251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 Σαβ Νοε 03, 2012 11:20 am
xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:τι ένστικτο εχει η Αφρουλα?
Ότι θα μείνω έγκυος μεχρι το τέλος του χρόνου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:τι ένστικτο εχει η Αφρουλα?
xaftounaki έγραψε:boubou έγραψε:τι ένστικτο εχει η Αφρουλα?
boubou έγραψε:xaftounaki έγραψε:boubou έγραψε:τι ένστικτο εχει η Αφρουλα?
ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!
LindakiS έγραψε:Τζααα! εδώ Ειμαι κ εγωωωω από κιν πάλι. Επιτέλους καναμεεεε δεν το πιστεύω!!!! δεν πιάνει βέβαια.... αλλά η ελπίδα είπαμε.... αλλά το θελα κιόλας! κ όσο έχω ορέξεις προσπαθώ.
να ευχηθώ κ εγώ στην εορταζουσα με μια γλυκιά
Διάβαζα τόσες ώρες τι λέγατε δε προλαβαίνω να σχολιάσω όλα χαίρομαι που είστε καλά
Ελλουκο αν θες παρέα εδώ ειμαι μπαίνω βγαίνω γτ ζουζουνιζω ακόμα....
LindakiS έγραψε:Τζααα! εδώ Ειμαι κ εγωωωω από κιν πάλι. Επιτέλους καναμεεεε δεν το πιστεύω!!!! δεν πιάνει βέβαια.... αλλά η ελπίδα είπαμε.... αλλά το θελα κιόλας! κ όσο έχω ορέξεις προσπαθώ.
να ευχηθώ κ εγώ στην εορταζουσα με μια γλυκιά
Διάβαζα τόσες ώρες τι λέγατε δε προλαβαίνω να σχολιάσω όλα χαίρομαι που είστε καλά
Ελλουκο αν θες παρέα εδώ ειμαι μπαίνω βγαίνω γτ ζουζουνιζω ακόμα....
boubou έγραψε:χεχε καλα εκανες
ναι στην δουλεια ειμαι μεχρι τις 12! και ξαφνικα με επιασε πολυ νυστα!! αχ!! εχω αλλη μιαμιση ωρα!!
την Τεταρτη θα παει για σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργια ψερματος ο αντρας μου!! μακαρι να πανε ολα καλα! εχω αγωνια!!
Ολινα δν παιζεσαι!!! καλε απολαυσε τον αντρουλη σου και εδω θα ειμαστε εμεις
boubou έγραψε:αγαπη εγω εχω διπλωμα απο το 2008.. που λες ο αντρας μου με αφηνει να παρω το αμαξι του, ΑΛΛΑ χωρις να ειναι αυτος μεσα.. πρωτα ειχαμε ενα κουβαδακι και ενιωθα ανετα να το παιρνω, αλλα δν οδηγουσα συχνα γιατι δν μου χρειαζοταν... κι ετσι δν του πηρα ποτε τον αερα που λεμε.. και στην πορεια χαλασε το κουβαδακι και πηραμε μεγαλυτερο... με αποτελεσμα να εχω να οδηγησω 3 χρονια... γιατι φοβαμαι να το παρω.. γιατι ακομη το πληρωνουμε και θα το πληρωνουμε για αλλα 2 χρονια.. και εχω ξεχασει και τα βασικα νομιζω.. τσαμπα τα λεφτα για το διπλωμα ,μιας και για να ξαναοδηγησω θα πρεπει να αναγκαστω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης