851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 Τρι Νοε 06, 2012 2:56 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλιτα τ κανεις εσυ εδωωωωωωωωωωωωωω........δεν δουλευεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλα αν εξαιρεσεις οτι η αλεκα με προειδοποιει με τον εναν η με τον αλλο τροπο γ τον ερχομο της.κατα τα αλλα καλαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΕΛΛΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΓΙΑ
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.
ΜΑΙΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΩΣ ΠΑΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ?
ΟΛΙΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ?
ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ?
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλες
Και περαστικα στις αρρωστες
Τι κάνετε;
Εργασία και χαρα για κάποιες βλέπω! Καθισιό και αραγμα για άλλες
fourfouraki έγραψε:
Βoubou λυπάμαι για το σκυλάκι σου...
μακαρι.κοντος ψαλμος...λιγο εμεινε ακομα αλλα δεν εχω και κανα θετικο προαισθημα να πω την μαυρη μ αληθεια.......αχ τι ομορφο το τικερακι σου ..μου θυμισε ποσο κοντα ειναι τα χριστουγενναΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΟΥ?
ΜΑΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΣΤΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
α κατα αναγκην σας αναγκασαν δλδ δολιο μου κοριτσι ε?δεν ηθελες εσυ..αχχαχαχχαχαχχακαλη ξεκουρσαη τοτε κοριτσακι μαφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ, ΑΝΝΟΥΛΑ
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
και εγω ετσι νιωθω απλα πριν την περιοδο ειναι πιο εντονα τα τσιμπηματααφρουλα έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΜΟΝΙΚΟ Η' ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:βγήκα λόγω φότου εργασίας δουλεύουμε δε καθόμαστε στη λιακαδίτσα σαν μερικές γριούλες εδώ χιχιχιχιχι
Αννούλα κ εδώ πολύ ζέστη κ θα πάει όλη εβδομάδα ετσι αλλά κ πολύ υγρασία τα πρωινά κ τα βράδια χάλια!!
Η ταλιμπανούλα μου σίγουρα!!
Λοιπόν κλείνω γιατί είναι κ μη επιτρεπτή η προσβάση μη γίνει τίποτα!! φιλιάαα!
αφρουλα έγραψε:τι μαγειρεψες σημερα κοριτσακι..........-ΕΙΔΕΣ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΛΕΩ-maryz-iraklio kritis έγραψε:βγήκα λόγω φότου εργασίας δουλεύουμε δε καθόμαστε στη λιακαδίτσα σαν μερικές γριούλες εδώ χιχιχιχιχι
Αννούλα κ εδώ πολύ ζέστη κ θα πάει όλη εβδομάδα ετσι αλλά κ πολύ υγρασία τα πρωινά κ τα βράδια χάλια!!
Η ταλιμπανούλα μου σίγουρα!!
Λοιπόν κλείνω γιατί είναι κ μη επιτρεπτή η προσβάση μη γίνει τίποτα!! φιλιάαα!
ΓΡΙΑ ΕΓΩ?????? ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙ - ΚΟΚΕΤΤΑ!!!
ΕΓΩ ΤΗΓΑΝΗΣΑ ΠΙΠΙΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΓΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟαφρουλα έγραψε:ΘΑ ΦΑΜΕ ΞΑΝΑ ΜΟΥΣΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ! ΕΣΕΙΣ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης