26 Απ: εχω ενα προβλημα... Πεμ Νοε 01, 2012 11:19 pm
foteini35
Η ψυχή της παρέας!
καλή σου μέρα!έχω έναν γιο 7 χρονων και γεννησα την κόρη μου στις 22/9!με το καλό να γεννήσεις και τιο δεύτερο παιδάκι σου!καταλαβαίνω την ανησυχια σου αλλά νομίζω κι εγώ οτι θα ήταν καλύτερο να μην φύγεις..θα ζοριστείς λίγο στην αρχή αλλά μόλις μπεις σε πρόγραμμα με το μωρό θα έιναι όλα μια χαρά!στο πρώτο μου δεν οδηγούσα,έμενα γλυφάδα,η μάνα μου βορεια προάστια και η πεθερά μου κέντρο!δεν έιχα βοήθεια γιατι δουλευαν και καμία φίλη κοντά μου!τον έπαιρνα αγκαζε τον μικρό καλουσα ταξί και πήγαινα παντου!έκανα όλες τις δουλειες μια χαρά!στο σ/μ πηγαινα τα ψωνιζα και τους έλεγα να μου τα στείλουν σπιτι μια φορά την έβδομάδα.τώρα στο δευτερο είχα ζοριστει η αληθεια ειναι γιατι ο μεγάλος πάει σχολειο σε άλλη περιοχη και επειδη το αμάξι του άντρα μου είναι στο συνεργείο παίρνει το δικό μου!αυτό μου έχει κόψει τα χέρια γιατι δεν μπορώ να κάνω τις δουλειες που έχω.πάω παντου με το μωρό όταν μπορώ απο αποψη καιρου και κάνω τις εξωτερικες δουλειες μου..στο σπιτι όταν είμαι μόνη μου με τα 2 γίνεται ενας ψιλοχαμός..με το ένα χερι θηλάζω,με το άλλο μαγειρέυω,διαβάζω τον μικρό κάνω δουλειες κτλ..κάνω όλα όσα κάνουν ολες οι μανούλες που δεν έχουν βοήθεια καθημερινα!ο άντρας μου δουλέυει και το σκ και γυρνάει κατα τις 9 καθε μέρα σχεδον...η μανούλα μου δουλευει κι αυτη.οκ ειναι τρελή κουραση και πολλες φορες δεν αντεχω με τοα ξενύχτια και απλα δεν κάνω κάποια πράγματα στο σπιτι για να κοιμηθω όταν κοιμάται η μικρή.δεν σου λεω οτι είμαι η σουπερ μαμα και τα καταφερνω,απλα σου τα γράφω για να δεις οτι όλα μπορούν να γίνουν αρκει να μην πελαγώσεις και τα παρατήσεις..με λίγη προσπάθεια θα γίνουν όλα..κι εχεις και κόρη που μπορει να σε βοηθησει και θα το δει και σαν παιχνίδι..η αποφαση είναι φυσικά δική σου αλλά σκέψου το καλά!ειναι μεγάλο ζόρι στην άρχή μόνο μετα συνηθίζεις!μονη σου θα βρεις τον τρόπο αρκει να είσαι ψύχραιμη!καλή σου μερα φιλιά