51 Απ: μια ζωη σα σιριαλ(ακολουθει σεντονι κ σορρυ) Παρ Οκτ 26, 2012 3:10 am
toxotina
Πανταχού παρούσα!
μα εχουν περασει ηδη 7,5 χρ κοροιδιας.Δε το λες κ βιασυνη αυτο!Βαρεθηκα να εχω στην ουσια διπλη ζωη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
εγω γλυκια μου δεν ξερω ,εσυ ξερεις .απλα το μονο που μπορω να σε συμβουλευσω ειναι να το σκευτεις καλα.σου ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση οχι για την οικογενεια σου η τον φιλο σου,αλλα για σενα.toxotina έγραψε:μα εχουν περασει ηδη 7,5 χρ κοροιδιας.Δε το λες κ βιασυνη αυτο!Βαρεθηκα να εχω στην ουσια διπλη ζωη...
toxotina έγραψε:αχ κοριτσια μολις με πηρε τηλ κ μ ειπε σχεδον δακρυσμενος(ετσι τον καταλαβα)οτι σκεφτεται συνεχεια το χαμο π θα προκαλεσει στην οικογενεια μ,αν δε μ αρεσει εκει κ θελω να φυγω,αν θα με κανει ευτυχισμενη...Βασανιζεται κ αυτος....
toxotina έγραψε:K εσυ αν θες να διατυμπανιζεις παντου ποσο πληγωμενος εισαι με τα μπαν π τρως να ανοιγεις νεο θεμα κ να μη χαλας τα θεματα των αλλων(συμπεριλμβανομενων κ της ελενιτσας κ τωρα κ του δικου μ).Το εμπεδωσαμε πως εχεις ενα γιο κ περιμενεις διδυμα(το χεις γραψει παμπολλες φορες κ ναι σε συγχαιρω για το δυνατο σ σπερμα αλλα σταματα πια σε οοοολα τα θεματα που εχεις παρει μερος να το λες κ να το ξαναλες)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » μια ζωη σα σιριαλ(ακολουθει σεντονι κ σορρυ)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης