1 εχω ενα προβλημα... Τετ Οκτ 31, 2012 9:56 pm
astrellita
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια...ειμαι εγγυος στον 6ο...μενω σε μια πολη οπου δεν εχω κανεναν δικο μου ανθρωπο...ειμαι απο θεσσαλονικη και τα χριστουγεννα σκεφτομαι να ανεβω θεσσαλονικη με την κορη μου που ειναι σχεδον 5 χρονων και να μεινω εκει να γεννησω τον φεβρουαριο ωστε να χω λιγη βοηθεια απο τις γιαγιαδες...ο αντρας μου φυσικα θα μεινει πισω,θα μαστε χωρια...θελω να μεινω θεσσαλονικη μεχρι τουλαχιστον να βγει το καλοκαιρι γιατι αν επιστρεψω δεν θα μπορω να ανταπεξελθω χωρις καμμια βοηθεια με δυο παιδια...ειπα στην μικρη μου πως σε λιγο καιρο θα φυγουμε θεσσαλονικη κ θα μεινουμε πολυ καιρο εκει,χαρηκε πολυ αλλα οταν της ειπα οτι θα παει σε αλλο προνηπειο με αλλη δασκαλα μου ειπε ακριβως αυτο:μαμα σε παρακαλω δεν θελω ν αλλα ξω δασκαλα,να ερθει και η δασκαλα μου μαζι,μη μου λες ετσι γιατι δεν μπορω να το σκεφτομαι!!! αχ το πουλακι μου ...στεναχωρεθηκα παρα πολυ...για δικη μου ευκολια να αναστατωσω το παιδι;;;αλλα δεν εχω κ αλλη λυση...αχ!!!!τι να κανω;;;
αν παλι γεννησω εδω που ειμαι(χαλκιδα) τι θα κανω;;; πως θα βγαινω να ψωνησω τα καθημερινα με το βρεφακι;;;ο αντρας μου δουλευει παααααρα πολλες ωρες...οι γιαγιαδες αν κατεβουν δεν μπορουν να κατσουν εδω πανω απο μια εβδομαδα...εχω πολυ αγχος...δεν μου αρεσει ουτε να ειμαι χωρια με τον αντρα μου αλλα ουτε και να κατσω χωρις βοηθεια!!!
αν παλι γεννησω εδω που ειμαι(χαλκιδα) τι θα κανω;;; πως θα βγαινω να ψωνησω τα καθημερινα με το βρεφακι;;;ο αντρας μου δουλευει παααααρα πολλες ωρες...οι γιαγιαδες αν κατεβουν δεν μπορουν να κατσουν εδω πανω απο μια εβδομαδα...εχω πολυ αγχος...δεν μου αρεσει ουτε να ειμαι χωρια με τον αντρα μου αλλα ουτε και να κατσω χωρις βοηθεια!!!