1 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * Δευ Νοε 19, 2012 1:34 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Αχααααααα επιτελους προλαβα!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
εννοειτε δεν μας νοιαζει!εσυ επομενως εισαι?7 μιση? 7?Sofki έγραψε:Και ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι καθε ημερομηνια της ΠΗΤ αλλαζουμε μηνα αλλα δεν συμβαζδιζει απολυτα αυτο με τις βδομαδες.....Αλλα εμας δεν μας νοιαζει
Sofki έγραψε:Και ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι καθε ημερομηνια της ΠΗΤ αλλαζουμε μηνα αλλα δεν συμβαζδιζει απολυτα αυτο με τις βδομαδες.....Αλλα εμας δεν μας νοιαζει
νομιζω πρεπει να ρωτησα χαχαχαχαχχα!!!!!ζωάκι έγραψε:Sofki έγραψε:Και ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι καθε ημερομηνια της ΠΗΤ αλλαζουμε μηνα αλλα δεν συμβαζδιζει απολυτα αυτο με τις βδομαδες.....Αλλα εμας δεν μας νοιαζει
Έχει μία λογικη αυτό βέβαια... Τέσπα!
Τώρα που είπες για τη σόγια μου ήρθε το λογότυπο στο μυαλό!
Δεν έχω γνώμη όμως, όντως.. συνήθως δεν αγοράζω βιολογικά από το κανονικό σούπερ μάρκετ, εκτός αν ξέρω ότι είναι μάρκα που υπάρχει και στο άλλο, και τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έχει και στο βιο μάρκετ.. λέει ότι είναι βιολογική σόγια ή απλά σόγια;
Εγώ για δημητριακά παίρνω νιφάδες βρώμης, ή ό,τι άλλο βρω όπως κριθάρι, φαγόπουρο κ.α, και τα αναμειγνύουμε με διάφορα άλλα και φτιαχνουμε μούσλι... εννοώ με αποξηραμένα/φρέσκα φρούτα, ξηρους καρπούς κλπ.
Η βρώμη μου αποσυντονίζει λίγο το ζάχαρο λόγω του ότι αφήνει τους υδατάνθρακες πολυ αργά, αλλά με κρατάει και χορτάτη επίσης!
Αχ βρήκα κάτι τέλεια μπισκοτάκι βρώμης με μαύρη σοκολάτα στο βιομάρκετ... nairns Λέγεται η μάρκα!! είναι όλα τα λεφτά!!
Σας φιλώ για λίγη ώρα!
Κι επειδή η Φιλίτσα θα ρωτήσει, αν δε ρώτησε ήδη , έβαλα να φουσκώσουν κόκκινες φακές και θα κάνω την αγαπημένη μου σούπα του τελευταίου μήνα! φακές, πατατούλα, καρότο, κολοκύθα κόκκινη, σέλινο, όλα λιωμένα στο μπλέντερ!!!!!
Μάκιαααα
παλι καλα!ειχα μια γνωστη στο λυκειο που ειχε κανει Μ.Παρασκευη... ελεος...Sofki έγραψε:Συνεχιζω να μην μπορω να γυρισω...πφφφφ...
Εμεις τωρα εκτος απο ενα τελευταιο πλυντηριο που εχουμε κανουμε διαλειμμα απο τα πραγματα της μπεμπας...Το κρεβατι της μπεμπας θα γινει μετα τα Χριστουγεννα..Κατα τ αλλα δεν εχουμε τιποτα ιδιαιτερο...
Καλα βρε Σμαρωωωω Μεγαλο Σαββατο και εσεις?τσ τσ τσ χοοχχοχοχ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης