Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 39]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
discordia έγραψε:Μαρακι ηρεμααααα!!!
Για κανενα χαλι δε θα αγχωνεσαι... τσαμπα δηλαδη να ανεβαζεις πιεση???
ο,τι γινουν!

Εμενα μου το εξεταζει καθε φορα και το λευκωμα Λουκια. Και συμφωνω να μην τα ψαχνουμε ολα στο ιντερνετ... μονο αγχωνομαστε και νομιζουμε οτι τα εχουμε και ολα μετα. Εμενα μου το ειχε πει και ο γιατρος. Ο,τι θελω να ρωταω αυτον.

αμ δεν θα γινουν ποτε.μας ειπε μια κοπελα για μια αντιπροσωπια που πουλανε χαλια παμφθηνα αλλα τωρα δν περισευουν ουτε με σφαιρες τα χαλια κ να τα πλυνω 1ον δεν προκειται να στεγνωσουν γτ βρεχει συνεχεια 2ον διαλυονται κανονικα.κ λεει ο αντρας μου να παμε να παρουμε χαλια με το δωρο δλδ καλο δεκεμβρη! κ εχω βαρεσει ισα με 100 εγκεφαλικα!
λαικη δεν εχετε εκει κοντα?

και παλι βρε φιλιτσα δν περισευουν τωρα ασε που δν ειναι κ ωραια.ενω στον αλλο θα παρω 3 τεραστια χαλια με 100 ευρω το πολυ.εχει κ ρεταλια με 2-3 ευρω!!! με εχει πιασει πανικοοοοοοοοος

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σμαρω κι εμενα ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος εξ αρχης με το ιντερνετ..γυναικεια διαολιά ομως..γινεται να μην κοιταξεις?? Embarassed

απο οτι κοιταω, 2 φορες εχω κανει εξετασεις, μου κανουν παντα γενικη κ μικροσκοπικη εξεταση αλλα μαλλον οχι χημικη..(αυτη περιλαμβανει σακχαρο, αιμοσφαιρινη, λευκωμα, οξονη, χολοχρωστικες, ουροχολινογονο, νιτρικα..) γιατι στα ευρηματα εχουν παυλα κ οχι αποτελεσματα..μ@λ@κι@..σορρυ κιολας αλλα νευριασα.θα πρεπει να το γραφει ο γιατρος μου στο παραπεμπτικο ή θα επρεπε ουτως η αλλως να μου το κανουν?σας επρηξα, σορρυ..αλλα να ξερω..

σοφακι, τι σας εκανε η γιατρος?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια γυρησα...
Θελω κ εγω μπανανα με νουτελα αλλα θα βολευτω με την ταχινοπιτα που πηρα απο το φουρνο...

Το δωματιο με τον γουινι τελειο.Κ τον προτιμω σε αυτες τις αποχρωσεις παρα με κιτρινο-πορτοκαλι.

Λουκια μου το λευκωμα εξεταζεται χωριστα απο την γενικη ουρων.Ειναι αλλη εξεταση.Οποτε αν δεν το ζητησει ο γιατρος δεν σου το βγαζουν.
Μην αγχωνεστε κοριτσια κ μην γκουγκλαρετε ολη την ωρα.Περισσοτερο κακο σας κανει παρα καλο.θα σας το επιβεβαιωσει κ η Μιραντζελα αν μπει (αληθεια που εισαι εσυ κοριτσακι?) που στην αρχη αγχωνοταν πολυ για προεκλαμψια αλλα ειναι μια χαρα.

Αρακα με αγγιναρες εχει τελικα το μενου σημερα.Τις πατατουλες οπως κ ολα τα φαγητα κατσαρολας (ακομα κ οσπρια) τα τρωω ΜΟΝΟ χυλομενα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:σμαρω κι εμενα ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος εξ αρχης με το ιντερνετ..γυναικεια διαολιά ομως..γινεται να μην κοιταξεις?? Embarassed

απο οτι κοιταω, 2 φορες εχω κανει εξετασεις, μου κανουν παντα γενικη κ μικροσκοπικη εξεταση αλλα μαλλον οχι χημικη..(αυτη περιλαμβανει σακχαρο, αιμοσφαιρινη, λευκωμα, οξονη, χολοχρωστικες, ουροχολινογονο, νιτρικα..) γιατι στα ευρηματα εχουν παυλα κ οχι αποτελεσματα..μ@λ@κι@..σορρυ κιολας αλλα νευριασα.θα πρεπει να το γραφει ο γιατρος μου στο παραπεμπτικο ή θα επρεπε ουτως η αλλως να μου το κανουν?σας επρηξα, σορρυ..αλλα να ξερω..

εαν δεν στο γραφει ο γιατρος πες το εσυ κουκλα μου.εμενα παντως το κανουν στανταρ αυτο καθε φορα που παω για τις εξετασεις

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
discordia έγραψε:Μαρακι ηρεμααααα!!!
Για κανενα χαλι δε θα αγχωνεσαι... τσαμπα δηλαδη να ανεβαζεις πιεση???
ο,τι γινουν!

Εμενα μου το εξεταζει καθε φορα και το λευκωμα Λουκια. Και συμφωνω να μην τα ψαχνουμε ολα στο ιντερνετ... μονο αγχωνομαστε και νομιζουμε οτι τα εχουμε και ολα μετα. Εμενα μου το ειχε πει και ο γιατρος. Ο,τι θελω να ρωταω αυτον.

αμ δεν θα γινουν ποτε.μας ειπε μια κοπελα για μια αντιπροσωπια που πουλανε χαλια παμφθηνα αλλα τωρα δν περισευουν ουτε με σφαιρες τα χαλια κ να τα πλυνω 1ον δεν προκειται να στεγνωσουν γτ βρεχει συνεχεια 2ον διαλυονται κανονικα.κ λεει ο αντρας μου να παμε να παρουμε χαλια με το δωρο δλδ καλο δεκεμβρη! κ εχω βαρεσει ισα με 100 εγκεφαλικα!
λαικη δεν εχετε εκει κοντα?

και παλι βρε φιλιτσα δν περισευουν τωρα ασε που δν ειναι κ ωραια.ενω στον αλλο θα παρω 3 τεραστια χαλια με 100 ευρω το πολυ.εχει κ ρεταλια με 2-3 ευρω!!! με εχει πιασει πανικοοοοοοοοος
σκεψου οτι εχω 7-8 χαλια στο παταρι και δεν μπορω να τα στρωσω.εσυ που δεν εχεις.σκεψου οτι θα ειναι καθαρα για το μωρακι!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου... πως ειστε?? λουκια και εγω τα κοιταω στο ιντερνετ και τσαμπα αγχως τραβαω μονο το γιατρο πλεον.. Μαρια μην αγχωνεσαι για τα χαλια ασε τον αντρα σου να το κανονισει το θεμα.. εσυ ηρεμια...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:σμαρω κι εμενα ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος εξ αρχης με το ιντερνετ..γυναικεια διαολιά ομως..γινεται να μην κοιταξεις?? Embarassed

Δεν ειναι ακριβως οπως τα διαβαζεις στο ιντερνετ τα πραγματα.Δεν ζητας χημικη εξεταση κ σου κανουν ολα αυτα.Εκτος της γενικης ουρων (περιλαμβανει κ μικροσκοπικη) οι υπολοιπες ανηκουν στην κατηγορια των βιοχημικων αναλυσεων κ ειναι παρα πολλες(πολυ περισσοτερες απο αυτες που γραφεις).Απλα αναλογα την περιπτωση κ το ιστορικο ενος ασθενους εξεταζονται κ διαφορετικοι βιοχημικοι δεικτες.Δεν εχει νοημα μια εγκυος να τα κανει ολα αυτα γι'αυτο δεν τα δινει ο γιατρος σου.Οποτε ηρεμια... Smile

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαρια υπομονη για σενα και γκρινια γι'αυτον... γιατι αμα σε ειχε αφησει να τα στειλεις εξω να πλυθουν δεν θα ειχατε τετοια θεματα τωρα... ωρες ωρες ειναι τοσο χοντροκεφαλοι...και για ρωτα τον μεχρι τον δεκεμβρη πανω στα πλακακια θα κατρακυλαει ο μονακριβος του??? Μηοως νομιζει οτι αντι για παιδι εχει πιγκουινο???
Και μενα με πεταει κατι κουλα ωρες ωρες και αναρωτιεμαι, αφου δε ξερει, γιατι εχει αποψη???

Λουκια κανονικα αμα στα εγραφε επρεπε να στα κανουν... δεν ρωτας τον ιδιο καλυτερα?

Δωρα ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ!!!! τρελαινομαι,μου αρεσει παρα πολυ. αλλα συνηθως βρισκω σε καιρο νηστειας... τωρα ειναι νηστεια??? αγαπω τον φουρνο σας παντως...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερω, εχετε απολυτο δικιο..εξαλλου 5 μερουλες εμειναν..θα τα πουμε κ με τον γιατρο!απλα να ξερω κ για το παραπεμπτικο, thanks!

μαρακι να ξερεις..
για πραγματα που γινονται, κ πραγματα που δεν γινονται...ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!

αφου δεν μπορει να αλλαξει κατι, γιατι σκας?λιγη ακομα υπομονη..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι κ εγω το κανω αυτο το φαγητακι που κ που αλλα βαζω κ καροτα μεσα.Κ οτι μυρωδικο μου ερθει. Δεντρολιβανο,θυμαρι...Αν μου περισσευει πεταω κ κανενα ντοματινι μεσα.Α!Δοκιμασε το με μουσταρδα ντιζον!Σκετη ειναι πικαντικη κ αλμυρη.Εγω προσωπικα δεν μπορω να την φαω.Αλλα στο φουρνο με παταουλες ειναι τελεια!

Με τη γιατρο τι εγινε?Αν νομιζεις οτι πρεπει κανε καταγγελια.Εχεις καθε δικαιωμα.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω ναι ειναι η νηστεια των Χριστουγεννων!ποτα θα στολισετε?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι το να τα κανεις με καρπεξ κ να στρωθουν αμεσα δε βοηθαει?Ειναι πολυ βρωμικα?Εστω να εχεις κατι στρωμενο μεχρι να παρετε αλλα.Α!Εννοω ο αντρας σου να τα κανει!Οχι εσυ!

Σμαρω μου εχει ξεκινησει νηστεια ή ξεκιναει σημερα αν δεν κανω λαθος.Αλλα ανεξαρτητα απο αυτο ο φουρνος μας ειναι τελειος, αρκετα γνωστος κ εχει ταχινοπιτα σχεδον ολο το χρονο!!!Αντε παω να δωσω μια γερη δαγκωνια γιατι την ξεχασα τοση ωρα...

Καλως το Λιτσακι!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτε εννοουσα οχι να παρετε ουισκια να στολιζετε! *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο με τους πιγκουινους, πολυ ευστοχο..!κι εμεις δε εχουμε αγορασει ακομα σετ για την κρεβατοκαμαρα-εγω φταιω, βαριεμαι απιστευτα με τον παλιοκαιρο να βγω εξω το απογ-και το δωματιακι μας ειναι σαν ιγκλου..στο ματι κ μονο ζεσταινουν τον χωρο τα χαλια, κακα τα ψεματα!

αλλα βρε μαρακι, δεν χαλασε κ ο κοσμος..αφου δεν παιζει κιολας το οικονομικο..εξαλλου δεν αργει κ τοσο το δωρο, παει ο νοεμβρης, τον φαγαμε!χριστουγεννιατικο δωρο απο τον αντρουλη σου βρε!τι αλλο θες!με τον μικρο μονο προσοχη..
πολυ φτηνα παντως αυτα τα χαλια..θα σε εχω υποψην.. Wink

discordia

discordia
Φιλιτσα τα χαλια σου στα ποτα εεεεεεεε???? χαχαχαχα
Ελπιζω να στολισουμε το αλλο σ/κ. Αντε να κανουμε το δωματιο της μπεμπας αυτο το σ/κ και μετα να στολισουμε τα ποτα!!!!

Πηγε το μυαλο μου για νηστεια χριστουγεννων αλλα μου φανηκε μακρια... φετος τα χριστουγεννα, εν αναμονη της μπεμπας, μου φαινονται ποοοοολυ μακρινα!!!

Καλα λεει η δωρα, μαρακι. Τσακωσε το καρπεξ, στηστον στα 4 και αστον να τριβει!!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηταν αγενεστατη και μονο που δεν μας εδωξε...Και υριζει και μας λεει καλα για εναν πονο στην μεση ηρθατε τετοια ωρα?την ξυπνησαμε βλεπεις την γομαρα.που την πληρωνουμε απο τα λεφτα μας...και γυριζει και του λεει εεε ας εμενες στο κρεβατι μεχρι το πρωι..Που για να παει ο μπαμπας μου στον γιατρο σημαινει οτι ποναει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ.....μετα θυμωνουν οταν λεμε για τους δημοσιους υπαλληλους..καλα φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι....εγω ειχα πετυχει πολυ καλο γιατρο την αλλη φορα αλλα το χειροτερο λαθος στον δημοσιο τομεα ειναι η μονομοποιηση.....

Εγω ειχα φαει κουλουρι στις 5 το πρωι και τωρα ανακατευομουν απο την πεινα και εφαγα κολοκυθοπιτα που εφερε η μαμα...νευριασα και με τον εαυτο μου τωρα...πφφφ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:ποτε εννοουσα οχι να παρετε ουισκια να στολιζετε! *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182

δεν θα ηταν κακη ιδεα παντως.. Wink αυτη την εβδομαδα, θα κοιταξω το ζητημα του σετ στην κρεβατοκαμαρα, εχω κ κατι δωρα ακομα να αλλαξω...ουφ

την επομενη, θα παμε να δουμε την μικρη στο γιατρο, και μετα θα βαλω μπροστα για το στολισμα...για το αλλο σ/κ το κοβω!!!!

και μετα, απο δεκεμβρη πια, θα ξεκινησω το δωματιο και την προικα της μικρης!!!γεναρη θα ασχοληθω με εμενα..και οταν με το καλο ερθει κ ο φλεβαρης, κ τα χω ολα ετοιμα, θα περιμενω μερα με την μερα την σταλιτσα μου!!!

τριμηνιαιο προγραμμα παρακαλω!παω να φαω τα ω3 μου τωρα..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα για τον μικρο στεναχωριεμαι γτ ειναι κ κρυο το σπιτι γενικα θερμανση δεν παιζει ουτε με σφαιρες καπου 12 με 15 δεκεμβρη θα παρει το δωρο κ απο αυτα τα 650 θα πανε στην ακρη για την γεννα κ τα υπολοιπα για καμια αναγκη

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Ηταν αγενεστατη και μονο που δεν μας εδωξε...Και υριζει και μας λεει καλα για εναν πονο στην μεση ηρθατε τετοια ωρα?την ξυπνησαμε βλεπεις την γομαρα.που την πληρωνουμε απο τα λεφτα μας...και γυριζει και του λεει εεε ας εμενες στο κρεβατι μεχρι το πρωι..Που για να παει ο μπαμπας μου στον γιατρο σημαινει οτι ποναει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ.....μετα θυμωνουν οταν λεμε για τους δημοσιους υπαλληλους..καλα φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι....εγω ειχα πετυχει πολυ καλο γιατρο την αλλη φορα αλλα το χειροτερο λαθος στον δημοσιο τομεα ειναι η μονομοποιηση.....

Εγω ειχα φαει κουλουρι στις 5 το πρωι και τωρα ανακατευομουν απο την πεινα και εφαγα κολοκυθοπιτα που εφερε η μαμα...νευριασα και με τον εαυτο μου τωρα...πφφφ

χεχεχε επρεπε να ειχες εμενα αγαπη μου μονο αυτο σου λεω!! Mad Mad τα νευρα που εχω αυτες τις μερες θα τα τρωγε στη μαπα κ θα ελεγε κ ευχαριστω

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?που μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!!!!!!!!!δεν ειχανε βαμβακι.ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και πηραν ενα μαξιλαρι απο εκεινα τα χοντρα με το δερματινι που ειναι πολυ σκληρα που εχουν στα νοσοκομεια,και ειχαν ανοιξει το δερματινι και για βαμβακι χρησιμοποιουσαν την γεμιση του μαξιλαριου.....θα τρελαθουμε εντελως

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
filitsaki έγραψε:ποτε εννοουσα οχι να παρετε ουισκια να στολιζετε! *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182 *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * - Σελίδα 20 585182

δεν θα ηταν κακη ιδεα παντως.. Wink αυτη την εβδομαδα, θα κοιταξω το ζητημα του σετ στην κρεβατοκαμαρα, εχω κ κατι δωρα ακομα να αλλαξω...ουφ

την επομενη, θα παμε να δουμε την μικρη στο γιατρο, και μετα θα βαλω μπροστα για το στολισμα...για το αλλο σ/κ το κοβω!!!!

και μετα, απο δεκεμβρη πια, θα ξεκινησω το δωματιο και την προικα της μικρης!!!γεναρη θα ασχοληθω με εμενα..και οταν με το καλο ερθει κ ο φλεβαρης, κ τα χω ολα ετοιμα, θα περιμενω μερα με την μερα την σταλιτσα μου!!!

τριμηνιαιο προγραμμα παρακαλω!παω να φαω τα ω3 μου τωρα..
μου αρεσουν οι ανθρωποι με προγραμμα!εγω ειμαι οτι ναναι!!!!Σοφακι ξεχνα το κοριτσι μου μην στεναχωριεσαι..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?που μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!!!!!!!!!δεν ειχανε βαμβακι.ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και πηραν ενα μαξιλαρι απο εκεινα τα χοντρα με το δερματινι που ειναι πολυ σκληρα που εχουν στα νοσοκομεια,και ειχαν ανοιξει το δερματινι και για βαμβακι χρησιμοποιουσαν την γεμιση του μαξιλαριου.....θα τρελαθουμε εντελως

οφουυυυ οφου οφου ! ελπιζω το θριασιο που θα γεννησω εγω να ειναι καλυτερα!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε φιλλιω τι εγινε με τον αντωνη?ποτε εβρισε μαμαδες?απευφεγα να διαβασω κατι οταν εγραφε αυτος

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?που μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!!!!!!!!!!δεν ειχανε βαμβακι.ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και πηραν ενα μαξιλαρι απο εκεινα τα χοντρα με το δερματινι που ειναι πολυ σκληρα που εχουν στα νοσοκομεια,και ειχαν ανοιξει το δερματινι και για βαμβακι χρησιμοποιουσαν την γεμιση του μαξιλαριου.....θα τρελαθουμε εντελως
ναι αμε προσφατα ο πεθερος μου χτυπησε με το μηχανακι και δεν ειχαν γαζα να βαλουν στη πληγη!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Βρε φιλλιω τι εγινε με τον αντωνη?ποτε εβρισε μαμαδες?απευφεγα να διαβασω κατι οταν εγραφε αυτος
που ξερω!ετσι ειπαν οι αλλες απο αυτο το θεμα!ουτε εγω τον διαβαζα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις