Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

2360 η Σοφία - Αθηνά
2060 ο Κίμων

Καλημέρα σε όλες και όλους

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα γλυκοεγκυούλες και γλυκομανούλες!!! Very Happy

Είμαστε όλες στη φάση που πονάμε να κοιμηθούμε, εγώ ακόμη και στα όνειρά μου έβλεπα ότι προσπαθούσα να περπατήσω αλλά βογκούσα, χαχαχα!

Αθανασία μου άντε και καλό μποτέ, όπως σου είπε το Ελενάκι! Όσο για το θέμα του φ.τ., δυστυχώς απ' ότι καταλαβαίνω η γιατρός σου δεν έχει ασχοληθεί με vbac, οπότε, ακόμα κι αν θα γεννούσες εύκολα φυσιολογικά δε σκοπεύει να το ρισκάρει (δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο, αλλά εδώ στην Ελλάδα το φοβούνται...).

Ελένη μου καταρχήν θα εξαντλήσετε τις πιθανότητες για φ.τ. - αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν αρκετές ώρες προσπάθειας, όχι μόνο 3-4, ώστε μόνο αν δείτε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη να προχωρήσετε σε καισαρική. Εντάξει, δεν τη θέλουμε αλλά αν δε γίνεται αλλιώς, θα πρέπει να το δεις σαν τον τρόπο να γνωρίσεις απ' έξω το μωράκι σου!

Μελινομαρία μου εγώ λέω να μην τη φέρω στο μαιευτήριο (εκτός απροόπτου) διότι τελευταία είναι πολύ κολλημένη πάνω μου και προβλέπω δράματα όταν θα έρθει η ώρα να φύγει για το σπίτι! Σκέφτομαι αντί να έρθει να μιλάμε στο τηλέφωνο συχνά, κάτι που της αρέσει πολύ... Δεν ξέρω φυσικά, σκέψεις είναι όλα αυτά! Η ζουζούνα μου βέβαια είναι μόλις 2 ετών, οπότε δεν έχει την ίδια αντίληψη με τη δικιά σου...

Ζωή μου μεγάλωσε η μπουμπού σου!!! Κι εσύ στο κλαμπ του σεξ, χαχαχαχ! Σε εμάς το πρόγραμμα λέει αχαλίνωτο σεξ Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 604962 Laughing μέχρι την Τετάρτη και αν δε γίνει τίποτα, τότε θα μπούμε για πρόκληση την Παρασκευή ή το Σάββατο... Καλύτερα όμως να έρθει φυσικά διότι θα προχωρήσει πιο εύκολα ο τοκετός...

Αυτά, έχω και τη μικρή σήμερα στο σπίτι οπότε δεν ξέρω αν/πότε θα ξαναμπω! Πάντως λέμε σήμερα να αφήσουμε τη μικρή στα πεθερικά (που έχουν έρθει πλέον Αθήνα) και να κάνουμε μια τελευταία βολτούλα τα 2 μας, να ξεσκάσουμε... Είναι επισήμως το τελευταίο μας σ/κ! Κλείνω γιατί με φωνάζει η μικρή!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 417472

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε ξεχασα να ευχηθω την φρεσκομανούλα μας!!!!! Να σου ζήσει Μαρια μου!!! Να είναι υγιής και ευτυχισμένη!!! Και εσύ να έχεις καλή λοχεια και υπομονη για να ανταπεξελθεις τις πρωτε μερες! Φιλακια~!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα γλυκοεγκυούλες και γλυκομανούλες!!! Very Happy

Είμαστε όλες στη φάση που πονάμε να κοιμηθούμε, εγώ ακόμη και στα όνειρά μου έβλεπα ότι προσπαθούσα να περπατήσω αλλά βογκούσα, χαχαχα!

Αθανασία μου άντε και καλό μποτέ, όπως σου είπε το Ελενάκι! Όσο για το θέμα του φ.τ., δυστυχώς απ' ότι καταλαβαίνω η γιατρός σου δεν έχει ασχοληθεί με vbac, οπότε, ακόμα κι αν θα γεννούσες εύκολα φυσιολογικά δε σκοπεύει να το ρισκάρει (δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο, αλλά εδώ στην Ελλάδα το φοβούνται...).

Ελένη μου καταρχήν θα εξαντλήσετε τις πιθανότητες για φ.τ. - αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν αρκετές ώρες προσπάθειας, όχι μόνο 3-4, ώστε μόνο αν δείτε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη να προχωρήσετε σε καισαρική. Εντάξει, δεν τη θέλουμε αλλά αν δε γίνεται αλλιώς, θα πρέπει να το δεις σαν τον τρόπο να γνωρίσεις απ' έξω το μωράκι σου!

Μελινομαρία μου εγώ λέω να μην τη φέρω στο μαιευτήριο (εκτός απροόπτου) διότι τελευταία είναι πολύ κολλημένη πάνω μου και προβλέπω δράματα όταν θα έρθει η ώρα να φύγει για το σπίτι! Σκέφτομαι αντί να έρθει να μιλάμε στο τηλέφωνο συχνά, κάτι που της αρέσει πολύ... Δεν ξέρω φυσικά, σκέψεις είναι όλα αυτά! Η ζουζούνα μου βέβαια είναι μόλις 2 ετών, οπότε δεν έχει την ίδια αντίληψη με τη δικιά σου...

Ζωή μου μεγάλωσε η μπουμπού σου!!! Κι εσύ στο κλαμπ του σεξ, χαχαχαχ! Σε εμάς το πρόγραμμα λέει αχαλίνωτο σεξ Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 604962 Laughing μέχρι την Τετάρτη και αν δε γίνει τίποτα, τότε θα μπούμε για πρόκληση την Παρασκευή ή το Σάββατο... Καλύτερα όμως να έρθει φυσικά διότι θα προχωρήσει πιο εύκολα ο τοκετός...

Αυτά, έχω και τη μικρή σήμερα στο σπίτι οπότε δεν ξέρω αν/πότε θα ξαναμπω! Πάντως λέμε σήμερα να αφήσουμε τη μικρή στα πεθερικά (που έχουν έρθει πλέον Αθήνα) και να κάνουμε μια τελευταία βολτούλα τα 2 μας, να ξεσκάσουμε... Είναι επισήμως το τελευταίο μας σ/κ! Κλείνω γιατί με φωνάζει η μικρή!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 417472

έχασα επεισοδια?? Αθανασια και εγω vbac θα κανω, θα σου συμβουλευα να βρεις γιατρο που να ξερει!!!! Γινεται αρκει να βρεις γιατρο που να σε υποστηριζει.

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μανουλες και εγγυουλες!!!!
πουλαω ροζ καροτσακι,δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας,σχεδον καινουργιο!!χρσιμοποιημενο μονο 1 μερα..με τσαντα αλλαγης και ποδοσακο στους ιδιους χρωματισμους

Kαροτσάκι κατάλληλο από 0 + μηνών
Μπροστινές, περιστρεφόμενες ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος
Ρυθμιζόμενη λαβή.
Τρεις θέσεις κλίσης της πλάτης συμπεριλαμβανομένης και της οριζόντιας
Τσάντα
Κάλυμμα για τα πόδια
Μεγάλο καλάθι αποθήκευσης
Aναστρέψιμη λαβή με δυνατότητα το μωρό να κοιτά μπροστά ή να κοιτά τη μαμά
Διαστάσεις: Υ 100cm, Μ 87cm, Π 53cm.

Βάρος 10kg

το αγορασα 130 ευρω...το πουλαω 100 γιατι μας φερανε δωρο καροτσι τριο που το χρειαζομουνα λογω του καθισματος αυτοκιντου!!

https://2img.net/r/ihimizer/img22/476/imagecyb.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img18/8388/ima6ge.jpg

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω την ιωαννα να μην μου την φερουν στο νοσοκμειο.εκτος αν την φερουν την ωρα που θα φευγουμε και παμε και οι 4 σπιτι μας Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 534787 . αχ μονο που το σκεφτομαι κλαιω....ορμονες....
αλλα φαβαμαι οτι αν την φερουν στο νοσοκ δεν θα θελει να φυγει και θα ειμαστε χαλια και οι 2 μας. καλυτερα μια και καλη. ετσι λεω τωρα ,μπορει να μου λειψει τρελα η να το ζηταει να ερθει και να υποκυψω στο τελος...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:γιατι τοσο μεγαλη διαφορα ρε συ κοριτσι? δεν ειναι στο δικος μας χερι δυστυχως. οτι αποφασισει ο ντοκ.
εγω χθες την ρωτησα να τελικα εμπεδωθει το μωρο ή σπασουν νερα ή εχουμε καλη διαστολη τι κανουμε και μου ειπε καισαρικη. γιατι ρε γαμωτο της λεω αν ερχεται φυσιολογικα να μην το αφησουμε να ερθει?και μου λεει αν θες να το δουμε. ξερω γω μωρε μπερδεμενη ειμαι....
σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια και εμεις και οχι ο τροπος γεν.

Τόσο περίπου βγαίνει η διαφορά στο Μητέρα Κρήτης.
Τεσπα, αυτό που έχει σημασία ειναι αυτό που λες, να ναι καλά τα μωράκια μας.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoekopa έγραψε:Κατα τ΄άλλα πήγα εχθες στο γιατρο, μια χαρα είναι η μπουμπου, έφτασε τα 3800 κατα προσεγγιση, αλλα δε με βλεπω ακομα να γενναω, το μωρο είναι ψηλα, ουτε εχω διαστολή, ο γιατρος μου είπε οτι είναι νωρις ακομα και να μην αγχωνομαι. ήμουν και 30' στο καρδιοτοκογραφο, κοντεψε να με παρει ο υπνος απο τη κουραση, έβλεπα τη Σιλα ομως και περασε η ωρα!!! Θα ξαναπαω τωρα τη τεταρτη, ως τοτε θα τρελανω τον αντρα μου στο σεξ για να μαλακωσει λιγακι ο τραχηλος...

Ζωή ακριβώς τα ίδια κ εγώ!!!! Εκτός το βάρος της μικρής που είναι γύρω στα 3100.. Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη το πρωί.

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άλλο? Εχουν πρηστεί καθόλου τα χέρια σας? Εμένα 2 μέρες τώρα, ειδικά το δεξί είναι τούμπανο! Τα δάκτυλα μέχρι τον καρπό. Είναι συνηθισμένο?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!

Τελικά who's next, ανεξαρτήτως λίστας? Έχω μπερδευτεί λιγάκι με τις ημερομηνίες και τα ραντεβού σας. Razz

Χθες βράδυ πέρασα πολύ καλά, βγήκα με μια παρέα μου από ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής που έκανα παλιά, πήγαμε Γκάζι για φαγητό, γύρισα κατά τις 2.00 και ήταν σούπερ!!

Στον ύπνο τα κλασικά, καούρες και γυρίσματα απ το ένα πλάι στο άλλο. Αχ βρε Ειρήνη όπως το λες, πότε θα ξανακοιμηθούμε μπρούμυτα να το ευχαριστηθούμε!

Προβληματίζομαι γαμώτο αν είναι τελικά καλή ιδέα να φύγουμε για ένα διημεράκι που έλεγα, έτσι για μια διανυκτέρευση. Απ τη μια το θέλω γιατί λέω θα κάνουμε πολυυυυ καιρό να το ξανακάνουμε οι δυο μας. Απ την άλλη, λίγο που έχω βαρύνει, λίγο οι καούρες, λίγο το άγχος γιατί ακόμα έχω πράγματα και δουλειές σε εκκρεμότητα για το μπεμπέ, φοβάμαι μήπως τελικά δεν το ευχαριστηθούμε και πάνε τσάμπα και οι μέρες και τα χρήματα..

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελένη μου για το πρήξιμο δε ρωτάς το γιατρό σου μήπως είναι απο ανεβασμένη πίέση ή κάτι τέτοιο?

Ασχετο, μου είπε χθες μια φίλη μια συμβουλή, να περνάω λέει τις θηλές με οινόπνευμα (όχι φυσικά κατα τη διάρκεια του θηλασμού, τώρα εννοεί σαν προετοιμασία) για να σκληρύνουν. Δεν ξέρω λέω να το δοκιμάσω, γιατί το φοβάμαι πολύ το θέμα του θηλασμού.
Είμαι και άμαθη, φοβάμαι μην ματώσω και απογοητευτώ.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Patsie έγραψε:Ελένη μου για το πρήξιμο δε ρωτάς το γιατρό σου μήπως είναι απο ανεβασμένη πίέση ή κάτι τέτοιο?

Ασχετο, μου είπε χθες μια φίλη μια συμβουλή, να περνάω λέει τις θηλές με οινόπνευμα (όχι φυσικά κατα τη διάρκεια του θηλασμού, τώρα εννοεί σαν προετοιμασία) για να σκληρύνουν. Δεν ξέρω λέω να το δοκιμάσω, γιατί το φοβάμαι πολύ το θέμα του θηλασμού.

Την Πέμπτη που μου πήρε την πίεση ήταν καλή, αλλά τώρα που το λες το χω χτυπήσει το αλατάκι μου αυτές τις μέρες.
Το θέμα του θηλασμού κ μένα με αγχώνει, λες να δοκιμάσω κ εγώ το οινόπνευμα?
Οσο για το διήμερο, αφού δεν έχεις μπει ακόμα στο μήνα σου εγώ λέω να πάτε. Θα χεις αρκετό καιρό στην επιστροφή να ετοιμαστείς.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλεοαπτρα,ελενη μακρια απο οινοπνευματα κοριτσια το μονο που θα καταφερετε ειναι να πονατε μετα. τιποτα δεν βαζουμε στις θηλες μας. οτι κανουμε και για τα χειλη μας. αν μπορειτε μην φορατε σουτιεν, να τριβονται στο φανελακι. αυτα τουλαχιστον ξερω εγω.

φιλια

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωρε κοπελες που ειναι η μαριλου? ειχε θεμα με το νετ, αλλα ακομα να το φτιαξει? ποτε ειχε πητ?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:κλεοαπτρα,ελενη μακρια απο οινοπνευματα κοριτσια το μονο που θα καταφερετε ειναι να πονατε μετα. τιποτα δεν βαζουμε στις θηλες μας. οτι κανουμε και για τα χειλη μας. αν μπορειτε μην φορατε σουτιεν, να τριβονται στο φανελακι. αυτα τουλαχιστον ξερω εγω.

φιλια

Λες ε? Καλά, δεν θα βάλω κάτι.
Μόλις έφαγα αρακούλη κ νύσταξα αλλά έχω δουλειές οπότε...see you later!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ωρε κοπελες που ειναι η μαριλου? ειχε θεμα με το νετ, αλλα ακομα να το φτιαξει? ποτε ειχε πητ?

20/11 έχει ΠΗΤ. Δε νομίζω να χει γεννήσει, θα είχε ειδοποιήσει κάποια κοπέλα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας, γεια σας!
Εγω πηγα για ντοπλερ σημερα. Ολα μια χαρα. Ο μπεμπης ειναι 3150. Χαρηκα που ολα ηταν καλα. Τρεφεται μια χαρα, αιματωνετσαι επισης πολυ καλα, τα αμνιακα υγρα ειναι φυσιολογικα, ολα γκουντ! Και αφου ειναι ολα καλα, τοτε θα τον κρατησουμε λιγο παραπανω. Μπαινω με ραντεβου τελικα στις 24 Νοεμβριου που θα εχω κλεισει την 38η.

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσακια μου πως είστε ;;; Εμείς εδω στο μαιευτήριο κ προσπαθούμε να προσαρμοστουμε ... Σήμερα μου έκοψε ο γιατρός μερικα ράμματα , μου έβγαλε ορο κ καθετηρα κ σηκώνομαι πιο εύκολα... Ποναω βέβαια στην τομή αλλα το παλεύω... Κατάφερα να κάνω μπάνιο μονη μονη κ τώρα προσπαθώ να θυλασω αλλα δυσκολευομαι πολυ ακόμα ....

maria1984

maria1984
Μια χαρα το μωρακι σου Μαρκελλα... Άντε με το καλο να γεννήσεις κ εσύ ...

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:καλημερα ελενη! μινι μποτε...εναν καθαρισμο να σου πω τον ηθελα, με τον ατμο του να καθαρισει προσωπακι και το τελειο μασαζ μετα.....αχ αχαχαχ

Αααχ, κ εγώ θέλω!!!!!!!
Κορίτσια δεν τη παλεύω άλλο!!!!!! Θέλω να γεννήσω!!!!!! Χτες το βράδυ όποτε άλλαζα πλευρό ξυπνούσα τον άντρα μου από τα βογκητά.
Από την άλλη αγχώθηκα μήπως κ δεν καταφέρω να κάνω διαστολή κ με βάλει για καισαρική. Δεν θέλω καισαρική!!!!! Ασε που έτσι θα μας βγει κανά χιλιάρικο παραπάνω κ δεν υπάρχει στον προυπολογισμό...

Μην αγχωνεσαι Ελένη με την καισαρικη , δεν νομίζω να σου κάνει ο γιατρός σου ... Είμαι με 1 κοπέλα στο δωμάτιο που έχετε τον ίδιο γιατρο κ παρόλο που ήταν δύσκολος τοκετος το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμη κ έτσι γέννησε φυσιολογικά....

eirini2

markella_p έγραψε:Γεια σας, γεια σας!
Εγω πηγα για ντοπλερ σημερα. Ολα μια χαρα. Ο μπεμπης ειναι 3150. Χαρηκα που ολα ηταν καλα. Τρεφεται μια χαρα, αιματωνετσαι επισης πολυ καλα, τα αμνιακα υγρα ειναι φυσιολογικα, ολα γκουντ! Και αφου ειναι ολα καλα, τοτε θα τον κρατησουμε λιγο παραπανω. Μπαινω με ραντεβου τελικα στις 24 Νοεμβριου που θα εχω κλεισει την 38η.
μπραβο μαρκελλα.μια χαρα ο μπεμπακος.

demmy29

demmy29
Μαρκέλλα μου τέλειος ο μικρός σου!!! Ψυχούλες... ετοιμάζονται να μας γνωρίσουν κι αυτά! Είναι οι τελευταίες τους εβδομάδες στην κοιλίτσα! Εγώ όλο της τραγουδάω... Έχω αποτρελαθεί! Μαράκι μια χαρούλα θα έρθουν όλα από μόνα τους Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 401147 !!! Πάντα χρειάζεται μια προσαρμογή! Ααααααχ! Έχω πέντε μέρες για να μπω στον μήνα μου και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω πως μέσα στα σπλάχνα μου είναι ένα παιδάκι!!! Αθανασία, Ειρήνη, Ελένη Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 40746

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρκέλλα μια χαρά τα νέα σου!!!
Μαρία μου υπομονη με τον θηλασμό κ ολα θα πάνε καλά. Σιγά σιγά θα μάθετε η μια την άλλη κ ο θηλασμός θα είναι απόλαυση κ για τις 2 σας.
Ειρήνη, Δήμητρα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 15 417472

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:

Την Πέμπτη που μου πήρε την πίεση ήταν καλή, αλλά τώρα που το λες το χω χτυπήσει το αλατάκι μου αυτές τις μέρες.
Το θέμα του θηλασμού κ μένα με αγχώνει, λες να δοκιμάσω κ εγώ το οινόπνευμα?
Οσο για το διήμερο, αφού δεν έχεις μπει ακόμα στο μήνα σου εγώ λέω να πάτε. Θα χεις αρκετό καιρό στην επιστροφή να ετοιμαστείς.

Ας το αφήσουμε το οινόπνευμα, αφού η πιο έμπειρη Αθανασία κάτι ξέρει παραπάνω!!

Πολύ καιρό δεν έχω να ετοιμαστώ, μη νομίζεις. Μη βλέπεις τη ΠΗΤ μου που είναι για 19/12. Θα πάω με προγραμματισμένη καισαρική στο πρώτο πενθήμερο του Δεκέμβρη, οπότε δε μου μένουν και πολλές μέρες.
Αλλά μπορεί και να το κάνω, θέλω πολύ να αλλάξω λίγο παραστάσεις.

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Ελένη μου για το πρήξιμο δε ρωτάς το γιατρό σου μήπως είναι απο ανεβασμένη πίέση ή κάτι τέτοιο?

Κοριτσια βάζετε τίποτα στο στήθος σας!!! Δε χρειαζεται!!! Για να αποφυγεται τις πληγες όταν θα θηλάζετε θα πρεπει απλα το μωρό να μπαινει σωστα στο στηθος. Να πιανει όλη την θηλαία αλω.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω το τηλ της συμβουλου θηλασμου. οσες αθηναιες θελουν να το στειλω με πμ. εγω θα της τηλ την δευτερα μετα το ντοπλερ για να συννενοηθουμε. θα ενημερωσω παλι.

μπραβο μαρκελα. 3150 τωρα αρα μεχρι τις 24 αλλα 400γρ το πολυ αν υπολογισουμε και την αποκλιση μια χαρα βαρος θα εχει ο μπεμπακος μας! αντε και θα σε φαμε στην στροφη το βλεπω χιχιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις