501 Απ: *Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #7 * Τετ Νοε 21, 2012 4:38 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εαν οντως εχει γινει αυτο ισως ηδη να εχει μπαναριστει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αμφιβαλω αν εχει γυναικα αμφιβαλω αν εχει παιδι αμφιβαλω γενικως!!Sofki έγραψε:Ρε παιδι μου δεν τον καταλαβαινω..ειναι δυνατο να μην εχεις καθοοοολου ζωη και να ασχολεισαι μονο με τετοια/
δεν εχω ιδεα...mpompiras έγραψε:
φιλιτσα τελικα δεν καταλαβα, σταματησαν οι εργασιες για το δωματιο η θα συνεχισοτυν μπας και το τελειωσουν ???
mpompiras έγραψε:
Αυτο με το ιντερνετ Λουκια μου ειναι πολυ σωστο ... εχω διαβασει τοσα πραγματα εδω μεσα που επρεπε να εχω φρικαρει ... και συνηθως ολα τα συμπτωματα ταιριαζουν σε ολες μας και λες μετα, λες να εχω αυτο ή το αλλο ή το παραλλο ??
doritaki έγραψε:Εχει πολυ καιρο που δεν εχουν γαζες βαμβακι κ αλλα απαραιτητα τα νοσοκομεια.Κ για φαρμακα πολλες φορες σε στελνουν εξω.
Τον τελευταιο καιρο ο Αντωνης εμπαινε σαν ρενακι κατι (73 νομιζω) κ οσα ποστ ειχα δει εγω ηταν τυπικοτατα κ μονο προς πληροφορηση μαμαδων σε αποριες που ειχαν.Ηταν ευγενικος κ δεν ελεγε χαζομαρες.Τωρα αν εγινε κατι καινουριο κ δεν πηρα χαμπαρι τι να σας πω...
και που ξερεις οτι θα βαλουν τα δικα σου?mpompiras έγραψε:doritaki έγραψε:Εχει πολυ καιρο που δεν εχουν γαζες βαμβακι κ αλλα απαραιτητα τα νοσοκομεια.Κ για φαρμακα πολλες φορες σε στελνουν εξω.
Τον τελευταιο καιρο ο Αντωνης εμπαινε σαν ρενακι κατι (73 νομιζω) κ οσα ποστ ειχα δει εγω ηταν τυπικοτατα κ μονο προς πληροφορηση μαμαδων σε αποριες που ειχαν.Ηταν ευγενικος κ δεν ελεγε χαζομαρες.Τωρα αν εγινε κατι καινουριο κ δεν πηρα χαμπαρι τι να σας πω...
συμφωνω , και εγω που τον διαβαζα ηταν πολυ τυπικος και δεν πετουσε κακιες οπως στην αρχη ...
αυτο με τα αναλωσιμα στο νοσοκομειο με απασχολει και μενα ...θα πρεπει να παμε με το βαμβακι μας και τις γαζες κ.ο.κ. η αδερφη μου στην πρωτη γεννα της ειχε θεμα με το ραψιμο απο κατω , μαλλον λογω ραμματος... στην 2η ολα καλα .. σκεφτομαι να παρω εγω οτι χρειαζεται για να ειναι καλης ποιοτητας , μην μας κανει καμια ζημια αυτο που εχει το νοσοκομειο επειδη δεν εχουν λεφτα ν απληρωσουν για καλο ...
doritaki έγραψε:mpompiras έγραψε:
Αυτο με το ιντερνετ Λουκια μου ειναι πολυ σωστο ... εχω διαβασει τοσα πραγματα εδω μεσα που επρεπε να εχω φρικαρει ... και συνηθως ολα τα συμπτωματα ταιριαζουν σε ολες μας και λες μετα, λες να εχω αυτο ή το αλλο ή το παραλλο ??
Αυτο που λες ειναι πολυ σωστο!Το παθαινουν κ πολλοι γιατροι οταν ακομα ειναι στη σχολη κ διαβαζουν για τα συμπτωματα που εχει καθε ασθενεια...Νομιζουν οτι εχουν τις μισες ασθενειες του κοσμου!Το εχω ακουσει απο αρκετους φοιτητες ιατρικης.
filitsaki έγραψε:και που ξερεις οτι θα βαλουν τα δικα σου?mpompiras έγραψε:doritaki έγραψε:Εχει πολυ καιρο που δεν εχουν γαζες βαμβακι κ αλλα απαραιτητα τα νοσοκομεια.Κ για φαρμακα πολλες φορες σε στελνουν εξω.
συμφωνω , και εγω που τον διαβαζα ηταν πολυ τυπικος και δεν πετουσε κακιες οπως στην αρχη ...
αυτο με τα αναλωσιμα στο νοσοκομειο με απασχολει και μενα ...θα πρεπει να παμε με το βαμβακι μας και τις γαζες κ.ο.κ. η αδερφη μου στην πρωτη γεννα της ειχε θεμα με το ραψιμο απο κατω , μαλλον λογω ραμματος... στην 2η ολα καλα .. σκεφτομαι να παρω εγω οτι χρειαζεται για να ειναι καλης ποιοτητας , μην μας κανει καμια ζημια αυτο που εχει το νοσοκομειο επειδη δεν εχουν λεφτα ν απληρωσουν για καλο ...
mpompiras έγραψε:καλα , καποιοι ανθρωποι νομιζω οτι κανουν την πιο ακαταλληλη δουλεια σε σχεση με τον χαρακτηρα τους !!!!!!!!! πολυ συγχυστηκα με τη γιατρο Σοφια ... περαστικα στον μπαμπα σου , ειναι ζορι ο πονος στην μεση ... εγω ειχα παθει δισκοκηλη στη σχολη , εκει που εστρωνα το κρεβατι μου το πρωι , εμεινα εκει και δεν ανεβαινα ...χοχοχο...τελικα μου περασε αλλα μου αφησε ευαισθησια ...
Μαρια τα παλια χαλια δεν μπορεις να τα στρωσεις ?? κανετα με καρπεξ (οχι εσυ, ο αγαπημενος σου αντρουληςε φυσικα) .. επισης αν δεν ειναι πολυ λερωμενα μπορεις να τα φρεσκαρεις με ξυδι και νερο ...το ξυδι τα γυαλιζει φοβερα ....
φιλιτσα τελικα δεν καταλαβα, σταματησαν οι εργασιες για το δωματιο η θα συνεχισοτυν μπας και το τελειωσουν ???
Δωρα ωραια η ταχινοπιτα ...εγω πεινασα οταν γυρισα και εφαγα 2 μηλα, μικρα βεβαια , τα ντελισιους που βγαινουν εδω στην Τριπολη ...
Sofki έγραψε:Δεν εχεις προσβαση τα κανεις δωρεα για οποιον τα χρειαζεται!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης