51 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου Νο3* Παρ Οκτ 26, 2012 1:10 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
ναι ο ατιμος!!!!!!αυτος ζαχαρ/στης και εγω ζαχαροδιαβητικη!αι πες!listoudi έγραψε:φιλιτσα ζαχαροπλαστης ειναι ο αντρας σου??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι ο ατιμος!!!!!!αυτος ζαχαρ/στης και εγω ζαχαροδιαβητικη!αι πες!listoudi έγραψε:φιλιτσα ζαχαροπλαστης ειναι ο αντρας σου??
και το μυαλο του να πηγαινει αλλου ε???Sofki έγραψε:χαχαχχααχαχ σε φανταζομαι να καθεσαι διπλα του και να τον μυριζεις και να κανεις αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
απο τωρα της το λενε!!!!!!!!!!!!!!Sofki έγραψε:χαχαχαχχχχχαχαχαχ
Εχει γινει και κλισε και δεν θα λενε στην κορη σου "ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου?" πφφφ κριμα
ατσι ακριβως!listoudi έγραψε:φιλιτσα σε καταλαβαινω γιατι εμενα οι γονεις μου εχουν ζαχαροπλαστειο και η μαμα μου μυριζει συνεχεια σα να ψηνει κεκακια... ασε....
πολυ νοστιμες ειδικα με κοτοπουλακι!!!!Sofki έγραψε:Εγω μπαμιες εκανα και πρεπει να πετυχαν αρκετα!!!
πριν καποια χρονια που μου ειχαν βαλει λαχανορυζο δεν μου αρεσε!εκανα διαιτα με διαιτολογο..listoudi έγραψε:εγω λεω να φτιαξω λιγο λαχανορυζο για το μεσημερι...
στο 2mimaaa88 έγραψε:καλημερα σας κυριες μου,τι κανετε;;εχασα τις χθεσινες σελιδες κ ηθελα να σας απαντησω σε κατι,μπορω να τις βρω;ξερετε;
να τον χαιρεστε!μια χαρα θα φατε!!!!doritaki έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!
Εγω εκανα ντουλαπα την Τριτη.Ειχα κ τη μαμα να ανεβοκατεβαζει αυτα που δεν εφτανα.Η μπεμπα εχει πλεον τη δικη της συρταριερα κ μια διφυλλη ντουλαπιτσα.Η συρταριερα ηδη γεμισε!
Λιτσα μου να σκυβεις παντα με λυγισμενα ποδια (σε βαθυ καθισμα) κ οχι μονο με τον κορμο κ ποδια τεντωμενα.Κ εγω το ιδιο λαθος κανω κ ειδικα οταν βαζω πιατα στο πλυντηριο.Καταπονειται αρκετα η μεση μας απο το βαρος της κοιλιας μην την επιβαρυνουμε κ με τις κινησεις μας ε?
Σοφακι μην ανησυχεις για τα κιλα.Τη μια βδομαδα θα ξεφευγεις λιγο την αλλη θα το συμμαζευεις καπως.Θα μεγαλωνει κ το παιδι αρκετα απο δω κ περα.Τι να πω κ εγω που κοντευω +12?
Εμεις θα παμε στους κουμπαρους για φαγητο.Δημητρης ο κουμπαρος.Κατσικακι στο φουρνο θα εχει απο Σαμοθρακη κ κριθαρακι.Ισως κανει κ κανενα σουφλεδακι με μακαρονακια.Εγω θα παω τις σαλατες.Σπανακι,ροκα,ντοματινια με σως βινεγκρε κ λαχανο,καροτο,κοκκινη πιπερια κ λιγο μηλο αν το τρωνε (δε θυμαμαι)
Παω λοιπον να κανω μπανακι κ να κοψω σαλατες!Θα τα πουμε το απογευμα!
εγω ειμαι φαν ολων των λαχανικων.. και ιδιαιτερα με ρυζι.. σπανακορυζο πρασορυζο λαχανορυζο.. ολα μου αρεσουν... ελπιζω και η μπουμπου μου να παρει απο μενα και να τρωει λαχανικα και οχι απο τον μπαμπα της που ειναι μονο κρεατα και λουκανικα...filitsaki έγραψε:πριν καποια χρονια που μου ειχαν βαλει λαχανορυζο δεν μου αρεσε!εκανα διαιτα με διαιτολογο..listoudi έγραψε:εγω λεω να φτιαξω λιγο λαχανορυζο για το μεσημερι...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κρεατα και λουκανικα!!!!!!listoudi έγραψε:εγω ειμαι φαν ολων των λαχανικων.. και ιδιαιτερα με ρυζι.. σπανακορυζο πρασορυζο λαχανορυζο.. ολα μου αρεσουν... ελπιζω και η μπουμπου μου να παρει απο μενα και να τρωει λαχανικα και οχι απο τον μπαμπα της που ειναι μονο κρεατα και λουκανικα...filitsaki έγραψε:πριν καποια χρονια που μου ειχαν βαλει λαχανορυζο δεν μου αρεσε!εκανα διαιτα με διαιτολογο..listoudi έγραψε:εγω λεω να φτιαξω λιγο λαχανορυζο για το μεσημερι...
το παιζεις οπως και να εχει....εγω πιστευω οτι αν ειναι να γινει κατι θα γινει οπου και αν εισαι.μακαρι να μας παν ολα καλα!!!!!!mimaaa88 έγραψε:ηθελα να σας πω για τα νοσοκομει που λεγατε χθες.η Σοφια εχει δικιο στο οτι στελνουν τα δυσκολα περιστατικα στο δημοσιο κ ετσι χανεις χρονο.σε εμας ετσι γινεται σε μια ιδιωτικη κλιικη που εχει κ γιυτο αποφασισα να παω στο νοσοκομειο να εχω το κεφαλι μου ησυχο.αλλα κ στα νοσοκομεια πληρωνεις οπως ειπε κ η Δωρα κ πολλα μαλιστα .αλλα αν πας σε εφημερευοντα εννοειται δε θα πληρωσεις τιποτα κ που ξερεις μπορει να τυχεις κ σε καλο
listoudi έγραψε:ολα καλα να μας πανε πανω απο ολα.. στο δημοσιο πληρωνεις μονο αν εισαι ανασφαλιστος ξερω... απλα αν εισαι ασφαλισμενος και πας δεν παιρνεις πισω το επιδομα τοκετου που ουτος η αλλως δεν το παιρνεις ειτε πας σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμην και ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mimaaa88 έγραψε:
εχεις δικιο Φιλιτσα ειναι να μη σου τυχει...
α δε σας ειπα πηγα στο γιατρο προχθες σχεδον κιλο ειναι η μπεμπουλα μ,998 γραμ,δε σας ειπα οτι η δικια μ θα ειναι η μικροτερη;;καθοταν σταυροποδι κιολας αχ θελω να δω τη φατσουλα της....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης