26 Απ: Θελω να φυγω..... Δευ Οκτ 08, 2012 11:59 am
Ιφιγένεια
Είναι σε καλό δρόμο!
θα κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου και δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις σε εμενα φυσικα. Αν πας λιγο τον χρονο πισω, θεωρεις οτι μπορει να επεσες με τα μουτρα στο παιδακι σου και με την σταση σου να κοιμασαι συνεχεια με το παιδακι σου του εδειξες οτι το παιδακι σου ειναι τα παντα? Οι αντρες ειναι μεγαλοσωμα παιδια και ειναι σημαντικο καθημερινα να τους δειχνουμε οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι δεν θα υπηρχε αυτο το πλασματακι! Μηπως πιστευεις θα μπορουσε να οφειλεται και στην ζηλεια που σας βλεπει καλα μαζι?(εσενα και το παιδι εννοω)Ισως να θελει να δειξει την ενοχληση του με αυτον τον τροπο. Δεν τον δικαιολογω, αλλα ειναι γεγονος οτι οι αντρες ειναι παιδια!! Εχεις λοιπον 2 παιδακια, παρ'το αποφαση γλυκεια μου!!
Συγνωμη αν ειμαι υπερβολικη, απλα θελω να σε βαλω να σκεφτεις μηπως ειναι ετσι.Αν ειναι ετσι, ειναι πολυ πιο ευκολο να τον καθησεις και να του μιλησεις και να ριξεις εντεχνα ολο το φταιξιμο σε εσενα για αυτην την συμπεριφορα ...προσεξε! Δε λεω οτι φταις προς Θεου!!! Θα το παρουσιασεις ομως ετσι για να τον κανεις να σου ανοιχτει ...και αν πραγματικα μεσα του σε αγαπαει και δε θελει να σε χασει θα καταλαβει τις προθεσεις σου...ταπεινωσου στα ματια του (οσο σκληρο και αν σου φαινεται) για να τον κανεις να αισθανθει οτι εχει το πανω χερι! Ναι ξερω....ειναι σκληρα αυτα που λεω, ισως και λιγο δολια για μερικους, αλλα ειπαμε....οι αντρες ειναι Παιδια ! Αν λοιπον τα καταφερεις , αστον να πιστευει οτι εχει το πανω χερι....εσυ γνωριζεις κουκλα μου οτι ελεγχεις την κατασταση
Συγνωμη αν ειμαι υπερβολικη, απλα θελω να σε βαλω να σκεφτεις μηπως ειναι ετσι.Αν ειναι ετσι, ειναι πολυ πιο ευκολο να τον καθησεις και να του μιλησεις και να ριξεις εντεχνα ολο το φταιξιμο σε εσενα για αυτην την συμπεριφορα ...προσεξε! Δε λεω οτι φταις προς Θεου!!! Θα το παρουσιασεις ομως ετσι για να τον κανεις να σου ανοιχτει ...και αν πραγματικα μεσα του σε αγαπαει και δε θελει να σε χασει θα καταλαβει τις προθεσεις σου...ταπεινωσου στα ματια του (οσο σκληρο και αν σου φαινεται) για να τον κανεις να αισθανθει οτι εχει το πανω χερι! Ναι ξερω....ειναι σκληρα αυτα που λεω, ισως και λιγο δολια για μερικους, αλλα ειπαμε....οι αντρες ειναι Παιδια ! Αν λοιπον τα καταφερεις , αστον να πιστευει οτι εχει το πανω χερι....εσυ γνωριζεις κουκλα μου οτι ελεγχεις την κατασταση