426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Τετ Νοε 07, 2012 2:16 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:αφού θέλετε να σας τρελλάνω ακούστε:
πήγαμε σήμερα σε έναν φωτογράφο,ο οποίος ήταν γνωστός μας και θα μας έκανε καλύτερη τιμή..μας είπε 1000 ευρώ χωρίς ψηφιακό άλμπουμ και χωρίς το αρχείο σε ψηφιακή μορφή.Για αυτά ήθελε +550 ευρώ
και όταν του είπε ότι το ψηφιακό το θέλω οπωσδήποτε μου είπε αυτά δε μου αρέσουν και είναι μόδα και περνάει και τι να το κάνεις και αν θα κάνεις παιδί θα πρέπει να ξανακάνεις στη βάφτιση ψηφιακό γιατί το αναλογικό θα σου φαίνεται φτηνό
τι έχετε να πείτε;;;;;;;
πωπω στην Αθηνα ειναι πιο ακριβα απ οτι εδω ε?? καλα το αρχειο δν τον δινει κανεις τελικα....ολοι βλαμμενοι ειναι οι φωτογραφοι μου φαινεται!!!!!αστον να λεει οτι θελει..πες του ανθρωπε μου εμενα ετσι μου αρεσει..μπορεις?αν μπορεις πες μου!!!αλλιως να βρω αλλο!!ακους εκει εκφερουν και αποψη!!!
Αγαπη ..μπλιαξ!!!!!!
Ινκα εγω περιμένω αυριο και με ποναει ολη μερα χαμηλα η κοιλια μου αλλα δν ειναι απο την αλεκα απ οτι καταλαβαινω..εκτος αν εχω ξεχασει το σωμα μου χαχαχα εχω υγρα παντα πριν την αλεκα αρα και αυτα δν τα υπολογιζω και το στήθος μου ειναι ευαισθητο στο πλάι , κι αυτο κλασικο συμπτωμα αλεκας!! μακαρι να μη σου ερθει κοπελα μου!!!!!!!!περιμενουμε πως και πως να μας πεις ευχάριστα!!
χαζευω κατι φωτογραφιες και τις τακτοποιω γι αυτο αργησα!! χιχι δν κανω ποτε μια μερα πριν την αλεκα.. δν νιωθω καλα απο το πολυ φουσκωμα οποτε δν το επιδιώκω!