Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!! Very Happy ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Καλα,εσεις?
Γεια σου Ειρηνη!χαθηκαμε!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ! ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! Mad ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΟΝΑΩ ΤΟΣΟ!

οι πόνοι περιόδου μπορεί να σημαίνουν και νινι βρε Αφρούλα!!στο εύχομαι!!στις 18 δεν περιμένεις ε;;
εμένα μου ήρθε προχτες...αλλά προσέχουμε μέχρι το γάμο οπότε αναμενόμενο ήταν

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οδύσσεια τι κάνει ο μικρός;;;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 654316

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 654316

εύχομαι να περιμένεις για πολλούς πολλούς μήνες!!! Laughing Laughing Laughing έτσι το σκέφτομαι κι εγώ..να μην έχω κι αυτό το άγχος..μου φτάνει που θα είμαι έτοιμη για το Δαφνί τότε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 679259

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ??
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΑ 2 ΜΑΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ? ΒΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!! ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ!!! Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΕΡΝΑΜΕ 2ο ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ? Respect Respect Respect Respect Respect Respect

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΕΡΝΑΜΕ 2ο ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ? Respect Respect Respect Respect Respect Respect

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ??

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ? ΒΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!! ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ!!! Laughing Laughing Laughing

προσπαθώ να μην τρελλαίνομαι..ελπίζω εκείνες τις μέρες να είμαι ψύχραιμη..απλά τα σκέφτομαι τώρα όλα μαζεμένα και μου έρχεται κάπως..

γειά σου Τόνια!!πού θα πάτε;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ...
ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΠΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 2ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ..

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ...
ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΠΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 2ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ..

ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

και μόνο που θα είστε μαζί μια χαρά θα περάσετε!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΕΡΝΑΜΕ 2ο ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ? Respect Respect Respect Respect Respect Respect

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΩ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ!!! ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ...ΔΗΛ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ!!! Laughing Laughing Laughing ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αφρουλα"]
toniach29 έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΩ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ!!! ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ...ΔΗΛ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ!!! Laughing Laughing Laughing ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!!![/quote

ΧΙΧΙ..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΕΜΠΕ.....ΜΑΚΑΡΙ....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ!!! Wink

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΒΥΡΩΝΑ, ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ! Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="toniach29"]
αφρουλα έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΩ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ!!! ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ...ΔΗΛ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ!!! Laughing Laughing Laughing ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!!![/quote

ΧΙΧΙ..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΕΜΠΕ.....ΜΑΚΑΡΙ....

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ!!! Wink

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΒΥΡΩΝΑ, ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ! Very Happy

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ..ΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σας αφήνω!πάω να ετοιμαστώ!
τα ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ σας χαιρετούν!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ! ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΥΛΗ! ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ SUPERNOVA ΕΚΡΗΞΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΑ!!! Crying or Very sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #71 - Σελίδα 28 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ! ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΥΛΗ! ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ SUPERNOVA ΕΚΡΗΞΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΕΛΑ!!! Crying or Very sad

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΧ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΕΙ ΤΡΕΛΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚΕΤΗ ΝΕΚΡΑ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΓΑΜΩΤΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΠΟΤΑΚΙ Η ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ VIVE MAR ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΑΠΟ ΨΩΝΙΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ VIVE MAR! ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΑΠΟ ΨΩΝΙΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ VIVE MAR! ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

ΠΑΝΙΚΟΣ Ε???ΕΔΩ ΝΕΚΡΑ ΝΕΚΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΑ...ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ...
ΑΧ ΝΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΘΑΛΑΣΣΑ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΧ ΠΡΑΓΜΑΤΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΒΙΑΣΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΧΙΧΙ..
ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΠΙΤΙ..ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ...
ΣΕ ΦΙΛΩΩΩΩ Κ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ Ι WILL CALL U,,,,

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις