Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 23]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!! Smile Smile
Χάθηκα και εγώ..
Τι κάνετε?!
Τα κορίτσια που πέρασαν τα γενέθλιά των παιδιών τους να τα χαίρεστε!!!
Νατάσα να χαίρεσαι το αγόρι σου, πολύχρονος να είναι!
Έχω πολύ καιρό να μπω στο φορουμ, μου ήρθε μια ειδοποίηση για ένα παλιό θέμα που παρακολουθούσα και μπήκα να πω ένα γεια!
Να σας πω και τα νέα μας μιας και είναι πολλά!
Ο Δημητράκης μου μεγαλώνει, είναι 11+16ημ και 11.500κιλά (πριν ένα μήνα), θηλάζει, περπατάει μόνος του εδώ και μια βδομάδα, χαιρετάει, κάνει παλαμάκια, πλάθει κουλουράκια,κάνει "ζήλια", χορεύει με το πουλάκι τσιου, λέει "πάει", "καίει", "μαμαμαμ", "μπαμπαμπα", κουνάει το ποντίκι και τη ροδέλα, απαντάει στο τηλέφωνο, τρελαίνετε για τα κατσαβίδια του μπαμπά του, παίρνει κατσαβίδι και ψάχνει βίδες χαχα.
Γενικά είναι μια τρέλα, περνάμε τέλεια και ανυπομονούμε για τα γενέθλια και τις φετινές γιορτές!
Φιλάκια σε όλες ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά! :*

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! Smile Smile
Χάθηκα και εγώ..
Τι κάνετε?!
Τα κορίτσια που πέρασαν τα γενέθλιά των παιδιών τους να τα χαίρεστε!!!
Νατάσα να χαίρεσαι το αγόρι σου, πολύχρονος να είναι!
Έχω πολύ καιρό να μπω στο φορουμ, μου ήρθε μια ειδοποίηση για ένα παλιό θέμα που παρακολουθούσα και μπήκα να πω ένα γεια!
Να σας πω και τα νέα μας μιας και είναι πολλά!
Ο Δημητράκης μου μεγαλώνει, είναι 11+16ημ και 11.500κιλά (πριν ένα μήνα), θηλάζει, περπατάει μόνος του εδώ και μια βδομάδα, χαιρετάει, κάνει παλαμάκια, πλάθει κουλουράκια,κάνει "ζήλια", χορεύει με το πουλάκι τσιου, λέει "πάει", "καίει", "μαμαμαμ", "μπαμπαμπα", κουνάει το ποντίκι και τη ροδέλα, απαντάει στο τηλέφωνο, τρελαίνετε για τα κατσαβίδια του μπαμπά του, παίρνει κατσαβίδι και ψάχνει βίδες χαχα.
Γενικά είναι μια τρέλα, περνάμε τέλεια και ανυπομονούμε για τα γενέθλια και τις φετινές γιορτές!
Φιλάκια σε όλες ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά! :*

Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!Μας έλειψες να μπαίνεις συχνότερα!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. Ειμαι πο την ομαδα Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012. Εχω ηδη ενα κοριτσακι 5,5 ετων και περιμενω το αγορακι μου το επομενο Σαββατο.
Θελω να ευχαριστησω οσα κοριτσια μας στελνουν τις ευχες τους αυτο τον καιρο απο την ομαδα σας και επειδη προφανως εσεις γιορταζετε τα πρωτα σας γενεθλεια αυτο τον καιρο, να ευχηθω χρονια πολλα σε ολα τα μπεμπακια της ομαδας σας. Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαρηστουμε πολυ Μαρκελα!!! να χαιρεσαι και εσυ την οικογενεια σου και με το καλο!!

κοριτσια!!! δειτε τι εκανα για τα παιδακια μου! σας αρεσει???
http://www.123mpompires.blogspot.gr/

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια...
Μαρκελα μου με το καλο να ερθει το νινακι σου κοπελα μου!!!
Κικιτσο ηρεμισε ολα θα τα καταφερεις!!!οι μαμαδες ολα τα μπορουν Laughing
αντε και μην εξαφανιζεστε.
Νατασσα που χαθικες και εσυ?
πως πηγαν τα γεννεθλια σας?
Ελενη???ειστε καλυτερα? σημερα ειπες θα γιορτασετε?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπηκα στα κεφτα. στο σπιτι γινετε χαμος και απορω αν τελικαθα τελειωσουμε σημερα... τρεχωωωω. ευτυχως εκανα φαγητο απο χθες και σημερα το ψηνω.. γεμιστα μεκιμα! μολις τελειωσω θα ριξω πυροτεχνηματα! !!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Εδώ είμαι!Το πάρτυ μας πήγε πολύ καλά χθες,είχαμε 30 άτομα Shocked Shocked Shocked Πως είστε όλες?

mamax

mamax
καταλαβα...και εγω 30 ατομα ειχα και παρολο που το καναμε σε ταβερνα ηταν δυσκολα και στην αρχη ελεγα να το κανω σπιτι καλα που δεν την πατισα!!!
πως περασατε?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήταν πολύ ωραία, ήμουνα πολύ κουρασμένη από το τρέξιμο για να συγκινηθώ αλλά ήτανε καταπληκτικά. Δεν το πσιτεύω ότι έφτασε ήδη ενός έτους..Σαν σήμερα τέτοια μέρα πέρυσι είχαμε περάσει το πρώτο μας 24ωρο μαζί μιας και μου τον είχαν κρατήσει την 1η μέρα..Απίστευτο..

mamax

mamax
οντος ειναι απυστευτο!!!
 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 654316
μολισ διαπστοσα οτι απο την γιορτη μας ενω τραβιξαμε βιντεο!!!
δεν τραβιξαμε φωτο...........
τωρα τι γινετε λετε να γιντε απο το βιντεο????

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:οντος ειναι απυστευτο!!!
 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 654316
μολισ διαπστοσα οτι απο την γιορτη μας ενω τραβιξαμε βιντεο!!!
δεν τραβιξαμε φωτο...........
τωρα τι γινετε λετε να γιντε απο το βιντεο????

καλημερα! τα ειδατε τα πυροτεχνηματα??? κοιμηθηκαμε στα καινουργια δωματια χθες!
μαμαξ γινετε να βγαλει απο το βιντεο. απλα πρεπει να βρεις καλα σημεια που να μην ειναι κουνημενη η φωτο.. καταλαβαινεις τι εννοω. ...

παω γιατι εχω πολυ ακομα δουλεια απο συμαζεμμα. καναμε τον εναν οροφο και χαλασε ο αλλος. χιχιχι χαμος γινετε στο πανω διαμερισμα. το παραμελησα χθες και δεν θελει και πολυ.. εχω και τον μικρο εγω φταιχνω και αυτος χαλαει..χαχα

να χαιρεστε και παλι τα παιδακι σας!!! μεγαλωνουν πραγματικα τοσο γρηγορα! ο Κωνσταντινος χθες τον πηρα κοιμησμενο και τον πηγα στο καινουργθο του δωματιο. το πρωι λοιπον ξυπναει ολα καλα. σηκωναω το παντζουρι και χαζεψε κοιτουσε γυρω γυρω να δει που βρισκετε..χαχαχα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα κλείνω τα 30 γι'αυτό κερνάω!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα.Carrie χρονια σου πολλαααααααα  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627 !!!!Τα παιδικα παρτυ στο σπιτι ειναι πολυ κουραστικα αλλα εμενα μου αραισουν πολυ!!!και γω παντα γυρω στα 40 ατομα εχω αλλα το ευχαριστιεμαι Very Happy Ο μικρος μου ειχε μια ιωση και του εκανε βρογχιολιτιδα.Κανουμε ολο το Σ/Κ μασκα,σημερα εχω παλι παιδιατρο ελπιζω να ειναι καλυτερα.Εχω ακουσει οτι αν το παθει μια φορα,το παθαινει συχνα μετα.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzitziki2 έγραψε:Καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα.Carrie χρονια σου πολλαααααααα  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627 !!!!Τα παιδικα παρτυ στο σπιτι ειναι πολυ κουραστικα αλλα εμενα μου αραισουν πολυ!!!και γω παντα γυρω στα 40 ατομα εχω αλλα το ευχαριστιεμαι Very Happy Ο μικρος μου ειχε μια ιωση και του εκανε βρογχιολιτιδα.Κανουμε ολο το Σ/Κ μασκα,σημερα εχω παλι παιδιατρο ελπιζω να ειναι καλυτερα.Εχω ακουσει οτι αν το παθει μια φορα,το παθαινει συχνα μετα.

Ευχαριστώ πολύ!!Έκανε και εμάς όταν ήτανε 5 μηνών..από τότε δεν έχει αρρωστήσει ξανά γιατί τον φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού αλλά να δούμε..Περαστικά σας μωρε!

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω!!ωχ το πουλακι μου μικρουλης-μικρουλης το παθε.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzitziki2 έγραψε:Ευχαριστω!!ωχ το πουλακι μου μικρουλης-μικρουλης το παθε.

Ναι και χάλια κατάσταησ..ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούμε αλλά ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ γιατί κόλλησα & εγώ και ήμουνα με 39+ πυρετό στο κρεβάτι..

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δυσκολα ειναι μωρε οταν αρρωσταινουν.και εγω τρεμω μην κολλησει και ο μεγαλος μου.Πανε και οι 2 παιδικο και καθε μερα φοβαμαι τι θα μου κουβαλισουν Crying or Very sad Μονο περαστικα να ειναι λεω και υπομονη μεχρι το καλοκαιρι Laughing

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια Smile
Βάζω το πουλάκι τσιου και κάθετε κανα 10λεπτο μαζί μου ο μικρός στο pc Very Happy
Χρόνια πολλά Νατάσα να τα εκατοστήσεις!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΑΜΑΧ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ!!!!

ΤΖΙΤΖΙΚΙ2 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mora έγραψε:ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΑΜΑΧ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ!!!!

ΤΖΙΤΖΙΚΙ2 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ευχαριστώ πολύ!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια κοριτσια!!!

Νατασα χρονια πολλα για χτες,δεν το ηξερα οτι ειχες γενεθλια!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 328109  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 130627  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 783141  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 783141  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 783141  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 860530  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 860530  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 860530

εμεις ειμαστε καλα,ετοιμαζομστε να γινουμε 1 ετους σε 2 μερες και το παρτυ μας ειναι το Σαββατο.Θα το κανω στο σπιτι με καποιους καλους φιλους γιατι δεν τα γουσταρω τα εξω και ας τρεχω και δεν φτανω.

Ειμαι ενα ορθιο πτωμα με τη δουλεια (συνεχιζω να δουλευω κανονικοτατα να γυρναω μαυρη νυχτα στο σπιτι)και τη μικρη που πλεον περπαταει κανονικα,βαζει στο στομα ο,τι βρει κατω και εχει διαλυσει ολα τα προστατευτικα που εχω βαλει σε ντουλαπια και συρταρια.Ειναι και αρκετα ψηλη και φτανει σε επικινδυνα σημεια.Μου εχει βγει πολυ...χορευταρου και πολυλογου,ολο χορευει και κουναει τον πωπο(ο μπαμπας μας δεν χαιρεται καθολου) και πλεον λεει λεξουλες μαμα,μπαμπα,γιαγια,γειααααα,γιαλα(το γαλα) και μπαγια(η μπαλα).Νομιζω οτι πλεον καταλαβαινουν τα παντα!Μολισ μου εφερε μια πανα και μου τη δινει και λεει "κακα!"...χαχαχαχα!!!!

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!Οσες ετοιμαζεται παρτυ το Σ/Κ καλες ετοιμασιες και καλη δυναμη!!!Εγω τον Οκτωβριο εκανα το παρτυ του μεγαλου και περιμενω πως και πως του μικρου τον Δεκεμβριο!  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 No 4!!! - Σελίδα 8 215994 πιο πολυ χαιρομαι εγω παρα τα μωρα Laughing

mamax

mamax
γεια σας κοριτσια
Νατασσα πολυχρονη οτι επυθιμεις!!!
Αθηνα υπομονη...
Ελενη μου με το καλο η γιορτη σας.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι πολυ γρηγορα μιλατε ε? εμεις ακομα στα φωνηεντα ειμαστε. που και που ακουμε κανενα μαμα η μπαμπα. ειναι τεμπελης μαλλον...

σημερα πια συμεζευτηκα τελειως. η ντουλαπα μου ειχε τελειωσει αμεσως. την ιδια μερα ειχα βαλει και τα ρουχα μεσα. αλλα κατι χαζα ειχαν μειενι που ηθελαν διαλεγμα και συμαζεμμα. αυριο να σφουγγαρισω τις σκαλες και μολις σταματησουν οι πολλες βροχες να βαψω το πανω παιδικο. κατα ταλλα ειναι ηδη σε χρηση. ηταν καθαρο και τωρα εχει το γραφειο αρχικα και ενα χαλι. ο λογος μονο που θα το βαψω ειναι οτι στα σημεια που ηταν η ντουλαπα εχει διαφορα στο χρωμα γιατι βαφαμε γυρω της μονο και οχι πισω της τις τελευταιες φορες.δεν πειραζει τελειωσα! εχω πολλα πλυντηρια ομως!!!! Twisted Evil

mamax

mamax
ασε για πλυντιρια μην μοιλατε
και πιο πολυ για σηδερο Twisted Evil
τουλαχιστον εχεις φτιαξει πολλα με τα χερια σου Αθηνα και εκτος του οτι γλυτοσες λεφτα...ειναι πολυ ωραιο συνασθημα να το χαρειτε φιλεναδα και εσυ κι ο αντρουλης σου και τα παιδακια σου...και αν θες και μπορεις να μας βγαλεις καμια φωτο Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις