176 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! Παρ Νοε 16, 2012 1:08 pm
pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!!
Χάθηκα και εγώ..
Τι κάνετε?!
Τα κορίτσια που πέρασαν τα γενέθλιά των παιδιών τους να τα χαίρεστε!!!
Νατάσα να χαίρεσαι το αγόρι σου, πολύχρονος να είναι!
Έχω πολύ καιρό να μπω στο φορουμ, μου ήρθε μια ειδοποίηση για ένα παλιό θέμα που παρακολουθούσα και μπήκα να πω ένα γεια!
Να σας πω και τα νέα μας μιας και είναι πολλά!
Ο Δημητράκης μου μεγαλώνει, είναι 11+16ημ και 11.500κιλά (πριν ένα μήνα), θηλάζει, περπατάει μόνος του εδώ και μια βδομάδα, χαιρετάει, κάνει παλαμάκια, πλάθει κουλουράκια,κάνει "ζήλια", χορεύει με το πουλάκι τσιου, λέει "πάει", "καίει", "μαμαμαμ", "μπαμπαμπα", κουνάει το ποντίκι και τη ροδέλα, απαντάει στο τηλέφωνο, τρελαίνετε για τα κατσαβίδια του μπαμπά του, παίρνει κατσαβίδι και ψάχνει βίδες χαχα.
Γενικά είναι μια τρέλα, περνάμε τέλεια και ανυπομονούμε για τα γενέθλια και τις φετινές γιορτές!
Φιλάκια σε όλες ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά! :*
Χάθηκα και εγώ..
Τι κάνετε?!
Τα κορίτσια που πέρασαν τα γενέθλιά των παιδιών τους να τα χαίρεστε!!!
Νατάσα να χαίρεσαι το αγόρι σου, πολύχρονος να είναι!
Έχω πολύ καιρό να μπω στο φορουμ, μου ήρθε μια ειδοποίηση για ένα παλιό θέμα που παρακολουθούσα και μπήκα να πω ένα γεια!
Να σας πω και τα νέα μας μιας και είναι πολλά!
Ο Δημητράκης μου μεγαλώνει, είναι 11+16ημ και 11.500κιλά (πριν ένα μήνα), θηλάζει, περπατάει μόνος του εδώ και μια βδομάδα, χαιρετάει, κάνει παλαμάκια, πλάθει κουλουράκια,κάνει "ζήλια", χορεύει με το πουλάκι τσιου, λέει "πάει", "καίει", "μαμαμαμ", "μπαμπαμπα", κουνάει το ποντίκι και τη ροδέλα, απαντάει στο τηλέφωνο, τρελαίνετε για τα κατσαβίδια του μπαμπά του, παίρνει κατσαβίδι και ψάχνει βίδες χαχα.
Γενικά είναι μια τρέλα, περνάμε τέλεια και ανυπομονούμε για τα γενέθλια και τις φετινές γιορτές!
Φιλάκια σε όλες ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά! :*