Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 10 MIU/ml? ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΤΟΣΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CLEAR BLUE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 25 MIU/ml! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αυτο ειναι αν δεν ανυχνευε να ελεγα οτι κατι δν παει καλα!! εμενα ΚΑΘΕ μηνα βρησκουν peak!! καταλαβες? γι αυτο τα θεωρω αξιοπιστα!!και δν βγαινουν ολα με πιο εντονη τη γραμμη απο την ελεγχου αλλα μονο το ενα εκεινη τη μερα!!! confused

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:δν μπορω να πω οτι εχω αστατο κυκλο με την ενοια μια 28 μερες μια 40.. κατι ειναι κι αυτο Razz Razz Razz μα αν δν δουλευουν σωστα πως βρισκουν την μερα??? δν στεκει!!! ασε που και η κουνιαδα μου μια χαρα τα καταφερε με τα τεστακια κι εμεινε!! απλα αυτοι βαρουσαν 2 φορες τη μερα στις γονιμες..εμενα με το ζορι να μου κατσει μια και οχι απαραιτητα καθε μερα!!! σιχτιρ!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ! ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ! ΑΡΑ ΑΠΟ 11Η ΜΕΧΡΙ 14Η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 24 215994 ! ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω τα εμπιστευομαι παντως.4 μηνες που πρασπαθουσαμε δεν ερχοταν.μολισ εκανα τεστ και βρηκα την ημερα εμεινα εγκυος κατευθειαν.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε: ΑΡΑ ΑΠΟ 11Η ΜΕΧΡΙ 14Η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 24 215994 ! ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ τρελη!!! Razz Razz Razz ε, βρε κοριτσακι δν το ευχαριστιεμαι κι ετσι!!! θελω να μου δειχνει οτι με θελει, οχι να τον κυνηγαω σαν τν λυσσαρα και να τρεχει να σωθει!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ναι αυτο ειναι αν δεν ανυχνευε να ελεγα οτι κατι δν παει καλα!! εμενα ΚΑΘΕ μηνα βρησκουν peak!! καταλαβες? γι αυτο τα θεωρω αξιοπιστα!!και δν βγαινουν ολα με πιο εντονη τη γραμμη απο την ελεγχου αλλα μονο το ενα εκεινη τη μερα!!! confused

ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ? ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΥΡΩΝ! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
αφρουλα έγραψε: ΑΡΑ ΑΠΟ 11Η ΜΕΧΡΙ 14Η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 24 215994 ! ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ τρελη!!! Razz Razz Razz ε, βρε κοριτσακι δν το ευχαριστιεμαι κι ετσι!!! θελω να μου δειχνει οτι με θελει, οχι να τον κυνηγαω σαν τν λυσσαρα και να τρεχει να σωθει!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΤΙ? ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΟ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο θα ηταν δυσκολο.. αναλογικα αν το σκεφτεις, στο εγκυμοσυνης μπορει να αργησει παραπανω αλλα ανεβαινει συνεχεια γι αυτο το βλεπουμε αργοτερα απο τα ουρα!!
της ωορρηξιας με το που πιασει πικ πεφτει, οποτε αν αργουσε να φανει στα ουρα, δν θα την βλεπαμε ποτε!!...

καπου υπαρχει προβλημα και δν ειναι στα τεστ!!! Razz Razz αν μας πει κι εμας οτι ζουν λιγο π.χ. τα παιδια μας τοτε μπορει να το χανουμε επειδη δν κανουμε καθε μερα, αλλα κανουμε το πολυ μερα παρα μερα συνηθως και μπορει να μην προλαβαινουν να φτασουν..να ψωφουν Razz Razz Razz Razz

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο το θεμα με τον σπερμουλη δεν το ειχα σκεφτει ποτε.εσυ αφρουλα γιατι το ψαχνεις αφου ειχες μεινεις εγκυος?ειχες δυσκολευτει και τοτε να μεινεις?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:αυτο το θεμα με τον σπερμουλη δεν το ειχα σκεφτει ποτε.εσυ αφρουλα γιατι το ψαχνεις αφου ειχες μεινεις εγκυος?ειχες δυσκολευτει και τοτε να μεινεις?

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?! ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΦΤΑΙΕΙ" ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ "ΦΤΑΙΕΙ" ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ!!! ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΑΧΗΛΙΚΗΣ ΒΛΕΝΝΗΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ, δε ξερω τι να γραψω δε ξερω και πολλα (μαλλον τιποτα).
Η εξεταση που ανεφερες αφρουλα γινεται σε μικροβιολογο ετσι?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω αφρουλα γι αυτο φαγωθηκα να παει να κανει την εξεταση!!!! για να ξερουμε τι φταιει επιτελους!!!
να δω ποτε θα του ερθει η επιφοίτηση!!
δν μου παει να πω οτι θα μαλωσω για να γινει αυτο!!! αν ειναι λογος να μαλωσω για να γινει ,ας μη γινει καθολου,αφου δν θα το θελει ουσιαστικά να κανει μωρο!!!

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και μετα απο πόσο καιρό προσπάθειας πρεπει να την κανεις αυτη την εξέταση;
Ακόμα και στα σημερινά χρόνια όταν ένα ζευγάρι δεν έχει παιδι λένε κατευθείαν για την γυναίκα.επειδή βλέπουν οι άντρες ότι κάτι βγαίνει απο το όργανο τους νομίζουν ότι είναι και καρπερο.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ! ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 24 215994 !

odysseia

odysseia
Lollipop83 έγραψε:Και μετα απο πόσο καιρό προσπάθειας πρεπει να την κανεις αυτη την εξέταση;
Ακόμα και στα σημερινά χρόνια όταν ένα ζευγάρι δεν έχει παιδι λένε κατευθείαν για την γυναίκα.επειδή βλέπουν οι άντρες ότι κάτι βγαίνει απο το όργανο τους νομίζουν ότι είναι και καρπερο.
δε συμφωνω, πιο πιθανο ειναι να εχει θεμα ενας αντρας παρα μια γυναικα.
Και εννοειται πως απ΄τη στιγμη που η εξεταση των αντρων δεν ειναι τιποτα αυτοι εξεταζονται πρωτα.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα Ματινα αστους να λενε!!!ειναι γεγονος οτι 40% ειναι στην γυναικα , αλλο τοσο στον αντρα και 20% σε αιτια που προφανως ακομη δν εχουν ανακαλυφθεί κι ετσι τα λενε ανεξήγητα!! Razz Razz
απλα αν ειναι στον αντρα μου το θεμα, φοβαμαι οτι αν εκανε τοσο καιρο να κανει την εξεταση, φαντασου ποσο καιρο θα κανει να το παρει αποφαση να κανει π.χ. καποια δυσκολη θεραπεια Shocked Shocked γι αυτο ελπιζω να ειναι σε μενα!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο θεμα παντα!

Οδυσσεια κι εγω τα ιδια λεω.. εμεις ξεσκιζομαστε στις εξετασεις και αυτοι ενα τικι τικι εχουν να κανουν και μας το βγαζουν απο την μυτη!! Razz Razz Razz Razz

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Και μετα απο πόσο καιρό προσπάθειας πρεπει να την κανεις αυτη την εξέταση;

ΛΟΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΠΕΡΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!

odysseia

odysseia
boubou έγραψε:χαχαχα Ματινα αστους να λενε!!!ειναι γεγονος οτι 40% ειναι στην γυναικα , αλλο τοσο στον αντρα και 20% σε αιτια που προφανως ακομη δν εχουν ανακαλυφθεί κι ετσι τα λενε ανεξήγητα!! Razz Razz
απλα αν ειναι στον αντρα μου το θεμα, φοβαμαι οτι αν εκανε τοσο καιρο να κανει την εξεταση, φαντασου ποσο καιρο θα κανει να το παρει αποφαση να κανει π.χ. καποια δυσκολη θεραπεια Shocked Shocked γι αυτο ελπιζω να ειναι σε μενα!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο θεμα παντα!

Οδυσσεια κι εγω τα ιδια λεω.. εμεις ξεσκιζομαστε στις εξετασεις και αυτοι ενα τικι τικι εχουν να κανουν και μας το βγαζουν απο την μυτη!! Razz Razz Razz Razz
οτι υπαρχει ειδικο προφυλακτικο για τετοια εξεταση για τους αντρες που ντρεπονται δεν ισχυει?

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ίδιες πιθανότητες έχουν στο ποιος φταιει.πιο εύκολο είναι να εξεταστεί ο άντρας.σιγά το δύσκολο έργο που έχει να κάνει.το έχει κάνει τόσες φορές στην ζωη του,μια ακόμα θα τον βλάψει;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν εχω ιδεα Οδυσσεια μου!! ο γυναικολογος και το μικροβιολογικο μου ειπαν σε ουροσυλλεκτη!

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:

ΛΟΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΠΕΡΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 24 585182

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΣΙΓΑ! ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ! ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

odysseia

odysseia
κοιταξα στο google και το αναφερει κι εδω
http://www.eugonia.com.gr/ypogonimotita/diagnosi/eksetaseis-andra/520

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΣΙΓΑ! ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ! ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
Σε ουροσυλλεκτη γινεται και στο σπιτι?αν ναι τοτε ενταξει αλλιως ειναι λιγο καπως Embarassed

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΣΙΓΑ! ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ! ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΗΡΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

Το πολυ τακα τακα τυφλωνει λέει.λες ξαφνικά να φοβούνται αυτο;;;; Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις