Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
541 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 541 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
εγω αγαπη μου μονο χαπακομενη τεζα θα μπω σε αεροπλανο.τα χεζομαι κανονικα

Γιατι τοσο πολυ?Ειναι πολυ ωραιο το αεροπλανακι.Φτανεις κ γρηγορα χωρις ταλαιπωρια...Βεβαια εμεις με αυτοκινητο θα κατεβουμε γιατι θα εχουμε τη μπουμπου αλλα δε συμφερει!250€ θελει!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Γιατι τοσο πολυ?Ειναι πολυ ωραιο το αεροπλανακι.Φτανεις κ γρηγορα χωρις ταλαιπωρια...Βεβαια εμεις με αυτοκινητο θα κατεβουμε γιατι θα εχουμε τη μπουμπου αλλα δε συμφερει!250€ θελει!
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Ε?ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ! ΚΑΙ ΕΠΗΣΕΙς ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

απαπαπα με την καμια δεν το μπορω.εχω ταξιδεψει 3 φορες κ δεν το αντεχω.μονο αν παρω κανα ηρεμιστικο μπορει να το αντεξω.μεσα στο αεροπλανο με πιανει κλειστοφοβια κ εχω και υψοφοβια..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
doritaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Ε?ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ! ΚΑΙ ΕΠΗΣΕΙς ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!!

δεν εχω θεμα με τα πλοια καθολου εχω ταξιδεψει πειραια χανια με 9 μποφορ κ το καταδιασκεδασα.η μανα μου παλι καθολου αχαχχαχαχα

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα εχω τοσα πολλα νευρα..μα τοσα πολλα!!!! Sad

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Σημερα εχω τοσα πολλα νευρα..μα τοσα πολλα!!!! Sad

ξερω ξερω.κ εγω εχω συχνα χωρις λογο.ορμονες

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι περιμενεις απο το κοιλιοδουλο παρεακι μας Ζωιτσα?Μονο για φαι κ γλυκα μιλαμε!Παντως τη σουπα εγω δεν τη θεωρω φαι.Αντε κ να φαω λιγο, θα φουσκωσω με ζουμι κ μετα θα πειναω παλι.Μονο γιουβαρλακια ετρωγα απο τη μαμα μετα το ξενυχτι Χριστουγεννων κ Πρωτοχρονιας!Οταν ημουν φοιτητρια...Για να πω την αληθεια παντως εχω δοκιμασει μονο τις κλασικες σουπες που φτιαχνουν στο χωριο κ οχι κατι περιεργες βελουτε που εχουν τα κυριλε εστιατορια.

Εγω κοριτσια δεν εχω θεμα.Κ αεροπλανο παιρνω κ με καραβι εχω παει απο εδω στην Κρητη...Κ μπαντζι τζαμπιγκ εχω κανει!Κ σε καποια φαση θελω να κανω κ ελευθερη πτωση απο αεροπλανο!Ειμαι λιγο τρελη ε?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Σημερα εχω τοσα πολλα νευρα..μα τοσα πολλα!!!! Sad
ΓΙΑΤΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι λατρευω και τα αεροπλανα και τα πλοια!!!Η πιο ωραια φαση της ζωης μου ηταν οταν πηγα με πλοιο στην ιταλια...Και ειχε μια θαλασσοταραχηηηηη...Επρεπε να κρατιεσαι απο καπου για να μην κοπανιεσαι στους τοιχους..Τα κυμματα καλυπταν ολο το πλοιο!!!!Αλλαααααααα ηταν τελειοοο!!!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
filitsaki έγραψε:
ζωάκι έγραψε:Που σας χάνω που σας βρίσκω... πάνω από έναν τσελεμεντέ!! Smile
Τι κάνετε κοριτσάρες;
Εγω μπήκα πριν από λίγο σπίτι αφού έλειπα από τις 10!
Έφαγα του σκασμού μία σούπα.. τι μία δηλαδή... 3 πιάτα πάλι.. και τώρα λέω να επιδοθώ λίγο στο πλέξιμο.. πήγα και πήρα έξτρα μαλλί αλλά δεν βρήκα ακριβώς το ίδιο χρώμα! Ευτυχώς η κουβέρτα σχεδιάστηκε να γίνει παρδαλή! Smile

τι νέα έχουμε;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ?ΕΣΥ ΚΑΛΑ?

Πολύ καλά! Νυστάζω πολύ ρε γαμώτο.. χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα σχετικά νωρίς! Sad
Τώρα θα πλέξω λίγο, θα κάνω ένα μπανάκι και θα την πέσω.. τουλάχιστον να ξεκουραστώ γιατί το βράδυ έχουμε μία παρουσιάση κάποιων ποιημάτων ενός φίλου μου..

Αχ! ένιωσα και την μικρή τώρα που έκατσα!

Εσύ τι κάνεις Φιλίτσα;;
Και, επίσης, Μαρία, έχω απορία, εκεί με τα τσιγάρα!!!!! Θα σε δείρω αν καπνίζεις!!!!! και εγώ ανεβαίνω και σε αεροπλάνα και σε πυραύλους και σε οτιδήποτε αν είναι να φτάσω έγκαιρα!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 920316

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Κ σε καποια φαση θελω να κανω κ ελευθερη πτωση απο αεροπλανο!Ειμαι λιγο τρελη ε?
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ!ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιγο οι ορμονες..λιγο που νευριασα με τον αντρα μου λογω των ορμονων..Ξερω και εγω..Παντως εχω νευρα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
filitsaki έγραψε:
Τι κάνετε κοριτσάρες;
Έφαγα του σκασμού μία σούπα.. τι μία δηλαδή... 3 πιάτα πάλι.. και τώρα λέω να επιδοθώ λίγο στο πλέξιμο.. πήγα και πήρα έξτρα μαλλί αλλά δεν βρήκα ακριβώς το ίδιο χρώμα! Ευτυχώς η κουβέρτα σχεδιάστηκε να γίνει παρδαλή! Smile

τι νέα έχουμε;

Πολύ καλά! Νυστάζω πολύ ρε γαμώτο.. χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σήμερα ξύπνησα σχετικά νωρίς! Sad
Τώρα θα πλέξω λίγο, θα κάνω ένα μπανάκι και θα την πέσω.. τουλάχιστον να ξεκουραστώ γιατί το βράδυ έχουμε μία παρουσιάση κάποιων ποιημάτων ενός φίλου μου..

Εσύ τι κάνεις Φιλίτσα;;
Και, επίσης, Μαρία, έχω απορία, εκεί με τα τσιγάρα!!!!! Θα σε δείρω αν καπνίζεις!!!!! και εγώ ανεβαίνω και σε αεροπλάνα και σε πυραύλους και σε οτιδήποτε αν είναι να φτάσω έγκαιρα!!! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 920316

καπνιζω οπως κ στον γιο μου αλλα οχι πολυ δεν το ζηταω συνεχεια πιο πολυ με τον καφε το θελω...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
filitsaki έγραψε:
Τι κάνετε κοριτσάρες;

τι νέα έχουμε;

Εσύ τι κάνεις Φιλίτσα;;
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!ΟΥΤΕ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Λιγο οι ορμονες..λιγο που νευριασα με τον αντρα μου λογω των ορμονων..Ξερω και εγω..Παντως εχω νευρα

μωρε οι ορμονες μας βαραν μπιελα ομως.κ εγω ετσι ειμαι κ να δω ποτε θα με διαολοστειλει ο αντρας μου.ενω στον γιο μου ημουν 3 λαλουν κ 2 χορευουν...

ζωάκι

ζωάκι
doritaki έγραψε:Τι περιμενεις απο το κοιλιοδουλο παρεακι μας Ζωιτσα?Μονο για φαι κ γλυκα μιλαμε!Παντως τη σουπα εγω δεν τη θεωρω φαι.Αντε κ να φαω λιγο, θα φουσκωσω με ζουμι κ μετα θα πειναω παλι.Μονο γιουβαρλακια ετρωγα απο τη μαμα μετα το ξενυχτι Χριστουγεννων κ Πρωτοχρονιας!Οταν ημουν φοιτητρια...Για να πω την αληθεια παντως εχω δοκιμασει μονο τις κλασικες σουπες που φτιαχνουν στο χωριο κ οχι κατι περιεργες βελουτε που εχουν τα κυριλε εστιατορια.

Εγω κοριτσια δεν εχω θεμα.Κ αεροπλανο παιρνω κ με καραβι εχω παει απο εδω στην Κρητη...Κ μπαντζι τζαμπιγκ εχω κανει!Κ σε καποια φαση θελω να κανω κ ελευθερη πτωση απο αεροπλανο!Ειμαι λιγο τρελη ε?

Χεχε!! Δώρα οι βελουτέ σούπες είναι για να κρύψεις τι έβαλες μέσα!!
Ας πούμε ότι έχεις πολλά λαχανικά προς πέταμα.. τα βάζεις, τα βράζεις και τα λιώνεις.. αλατοπίπερο, λαδάκι και γίνεται σούπερ!! Wink

Όσο για τα εξτριμ, κι εμένα μ'αρέσουν.. ήθελα να παλία μπάντζι.. τώρα με τίποτα! Smile

Σοφία εγώ το παθαίνω με το αεροπλάνο αυτό.. ξέρω ότι έχω πρόβλημα.. εκεί στα κενά αέρος όμως εγώ την βρίσκω!! Όλοι τρομοκρατούνται.. εμένα η καρδιά χτυπάει, αλλά τρελαίνομαι! Smile

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:

καπνιζω οπως κ στον γιο μου αλλα οχι πολυ δεν το ζηταω συνεχεια πιο πολυ με τον καφε το θελω...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!!

ζωάκι

ζωάκι
thequeen86 έγραψε:

Κόψε τους καφέδες τότε!!! Κρίμα δεν είναι εκείνο το αγέννητο το ψυχουλάκι μωρέ;;; Φαντάζομαι έχεις διαβάσει για το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη!! Τουλάχιστον να ξέρεις τα κακά του!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
doritaki έγραψε:Κ σε καποια φαση θελω να κανω κ ελευθερη πτωση απο αεροπλανο!Ειμαι λιγο τρελη ε?
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ!ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ! Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 417472

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Μη το λες γιατι θα το πιστεψω!!!

Τωρα που ερχετε το παιδακι μου ομως μαλλον την εχασα την ευκαιρια για ελευθερη πτωση.Δε θα εκανα καμια βλακεια κ να μεινει το παιδακι μου χωρις μανουλα!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
filitsaki έγραψε:

Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; - Σελίδα 3 534787 Μη το λες γιατι θα το πιστεψω!!!

Τωρα που ερχετε το παιδακι μου ομως μαλλον την εχασα την ευκαιρια για ελευθερη πτωση.Δε θα εκανα καμια βλακεια κ να μεινει το παιδακι μου χωρις μανουλα!
ΟΚ!ΣΥΝΗΛΘΕς!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Κόψε τους καφέδες τότε!!! Κρίμα δεν είναι εκείνο το αγέννητο το ψυχουλάκι μωρέ;;; Φαντάζομαι έχεις διαβάσει για το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη!! Τουλάχιστον να ξέρεις τα κακά του!

μην ανηυσυχεις αγαπη μου ειμαι ενημερωμενει πληρως ακομα κ απο τον γιατρο.αν κ πιστευω οτι ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσε να μας απασχολει με ολα αυτα που τρωμε κ αναπνεουμε καθημερινα.οχι οτι δν κανει κακο το τσιγαρο ετσι? απλα πιστευω οτι ειναι χαμηλα στη λιστα.παντως ο γιος μου βγηκε μια χαρα πιο χαρα δεν γινοταν.αχαχαχαχ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχ οταν πηγαιναμε λονδινο,στο θεσσαλονικη-αθηνα (ητν και η πρωτη πτηση της ζωης μου) καθοντουσαν διπλα μου δυο ψωνισμενες σκατογριες..Απο εκεινες που πανε ενα ταξιδι και νομιζουν οτι μπορουν να σου την πουν...Ψωναρες και χαζες...Απο τα χειροτερα ηδη ανθρωπων...Τεσπα...ακομα τις θυμαμαι και εκνευριζομαι..Και υποτιθεται αυτες ειχαν γυρισει ολο το κοσμο..Αυτες πηγαιναν στο καιρο.Ευτυχως γιατι αμα πηγαιναμε αζι λονδινο θα τους κοπανουσα με τον δισκο...Καποια φαση φτανοντας αθηνα(ηταν οι φωτιες στην παρνηθα το 2008 τοτε) ειχε απιστευτα κενα αερος....Και δεν μπορουσε να προσγιωθει το αεροπλανο...Και παει να μας κατεβασει ο πιλοτος και κανει κατι περιεγα παντιλικια το αεροπλανο και του ξεφυγε λιγο...Εεεε οι αλλες οι γριες να τσιριζουν σαν τρεςλ(το υπολοιπο αεροπλανο ψιλοησυχο) και εγω μονο που δεν βαρουσα παλαμακια...χαχχαα..Βεβαια δεν ξερω αν χαιρομουν που καναμε ντουπου ντουπου ή που φοβοντουσαν οι αλλες..Παντως ηταν τελεια..οπως και εκεινα τα ωραι τα μπισκοτα που εχει η aegean!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
Χεχε!! Δώρα οι βελουτέ σούπες είναι για να κρύψεις τι έβαλες μέσα!!
Ας πούμε ότι έχεις πολλά λαχανικά προς πέταμα.. τα βάζεις, τα βράζεις και τα λιώνεις.. αλατοπίπερο, λαδάκι και γίνεται σούπερ!! Wink

Δεν το ηξερα...Απλα επειδη κοτοσουπες,ψαροσουπες κτλ που εφτιαχναν στο χωριο δεν τα ετρωγα ποτε, δεν δοκιμαζω τπτ σε σουπα.Ουτε φιδε αν αρρωστησω.Κ φακες,φασολαδα πρεπει να ειναι τελειως χυλωμενα για να μπορεσω να τα φαω!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Χαχαχαχαχ οταν πηγαιναμε λονδινο,στο θεσσαλονικη-αθηνα (ητν και η πρωτη πτηση της ζωης μου) καθοντουσαν διπλα μου δυο ψωνισμενες σκατογριες..Απο εκεινες που πανε ενα ταξιδι και νομιζουν οτι μπορουν να σου την πουν...Ψωναρες και χαζες...Απο τα χειροτερα ηδη ανθρωπων...Τεσπα...ακομα τις θυμαμαι και εκνευριζομαι..Και υποτιθεται αυτες ειχαν γυρισει ολο το κοσμο..Αυτες πηγαιναν στο καιρο.Ευτυχως γιατι αμα πηγαιναμε αζι λονδινο θα τους κοπανουσα με τον δισκο...Καποια φαση φτανοντας αθηνα(ηταν οι φωτιες στην παρνηθα το 2008 τοτε) ειχε απιστευτα κενα αερος....Και δεν μπορουσε να προσγιωθει το αεροπλανο...Και παει να μας κατεβασει ο πιλοτος και κανει κατι περιεγα παντιλικια το αεροπλανο και του ξεφυγε λιγο...Εεεε οι αλλες οι γριες να τσιριζουν σαν τρεςλ(το υπολοιπο αεροπλανο ψιλοησυχο) και εγω μονο που δεν βαρουσα παλαμακια...χαχχαα..Βεβαια δεν ξερω αν χαιρομουν που καναμε ντουπου ντουπου ή που φοβοντουσαν οι αλλες..Παντως ηταν τελεια..οπως και εκεινα τα ωραι τα μπισκοτα που εχει η aegean!!!

αχαχαχαχαχα μαλλον χαιρωσουν που ειχαν χεστει πανω τους οι γρες.αχχαχαχαχ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Χαχαχαχαχ οταν πηγαιναμε λονδινο,στο θεσσαλονικη-αθηνα (ητν και η πρωτη πτηση της ζωης μου) καθοντουσαν διπλα μου δυο ψωνισμενες σκατογριες..Απο εκεινες που πανε ενα ταξιδι και νομιζουν οτι μπορουν να σου την πουν...Ψωναρες και χαζες...Απο τα χειροτερα ηδη ανθρωπων...Τεσπα...ακομα τις θυμαμαι και εκνευριζομαι..Και υποτιθεται αυτες ειχαν γυρισει ολο το κοσμο..Αυτες πηγαιναν στο καιρο.Ευτυχως γιατι αμα πηγαιναμε αζι λονδινο θα τους κοπανουσα με τον δισκο...Καποια φαση φτανοντας αθηνα(ηταν οι φωτιες στην παρνηθα το 2008 τοτε) ειχε απιστευτα κενα αερος....Και δεν μπορουσε να προσγιωθει το αεροπλανο...Και παει να μας κατεβασει ο πιλοτος και κανει κατι περιεγα παντιλικια το αεροπλανο και του ξεφυγε λιγο...Εεεε οι αλλες οι γριες να τσιριζουν σαν τρεςλ(το υπολοιπο αεροπλανο ψιλοησυχο) και εγω μονο που δεν βαρουσα παλαμακια...χαχχαα..Βεβαια δεν ξερω αν χαιρομουν που καναμε ντουπου ντουπου ή που φοβοντουσαν οι αλλες..Παντως ηταν τελεια..οπως και εκεινα τα ωραι τα μπισκοτα που εχει η aegean!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις