351 Απ: Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 Σαβ Νοε 10, 2012 12:31 am
renaki_73
Πανταχού παρούσα!
2360 η Σοφία - Αθηνά
2060 ο Κίμων
Καλημέρα σε όλες και όλους
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
crazymommy έγραψε:Καλημέρα γλυκοεγκυούλες και γλυκομανούλες!!!
Είμαστε όλες στη φάση που πονάμε να κοιμηθούμε, εγώ ακόμη και στα όνειρά μου έβλεπα ότι προσπαθούσα να περπατήσω αλλά βογκούσα, χαχαχα!
Αθανασία μου άντε και καλό μποτέ, όπως σου είπε το Ελενάκι! Όσο για το θέμα του φ.τ., δυστυχώς απ' ότι καταλαβαίνω η γιατρός σου δεν έχει ασχοληθεί με vbac, οπότε, ακόμα κι αν θα γεννούσες εύκολα φυσιολογικά δε σκοπεύει να το ρισκάρει (δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο, αλλά εδώ στην Ελλάδα το φοβούνται...).
Ελένη μου καταρχήν θα εξαντλήσετε τις πιθανότητες για φ.τ. - αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν αρκετές ώρες προσπάθειας, όχι μόνο 3-4, ώστε μόνο αν δείτε ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη να προχωρήσετε σε καισαρική. Εντάξει, δεν τη θέλουμε αλλά αν δε γίνεται αλλιώς, θα πρέπει να το δεις σαν τον τρόπο να γνωρίσεις απ' έξω το μωράκι σου!
Μελινομαρία μου εγώ λέω να μην τη φέρω στο μαιευτήριο (εκτός απροόπτου) διότι τελευταία είναι πολύ κολλημένη πάνω μου και προβλέπω δράματα όταν θα έρθει η ώρα να φύγει για το σπίτι! Σκέφτομαι αντί να έρθει να μιλάμε στο τηλέφωνο συχνά, κάτι που της αρέσει πολύ... Δεν ξέρω φυσικά, σκέψεις είναι όλα αυτά! Η ζουζούνα μου βέβαια είναι μόλις 2 ετών, οπότε δεν έχει την ίδια αντίληψη με τη δικιά σου...
Ζωή μου μεγάλωσε η μπουμπού σου!!! Κι εσύ στο κλαμπ του σεξ, χαχαχαχ! Σε εμάς το πρόγραμμα λέει αχαλίνωτο σεξ μέχρι την Τετάρτη και αν δε γίνει τίποτα, τότε θα μπούμε για πρόκληση την Παρασκευή ή το Σάββατο... Καλύτερα όμως να έρθει φυσικά διότι θα προχωρήσει πιο εύκολα ο τοκετός...
Αυτά, έχω και τη μικρή σήμερα στο σπίτι οπότε δεν ξέρω αν/πότε θα ξαναμπω! Πάντως λέμε σήμερα να αφήσουμε τη μικρή στα πεθερικά (που έχουν έρθει πλέον Αθήνα) και να κάνουμε μια τελευταία βολτούλα τα 2 μας, να ξεσκάσουμε... Είναι επισήμως το τελευταίο μας σ/κ! Κλείνω γιατί με φωνάζει η μικρή!!!
μαμακα μου έγραψε:γιατι τοσο μεγαλη διαφορα ρε συ κοριτσι? δεν ειναι στο δικος μας χερι δυστυχως. οτι αποφασισει ο ντοκ.
εγω χθες την ρωτησα να τελικα εμπεδωθει το μωρο ή σπασουν νερα ή εχουμε καλη διαστολη τι κανουμε και μου ειπε καισαρικη. γιατι ρε γαμωτο της λεω αν ερχεται φυσιολογικα να μην το αφησουμε να ερθει?και μου λεει αν θες να το δουμε. ξερω γω μωρε μπερδεμενη ειμαι....
σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια και εμεις και οχι ο τροπος γεν.
zoekopa έγραψε:Κατα τ΄άλλα πήγα εχθες στο γιατρο, μια χαρα είναι η μπουμπου, έφτασε τα 3800 κατα προσεγγιση, αλλα δε με βλεπω ακομα να γενναω, το μωρο είναι ψηλα, ουτε εχω διαστολή, ο γιατρος μου είπε οτι είναι νωρις ακομα και να μην αγχωνομαι. ήμουν και 30' στο καρδιοτοκογραφο, κοντεψε να με παρει ο υπνος απο τη κουραση, έβλεπα τη Σιλα ομως και περασε η ωρα!!! Θα ξαναπαω τωρα τη τεταρτη, ως τοτε θα τρελανω τον αντρα μου στο σεξ για να μαλακωσει λιγακι ο τραχηλος...
Patsie έγραψε:Ελένη μου για το πρήξιμο δε ρωτάς το γιατρό σου μήπως είναι απο ανεβασμένη πίέση ή κάτι τέτοιο?
Ασχετο, μου είπε χθες μια φίλη μια συμβουλή, να περνάω λέει τις θηλές με οινόπνευμα (όχι φυσικά κατα τη διάρκεια του θηλασμού, τώρα εννοεί σαν προετοιμασία) για να σκληρύνουν. Δεν ξέρω λέω να το δοκιμάσω, γιατί το φοβάμαι πολύ το θέμα του θηλασμού.
Είμαι και άμαθη, φοβάμαι μην ματώσω και απογοητευτώ.
μαμακα μου έγραψε:κλεοαπτρα,ελενη μακρια απο οινοπνευματα κοριτσια το μονο που θα καταφερετε ειναι να πονατε μετα. τιποτα δεν βαζουμε στις θηλες μας. οτι κανουμε και για τα χειλη μας. αν μπορειτε μην φορατε σουτιεν, να τριβονται στο φανελακι. αυτα τουλαχιστον ξερω εγω.
φιλια
μαμακα μου έγραψε:ωρε κοπελες που ειναι η μαριλου? ειχε θεμα με το νετ, αλλα ακομα να το φτιαξει? ποτε ειχε πητ?
Elenisig έγραψε:μαμακα μου έγραψε:καλημερα ελενη! μινι μποτε...εναν καθαρισμο να σου πω τον ηθελα, με τον ατμο του να καθαρισει προσωπακι και το τελειο μασαζ μετα.....αχ αχαχαχ
Αααχ, κ εγώ θέλω!!!!!!!
Κορίτσια δεν τη παλεύω άλλο!!!!!! Θέλω να γεννήσω!!!!!! Χτες το βράδυ όποτε άλλαζα πλευρό ξυπνούσα τον άντρα μου από τα βογκητά.
Από την άλλη αγχώθηκα μήπως κ δεν καταφέρω να κάνω διαστολή κ με βάλει για καισαρική. Δεν θέλω καισαρική!!!!! Ασε που έτσι θα μας βγει κανά χιλιάρικο παραπάνω κ δεν υπάρχει στον προυπολογισμό...
μπραβο μαρκελλα.μια χαρα ο μπεμπακος.markella_p έγραψε:Γεια σας, γεια σας!
Εγω πηγα για ντοπλερ σημερα. Ολα μια χαρα. Ο μπεμπης ειναι 3150. Χαρηκα που ολα ηταν καλα. Τρεφεται μια χαρα, αιματωνετσαι επισης πολυ καλα, τα αμνιακα υγρα ειναι φυσιολογικα, ολα γκουντ! Και αφου ειναι ολα καλα, τοτε θα τον κρατησουμε λιγο παραπανω. Μπαινω με ραντεβου τελικα στις 24 Νοεμβριου που θα εχω κλεισει την 38η.
Elenisig έγραψε:
Την Πέμπτη που μου πήρε την πίεση ήταν καλή, αλλά τώρα που το λες το χω χτυπήσει το αλατάκι μου αυτές τις μέρες.
Το θέμα του θηλασμού κ μένα με αγχώνει, λες να δοκιμάσω κ εγώ το οινόπνευμα?
Οσο για το διήμερο, αφού δεν έχεις μπει ακόμα στο μήνα σου εγώ λέω να πάτε. Θα χεις αρκετό καιρό στην επιστροφή να ετοιμαστείς.
Patsie έγραψε:Ελένη μου για το πρήξιμο δε ρωτάς το γιατρό σου μήπως είναι απο ανεβασμένη πίέση ή κάτι τέτοιο?
Ασχετο, μου είπε χθες μια φίλη μια συμβουλή, να περνάω λέει τις θηλές με οινόπνευμα (όχι φυσικά κατα τη διάρκεια του θηλασμού, τώρα εννοεί σαν προετοιμασία) για να σκληρύνουν. Δεν ξέρω λέω να το δοκιμάσω, γιατί το φοβάμαι πολύ το θέμα του θηλασμού.
Είμαι και άμαθη, φοβάμαι μην ματώσω και απογοητευτώ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης