1 ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ? Παρ Οκτ 19, 2012 9:29 am
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια εσεις που εχετε μωρακι ποτε κανατε το δευτερο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
παμπερς ενταξει αλλα το περπατημα δεν αργει να ερθει.στον χρονο πανω κατω ολα τα μωρα περπατανε.απλα μου αρεσει να εχουν μικρη διαφορα ηλικιας για να μεγαλωνουν μαζι.sissympempis έγραψε:emena h dikh mou gnwmh kai ayto 8a kanw ,einai oti to deytero paidaki prepei na erxete otan to prwto mporei na eksipiretite mono tou..dhladh den foraei mpimpilino kaI perpataei...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:παμπερς ενταξει αλλα το περπατημα δεν αργει να ερθει.στον χρονο πανω κατω ολα τα μωρα περπατανε.απλα μου αρεσει να εχουν μικρη διαφορα ηλικιας για να μεγαλωνουν μαζι.sissympempis έγραψε:emena h dikh mou gnwmh kai ayto 8a kanw ,einai oti to deytero paidaki prepei na erxete otan to prwto mporei na eksipiretite mono tou..dhladh den foraei mpimpilino kaI perpataei...
sissympempis έγραψε:οποτε θες να πεις εμεις που ημαστε 17 μηνων ημαστε στην καταλληλη φαση, βαλε και 9 μηνες η εγκυμοσυνη...τρεχω....ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:παμπερς ενταξει αλλα το περπατημα δεν αργει να ερθει.στον χρονο πανω κατω ολα τα μωρα περπατανε.απλα μου αρεσει να εχουν μικρη διαφορα ηλικιας για να μεγαλωνουν μαζι.sissympempis έγραψε:emena h dikh mou gnwmh kai ayto 8a kanw ,einai oti to deytero paidaki prepei na erxete otan to prwto mporei na eksipiretite mono tou..dhladh den foraei mpimpilino kaI perpataei...
tote pisteyw ena me cdyo xronia einai mia xara...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:κοριτσια εσεις που εχετε μωρακι ποτε κανατε το δευτερο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης