951 Απ: ***ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 28 *** Δευ Οκτ 29, 2012 2:31 pm
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχω φάει κόλλημα με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις μεταμεσονύχτια στο σταρ, σας αφήνω να δω τη σειρά μου! Καλό βραδάκι μανούλες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Tini13 έγραψε:Έχω φάει κόλλημα με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις μεταμεσονύχτια στο σταρ, σας αφήνω να δω τη σειρά μου! Καλό βραδάκι μανούλες!!
emilou έγραψε:
καλα εισαι εσυ... εγω που παρακολουθω το americas next top model στον σκαι... το δειχνει 3-3,30 το πρωι!!!!
Καληνυχτα κ απο μενα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τρι Οκτ 30, 2012 2:17 am, 1 φορά
emilou έγραψε:εφαγε ο μπεμπης, κοιμηθηκε, εβαλα φαγητο και ηρθα... μετο που ξεκινησα να γραφω ο μπεμπης ξυπνησε κκ αρχισε την χαζογκρινια!! δεν παω ακομα, θα τον αφησω να δω τι θα κανει!
τελευταιες σελιδουλες ε?
μαριανθάκο μου τι κάνετε??πως πήγε σήμερα??εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι..δεν ξέρω αν θα το ξανακάνει!!κάτσε μην ήταν τυχαίο και δεν το ξαναδούμε!!!χαχαχα δες τα σαπουνάκια που λεω τρελάθηκα με τις νεραϊδούλες!σε ευχαριστώ για την πρόταση σου να τις φτιάξεις εσύ αλλά θα τις φτιάξω μόνη μου.μονο τα σαπουνάκια θέλω να αγοράσω σκέτα.έφτιαξα του μικρού,του γάμου μου εεε δεν λεει να μην φτιάξω της μικρής μου!marianthi_m έγραψε:ω ρε Φωτεινη σε ζηλευω! μια χαρα κοιμηθηκε!
για το σαραντισμο εγω μετραω απο τη μερα που γεννηθηκε.. ξερω γω? σιγα τωρα..
ναι κομμωτηριο κ εγω πρεπει αυτο σκεφτομουν!
Μπομπονιερες κανω κ εγω..μπορω να σ κανω κ σαπουνακια.. τα φτιαχνει μια ξαδερφη μου... δες τι παιζει κ τι σου αρεσει κ αν θες συνεργαζόμαστε.. φιλια!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης