451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 Κυρ Νοε 04, 2012 12:36 pm
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Αχ αυτα τα ρουχα!!!!μας παιδευουν...!!!
Γεια σου ειρηνακι!!!
Γεια σου ειρηνακι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:Σταυρούλα,Αφρούλα
Φωτεινή έτοιμη!
Αρτεμις κάνε κανένα μικρό ταψί μόνο για σένα!!
αφρουλα έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΛΕΚΑ ΣΗΜΕΡΑ?
ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥαφρουλα έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΛΕΚΑ ΣΗΜΕΡΑ?
FOTINI28 έγραψε:Σταυρουλα να τον χαιρεσαι!!!!!
ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.???ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΙΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ..ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΤΑΙΤΗΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ...stauroulinaa έγραψε:Κοριτσια μου ασχετο...την Κυριακη εχει γεννεθλια το μωρο μου!!για πειτε καμια ιδεα για δωρακι...ελεγα και τουρτα να του κανω αλλα φετος εκατσε να παμε στα πεθερικα μου!!!! ..Ελπιζω μονο να παρω μια μερα αδεια και εγω και να παω και να μην μεινω μονη μου εδωω!!!
αχαχαχ!!!ε οχι και καταυλακιωτισσα!!!αχααχα!!!αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΙΔΕΑ ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΔΩΣΕ ΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΙΣΑΙ?
eirini31 έγραψε:ah olo doulies ehoume koritsia prin to paidi pou douleua ola to sk ta ekana mazy me ton antra mou opoios voithouse kai me voithaei para poli akoma eutihos kamia fora niotho kai ashima gia auto giati leo den douleuo kai pali dipla mou na me voithisei na min kourazomai gia auto kai ton agapo meta apo 10 hronia den ehei alaxei tipota
tora pou den douleuo ta proina oso einai o antras mou stin doulia kai to paidi sto sholeio thelo na teliono gia na eimai eleuteri to apogeuma pou ehei drastiriotites o mikros kai trehoume kai diavazoume
art86 έγραψε:ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.???ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΙΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ..ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΤΑΙΤΗΤΑ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ...stauroulinaa έγραψε:Κοριτσια μου ασχετο...την Κυριακη εχει γεννεθλια το μωρο μου!!για πειτε καμια ιδεα για δωρακι...ελεγα και τουρτα να του κανω αλλα φετος εκατσε να παμε στα πεθερικα μου!!!! ..Ελπιζω μονο να παρω μια μερα αδεια και εγω και να παω και να μην μεινω μονη μου εδωω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης