1 τυψεις και ενοχες Παρ Ιουλ 23, 2010 10:02 am
pana
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια γεννησα το σαβατο και ολα πηγαν καλα
απο την ωρα που ηρθα σπιτι η αννα μαρια μου που ειναι 17 μηνων στεναχωριεται και κλαει μολις με βλεπει με τον μπεμπη
ειναι ολο αγκαλια δεν καθεται κατω και μελαγχολικια ουτε παιζει ουτε τρωει
ξυπναει ο μπεμπης το βραδ ξυοναει και αυτο και κλαει νιωθω τρελλες τυψεις
δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα μαζι της γιατι θηλαζω και ο μικρος ειναι συνεχεια στο στηθος
παρολαυτα κοβω τον θηλασμο οταν κλαει πολυ και την αναλαμβανω εγω
εκει της βγαινουν νευρα με χτυπαει και με κουτουλαει αλλα απο πανω μου δεν φευγει
τι να σας πω κλαιω συνεχεια ωρες ωρες λεω οτι ο μικρος ηρθε να μου κοψει τις ωρες μου με την αννα μαρια και μετα μετανιωνω
εγω και η μικρη ημασταν αυτοκολλητες παντου και ολη μερα μαζι εκτος καποιες ωρες πρωινες που ανοιγα το γραφειο
τι να κανω?
απο την ωρα που ηρθα σπιτι η αννα μαρια μου που ειναι 17 μηνων στεναχωριεται και κλαει μολις με βλεπει με τον μπεμπη
ειναι ολο αγκαλια δεν καθεται κατω και μελαγχολικια ουτε παιζει ουτε τρωει
ξυπναει ο μπεμπης το βραδ ξυοναει και αυτο και κλαει νιωθω τρελλες τυψεις
δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα μαζι της γιατι θηλαζω και ο μικρος ειναι συνεχεια στο στηθος
παρολαυτα κοβω τον θηλασμο οταν κλαει πολυ και την αναλαμβανω εγω
εκει της βγαινουν νευρα με χτυπαει και με κουτουλαει αλλα απο πανω μου δεν φευγει
τι να σας πω κλαιω συνεχεια ωρες ωρες λεω οτι ο μικρος ηρθε να μου κοψει τις ωρες μου με την αννα μαρια και μετα μετανιωνω
εγω και η μικρη ημασταν αυτοκολλητες παντου και ολη μερα μαζι εκτος καποιες ωρες πρωινες που ανοιγα το γραφειο
τι να κανω?