51 Απ: αγορομανες/.... Δευ Οκτ 08, 2012 9:05 am
giannis-giorgos
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα κορίτσια και εγω αγορομάνα δυο αγοριών 5,5 χρονων ο μεγάλος και 22 μηνών ο μικρούλης μου να μας ζήσουν!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giannis-giorgos έγραψε:δυσκολα τα πραγματα εγω ουτε που σκεφτομαι για τριτο
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:KALIMERA SISSY.POSO EINAI O MPEMPOULIS SOU?
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ..ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ
elenidek έγραψε:ναι δυστυχώς κυκλοφορουν πολλές ιώσεις και με τον καιρο να εχει τρελαθεί είναι πολυ εύκολο να κολλήσεις. Καλά καλά δεν ήρθε το φθινοπωρο και μετράμε ήδη 2 ιώσεις
sissympempis έγραψε:elenidek έγραψε:ναι δυστυχώς κυκλοφορουν πολλές ιώσεις και με τον καιρο να εχει τρελαθεί είναι πολυ εύκολο να κολλήσεις. Καλά καλά δεν ήρθε το φθινοπωρο και μετράμε ήδη 2 ιώσεις
pw pw panagitsa mou..kai pws na to profulasw vre koritsia..ok egw prosexw me xilious dyo tropous na mhn kolllhsw kati..bitamines pernw prosexw..me olous tous ypoloipous ti kaneis?pou na kserw egw an kapoios htan arrwstos thn prohgoumenh vdomada..dioti kai o ios den feygei otan sou feygoun ta symptwmata..
elenidek έγραψε:sissympempis έγραψε:elenidek έγραψε:ναι δυστυχώς κυκλοφορουν πολλές ιώσεις και με τον καιρο να εχει τρελαθεί είναι πολυ εύκολο να κολλήσεις. Καλά καλά δεν ήρθε το φθινοπωρο και μετράμε ήδη 2 ιώσεις
pw pw panagitsa mou..kai pws na to profulasw vre koritsia..ok egw prosexw me xilious dyo tropous na mhn kolllhsw kati..bitamines pernw prosexw..me olous tous ypoloipous ti kaneis?pou na kserw egw an kapoios htan arrwstos thn prohgoumenh vdomada..dioti kai o ios den feygei otan sou feygoun ta symptwmata..
εμένα που την πατησε την πρωτη φορά ηταν απο γαστρεντερίτιδα αλλά κανένας μας δεν έιχε τίποτα. ουτε γιαγιαδες ουτε θειοι ουτε παπουδες και δεν ηρθε με αλλους σε επαφη. ισως απλυτα χερια να ηταν το προβλημα ή να βρηκε κατι και να εφαγε γιατι ειναι σε μια ηλικια που πιανει τα παντα και μετα τα βαζει στο στομα του και δεν τον προλαβαινεις. και μενουμε και σε χωριο και ολη μερα ειναι εξω και κυνηγαει κοτες και γατες. τωρα εχει συναχακι. ελαφρυ ευτυχως. μολις ειδα οτι και σεις ειστε αρρωστουληδες. περαστικα και να ειναι ελαφρια η ιωση σας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης