626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!! Πεμ Οκτ 25, 2012 7:35 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:γεια σου κουκλιτσα!! εγω δν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα θεωρω οτι φαση ειναι και θα περασει!!
εσυ τι μου κανεις???
stauroulinaa έγραψε:ελλη μην τα παρατας..εχεις και τη σημερινη μερα..νυχτα μαλλον!αντε αντε να σου ρθει η ορεξη!!
Καλησπερα Αγαπη!
αγαπη έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ελλη μην τα παρατας..εχεις και τη σημερινη μερα..νυχτα μαλλον!αντε αντε να σου ρθει η ορεξη!!
Καλησπερα Αγαπη!
γεια σου σταυρουλινααα τη κανεις??? τη εγινε βρε κοριτσακια πολλες ακεφιες βλεπω
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ Η ΚΟΥΡΑΣΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ Κ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..
ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ?
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 5ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΚ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΝΑΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΤΛ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ...
ΜΩΡΕ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΟΙ 2ΜΑΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ....
boubou έγραψε:καλη γυμναστικη!!!!
Αγαπη μου ειμαι γενικοτερα πεσμενη και συμβαίνουν και στραβα και με αποτελειωνουν!!!
μολις με πηρε τηλ ο αντρας μου και μου ειπε οτι ο φωτογραφος για αρχειο του εδωσε φωτος που ενω κανονικα επρεπε να ειναι 2 dvd σε μεγεθος .. τις χορεσε σε ενα cd δηλαδη τις μικρυνε τοσο που δν θα μπορω ουτε να τις δω οπως ειχε κανει με τα δειγματα!!ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ???? και ο αντρας μου δν του ειπε τιποτα..πηρε εμενα να μου το πει?!!!!! μετα πως να μη θυμωνω?? τι να κανω εγω απο την δουλεια??????? ειμαι στα ορια ειλικρινά να παθω νευρικο κλονισμο!!!!
boubou έγραψε:Τονια μου το εχω σχεδον σιγουρο με την ψυχολογια που γενικα εχω οτι οταν μεινω εγκυος δν την γλυτωνω την επιλοχια καταθλιψη, και μου το εχει πει κι ενας ξαδερφος του αντρα μου που εινα ψυχολογος οτι ειναι πολυ πιθανον με διαφορα που του εχω πει... αλλα βλεπω να την παθαινω πολυ πιο γρηγορα την καταθλιψη ΕΠΕΙΔΗ δν ερχεται το μωρο, παρα οταν ερθει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 9:35 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Μαρ 07, 2014 9:35 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #73!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης