1 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Κυρ Οκτ 21, 2012 6:17 am
spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλοριζικο αγαπες μ!!!!με πολλες πολλες τρελιτσες απο τα μωρακια μας!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
konstantinasmg έγραψε:Κορίτσια εχτές ειχαμε επετειο γαμου με τον αντρα μου. Κλείσαμε 5 χρόνια παντρεμένοι Εφτιαξα ενα πολύ ωραίο γλυκό.Κερνάω!!!
eleni2526 έγραψε:αυτο που ειπες ζετα!!!!!αν ειναι τα παιδια ειμαστε κ εμεις!!!!σημερα ησυχα σπιτι μαγειρεμα κ τιποτε αλλο!!!!ουτε τωρα το βλεπω για καμια βολτα!!!!![/quote
Ελένη εγω κατα τις 6.30 (6 και κατι ταιζω την μπεμπα) βαζω φορμα και αθλητικα την μπεμπα στο καροτσι και τον Σταθη απο το χερακι περπατωντας και βολτα εδω γυρω μεχρι την παιδικη χαρα για κανενα μισαωρο και παραπανω να παρουμε λιγο αερα.
kastoria έγραψε:konstantinasmg έγραψε:Κορίτσια εχτές ειχαμε επετειο γαμου με τον αντρα μου. Κλείσαμε 5 χρόνια παντρεμένοι Εφτιαξα ενα πολύ ωραίο γλυκό.Κερνάω!!!
χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!
εμεις σημερα ειχαμε γαμο...αυτη που θα βαφτισει το μωρο παντρευαι την κορη της, μια ζεστη ρε κοριτσια αλλο πραγμα και εχουμε 21 οκτωβριου, ελπιζω κ στα δικα μας τα βαφτισια να ειναι ετσι αν κ η διπλανη μου στο γαμο ελεγε οτι αρχες νοεμβριου θα χιονισει!!!
κατα τ'αλλα ολα καλα!! ο μπεμπης ροχαλιζει ο μπαμπας μου ασχολειτε με τη χαρτουρα του κι εγω βρηκα ευκαιρια να μπω να ψαξω κ κανενα χτενισμα!!!
Σας καληνυχτω!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης