritsia
tzitziki perastika sto paidaki sou!
ak.fassa έγραψε:Έχασε και βάρος, λες και είχαμε το περιθώριο για κάτι τέτοιο!!! Με το ζόρι παίρνει βάρος, εδώ και 4 μήνες άντε να έχει πάρει 100 γραμμάρια και πολλά σας λέω...
Θα αλλάξω γιατρό όμως και ελπίζω να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα! Του έχει ανοίξει και η όρεξη, όλο κάτι θέλει να τσιμπολογάει και πολύ το χαίρομαι...
ak.fassa έγραψε:Γιατί δεν την εμπιστεύομαι πια τη γιατρό που έχουμε. Έφτασε το καημενο να κάνει διάροια 16 φορές σε μια μέρα για να του δώσει πρεβιοτικά με την αντιβίωση. Το θερίσαμε τόσες μέρες!!! Και η διάροια δεν κράτησε μόνο μια μέρα, παίρναμε αντιβίωση για πάνω από 2 εβδομάδες και από την τρίτη μέρα είχε πρόβλημα. Ξεκινήσαμε με δίαιτα και τα πρεβιοτικά που επιβάλλονται στην αντιβίωση τα επέτρεψε μετά από μια εβδομάδα! Το καημένο πήγαινε να σηκωθεί να περπατήσει κι έπεφτε! Τον κάηκε η ψυχή μου τόσες μέρες...
Οπότε με έχει ξενερώσει και θέλω άλλη γιατρό πλέον. Άσε που κάθε φορά που τον μετράει μου τον βγάζει και πιο κοντό! Τι είναι, ζιπουνάκι που μπήκε στο πλύσιμο? Εκεί που μας τον έβγαζε ψηλό και μια χαρά, τους τελευταίους μήνες είναι σταθερός ή κονταίνει. Γίνονται αυτά? Εγώ ανησυχώ με τέτοια θέματα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης