76 Απ: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗΣ? ΙΩΣΕΙΣ... Τετ Οκτ 24, 2012 4:13 am
Myro
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλα που μας ενημερωσες βρε γιατι ειχα απορια που εισαι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Εγώ είμαι αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό ραντεβού, η γυναίκα μου έγγγυος σε δίδυμα στην Αθήνα μαζί με τον 3ων ετών γιό μας και επιστρέφω αργά το απόγευμα στην Αθήνα.Η γυναίκα μου έχει τις ίδιες απόψεις με μένα ,ο γιός μας είναι ένα καταπληκτικό παιδί,κοινωνικότατο και ευγενέστατο με όλους παρόλο που είναι τριών ετών όπως είπα και που για να το κατορθώσουμε αυτό απλά η γυναίκα μου και εγώ κάνουμε άριστη δουλειά όπως όλοι μας λένε μεταξύ των οποίων και η γυναικολόγος της αλλά και η παιδίατρος μας που τυγχάνει να είναι και φίλες μας.
Αυτό οφείλεται στο ότι το παιδί ανοίγει και κλείνει τα μάτια του με τους γονείς του δίπλα του και όχι με τους παππουδογιαγιάδες,τους παιδικούς σταθμούς και τις νταντάδες πασών των Ανατολικών χωρών και της Ασίας.
Τα παιδάκια έχουν ανάγκη να ζουν με τους γονείς τους και η αναφορά των παιδικών σταθμών ως "ορφανοτροφεία" είναι περισσότερο χιουμοριτσική παρά κυριολεκτική έτσι ώστε να δώσω έμφαση πως οι παιδικοί σταθμοί είναι απλά το σύγχρονο Parking παιδιών.
Όσοι δεν μπορούν να τα έχουν μαζί τους ας τα πηγαίνουν εκεί ή ας τα αφήνουν στις γιαγιαδοπαππούδες τους ή ας ζουν με νταντάδες,δεν μου καίγεται καρφάκι για το τι κάνει η κάθε γυναίκα και άντρας.Είναι επιλογή του καθενός.Απλά σας εκφράζω τον προβληματισμό μου και την δική μας επιλογή και σίγουρα δεν το έχυμε μετανιώσει γιατί μεγαλώνουμε έναν άγγελο ,ένα παιδί καθόλου επιθετικό όπως πολλά "σκατόπαιδα" που βλεπουμε γύρω μας ,ένα παιδί επαναλαμβάνω ευγενέστατο που έχει μάθει από τώρα να σέβεται και να γνωρίζει ότι οι γονείς δηλαδή εμείς,είμαστε πρώτα γονείς και μετά φίλοι του σε αντίθεση με άλλα παιδιά.
Ξεμπλόκαρε το μυαλό σου και δες την πραγματικότητα εσύ και άλλες κοπέλες στο forum.
Α, και να κάνετε όλοι τα εμβόλια της γρίππης και ειδικά τα παιδιά μέχρι τριών σε δύο δόσεις και πάνω από τρία όπως και οι ενήλικες και φυσικά και για πνευμονία (για 5 έτη) και ότι άλλο υπάρχει.
Όλοι μας οι φίλοι εκτός από ένα ζευγάρι που το μεγαλώνουν και αυτοί ενσυνείδητα μόνο τους έχουν παιδιά που ταλαιπωρούνται στους παιδικούς σταθμούς με δεκάδες ιώσεις κάθε χρόνο ενώ ο δικό μας πέρυσι είχε μόνο δύο ιώσεις,η μία πολύ γρήγορη της μιας ημέρας.
Οτι μπορεί ο καθένας κάνει σε αυτή τη ζωή.Εμείς ενσυνείδητα έχουμε επιλέξει να πάει κατ' ευθείαν στο νηπιαγωγείο ,ήδη ξέρει να μετράει μέχρι το 20 και ξέρει σχεδόν αλβάβητο και είναι μόνο τριών ετών.
Το να πηγάινει στο σταθμό (το λέει και η λέξη) και να βλέπει τη κοκκινοσκουφίτσα ή να κάνει χειροτεχνία ,το κάνει και στο σπίτι με κοκκινοσκουφίτσα εμένα και λύκο τη μαμά του !!!!!
Γελάει μέχρι δακρύων ενώ το έχω πάει παντού σε θεάματα για την ηλικία του με πιο πρόσφατο το Disney on ice.Αν με ρωτήσεις για τον φασολάκι, όχι δεν θα τον πάω στον φασολάκι.
Μαζί πάμε παιδική,παιδότοπους,παίζουμε ,τώρα του μαθαίνω και σκάκι !!!!!
Εσυ κάτσε να δουλεύεις μη χάσεις τη σύνταξη σου και άστο να μεγαλώνει στους σταθμούς ,είναι επιλογή του καθενός.
Βέβαια αν βγάζεις 3000 ευρώ το μήνα καλά κάνεις αλλά αν βγάζεις 1000 ευρώ και δίνεις τα 500 στο σταθμό τότε μάλλον χρειάζεσαι upgrade στον εγκέφαλο σου .
arco iris έγραψε:myro ας μην αναλωθουμε αλλο, ο ανθρωπος θελει μαλλον να προκαλει ....... και δεν θα προσεξε οτι το φορουμ λεγεται ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ
αντωνη περιμενουμε και τη συζυγο τουλαχιστον!!!!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Ουδέν σχόλιον !
Το θέμα για μένα κλείνει εδώ.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του.
Τα παιδιά δεν τα κάνουμε για να τα μεγαλώνουν οι άλλοι ,οι όποιοι άλλοι.
Η άποψη ότι όλα ξεκινούν απο το πορτοφόλι του καθενός είναι πέρα για πέρα εσφαλμένη.Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον εγκέφαλο μας αγαπητή μου κυρία.
Τα παιδιά έτσι και αλλιώς θα μεγαλώσουν,το θέμα είναι πως θα μεγαλώσουν και τι βιώματα θα έχουν και αν θέλετε να ξέρετε, η ηλικία των 0-5 είναι η πιο σημαντική ηλικία πριν την εφηβεία τους ,ίσως και σημαντικότερη από την εφηβεία τους.
Τα χάχανα σας με αφήνουν παγερά αδιάφορο,κρατήστε τα για να τα ανταλλάξετε με άλλες κυρίες ιδίων απόψεων με των δικών σας.
Λες και ξαναλές την ίδια άποψη και μετά ισχυρίζεσαι ότι δεν προσπαθείς να μας πείσεις. Ούτε εμείς εσένα, για τον τρόπο σου σου λέμε όλες όχι για την άποψή σου. Αν μίλαγες μόνο για τον εαυτό σου δε θα μας πείαζε, αλλά εσύ μιλάς και για όσους διαφωνούν μαζί σου, συγκεκιμένα ή γενικά και χαρακτηρίζεις κιόλας. Πώς να μη νευριάσουμε; Εμείς δε θίξαμε ούτε εσένα ούτε την οικογένειά σου.ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Ουδέν σχόλιον !
Το θέμα για μένα κλείνει εδώ.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του.
Τα παιδιά δεν τα κάνουμε για να τα μεγαλώνουν οι άλλοι ,οι όποιοι άλλοι.
Η άποψη ότι όλα ξεκινούν απο το πορτοφόλι του καθενός είναι πέρα για πέρα εσφαλμένη.Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον εγκέφαλο μας αγαπητή μου κυρία.
Τα παιδιά έτσι και αλλιώς θα μεγαλώσουν,το θέμα είναι πως θα μεγαλώσουν και τι βιώματα θα έχουν και αν θέλετε να ξέρετε, η ηλικία των 0-5 είναι η πιο σημαντική ηλικία πριν την εφηβεία τους ,ίσως και σημαντικότερη από την εφηβεία τους.
Τα χάχανα σας με αφήνουν παγερά αδιάφορο,κρατήστε τα για να τα ανταλλάξετε με άλλες κυρίες ιδίων απόψεων με των δικών σας.
μυρτω έγραψε:Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.
Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αν ένα τρολ αγνοηθεί από την υπόλοιπη κοινότητα (πρόκειται συνήθως για το πιο αποτελεσματικό μέτρο), συνήθως αρχίζει να παράγει όλο και πιο ενοχλητικά και προσβλητικά μηνύματα με μόνο στόχο να προκαλέσει αντίδραση. Αν αυτή δεν έρθει, τότε το τρολ συνήθως εγκαταλείπει την κοινότητα.
Η συμμετοχή ή απάντηση σε συζήτηση που συμμετεχει το τρολ, σατιρικά περιγράφεται ως "τάισμα" του τρολ, γι' αυτό και υπάρχει η συνήθης παραίνεση «μην ταΐζετε τα τρολ» (Αγγλ. "Don't feed the trolls") ωστε να μην προκληθούν αντιδράσεις που θα ικανοποιήσουν το τρολ, ή περαιτέρω δυσάρεστες τροπές.
Εκτός από την αδιαφορία, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν χρήσιμα τεχνικά μέσα για την καταπολέμηση ενός χρήστη - τρολ, όπως η άμεση αφαίρεση των μηνυμάτων του, η τεχνική με κατάλληλα φίλτρα προστασίας ώστε αυτά να καθίστανται αυτομάτως αόρατα, ή η φραγή του αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να γράψει απολύτως τίποτα. Σε chat rooms οι διαχειριστές ("operators" ή "moderators") έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το τρολ από ένα "δωμάτιο" συζήτησης (kick) ή και να του απαγορεύσουν την επανείσοδο (ban). Δραστικότερη είναι η μέθοδος κατά την οποία το τρολ τίθεται αμέσως εκτός chat room με την απλή είσοδό του σε αυτό με συγκεκριμένο ψευδώνυμο ή από συγκεκριμένη IP (akick). Τέλος, αν η περίπτωση του τρολ είναι πολύ «βαριά», δεν του επιτρέπεται καν η σύνδεση με το διακομιστή.
ναι ειναι copy paste απο βικιπαιδεια.
εχουμε κ να θηλασουμε μερικες εδω περα.αργοτερα που θα ειμαι ανεπροκοπη,αργοσχολη,κακια μανα κ θα στειλω τα παιδια μου παιδικο,θα γραφω κ δικα μου.κ εχω κ μεγαλο ταλεντο στο γραψιμο η ατιμη!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Παιδάκια 2-4 ετών » ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗΣ? ΙΩΣΕΙΣ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης