Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 36]

826αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 5:42 am

????????

Επισκέπτης
καλε ο χριστος και η παναγια που ζουμε????

κανενα αλλο μαγαζι δεν εχει εκει παραπλευρως? να αγορασεις κατι ρε παιδι μου α παπα

τι συνθηκες!

827αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 6:23 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι η περιοχή τέτοια που έχει μόνο εταιρείες εκεί γύρω.Είμαι καταδικασμένη να πάθω κατάθλιψη... Sad

828αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 9:37 am

Evita1988

Evita1988
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??? ποιο μικρουλη εινι αρρωστο??? περαστικουλια. εμεις σημερα ειχαμε επισκεψεις το σισακι και τον μπεμπουκο της ... ηταν πολυ ωραιααααα

829αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 12:20 pm

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα. εμεις ειμαστε αρρωστοι Sad Sad Sad Sad απο μια μικρη βραχναδα στη φωνη ξεκινησε το πρωι , σε πυρετο και εμετουληδες κατεληξε το βραδυ.
ο μικρος μου ειναι η 2η φορα που τον ακουω σημερα να ... οχι ακριβως βηχει αλλα καπως σαν να καθαριζει το λαιμο και εχει σαν φλεγματα. λετε να παμε αυριο γιατρο αμεσως?

830αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 12:23 pm

elenidek

elenidek
ak.fassa έγραψε:Η τουαλέτα της κρεπερί δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό,είναι μόνο για το προσωπικό!!!! Καλό???? Με στείλανε όταν μου το είπαν...

οριστε?????????????? δηλ αν ενας πελατης κατουρηθει τι πρεπει νακανει?????????????

831αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 1:59 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά σας Ελένη μου!Είδες,κι ο δικός σου που δεν πάει παιδικό αρρώστησε...Τελικά τα καημένα δεν τη γλιτώσουν με τίποτα!!!
Εμείς εκτός από λίγες μύξες είμαστε πολύ καλά.Σήμερα φάγαμε φακές για πρώτη φορά κι είχα όλη μέρα έγνοια μην τυχόν τον πιάσει διάροια.Ευτυχώς τη γλιτώσαμε!!!
Άστα Ελένη,τρώω φρίκη εκεί και δεν τη γλιτώνω.Θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω μου φαίνεται.Υποτίθεται θα πήγαινα να οργανώσω το λογιστήριο και κάνω τη γραμματέα του μαλάκα!!!! Μου ζήτησαν να κάνω υπομονή γιατί μέχρι το τέλος του μήνα θα πάμε σε άλλες εγκαταστάσεις.Θα απαιτήσω internet και καινούριο pc εκεί. Αυτό που μου έχουν παραχωρήσει τώρα δεν έχει θύρα για στικάκι,το πιστεύεις??? Μες στην τεχνολογία είμαστε!!

832αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 10:54 pm

????????

Επισκέπτης
καλημερα!!!!!!!!

ακριβη μου αν εισαι σε δουλεια που μπορεις να απαιτεις εισαι πολυ τυχερη κατι ειναι και αυτο

833αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 10:56 pm

elenidek

elenidek
καλημερα! ξημερωσαμε ασχημα. το καημενουλι ηθελε να βηξει δεν μπορουσε. βραζει ολο το μεσα του. εκανε και 2 φορες λιγο πυρετουλι ευτυχως κατω απο 38. τωρα περιμενω να παει 10 να τον παω στο κεντρο υγειας που εχει παιδιατρο γιατι η δικια μας σαββατο δεν παει στο ιατρειο

834αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 11:00 pm

????????

Επισκέπτης
αχ μωρε περαστικα σας

πως τα καταφερνουν ομως να τα παθαινουν ολα το ΣΚ!

835αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 11:37 pm

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.
Ελένη μου εύχομαι γρήγορα περαστικά του!!!
Στέλα μου,είμαι 5 χρόνια σε αυτόν τον εργοδότη κι έχω καλή σχέση με όλους.Εκεί που με έστειλαν είναι εξαγωγική δικών τους συμφερόντων αλλά είναι πολύ πίσω τεχνολογικά και σε πολλά θέματα διαχείρισης. Ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση,δεν μπορώ να λειτουργήσω σε περιβάλλον που από τις 6 ώρες που είμαι εκεί ο τύπος φωνάζει τις 5,5 τουλάχιστον!!! Λίγο οι φωνές του,λίγο που δεν πιάνω νερό, να ο πονοκέφαλος κάθε μέρα!!! Γυρίζω σπίτι κι είμαι ράκος... Αμ το άγχος μου μην τυχόν αργήσω το πρωί γιατί θα τα ακούσω? Πού ακούστηκε αυτό!!!
Την Τετάρτη που θα πάω στο άλλο γραφείο θα τα συζητήσω όλα αυτά για να τελειώνουμε.Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον άλλο μήνα,σε λίγες μέρες θα αδιαθετήσω,τι θα κάνω με το θέμα της τουαλέτας???
Συγγνώμη που σας ζαλίζω,δεν είμαι κακομαθημένη αλλά στα 35 μου μπορώ να αξιώνω μερικά πράγματα ώστε να έχω ψυχική και σωματική υγεία!!! Είμαι τυχερή που δουλεύω και ευχαριστώ,αλλά όχι και να αρρωστήσει βρε κορίτσια!!! Που ντύνομαι σαν κρεμμύδι και πάλι μελανιάζω!!! Εχθές φορούσα καλσόν,2 ζευγάρια κάλτσες,μάλλινες μπότες,χοντρό παντελόνι,κορμάκι, φανελάκι,πουλόβερ,κασκόλ και ζακέτα και τα χέρια μου ήταν μωβ!!!
Θα πάθω κατάθλιψη!!!!

836αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Παρ Ιαν 11, 2013 11:40 pm

????????

Επισκέπτης
τροτοκοσμικες συνθηκες δικιο εχεις οτι κι αν πεις

837αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Σαβ Ιαν 12, 2013 12:08 am

vetaki..!

καλημερα σε οοολες!!!!
Ακριβη 1000 τα δικια σου..ουτε στα χιονια τετοιο ντυσιμο...
οκ να δουλευουμε αλλα οχι να πεθανουμε κιολας...οποτε σε διαβασω σκεφτομαι τα δικα μου κ αγχωνομαι πιο πολυ....
ειναι να γυρισω μαρτιο αλλα επειδη εμεινα εγκυος δεν της αρεσε της "κυριας" κ εμαθα απο φιλη μου που δουλευει οτι οταν γυρισω θα με γ@@@@ λεει κ δεν θα με πληρωνει για να με κανει να παραιτηθω.....
αν παω θα παω για να βαζουμε αλλο ενα μισθο στο σπιτι μας αν ειναι να μην μπαινει αυτος ο μισθος τι να παω να κανω......ουφφφφ θα σκασω......

τεσπα...να απιτησεις οτι δικαιουσε..εγω αυτο εμαθα μετα που εμεινα εγκυος..2χρ. ημουν το καλο παιδι που ελεγε ναι σε ολα κ οταν εμεινα εγκυος που δεν μπορουσα εγινα το μαυρο προβατο...

αυτον τον μακακα που βριζει ολη την ωρα δεν τον ελεγχει κανεις????γιατι σας βριζει κ φωναζει ρε παιδι μου.νομιζει οτι αποδειδεται ετσι....

ελενηηη περαστικα σας....!!!!

838αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Σαβ Ιαν 12, 2013 4:24 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βετάκι καλησπέρα.Όταν γύρισα από τη γέννα δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ίσα ίσα που από την εποχή της εγκυμοσύνης ήμουν σε κλειστό γραφείο μόνη μου για να μην κολλήσω καμιά ίωση.Τα πράγματα είναι πολύ καλά εκεί.
Στην άλλη εταιρεία με έστειλαν να αναλάβω και να οργανώσω το λογιστήριο.Έτσι όπως έγινε είναι τιμή για εμένα που με εμπιστεύονται με αυτόν τον τρόπο.Το κακό είναι ότι δεν έχουν πάει εκεί ποτέ οπότε δεν γνωρίζουν τι συνθήκες επικρατούν. Αν ήταν δική του εταιρεία εξαρχής θα ήταν πολύ διαφορετικό το περιβάλλον γιατί ο εργοδότης μου είναι λίγο του φαίνεσθαι και τον ενδιαφέρει πολύ οι εγκαταστάσεις των εταιρειών του να είναι εφοδιασμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κλπ. Ελπίζω ότι τώρα που θα πάρει το άλλο 50% θα μας πάει κάπου ανθρώπινα!!!
Αυτός ο μακάκας απλά φωνάζει για να ακούγεται.Αν ανοίξω όμως το στόμα μου θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.Την Τετάρτη που θα πάω στο γραφειάκι μου θα πω ότι δεν μπορώ να είμαι στον ίδιο χώρο με αυτόν.Δεν μπορώ να λειτουργήσω όταν έχει μονίμως φασαρία βρε παιδί μου!!! Έχω συνηθίσει σε ησυχία και εκνευρίζομαι με τις φωνές!!!
Θα δείξει τι θα γίνει...
Πάντως να ξέρεις ότι για 18 μήνες από τη γέννηση του μωρού σου δεν επιτρέπεται να απολυθείς.Αν σταματήσει να σε πληρώνει θα κάνεις μια ωραιότατη καταγγελία στο ΣΕΠΕ και θα είσαι μια χαρά και χωρίς τύψεις! Ειδικά αν δεν πληρώνει μόνο εσένα!!!

839αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Σαβ Ιαν 12, 2013 10:41 pm

elenidek

elenidek
ακριβη μου σου ευχομαι συντομα να αλλαξουν οι συνθηκες εργασιας σου. και αυτο με τους υπολογιστες... ελεος δηλ. πριν φυγω απο το γραφειο με αδεια λοχειας ειχα εναν υπολογιστη που τον ανοιγες τωρα και μπορουσες να δουλεψεις μετα απο 1,5 ωρα γιατι τοσο χρειαζοταν για να κανει ολες τις ενημερωσεις. δεν ηταν παλιος αλλα ηταν "μικρος" και ειχε βαρυνει. σκεψου τωρα να ειναι και οπως τον λες και συ.....

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες για τα περατικα. τελικα λαρυγγιτιδα. φταιει λεει που εχουμε ζεστη στο σπιτι και ο μικρος εχει σκουληκια στον πωπο του και ολη την ωρα ξεφευγει και βγαινει εξω στο κρυο αποτομα! απο την μυτη δηλ την πατησε!!!! μου ειπε ενα κολπο για να μην παθουμε λαρυγγιτιδα αλλη φορα μικροι μεγαλοι! να πινουμε πριν βγουμε στο κρυο ενα ποτηρι νερο βρυσης κρυο. ετσι λεει ο οργανισμος ετοιμαζεται για την αλλαγη θερμοκρασιας και δεν αρρωσταινεις
προς το παρον ακολουθουμε την θεραπεια μας
αντε να δουμε...

840αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Ιαν 13, 2013 12:05 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά σας Ελένη μου!!! Εμ,έχετε και πολύ κρύο εκεί πάνω,δεν έχει συνηθίσει το μικράκι σου.
Μπήκατε κι εσείς στο club των ιώσεων και αντιβιώσεων,δεν την γλιτώσατε... Ολα καλά θα πάνε.
Φιλιά πολλά!!!

841αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Ιαν 13, 2013 12:39 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ελενη περαστικα στο ζουζουνι σου

εμεις ευτυχως εχουμε κανει το εμβολιο της γριππης και εχουμε ησυχασει οτι περναει το περναει μεχρι στιγμης πολυ ελαφρια βηχαλακι,μυξουλες αυτα...πυρετο για φετος δεν εχει κανει ακομη που περσυ χτυπαγε 40+

ακριβη αν μπορεις να το απαιτησεις την αλλαγη ποστου καντο!!

κι εμενα αυτο ειχαν σκοπο να κανουν οταν γεννησα και επεστρεψα μετα την λοχεια μου
φωνες καθε μερα για να παραιτηθω αλλα δεν τους τα ειπαν καλα εχω ημουν πιο γαιδουρα απο αυτους και καταφερα να παρω και ολοκληρη την αποζημιωση(τοτε υπηρχε ακομη)
μετα απο 10 χρονια ξαφνικα αρχισα να παθαινω αναλαμπες και να ξεχναω τα λογιστικα Shocked λετε να φταιει οτι γεννησα?? Laughing Laughing Laughing

που λετε το αφεντικο μου νομιζε οτι με το να προειδοποιησει 2-3 μερες πριν για την απολυση θα γλυτωνε το 50% της αποζημιωσης
αλλα....δεν τα ειχε διαβασει καλα τα εργασιακα και επαθε εγκεφαλικα απανωτα οταν εμαθε οτι επρεπε να μου το πει 1 μηνα πριν αγορομανες/.... - Σελίδα 34 328109
ετσι μου τα εσκασε ολα
σιγα μην τους αφηνα μετα απο 10 χρονια να χασω οτι δικαιομουν

μολις εφαγα και το αυγο του σπυρου δεν το ηθελε χιχι....

842αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Κυρ Ιαν 13, 2013 12:58 am

vetaki..!

καλημερα σε ολες!!!!

κ παλι περαστικα σας ελενη!!αφου υπαρχει λυση ευχομαι ο μικρος να πινει το νερακι πριν βγει εξω!!!!

απο αυτα που εκανε σε μια κοπελα πριν 1 χρονο η δικια μου η επιθεωρηση δεν εκανε τπτ γιατι η "κυρια" την πληρωνε 1 μηνα μετα,της εδεινε εναντι 200€ για να της κλεισει το στομα κ οταν της εκανε καταγγελεια ειπε οτι δεν εχω τωρα να πληρωσω..δεν ειπα στην ταδε πως δεν θα της τα δωσω....

ξερω πως δεν θα τα χανω αλλα θα με πληρωνει οποτε γουσταρει αυτη...χωρις να ρωταει αν εχω να παρω γαλα του παιδιου........

μια φορα της ζητησε 50 για σουπερ κ της ειπε δεν εχω...(κ ειχα βαλει ΕΓΩ στο ταμειο 2,500€)

Ακριβη αφου ειναι ετσι ο εργοδοτης σου θα βρεθει μια λυση απλα μεχρι τοτε θες γερο στομαχι για τον μακακα!!!

843αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:10 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα τι κάνουν τα αντράκια μας???
Εμείς σήμερα έχου παιδίατρο γιατί ο μικρός εδώ και 6 μέρες έχει δέκατα αλλα΄κατα τα άλλα είναι τέλοια!!!
Αχ ο μεγάλος μου κάθε πρωί με σκάει μέχρι να ετοιμαστούμε για το σχολείο.Δεν θέλει να ντυθεί-κατουρήσει-πιεί γάλα και όλαα αυτά τα κάνουμε μόνο αν βλέπει μπομπ σφουγγαράκι με εκβιασμό αν δεν πιεις γάλα το κλείνω...όταν είναι να φυγουμε κλαίει γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει το παιδικό...έχω δοκιμάσει να τον ετοιμάσω χωρίς να βλέπει παιδικό και γίνεται της τρελής πρωί-πρωί...

844αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:21 am

elenidek

elenidek
καλημερα. εμεις ειμαστε στην αναρρωση. ευτυχως εχει το κεφι του το παιδι και η φωνουλα του ξαναεγινε κανονικη. περαστικα σας

845αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:28 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.Ευτυχώς έφτιαξε ο καιρός και δεν κάνει τοοοοοοσο κρύο πια.Ακόμα είναι ψυγείο εδώ μέσα αλλά παλεύεται προς το παρόν..
Σας γράφω από το κινητό μιας και δεν έχω internet..Είμαι ήδη στο πρώτο στάδιο αφυδάτωσης κι έχω αρχίσει να πονάω από το κατούρημα.Υπομονή μέχρι τις 14:15 που θα πάω να πάρω τον Νίκο από τον παιδικό!!! Τα νεφρά μου διαμαρτύρονται,φοβάμαι μην πάθω ζημιά στο τέλος... Να φανταστείτε,τα ούλα μου ματώνουν όταν πολέμων τα δόντια μου εδώ και λίγες μέρες.Λέτε να είναι κι αυτό ψυχολογικό? Πέρα από τον πονοκέφαλο,το κεφάλι μου πάει να σπάσει που δεν πίνω νερό,διψάω!!!!!!!
Tzitziki μου,τι να σου πω? Εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα κι ας το ξυπνάω νωρίτερα πλέον το καημενούλι. Παλιότερα είχαμε τέτοιο πρόβλημα αλλά με τον παιδικό ηρεμήσαμε..Ρώτα στον παιδικό μήπως σου ρίξουν καμιά καλή ιδέα.. Υπομονή και κουράγιο...

846αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:38 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αμαν ρε Ακριβή τι τραβάς εκει μεσά..θα πάθουν τίποτα τα νεύρα σου εκει μέσα.Αύριο θα μάθεις τελικά αν θα μείνεις ή όχι??
Έχει κανένα μήνα που μου κάνει νερά ο άτιμος πιο πριν δεν είχα κανένα θέμα,ελπιζω να έιναι μια φάση και να περάσει και αυτό!!
Ελένη καλή ανάρρωση!

847αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:38 am

vetaki..!

καλημερα!!!!
ελενη καλη ανναρωση!!!!!!
ακριβη πραγματικα τριτοκοσμικες συνθηκες...ποτε πας στον εργοδοτη σου για συζητηση????

χωρις να θελω να σε τρομαξω εγω ειχα παθει ζημια στο παρελθον επειδη κρατιομουν....ποναγαν τα νεφρα μου δεν εδεινα σημασια,ελα μωρε κρυωσα μαλλον ελεγα κ ενα βραδυ ετρεμα σαν ψαρι σκεψου οτι πηρα τηλ την μανα μου στο διπλα δωματιο να μου φερει κουβερτα...πηγα νοσοκομειο κ εμεινα 3 μερες με ορο γαιτι ειχα παρει μικροβιο στα νεφρα!!!!!!επρεπε να κατσω κ αλλο αλλα δεν αντεχα με γερους γυρω γυρω στον θαλαμο κ υπογραψα κ φυγαμε....να σημειωθει οτι με πηγαν κυριολεκτικα σερνοντας στο ταξι που δεν μπορουσα να περπατησω.......

848αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:42 am

????????

Επισκέπτης
εγω για το πρωινο ξυπνημα αλλα και το μεσημεριανο γυρισμο απ το σχολειο, εκανα κατι φυλλαδια με εικονες, ρουτινες τα λεγομενα, και τα κολλησα στο ψυγειο!

με τι χαρα να δειτε σηκωνονται και τα κανουν ολα να μην τους φυγει και η σειρα! αφου μια φορα ο καημενος ο μεγαλος κατουριοτανε και δεν πηγαινε γιατι λεει επρεπε πρωτα να πιει γαλα.......

τα εχουν μαθει απεξω και τα κανουμε σαν παιχνιδι το προτεινω απεπιφυλακτα......κι εγω οσες φορες εκανα το λαθος να ανοιξω TV τραβουσα τα μαλλια μου! δοκιμαστε αυτο που σας λεω.........παιχνιδι με ρουτινες

πχ επειδη δε διαβαζουν βαζεις εικονες και αριθμους

νο 1 ενα παιδακι που ξυπναει

νο 2 πλενεται κλπ

ειναι τελειο!

849αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:44 am

????????

Επισκέπτης
ακριβη προσεχε κοπελα μου τα νεφρα δεν ειναι αστειο

850αγορομανες/.... - Σελίδα 34 Empty Απ: αγορομανες/.... Τρι Ιαν 15, 2013 12:50 am

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:εγω για το πρωινο ξυπνημα αλλα και το μεσημεριανο γυρισμο απ το σχολειο, εκανα κατι φυλλαδια με εικονες, ρουτινες τα λεγομενα, και τα κολλησα στο ψυγειο!

με τι χαρα να δειτε σηκωνονται και τα κανουν ολα να μην τους φυγει και η σειρα! αφου μια φορα ο καημενος ο μεγαλος κατουριοτανε και δεν πηγαινε γιατι λεει επρεπε πρωτα να πιει γαλα.......

τα εχουν μαθει απεξω και τα κανουμε σαν παιχνιδι το προτεινω απεπιφυλακτα......κι εγω οσες φορες εκανα το λαθος να ανοιξω TV τραβουσα τα μαλλια μου! δοκιμαστε αυτο που σας λεω.........παιχνιδι με ρουτινες

πχ επειδη δε διαβαζουν βαζεις εικονες και αριθμους

νο 1 ενα παιδακι που ξυπναει

νο 2 πλενεται κλπ

ειναι τελειο!

Στέλλα ωραία η ιδέα σου αν και δεν κατάλαβα πως ακριβώς να το κάνω.
Δηλαδή να κάνω ένα πίνακα και πάνω να βάλω ένα παιδάκι που πίνει γάλα-ντύνεται κτλ.και αυτός να τα βάζει σε σωστή σειρά??Αν μπορείς βοήθησέ με λίγο την άσχετη μπας και δουμε κανένα άσπρο πρωινό!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις