26 Απ: ***ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 28 *** Τετ Οκτ 17, 2012 7:27 am
xara64
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι κ εγω ειμαι καπως βεβαια απο ορεξη οση ειχα αλλα σημερα εχω μια αναγουλα κ εχω πρηστει πολυ χερια-ποδια κ προσωπο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
μαριανθάκο μου εγώ της έχω της frezyderm σαμπουάν και κρέμα σώματος και το top to toe της τζονσον αφρόλουτρο..μυρίζουν όλα τέλεια!marianthi_m έγραψε:Λίζακι σωστά τα γραφεις για το θηλασμο... θελει υπομονη και επιμονή!
Εν το μεταξυ άσχετο αλλα απο τα δειγματα που μου δωσαν στο μαιευτηριο τωρα τελειώνουν οι πανες.. μου εφεραν 3 κουτια πάνες, σαπουνάκια, μαντηλάκια, σερβιετες κλπ.. χαμος! Ακομα δεν εχω αγορασει αφρολουτρα και τετοια και τη βγαζω με τα δειγματα.. δεν εχω αποφασισει ποια μαρκα μου αρεσει πιο πολυ... εσεις τι καλλυντικά πήρατε?
xara64 έγραψε:κ εγω ακουγωντας τα αλλα κοριτσια που λεγαν οτι τους λειπει η κοιλιτσα τους προσπαθω να την χαρω οσο μπορω αλλα εχει μεγαλωσει πολυ οπως και η μπουμπου μεσα κ με δυσκολευει πολυ!
foteini35 έγραψε:ούτε εμένα μου λείπει..ίσα ίσα που συγχίζομαι που δεν είναι ακόμα flat!θελω ακόμα μέρες για το σαράντησμα για να πάω στον γιατρό και να πάρω το οκ για να ξεκινήσω γυμναστήριο πάλι και τα πάιρνω ακόμα περισσοτερο!στον γιο μου είχε φύγει πιο γρήγορα!
βρε χαρουλάκι μου εχουν λαδι και 2 αυγα αλλα εχουν και θερμίδες γαμώτο μου κι εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ στην σοκολάτα καθόλου λεμε!να βάζεις συνταγες χωρίς σοκολάτα...θυμάσαι που σας έλεγα συνταγη για μιλφειγ??το εφτιαξα 1 φορά και τα μάφινς 15 ...σου λέει κατι αυτό???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Οκτ 17, 2012 12:22 pm, 1 φορά
Despoina83 έγραψε:Κορίτσια εσάς που έχουν δυσκοιλιότητα τα μωράκια σας μέχρι να κάνουν κακάκια κλαίνε ασταμάτητα και αν ναι τι κάνετε??? Η μπέμπα έχει να κάνει από χτες ενώ γενικά δεν έχει πρόβλημα....σήμερα κάθε φορά που είναι να αεριστεί τσιρίζει, κλαίει και την πιάνει το παράπονο....με τα χίλια ζόρια την κοίμισα και τώρα τρέμω μην ξυπνήσει γιατί είμαι και μόνη μου... ¨Εχω απελπιστεί, έχει και την ιωση που την ταλαιπωρεί....
Despoina83 έγραψε:Τίνι μου θα το δοκιμάσω και αυτό αν τα καταφέρω γιατί όταν κλαίει έτσι δεν μπορώ ούτε να την αλλαξω με το που την αφησω απο ταχερια μου κοκκινιζει απο το κλαμα και κλαιει χωρίς φωνή και την παιρνω κατευθειαν ξανα αγκαλια....ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης