Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα είμαι Ειρηνάκι μου ευχαριστώ, καλύτερα απο πριν σίγουρα! Εσύ;

Ελένη μου να μαθαίνουμε απλα νέα σου, να μπαίνεις οπότε έχεις όρεξη!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλα είμαι Ειρηνάκι μου ευχαριστώ, καλύτερα απο πριν σίγουρα! Εσύ;

Ελένη μου να μαθαίνουμε απλα νέα σου, να μπαίνεις οπότε έχεις όρεξη!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 35468

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Φεβ 08, 2014 6:21 am, 1 φορά

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφου ήταν περαστικα ειρήνη μου όλα καλα
Κοριτσακια σας αφήνω θα τα ξαναπούμε
Φιλια σε όλες

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Αφου ήταν περαστικα ειρήνη μου όλα καλα
Κοριτσακια σας αφήνω θα τα ξαναπούμε
Φιλια σε όλες

φιλιά Αννούλα μου!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου θα βγω κι εγω...

τα χαιρετισματα μου σε ολες σας!!!!!!

θα τα ξαναπουμε...

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:κοριτσακια μου θα βγω κι εγω...

τα χαιρετισματα μου σε ολες σας!!!!!!

θα τα ξαναπουμε...

γειά σου Ελενίτσα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 531909

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!! ΠΟΛΛΑ Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΝΑ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΦΙΞΕ ΣΦΙΞΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΧΘΕΣ ΝΑ' ΣΟΥ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ Ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 379767 ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!! ΠΟΛΛΑ Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 90233

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΝΑ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΦΙΞΕ ΣΦΙΞΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΧΘΕΣ ΝΑ' ΣΟΥ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ Ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 379767 ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!
Γεια σου Αφρουλακι!!Μας ελειψες!!!! Crying or Very sad Ετσι φαινονται οι νοικοκυρες!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 517142

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βρήκα ευκαιρία και μπήκα να πω μία καλησπέρα!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Εμείς δυσκολευόμαστε λιγάκι τα βράδια αλλά θα τον βρούμε τον ρυθμό μας που θα πάει;Στις 31/10 σαραντίζουμε και επιτέλους θα βγαίνουμε από το σπίτι!!!Η μικρή έφτασε τα 4200 κιλά και 53,5 εκατοστά!!!!!Μεγαλώνουμε...Πριν λίγο την έκανα μπάνιο και τώρα είναι η ώρα να φάμε!!!

Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Κυρ Οκτ 21, 2012 12:56 pm, 1 φορά

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Βρήκα ευκαιρία και μπήκα να πω μία καλησπέρα!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Εμείς δυσκολευόμαστε λιγάκι τα βράδια αλλά θα τον βρούμε τον ρυθμό μας που θα πάει;Στις 31/10 σαραντίζουμε και επιτέλους θα βγαίνουμε από το σπίτι!!!Η μικρή έφτασε τα 4200 κιλά και 53,5 εκατοστά!!!!!Μεγαλώνουμε...Πριν λίγο την έκανα μπάνιο και τώρα είναι η ώρα να φάμε!!!

Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Δείτε μας!!!

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/21/dsc0057ot.jpg/
Deb δεν εχουμε ξαναμιλησει!Η μικρη σου ειναι τελεια!!αχ τη γλυκο μωρο (φτου φτου μην ματιαστει!!!)..αντε με το καλο να σαραντισετε!!!! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472 ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472

ntina_kostas

ntina_kostas
ηρθα κ εγωωωωωωωωωωωω

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.........ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ 1ΟΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ..ΜΑΛΛΟΝ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..ΑΧ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ-ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ-ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΧΑΘΗΚΕΣ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:ηρθα κ εγωωωωωωωωωωωω
ΚΑΛΩΣ ΤΗ.ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ..ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΤΕΜΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΟΠΩΣ..ΧΑΧΑ..ΕΙΜΑΙ 26 Κ 6 ΜΗΝΩΝ......ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 1 ΧΡΟΝΟ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΛΗ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕς.ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ! ΜΟΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994 ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!! ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ΟΚ? Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.........ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ 1ΟΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ..ΜΑΛΛΟΝ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..ΑΧ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ-ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ-ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΧΑΘΗΚΕΣ?

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ 12Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ! ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!!! ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ!!! Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
art86 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.........ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ 1ΟΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ..ΜΑΛΛΟΝ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..ΑΧ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ-ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ-ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΧΑΘΗΚΕΣ?

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ 12Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ! ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!!! ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ!!! Laughing Laughing Laughing
ΚΑΝΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΣΜΡ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ........ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΣΩ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994 ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ..ΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΩΡΡΗΞΙΑ..ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ntina_kostas

ntina_kostas
Ειμαι η Κωνσταντινα κ σε ενα μηνα κλεινω τα 25 χρονια μου.Δεν ειμαι παντρεμενη με το συντροφο μου όμως συζουμε(το θεμα ειναι καθαρα τυπικο για εμας)Ειμαστε μαζι 3 χρονια τα 2 αρραβωνιασμενοι.Προσπαθειες ξεκινησαμε εντατικα θα έλεγα τον Αυγουστο.Αφρουλα μου το ξερω οτι ειναι νωρις για να απογοητευτω μιας κ εχω διαβασει τοοοοοοοοσα εδω μεσα κ εχω ακουσει αλλα τοσα απο φιλες Wink Ευχομαι ολες μας κοριτσια να αποκτησουμε το σπορακι που φουσκωνει τις κοιλιτσες!!Ειχα κ εγω μια αποβολη,χωρις καν να ξερω οτι ειμαι εγκυος πριν 1,5 χρονο,το εμαθα τη μερα που απεβαλα μετα απο εξετασεις.ηταν αρκετα αστατος ο κυκλος μου τοτε κ απλα "μας ηρθε"...Απο συμπτωματα τοτε ουτε που ειχα καταλαβει απλα σκεπτομενη μετα τι διαφορα μπορει να ειχα,ηταν η μεση μου.με πεθαινε.ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ.ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΕΛΑΦΡΥΝΑ.ειχα στεναχωρεθει πολυ τοτε γιατι με τη δουλεια μου δε μπορω να ειμαι κ ιδιαιτερα προσεκτικη...γι αυτο απο εδω κ στο εξης 1000 φορες να το κοιταω απο νωρις παρα να μου ξανα τυχει κατι παρομοιο Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994 ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Η' ΚΑΙ ΜΙΑ!!! ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΤΟΝ ΣΠΕΡΜΟΥΛΗ ΔΗΛ!!! Laughing Laughing Laughing

ntina_kostas

ntina_kostas
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994 ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Η' ΚΑΙ ΜΙΑ!!! ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΤΟΝ ΣΠΕΡΜΟΥΛΗ ΔΗΛ!!! Laughing Laughing Laughing
συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Wink

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! - Σελίδα 7 215994 ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Η' ΚΑΙ ΜΙΑ!!! ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΤΟΝ ΣΠΕΡΜΟΥΛΗ ΔΗΛ!!! Laughing Laughing Laughing
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ..ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ-ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ-

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ! Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ?

ntina_kostas

ntina_kostas
αφρουλα έγραψε:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ! Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ?
Οχι,ειχα περιπου 2 βδομαδες που πονουσα στη μεση κ ελεγα τωρα θα μου ερθει,κ υστερα θα μου ερθει.Κ τελικα ηρθε αλλα ήταν αλλο πραγμα Sad

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ntina_kostas έγραψε:Ειμαι η Κωνσταντινα κ σε ενα μηνα κλεινω τα 25 χρονια μου.Δεν ειμαι παντρεμενη με το συντροφο μου όμως συζουμε(το θεμα ειναι καθαρα τυπικο για εμας)Ειμαστε μαζι 3 χρονια τα 2 αρραβωνιασμενοι.Προσπαθειες ξεκινησαμε εντατικα θα έλεγα τον Αυγουστο.Αφρουλα μου το ξερω οτι ειναι νωρις για να απογοητευτω μιας κ εχω διαβασει τοοοοοοοοσα εδω μεσα κ εχω ακουσει αλλα τοσα απο φιλες Wink Ευχομαι ολες μας κοριτσια να αποκτησουμε το σπορακι που φουσκωνει τις κοιλιτσες!!Ειχα κ εγω μια αποβολη,χωρις καν να ξερω οτι ειμαι εγκυος πριν 1,5 χρονο,το εμαθα τη μερα που απεβαλα μετα απο εξετασεις.ηταν αρκετα αστατος ο κυκλος μου τοτε κ απλα "μας ηρθε"...Απο συμπτωματα τοτε ουτε που ειχα καταλαβει απλα σκεπτομενη μετα τι διαφορα μπορει να ειχα,ηταν η μεση μου.με πεθαινε.ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ.ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΕΛΑΦΡΥΝΑ.ειχα στεναχωρεθει πολυ τοτε γιατι με τη δουλεια μου δε μπορω να ειμαι κ ιδιαιτερα προσεκτικη...γι αυτο απο εδω κ στο εξης 1000 φορες να το κοιταω απο νωρις παρα να μου ξανα τυχει κατι παρομοιο Sad
ΦΙΛΗ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ-ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΣΥΡΡΑΦΕΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3,5...ΑΡΑ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΩΛΟΧΤΥΠΙΕΣΑΙ.......ΑΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ..ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ? ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 1 2 3 ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΡΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις