76 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.... Τρι Νοε 06, 2012 2:09 pm
FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΦΡΟΥΛΑΑΑ???? ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:καλα ειμαι ηρθα κ εγω αργα γιατι εβλεπα ταινια παλι για συμπτωματα λετε??? ποια εχει συμπτωματα???
αγαπη έγραψε:goldangel1990 έγραψε:κοριτσια ειναι κατι φτηνα...απο το ebay,ήταν τέτοια...
http://www.ebay.co.uk/itm/10-Very-Early-Pregnancy-Test-s-10mIU-ml-Same-Day-Post-/400335910911?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item5d35e137ff
ΕΒΕΛΙΝ (αν θυμαμε καλα το ονομα σου) τη κανεις?? καλα εισαι??? πως παει η εγκυμοσυνη σου??? σε πιο μηνα εισαι τωρα???
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΣΤ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ....ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...Ε ΠΟΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΑΦΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ 14 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ....ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩstauroulinaa έγραψε:Αρτεμουλα μου αστειευτηκαμε..ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες..
Για κοιταξτε εδω..αυτο ειναι που λετε;;
http://www.2pharmacy.gr/product_info.php?products_id=3649&ref=bestprice.gr
λεει 5 ημερες μετα τη συλληψη(επαφη) αλλα εδω οπως μας εχει πει η Δασκαλα μας η επαφη δεν σημαινει και συλληψη απευθειας..ε;;;;;;Θα παρω αριστα;;;
stauroulinaa έγραψε:Αρτεμουλα μου αστειευτηκαμε..ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες..
λεει 5 ημερες μετα τη συλληψη(επαφη) αλλα εδω οπως μας εχει πει η Δασκαλα μας η επαφη δεν σημαινει και συλληψη απευθειας..ε;;;;;;Θα παρω αριστα;;;
stauroulinaa έγραψε:Γεια σου Αγαπη!!!
ΛΕΤΕ ΑΝ ΓΚΑΣΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.????????????????ΧΑΧΑΧΑΧFOTINI28 έγραψε:αγαπη έγραψε:καλα ειμαι ηρθα κ εγω αργα γιατι εβλεπα ταινια παλι για συμπτωματα λετε??? ποια εχει συμπτωματα???
ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!
goldangel1990 έγραψε:αγαπη έγραψε:goldangel1990 έγραψε:κοριτσια ειναι κατι φτηνα...απο το ebay,ήταν τέτοια...
http://www.ebay.co.uk/itm/10-Very-Early-Pregnancy-Test-s-10mIU-ml-Same-Day-Post-/400335910911?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item5d35e137ff
ΕΒΕΛΙΝ (αν θυμαμε καλα το ονομα σου) τη κανεις?? καλα εισαι??? πως παει η εγκυμοσυνη σου??? σε πιο μηνα εισαι τωρα???
καλα ειμαι,καλα το θυμάσε...ολα καλα προστοπαρών,εχω κλείσει τον 5ο,μπήκα στον 6ο μήνα και ειμαι σχεδόν 24 εβδομάδων,φουσκόνουμε σιγα σιγα..!!
αγαπη έγραψε:stauroulinaa έγραψε:Γεια σου Αγαπη!!!
καλα εισαι???
FOTINI28 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:Αρτεμουλα μου αστειευτηκαμε..ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες..
ΑΡΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
art86 έγραψε:ΛΕΤΕ ΑΝ ΓΚΑΣΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.????????????????ΧΑΧΑΧΑΧFOTINI28 έγραψε:αγαπη έγραψε:καλα ειμαι ηρθα κ εγω αργα γιατι εβλεπα ταινια παλι για συμπτωματα λετε??? ποια εχει συμπτωματα???
ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!
ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ..........?ΜΠΡΑΒΟ..ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡstauroulinaa έγραψε:αγαπη έγραψε:stauroulinaa έγραψε:Γεια σου Αγαπη!!!
καλα εισαι???
Καλα Αγαπουλα..ειμαι στην 4η μερα (εχω δροοομοοοο ακομη!!!)αλλα εχω πολλες ορεξεις!!!!και λεω να αποπλανησω το μαναρι σημερα...
stauroulinaa έγραψε:αγαπη έγραψε:stauroulinaa έγραψε:Γεια σου Αγαπη!!!
καλα εισαι???
Καλα Αγαπουλα..ειμαι στην 4η μερα (εχω δροοομοοοο ακομη!!!)αλλα εχω πολλες ορεξεις!!!!και λεω να αποπλανησω το μαναρι σημερα...
αφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 10 ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ! Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΝ 9Η!
stauroulinaa έγραψε:Ναι τελειωσα σχεδον (ξερεις τα τελευταια εχω..)οποτε...
Λοιπον σας καληνυχτω κοριτσαρες μου!!!Παω για Ελπιζω να μου πειτε αυριο οτι κανατε τεστακι και ηταν
Αυριο ΑΠΕΡΓΩ οποτε..θα ειμαι εδω!!!!!!!
ΠΟλλα πολλα σε ολες σας!!!!!!
ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 24 ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΠΡΙΝ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..ΤΕΣΠΑ ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ 3 4 5 Η 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ........αφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 10 ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ 10Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ! Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΝ 9Η!
art86 έγραψε:ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 24 ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΠΡΙΝ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟαφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΕΧΩ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ...ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ..ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΣΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑαφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΛΥΣΣΑΡΙΚΟ ΒΡΑΔΥ!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΡΙΝ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΗΞΕΡΑ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τρι Νοε 06, 2012 2:34 pm, 2 φορές συνολικά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης