951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Παρ Νοε 09, 2012 4:23 am
renaki_73
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
art86 έγραψε:τελοσ παντων δεν ξερω απλα μου φαινεται παραξενο να ξεκινησαν 5 μερεσ πριν τα συμπτωματα και να ερθει στις 32 ...ξεκινησαν και τον προηγουμενο μηνα πολυ νωρις αλλα μ ηρθε στις 26..τι να πω..θα δειξει
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?
LindakiS έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?
Γιαπ! Κατι μικρουλικα...ναι! Αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω παιδια, ειναι λιγο μεγαλη η ιστορια μου, εκανα 3,5 μηνων μωρο εγχειρηση ανοιχτης καρδιας... αλλα ειμαι πολυ περδικι τωρα! Αλλα πιστευω οτι αν σημβαινει κατι στην κοιλιτσα μου, η καρδια μου πρωτη θα το καταλαβαινε γτ ειναι λιγο ευαισθητη και ανταποκρινεται σε ερεθισματα πολυ ευκολα. Εχω μια ταχυκαρδια ελαφρια μια αρρυθμιες...και αυτο πρωτη φορα το ζω! Δεν το ειχα ουτε την πρηγουμενη φορα φυσικα δεν ημουν , ουτε σε καμια αλλη περιοδο!
αφρουλιτακι μου ευχαριστω και αυτο λεω να κανω και εγω..οσο για το ευακι εγω ρε συ τησ ειπα να παει να την κανει κ αμα δεν ειναι τουλαχιστον να επισκεφτει τον γιατρο τησ για να δει τι γινεται..αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΛΙΓΑΚΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-13! ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΡΕΠΟ!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΩΣ 1η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!
eva evaki έγραψε:THA PAW SHMERA NA ME DEI....TOU MILHSA
ωραια...περιμενουμε νεασ ου και σου δινω τις ιδιες ευχες με την ελλουκοboubou έγραψε:eva evaki έγραψε:THA PAW SHMERA NA ME DEI....TOU MILHSA
ωραια!!! Σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!! ή να ειναι το αλλο..το καλο χιχιχι
LindakiS έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?
Γιαπ! Κατι μικρουλικα...ναι! Αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω παιδια, ειναι λιγο μεγαλη η ιστορια μου, εκανα 3,5 μηνων μωρο εγχειρηση ανοιχτης καρδιας... αλλα ειμαι πολυ περδικι τωρα! Αλλα πιστευω οτι αν σημβαινει κατι στην κοιλιτσα μου, η καρδια μου πρωτη θα το καταλαβαινε γτ ειναι λιγο ευαισθητη και ανταποκρινεται σε ερεθισματα πολυ ευκολα. Εχω μια ταχυκαρδια ελαφρια μια αρρυθμιες...και αυτο πρωτη φορα το ζω! Δεν το ειχα ουτε την πρηγουμενη φορα φυσικα δεν ημουν , ουτε σε καμια αλλη περιοδο!
συμφωνω απολυτωςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:LindakiS έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?
ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης