Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο 3 μηνών και τα δύο μου παιδια ξεκίνησαν να κοιμούνται όλο το βραδυ,στα δωμάτια τους.
Το γάλα πρέπει να καταναλώνεται άμεσα,το πολύ μέσα σε ένα 15.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω που τον θηλαζα κιολας οταν εγινε 2 μηνων κοιμοταν ολο το βραδυ χωρις διακοπη,ελαχιστες φορες ξυπνουσε ενδιαμεσα για να πιει γαλα κι αυτο κρατησε 3 μηνες ακομη.ειναι στα παιδακια.εχω ακουσει και περιπτωση να ξυπναει μεσα στην νυχτα να πιει γαλα μεχρι 1 1/2 χρονων.ο δικος μου ειναι μεγαααααλος υπναρας απο τοτε που γεννηθηκε

????????

Επισκέπτης
Εμένα το κοριτσάκι μου κοιμάται όλο το βράδυ απο τότε που γεννήθηκε.Να πω την αμαρτία μου, δεν με κούρασε πολύ η μικρούλα μου. Τον ύπνο τον έχει στο τσεπάκι της μέχρι τώρα που είναι 8,5 μηνών. Very Happy Και απο την πρώτη μέρα που ήρθα απο την κλινική την έχω στο δωματιο της.

matina2202

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμένα απο τοτε που γεννήθηκε μέχρι και τώρα που είναι σχεδόν 12 μηνών κοιμάται όλο το βράδυ ('ολη μέρα όμως είμαστε στο ποδι και επί ποδός, χαχα)...
Όσον αφορά το θέμα γάλα και εμάς η παιδίατρος μας είπε το μάξιμουμ στο μισαωρο πρέπει να καταναλωθεί και μετά πέταμα. Αυτά που εχουν στο μαιευτήριο είναι σφραγισμένα, και συντηρούνται στο ψυγείο. Απο τη στιγμή όμως που αφαιρείται η ταινία ασφαλείας και εκτίθεται το γάλα στον περιβαλλοντικό αέρα και εκεινο αν δεν καταναλωθεί απορρίπτεται.

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
matina2202 έγραψε:Εμένα απο τοτε που γεννήθηκε μέχρι και τώρα που είναι σχεδόν 12 μηνών κοιμάται όλο το βράδυ ('ολη μέρα όμως είμαστε στο ποδι και επί ποδός, χαχα)...
Όσον αφορά το θέμα γάλα και εμάς η παιδίατρος μας είπε το μάξιμουμ στο μισαωρο πρέπει να καταναλωθεί και μετά πέταμα. Αυτά που εχουν στο μαιευτήριο είναι σφραγισμένα, και συντηρούνται στο ψυγείο. Απο τη στιγμή όμως που αφαιρείται η ταινία ασφαλείας και εκτίθεται το γάλα στον περιβαλλοντικό αέρα και εκεινο αν δεν καταναλωθεί απορρίπτεται.

καλημερα ματινα,δεν ηταν σφραγισμενα για αυτο ειχα την απορια..ηταν σε μπιμπερο νυκ που τα εφτιαχναν οι μαιες κ τα εβαζαν ψυγειο!!!!τεσπα!!!κ εγω δεν το κραταω πανω απο 30' απλα ειχα την απορια!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλήμέρα. Δν ξυπνάνε τα μωρά μόνο γι γάλα ή γιατί δε χορταίνουν. Ξυπνάνε για την παφή με τη μαμά, για την αγκαλιά... μωράκια είναι αδύναμα μέσα σε έναν καινούργιο τεράστιο κόσμο που δεν κατανοούν. Ας μην τα θεωρούμε όλα πείνα. Αφού τους δίνουμε γάλα, το πίνουν, είναι στη φύση μας. Μετά αρχίζουν τα δοντάκια, το άγχος αποχωρισμού... όλα αυτά γύρω στους 6 μήνες. Δεν είναι μόνο το γάλα, οι κρέμες και τα ml...

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η δικια μου ξυπνουσε καθε τρεις ωρες μεχρι να σαραντησει ,την θηλαζα και ξανα απο την αρχη...μετα ομως τις 50-60 μερες ξεμπερδεψα με αυτο...την κοιμιζα στις 11.30-12.00 και ξυπνουσε το πρωι 6 με 7...μετα το τριμηνο η υπναρου χυπουσε 10ωρα υπνου...οποτε ειναι στο παιδι!!! τωρα να δουμε η δευτερη με το καλο τι θα μου κανει!!! ελπιζω να μοιξει στην μεγαλη της αδερφη γιατι τωρα στο δευτερο σιγουρα η υπομονη θα ναι μειωμενη!!!

vetaki..!

καλημερα ρινουλα!!εμενα τωρα κοιματε απο 11-7 καθε βραδυ αλλα ολη μερα 1-2 ωρες συνολικα...ποτε δεν κοιμοταν πολλες ωρες..ουτε νεογεννητο
τωρα ειμαστε 4 μηνων,λες σε 1 μηνα που θα φαει κ κρεμα να χαλασει παλι το βραδυνο??

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενδέχεται να αλλάξει, άσχετα με την κρέμα, αυτό λέω. Εϊναι σαφώς στο παιδί. Ξεκινάνε διάφορες φάσεις μετά, και γενικά τα παιδιά περνάνε πολλά στάδια, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Φυσιολογικό είναι να ξυπνάνε, υπομονή!

vetaki..!

καταλαβα!!!καλη υπομονη σε ολες μας!!!!

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μανουλες γεια σας!κι εγω εχω ενα μπεμπουλη 5 μηνων περιπου,θηλαζει αποκλειστικα μητρικο γαλατακι δεν του δινω τιποτα αλλο.χτες ξεκινησαμε κρεμουλα λιγο λιγο βεβαια.το προγραμμα του δικου μου που δεν ειναι παντα σταθερο εχει ως εξης: θα κοιμηθει περιπου 9.30 με 10.30 πανω στο στηθος μου,θα ξυπνησει ειτε στις 2.30 ειτε στις 4.θα θηλασει με κλειστα τα ματια για 8 λεπτα και θα τον κρατησω 10 με 20λεπτα μεχρι να ρευτει πραγμα σπανιο αφου θα κοιμαται ορθιος..θα ξαναξυπνησει 8.30 με 9.θα θηλασει θα ξανακοιμηθει ξανα με το στηθος στο στομα κατα τις 10.θα κοιμ.κανα 2ωρο και μετα ξυπνημα θα φαει κρεμα και μεχρι το βραδυ θα εχει κοιμ.αλλες 2φορες απο 40 λεπτα με διαστηματα που ειναι ξυπνιος 2 ωρες.ρωτησα παιδιατρο κ ειπε οσο πιο νωρις κοψει το βραδινό φαγητο καλυτερα.μου προτεινε να του δινω κιντερτε οταν ξυπναει κατι που δεν εκανα αφου ουτε να το πιει δεν θελει.μου ειπε οτι υπαρχουν μωρα που ξυπνουν μεχρι και 2 η 5 ετων το βραδυ,απλα και για αγκαλια!να πω οτι υπαρχουν βραδια που κοιμαται 7 8 η και 9 ωρες!ειδικα οταν αλλαζει ο καιρος!επισης βγαλαμε δοντακια απο 3 μηνων!ναι!τωρα εχουμε ηδη 2 κ ακομη δεν κλεισαμε 5 μηνες!οσο για το ξενο γαλα καλό ειναι να καταναλωνεται αμεσα.σορυ αν σας κουρασα.υπομονη λοιπον θα μεγαλωσουν!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα σου έλεγα ότι το μωρό σου είνα μικρό ακόμα γι να κόψει το βραδινό γεύμα ή το βραδινό ξύπνημα. Τον πρώτο χρόνο θηλάζουμε κατ'απαίτηση του μωρού χωρίς περιορισμούς γιατί το γάλα είναι η κύρια τροφή του. Μετα το χρόνο μπορείς να αρχίσεις να βάζεις περιορισμούς.
Άλλωστε ένα ξύπνημα κάνει, μια χαρά είναι!
Πάντως κι εμένα η κόρη μου είναι στην κατηγορία που λες και παρόλο που έχουμε εδώ και μήνες κάνει νυχτερινό αποθηλασμό, ξυπνάει για αγκαλίτσα κάποια βράδια. Είναι 2.5

JOLLI83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Efi1975 έγραψε:Καλησπερα !!!
Εχω ενα αγορακι σημερα γινεται 4 μηνων.Ξυπναει 2-3 φορες το βραδυ για γαλα.Ποτε θα αρχισει να κοιμαται ολοκληρο το βραδυ για να χορταινω και εγω η κακομοιρη λιγο υπνο? Οχι τιποτα αλλο δουλευω κιολας και με πιανει νυστα στην δουλεια!!
Καλημέρα! Εμένα η μικρή μου κοιμάται απο 3 μηνών 10ωρα ή και 12ωρα το βράδυ...είναι θέμα παιδιού!Το μόνο που νομίζω πως θα βοηθούσε είναι να το απασχολείς όλη την μέρα,να μην κοιμάται έτσι ωστε το βράδυ να είναι κουρασμένο και να σου κοιμάται...

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα εμενα οταν πηγε 2 μηνων σταματησε το βραδυνο μονη της και ας θυλαζα τωρα ειναι 19 μηνων κοιμαται στις 10 το βραδυ και ξυπναει 10 το πρωι ποτε δεν ειχα παραπονο στον υπνο.να σου ζησει

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula έγραψε:Καλήμέρα. Δν ξυπνάνε τα μωρά μόνο γι γάλα ή γιατί δε χορταίνουν. Ξυπνάνε για την παφή με τη μαμά, για την αγκαλιά... μωράκια είναι αδύναμα μέσα σε έναν καινούργιο τεράστιο κόσμο που δεν κατανοούν. Ας μην τα θεωρούμε όλα πείνα. Αφού τους δίνουμε γάλα, το πίνουν, είναι στη φύση μας. Μετά αρχίζουν τα δοντάκια, το άγχος αποχωρισμού... όλα αυτά γύρω στους 6 μήνες. Δεν είναι μόνο το γάλα, οι κρέμες και τα ml...
Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Deb

Deb
Εμείς είμαστε 3 μηνών και από τους 2 μήνες κοιμόμαστε όλο το βράδυ!!!Τρώμε 5 γεύματα την μέρα και το τελευταίο στις 9 με 10 και μετά στις 9 με 10 το πρωί!!Πίστευα ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ ξανά βράδυ!!Τα 2 πρώτα βράδια γκρίνιαζε γύρω στις 4 με 5 το πρωί αλλά της έδινα πιπίλα και πήγαινε μέχρι το πρωί!!!Της δίνω πιπίλα μέχρι να δω ότι δεν αντέχει!!Αν φτάσει στο αμήν τότε την ταίζω!!Επίσης κοιμόμαστε και το μεσημέρι κανένα 2ωράκι!!!
Αν ξυπνάνε μπορεί να φταίει και το γάλα,μπορεί να μην χορταίνουν!Εγώ με το που άλλαξα γάλα(στο 8ο γάλα)κοιμήθηκε αμέσως σερρύ το βράδυ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις