Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 36]

651αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 12:07 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα κορίτσια!!Αλλη μια βδομάδα πέρασα ούτε που κατάλαβα πως!!!ΑΧ πως και πως περιμένω να πάρω το δώρο απο την δουλειά και να πάω να πάρω δωράκια για τα παιδάκια μου, το βαφτιστήρι και τα ανηψάκια μου!!!Πολύ χαίρομαι όταν τα βλέπω με πόση αγονία και λαχτάρα κοιτούν τις σακούλες!!!!
Εβίτα ο μικρός σου πως πάει?

652αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 12:25 am

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα . θα το παρουμε το δωρο ή θα μας το φάει ο φουχτελ?

653αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 12:28 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα. Παρασκευή σήμερα, τι καλά!!!!!
Εδώ κάνει κρύο αλλά είναι ανεκτό ακόμα. Ο μικρός στον παιδικό, εγώ στη δουλειά και κλασικά, τις Παρασκευές με πιάνει μια σπαρίλα, σκότωσέ με μιλάμε. Βαριέμαι και να σηκωθώ να πάω τουαλέτα!!!
Αύριο έχουμε την γιορτή στον παιδικό, δεν είναι φοβερό??? Η πρώτη μας γιορτή!!! Ανυπομονώ!!!
Εβίτα, πώς είναι ο Αλέξανδρος???
Καλά, εχθές παίζει να πήγα στο χειρότερο Jumbo που υπάρχει στην Ελλάδα! Δεν βρήκα στολή οπότε πήρα στο Νίκο παντοφλάκια κόκκινα με το Micky, πήρα και μια μαγκούρα φουσκωτή, ποδιά για το δέντρο και κάτι πλαστικές μπότες του Άγιου Βασίλη για κάτω από το δέντρο.... Πόσο μου αρέσουν τα χριστούγεννα!!! Θα ήθελα να είχα πολλά λεφτά να γέμιζα το σπίτι με παιχνίδια, γλυφειτζούρια και ζαχαρωτά!!!

654αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 12:30 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπίζω να τον προλάβουμε πριν μας το φάει ΚΑΙ αυτό ο χοντρομ@κ@κ@#ς

655αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 12:33 am

vetaki..!

καλημερα κ απο μενα!!μακαρι να το παρουμε κ να μην το φανε κ αυτο!!Ακριβη τις εχουν παρει ολες κ εγω με το ζορι βρηκα για τον μικρο στολη....κ οταν τις ειχαν φερει ηταν τοοοοσες πολλες...!
οντως ειναι ωραια τα χριστουγεννα!!!!! Laughing Laughing Laughing

656αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 1:37 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenidek έγραψε:καλημέρα . θα το παρουμε το δωρο ή θα μας το φάει ο φουχτελ?

Kαλημέρα Ελένη. Λες να πάθουμε τέτοια ζημιά???

657αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 1:40 am

elenidek

elenidek
βρηκα εχθες στην λαικη. ακριβως οπως ειναι του αγιου βασιλη. οπως βλεπετε την μεγαλη που φοραει ο γερακος ιδια σε μικρογραφια! και 5 ευρω μονο! αλλα δεν την πηρα γιατι περασα μεσα απο τη λαικη αναγκαστικα για να παω σε κατι πελατες. μην καθομουν να ψωνιζω και χασομερουσα κιολας.

658αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 2:01 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα, θα του φορέσω τζιν παντελόνι με κόκκινη μπλούζα και σκούφο πλεκτό αγιοβασιλιάτικο (που κερδίσαμε με διαγωνισμό) και θα είναι μια χαρά. Δεν έχω χρόνο να πάω και σε άλλο jumbo να ψάξω!

659αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 4:14 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια θα πάτε πουθενά τις γιορτές?Εμείς Χριστούγενα εδω θεσσαλονική στην πεθέρα μου και το βράδυ όλοι οι φίλοι θα είμαστε στο σπίτι μου.Πρωτοχρονιά στο χωριό μου στη μαμά μου.
Το θέμα είναι οτι ο άντρας μου λέει να φύγουμε το επόμενο Σ/Κ να πάμε κάπου οι δυό μας μιας και έχουμε να το κάνουμε αυτό 3 χρόνια.Το θέλω και γω πολύ αλλά κολλάω και έχω ψιλοτύψεις να αφήσω τοα τζιτζικάκια μου.Μήπως είμαι τρελή??? Rolling Eyes Very Happy

660αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 4:15 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:Κοίτα, θα του φορέσω τζιν παντελόνι με κόκκινη μπλούζα και σκούφο πλεκτό αγιοβασιλιάτικο (που κερδίσαμε με διαγωνισμό) και θα είναι μια χαρά. Δεν έχω χρόνο να πάω και σε άλλο jumbo να ψάξω!

Μια χαρά αγιοβασιλάκι θα είναι ο γιός σου!!!

661αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 4:33 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzitziki2 έγραψε:Κορίτσια θα πάτε πουθενά τις γιορτές?Εμείς Χριστούγενα εδω θεσσαλονική στην πεθέρα μου και το βράδυ όλοι οι φίλοι θα είμαστε στο σπίτι μου.Πρωτοχρονιά στο χωριό μου στη μαμά μου.
Το θέμα είναι οτι ο άντρας μου λέει να φύγουμε το επόμενο Σ/Κ να πάμε κάπου οι δυό μας μιας και έχουμε να το κάνουμε αυτό 3 χρόνια.Το θέλω και γω πολύ αλλά κολλάω και έχω ψιλοτύψεις να αφήσω τοα τζιτζικάκια μου.Μήπως είμαι τρελή??? Rolling Eyes Very Happy

Δεν είσαι τρελή καλέ, απλά είσαι ακόμα "κολλημένη" με τους γιους σου κι είναι λογικό. Εγώ αυτές τις μάνες που αφήνουν τα παιδιά τόσο μικρά και πανε διακοπές δεν τις καταλαβαίνω. Εγώ αν δεν μπορώ να πάρω το Νίκο μαζί μου δεν πάω πουθενά πλέον και το ξέρω ότι αυτό είναι κακό αλλά έχω τόσο λίγες ώρες μαζί του καθημερινά που δεν θέλω να χάνω στιγμές!
Έχεις δίκιο αλλά και ένα διάλειμμα θα σου έκανε καλό, ειδικά μετά από τόσο εμετό! Αν είναι καλά το μωρό σου το μεγάλο και είναι για λίγες μέρες να πας να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στο πιο μεγάλο μωρό!!!
Εμείς σπίτι θα είμαστε, ανήμερα χριστούγεννα σπίτι μου και την επόμενη στους γονείς μου. Την τρίτη μέρα δουλεύουμε κανονικά οπότε σπίτι και τα κεφάλια μέσα!!! Πολύ θα ήθελα να πάω κάπου να ξελαμπικάρω. Δεν πήγαμε πουθενά το καλοκαίρι και ούτε προβλέπεται για αρκετό καιρό αλλά δεν παύει να μας λείπει,ε?

662αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 4:48 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγώ δεν μπορω να τα αφήνω γενικά και το καλοκαίρι που πήγαμε 4 μέρες θάλασσα πήγαμε και οι 4 μαζί!!!Μιλάμε για έναν χαμό αλλα ήταν τέλεια!!!Τραβάτε με και ας κλαίω ένα πράγμα!!!
Τώρα το θέμα είναι οτι μιλάμε για μία μόνο διανυκτέρευση και φυσικά για κάπου κοντά.Θα το δουλέψω λιγάκι στο μυαλό μου γιατί και το ""μεγάλο μου μωρό"" το θέλει πολύ!!! Wink

663αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 4:51 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzitziki2 έγραψε:Και εγώ δεν μπορω να τα αφήνω γενικά και το καλοκαίρι που πήγαμε 4 μέρες θάλασσα πήγαμε και οι 4 μαζί!!!Μιλάμε για έναν χαμό αλλα ήταν τέλεια!!!Τραβάτε με και ας κλαίω ένα πράγμα!!!
Τώρα το θέμα είναι οτι μιλάμε για μία μόνο διανυκτέρευση και φυσικά για κάπου κοντά.Θα το δουλέψω λιγάκι στο μυαλό μου γιατί και το ""μεγάλο μου μωρό"" το θέλει πολύ!!! Wink

Είσαι καταδικασμένη καλή μου με 3 άντρες στη ζωή σου!!! Να ξέρεις ότι το ""μεγάλο μωρό"" είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό συνήθως!!!

664αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 14, 2012 5:56 am

elenidek

elenidek
ποσο ειναι τα παιδια?
αν ειναι πιο μεγαλα απο 6 πχ μπορουν να μεινουν στην γιαγια για ενα βραδυ.
αλλα να πω την αληθεια δεν θελω να παω πουθενα χωρις το μικρο μου. θα μου πεις 22 μηνων ειανι ακομη γι αυτο. οχι το θελω μαζι μου να το βλεπω . μου λειπει οταν δουλευω να μου λειπει και οταν θα παω διακοπες?
ελατε στα λουτρα ποζαρ. ξερω εναν ξενωνα που αναλαμβανει φυλαξη μωρων για να πανε οι γονεις στις πισινες για γουτσου γουτσου και μπανακια

665αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Σαβ Δεκ 15, 2012 11:06 pm

elenidek

elenidek
καλημέρα αγορομανούλες. για να δουμε ποιες ειναι κυριακάτικα μαζί μας????

666αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Σαβ Δεκ 15, 2012 11:19 pm

ΜΙΜΗ32

ΜΙΜΗ32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κι από εμένα.
Τώρα που ο μικρός είναι απασχολημένος είπα να μπω για μια καλημέρα!

Smile

667αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:27 am

Evita1988

Evita1988
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια μου.... πςσ ειστε??? τι θα κανετε σημερα θα πατε καμια βολτιτσα???
σημερα εχουμε επετειο 3 χρονια γαμου ... νιωθω πολυ τυχερη που εχω εναν τετοιο ανθρωπο διπλα μου.
οποτε λογικα ολο κ καποια βολτιτσα θα παμε... σας χαιρετω και πολλα φιλιααααααααααααααααααααααααα

668αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:28 am

elxir

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κι απο εμένα. Είμαι η Ελένη και επιτέλους μπορώ κι εγώ να μπω στην παρέα σας αν φυσικά θέλετε. Ο μικρός μου στις 18 θα κλείσει ενα μήνα κι εγώ απο οτι καταλαβαίνετε είμαι μια καινούρια χαζο-αγορομάνα, τρελαμένη και ερωτευμένη με τον γιο μου.
Νοιώθω σαν να σας ξέρω όλες γιατί διαβάζω τα νέα σας μήνες τώρα. Εύχομαι να είστε όλες καλά (και οι οικογένειές σας φυσικά) και ελπίζω να τα λέμε απο εδώ και πέρα.
Φιλιά σε όλες!!!!

669αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 3:54 am

Evita1988

Evita1988
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elxir έγραψε:Καλημέρα κι απο εμένα. Είμαι η Ελένη και επιτέλους μπορώ κι εγώ να μπω στην παρέα σας αν φυσικά θέλετε. Ο μικρός μου στις 18 θα κλείσει ενα μήνα κι εγώ απο οτι καταλαβαίνετε είμαι μια καινούρια χαζο-αγορομάνα, τρελαμένη και ερωτευμένη με τον γιο μου.
Νοιώθω σαν να σας ξέρω όλες γιατί διαβάζω τα νέα σας μήνες τώρα. Εύχομαι να είστε όλες καλά (και οι οικογένειές σας φυσικά) και ελπίζω να τα λέμε απο εδώ και πέρα.
Φιλιά σε όλες!!!!

καλος ηρθες κουκλα μου και να σου ζησει το αγγελουδι σου παντα γερο δυνατο κ καλοτυχο να ειναι... θα τα λεμε φιλιαααα

670αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 4:24 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα.Εμείς μόλις φάγαμε και τώρα αράζουμε μπροστά στο δέντρο. Του πήραμε μια μπάλα κι όλο την κυνηγάω...
Ελένη Ξηρ. καλώς ήρθες στην παρέα μας και να ζήσει ο Νίκος!!!
Εβίτα,να ζήσετε!!!

671αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 4:40 am

Evita1988

Evita1988
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ak.fassa έγραψε:Καλησπέρα.Εμείς μόλις φάγαμε και τώρα αράζουμε μπροστά στο δέντρο. Του πήραμε μια μπάλα κι όλο την κυνηγάω...
Ελένη Ξηρ. καλώς ήρθες στην παρέα μας και να ζήσει ο Νίκος!!!
Εβίτα,να ζήσετε!!!

να σαι καλα κουκλα μου σε ευχαριστουμε ... καλο κυνηγι Razz Razz Razz πολλα φιλιαααααααααααα

672αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 5:20 am

elenidek

elenidek
Ελένη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εβίτα να ζησετε ετσι αγαπημένοι αλλα 100 χρόνια!
πήγατε την βολτα σας? εμεις δοκιμάσαμε αλλα με αυτο το κρυο καταληξαμε στην μαμα μου για καφε. αυριο που ανοιγει το παγοδρομιο θελω να τον παω αλλα κανει τοσο κρυο

673αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 10:28 am

Evita1988

Evita1988
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenidek έγραψε:Ελένη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εβίτα να ζησετε ετσι αγαπημένοι αλλα 100 χρόνια!
πήγατε την βολτα σας? εμεις δοκιμάσαμε αλλα με αυτο το κρυο καταληξαμε στην μαμα μου για καφε. αυριο που ανοιγει το παγοδρομιο θελω να τον παω αλλα κανει τοσο κρυο

na sai kala vre koritsaki moy... telika den kataferame na pame kapoy o mikroylhs exei dekata k ligo gkrinia... alla efere toyrtitsa o antras m me keraki xexexe ...elate gia toyrta kernaw

674αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Δεκ 16, 2012 12:13 pm

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elxir έγραψε:Καλημέρα κι απο εμένα. Είμαι η Ελένη και επιτέλους μπορώ κι εγώ να μπω στην παρέα σας αν φυσικά θέλετε. Ο μικρός μου στις 18 θα κλείσει ενα μήνα κι εγώ απο οτι καταλαβαίνετε είμαι μια καινούρια χαζο-αγορομάνα, τρελαμένη και ερωτευμένη με τον γιο μου.
Φιλιά σε όλες!!!!
kalws hrthes kai na sou zhsei to agoraki sou..!!evitaki na zhsete,..!!

675αγορομανες/.... - Σελίδα 27 Empty Απ: αγορομανες/.... Δευ Δεκ 17, 2012 12:29 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!.Αντε έφτασαν και οι γιορτες!!!!
elxir καλως ήρθες!!Να χέρεσαι το αντράκι σου, να δεις που όσο περνάει ο καιρός θα το ερωτεύεσαι ακόμα πιο πολύ!!!
elenidek τα αγοράκια μου είναι 3 χρ. ο μεγάλος και σε 11 μέρες έχει τα πρώτα του γεννέθλια ο μικρός.Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα φύγω τελικά αλλα αν ναι το πόζαρ είναι στα σχέδιά μας γιατί και πολύ κοντά μας έιναι και πολύ όμορφα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις