Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zoekopa έγραψε:
eirini2 έγραψε:τι εγινε κοριτσια μου φαινεται δεν θα σας προλαβαινουμε.αλικη μαλλον ερχεται και η δικη σου σειρα.μου φαινεται μονη θα γεννησω τον δεκεμβριο.
εμεις πηγαμε στην παιδιατρο και εχει τελικα ιωση ο στρατος μου.αντιπυρετικα ορο και πολλα υγρα μας ειπε και σταγονες γιατι μαλλον θα κανει λαρυγγιτιδα.επισης μου ειπε μολις αναρρωσει να του κανω το εμβολιο της γριπης για να μην αρρωσταινει και κολλαει και το μωρο μετα.και επισης παππουδες γιαγιαδες που θα ερχονται σε επαφη με το μωρο και ειναι ανω των 60 πρεπει κι αυτοι να κανουν το εμβολιο.την ρωτησα αν καποιος ερθει επισκεψη μετα που θα γεννησω μου ειπε να εχω το μωρο στο δωματιο και οι επισκεπτες στο σαλονι και μολις φευγουν να αεριζω τον χωρο.

Περαστικά του!!!!!! μαλλον την προλαβες τη λαρυγγίτιδα στην αρχη, αυτο είναι καλο!
ευχαριστω πολυ ζωη

eirini2

Jen75 έγραψε:Καλημέραααα
Μπήκα κ γω χαλαρά με το χαμομηλάκι μου κ το μπέμπη αγκαλιά να δω τα νέα κ δεν ξέρω από πού ν'αρχίσω.
Περαστικά στα αρρωστούλια, με το καλό κ μ'έναν πόνο στις υποψήφιες, Μαρία λογικά έχεις γεννήσει, οπότε να σου ζήσει. Περιμένουμε λεπτομέρειες.
φιλιά για την ώρα
ευχαριστουμε τζενη.ειναι ησυχος ο μπεμπακος?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευτυχώς Ειρήνη, φτουφτου. Μια δυο φορές έκλαψε γιατί κάτι τον ενόχλησε στην κοιλιά και ήθελε αγκαλίτσες(άλλο που δεν ήθελα κ γω), κατά τα άλλα κλαίει για μαμ. Δεν το πιστεύω ότι έχω τέτοιο παιδί, και ακόμη περισσότερο που ο μεγάλος μου το πήρε τόσο θετικά Very Happy

eirini2

Jen75 έγραψε:Ευτυχώς Ειρήνη, φτουφτου. Μια δυο φορές έκλαψε γιατί κάτι τον ενόχλησε στην κοιλιά και ήθελε αγκαλίτσες(άλλο που δεν ήθελα κ γω), κατά τα άλλα κλαίει για μαμ. Δεν το πιστεύω ότι έχω τέτοιο παιδί, και ακόμη περισσότερο που ο μεγάλος μου το πήρε τόσο θετικά Very Happy
μπραβο ετσι να συνεχισετε.να δω τι θα κανει ο δικος μου οταν ερθει το μωρο στο σπιτι.η/ο παιδιατρος σου σου ειπε να του κανεις το εμβολιο της γριπης στον μεγαλο για να μην αρρωσταινει και κολλαει το μωρο?

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μου το ανέφερε στο τελευταίο εμβόλιο που έγινε ακριβώς πριν μείνω έγκυος. Τώρα που ήρθε να δει το μωρό δεν είπε τίποτα ούτε και γω ρώτησα. Δεν είμαι κ τόσο υπέρ να πω την αλήθεια, ίσως γιατί δεν αρρωσταίνει γενικά ο μεγάλος μου. Από τον παιδικό θα με ειδοποιήσουν αν υπάρξει κάποια ίωση για να τον κρατήσω σπίτι εκείνες τις μέρες. Κάτι μυξούλες που ούτε φυσ.ορό δεν αξίζει να βάλεις και κάνα βηχαλάκι έχει αλλά πολύ πολύ λάιτ. Όσο θηλάζω δε φοβάμαι τίποτα, που λέει ο λόγος. Αυτό με το εμβόλιο σε άνω των 60 ετών καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;. Εδώ έχω κρεμάσει έξω από την πόρτα οδηγίες τύπου : αφήνω εδώ τα παπούτσια, πλένω χέρια κ μετά πλησιάζω το μωρό και κανείς δεν δίνει σημασία. Βέβαια όλοι είμαστε έναν όροφο μακριά αλλά και πάλι...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου! Ακόμα εδώ είμαι φυσικά. Μίλησα με το ντοκτ και θα σας πω πώς έχουν τα πράγματα: Το λίγο ροζ που είδα μπορεί να είναι από το μασάζ στον τράχηλο, αν δεν δω περισσότερο ροζ βλέννα τότε ακόμη έχουμε χρόνο. Πάντως έχω κανονικές συσπάσεις (σαν τις ωδίνες που είχα και στην 1η εγκυμοσύνη, όχι απλά πετρώματα) ακόμα κάπως άστατες, αλλά κάθε 10 ή 12 λεπτά, εκεί γύρω παίζουν. Είπαμε ότι αν δεν έρθει μέχρι τότε μπαίνω την Παρασκευή με πρόκληση, αλλά πολύ πιθανό να χρειαστεί να μπω και νωρίτερα έτσι όπως πάμε... Αυτά!

Ζωή μου εύχομαι να έχεις καλά νέα από το γιατρό!

Ειρηνάκι περαστικά στο μικρό! Κι εμείς φέτος κάναμε το εμβόλιο της γρίπης στη Δανάη, παρόλο που δεν αρρωσταίνει εύκολα και γενικά τα περνάει όλα ελαφριά. Κι αυτό καθαρά και μόνο για το μωράκι που έρχεται, αλλιώς και η παιδίατρος μας είπε ότι δε θα χρειαζόταν. Πάντως, το αντιγριπικό εμβόλιο δεν προστατεύει από ιώσεις, ούτε καν από όλες τις μορφές γρίπης, μόνο από συγκεκριμένα στελέχη, να το ξέρετε. Κι επίσης, για το Τζενάκι θα το πω, ο θηλασμός προστατεύει αρκετά αλλά δεν κάνει και θαύματα. Αν έρθει το μωρό σε επαφή με ανθεκτικό μικρόβιο τότε δεν τη γλιτώνει, όπως κι εσύ η μαμά του άλλωστε... Σίγουρα θα πρέπει το μωρό να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από το αδερφάκι του (δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό!) και αυτό με τις επισκέψεις που θα γίνονται σε άλλο δωμάτιο μας το είχε πει και σ' εμάς ο γιατρός, καλό θα είναι να το τηρήσετε...

Ειρηνάκι εσείς οι εγκυούλες Δεκεμβρίου είστε πολύ βιαστικές, τι να κάνουμε!!! Ειδικά οι βορειοελλαδίτισες, χαχαχα!

Τζενάκι μια χαρούλα ο μικρούλης, πάλι καλά, τα καταφέρνετε μια χαρά μέχρι τώρα!

Εύη μου πανέμορφο το μωράκι σου!!! Να σου ζήσει και με το καλό να το πάτε στο σπιτάκι σας!!!

Περιμένουμε νέα της Μελινομαρίας καλέ!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα,κοριτσια!!!!!!!!
με το καλο να ερθουνε τα μωρακια σας και μην αγχωνεστε για τπτ!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994

Μπου

Μπου
αχ κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι για ολες σας!!! τι καλα που ερχονται ενα ενα τα μωρακια!!!! σε λιγο θα αλλαξετε και γκρουπακι και θα στε πια μανουλες Οκτωβριου-Νοεμβριου-Δεκεμβριου!!!!! να μη με ξεχνατε κι εμενα που και που εκει που ζουζουνιζετε με τα μπεμπακια σας!!!!! σας αγαπω πολυ και μου λειπετε!!!! φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας και στις κοιλιτσες σας οσες μεινατε!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε σε ξεχναμε λεπτο Αναστασια μου!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 315810

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
I am back!
Πήγα στο γιατρό για το προγραμματισμένο ραντεβού που είχα κ μόλις του είπα οτι είδα καφέ με έστειλε στην κλινική να με δεί η προισταμένη για να μην περιμένω στο γραφείο. Αυτό που είδα ήταν η τραχηλική βλέννη τελικά, έχω διαστολή 1 κ ακόμα τράχηλο σκληρό. Πήγα στο γιατρό, με είχε μία ώρα ακριβώς στον καρδιοτοκογράφο κ μου είπε πολύ περπάτημα σήμερα κ αύριο 06:30 να είμαι στην κλινική για εισαγωγή κ ορό!
Αυτά τα δικά μου νέα!!!!

Ειρήνη μου, ξέχασα το πρωί να σου πω περαστικά για τον μικρό σου.
Αλίκη, έτοιμη κ εσύ , ε?
Τελικά αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά μωράκια!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 654316

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:δε σε ξεχναμε λεπτο Αναστασια μου!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 315810

Συμφωνώ με τη Σοφία κούκλα μου!!!!

eirini2

Jen75 έγραψε:Μου το ανέφερε στο τελευταίο εμβόλιο που έγινε ακριβώς πριν μείνω έγκυος. Τώρα που ήρθε να δει το μωρό δεν είπε τίποτα ούτε και γω ρώτησα. Δεν είμαι κ τόσο υπέρ να πω την αλήθεια, ίσως γιατί δεν αρρωσταίνει γενικά ο μεγάλος μου. Από τον παιδικό θα με ειδοποιήσουν αν υπάρξει κάποια ίωση για να τον κρατήσω σπίτι εκείνες τις μέρες. Κάτι μυξούλες που ούτε φυσ.ορό δεν αξίζει να βάλεις και κάνα βηχαλάκι έχει αλλά πολύ πολύ λάιτ. Όσο θηλάζω δε φοβάμαι τίποτα, που λέει ο λόγος. Αυτό με το εμβόλιο σε άνω των 60 ετών καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;. Εδώ έχω κρεμάσει έξω από την πόρτα οδηγίες τύπου : αφήνω εδώ τα παπούτσια, πλένω χέρια κ μετά πλησιάζω το μωρό και κανείς δεν δίνει σημασία. Βέβαια όλοι είμαστε έναν όροφο μακριά αλλά και πάλι...
εγω λεω να του το κανω το εμβολιο.ελπιζω να μην αρρωσταινει πιο συχνα εμενα δεν παει σχολειο.ειναι στο σπιτι.και ουτε προκειται να παει φετος.απλα επειδη μπορει να βγαινει απο το σπιτι και να εχει επαφη με αλλους ανθρωπους να ειναι καλυμενος υποτιθεται.εχω ενημερωσει και παππουδες γιαγιαδες οποτε αν θελουν ας το κανουν.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο,Ελενη!!!!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:I am back!
Πήγα στο γιατρό για το προγραμματισμένο ραντεβού που είχα κ μόλις του είπα οτι είδα καφέ με έστειλε στην κλινική να με δεί η προισταμένη για να μην περιμένω στο γραφείο. Αυτό που είδα ήταν η τραχηλική βλέννη τελικά, έχω διαστολή 1 κ ακόμα τράχηλο σκληρό. Πήγα στο γιατρό, με είχε μία ώρα ακριβώς στον καρδιοτοκογράφο κ μου είπε πολύ περπάτημα σήμερα κ αύριο 06:30 να είμαι στην κλινική για εισαγωγή κ ορό!
Αυτά τα δικά μου νέα!!!!

Αλίκη, έτοιμη κ εσύ , ε?
Τελικά αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά μωράκια!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 654316

Ελένη μου στο είπα ότι θα έχεις χρόνο ακόμη... Η έμπειρη (τρομάρα μου, χαχαχα) μίλησε! Ναι, περπάτα αλλά μην κουραστείς και πολύ για να έχεις κι αντοχές αύριο... Συσπάσεις έχεις καθόλου; Πονάς; Εγώ πάλι έχω μαλακό τράχηλο και συσπάσεις, αλλά μέχρι χτες είχε μήκος ακόμα (βέβαια η μαία μου είπε ότι αυτό στις 2τοκες εξαλείφεται μέσα σε λίγες ώρες) και ελάχιστο αιματάκι μόνο το πρωί. Οπότε αύριο πρωί εσύ και αν δεν αλλάξει τίποτα την Παρασκευή εγώ, κοντινές όλες μας, χιχιχι! Άντε να δούμε, τώρα που άρχισαν πάλι τα πονάκια λέω να τελειώνουμε!!!

Σοφούλι σ' ευχαριστούμε κούκλα μου! Ελπίζω να είσαι καλά και να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές με το ζουζουνάκι σου!!!

Αναστασία μου σου ξαναθυμίζω ότι κι εσύ ανήκεις στις μανούλες, αν όχι Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, τότε σίγουρα στις μανούλες Οκτωβρίου! Μια φορά μάνα, για πάντα μάνα! Θα περιμένουμε με αγωνία τη στιγμή που θα μας ανακοινώσεις ότι περιμένεις και πάλι ένα σποράκι, το αδερφάκι της Μαρίνας... Όπως έγινε και με την Κλειώ μας (blackrose) τότε... Και φυσικά δε σε ξεχνάμε και σε σκεφτόμαστε με πολλή αγάπη!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ζουζουνακι το απολαμβανω γιατι ειναι η φιλεναδιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασια,μη σε παιρνει απο κατω!εδω ειμαστε και οτι θες θα ειμαστε κοντα σου!

eirini2

crazymommy έγραψε:Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου! Ακόμα εδώ είμαι φυσικά. Μίλησα με το ντοκτ και θα σας πω πώς έχουν τα πράγματα: Το λίγο ροζ που είδα μπορεί να είναι από το μασάζ στον τράχηλο, αν δεν δω περισσότερο ροζ βλέννα τότε ακόμη έχουμε χρόνο. Πάντως έχω κανονικές συσπάσεις (σαν τις ωδίνες που είχα και στην 1η εγκυμοσύνη, όχι απλά πετρώματα) ακόμα κάπως άστατες, αλλά κάθε 10 ή 12 λεπτά, εκεί γύρω παίζουν. Είπαμε ότι αν δεν έρθει μέχρι τότε μπαίνω την Παρασκευή με πρόκληση, αλλά πολύ πιθανό να χρειαστεί να μπω και νωρίτερα έτσι όπως πάμε... Αυτά!

Ειρηνάκι περαστικά στο μικρό! Κι εμείς φέτος κάναμε το εμβόλιο της γρίπης στη Δανάη, παρόλο που δεν αρρωσταίνει εύκολα και γενικά τα περνάει όλα ελαφριά. Κι αυτό καθαρά και μόνο για το μωράκι που έρχεται, αλλιώς και η παιδίατρος μας είπε ότι δε θα χρειαζόταν. Πάντως, το αντιγριπικό εμβόλιο δεν προστατεύει από ιώσεις, ούτε καν από όλες τις μορφές γρίπης, μόνο από συγκεκριμένα στελέχη, να το ξέρετε. Κι επίσης, για το Τζενάκι θα το πω, ο θηλασμός προστατεύει αρκετά αλλά δεν κάνει και θαύματα. Αν έρθει το μωρό σε επαφή με ανθεκτικό μικρόβιο τότε δεν τη γλιτώνει, όπως κι εσύ η μαμά του άλλωστε... Σίγουρα θα πρέπει το μωρό να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από το αδερφάκι του (δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό!) και αυτό με τις επισκέψεις που θα γίνονται σε άλλο δωμάτιο μας το είχε πει και σ' εμάς ο γιατρός, καλό θα είναι να το τηρήσετε...

Ειρηνάκι εσείς οι εγκυούλες Δεκεμβρίου είστε πολύ βιαστικές, τι να κάνουμε!!! Ειδικά οι βορειοελλαδίτισες, χαχαχα!

Εύη μου πανέμορφο το μωράκι σου!!! Να σου ζήσει και με το καλό να το πάτε στο σπιτάκι σας!!!

αντε αλικη κοντευεις κι εσυ.τα επιπλα σας τα φερανε τελικα?ακουσα χτες στις ειδησεις οτι θα κηρυξει πτωχευση η νεοσετ.κι εγω πιστευω οτι δεν καλυπτει ολες τις μορφες γριπης αλλα θα το κανουμε για το μωρο και μονο.ετσι μας ειπε η παιδιατρος.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσιαααα!!! Σιγά σιγά καλέ, μία μία τα γεννητούρια δε σας προλαβαίνουμε!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994

Σήμερα η Μαρία, αύριο η Ελένη, Πέμπτη η Χριστίνα, Παρασκευή η Αλίκη!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 875502

Μόνη μου θα μείνω στο forum!!! Hahahah!!
Αντε, όλες με το καλό και μ ένα πόνο!

Εύη μου κουκλάκι ο γιόκας σου, να ζήσει!

Καλά, τις κατινιές της κάθε κατίνας δεν τις σχολιάζω. Πόση ζήλεια και κακία υπάρχει στον κόσμο, είναι απίστευτο.

Εγώ πήγα σήμερα ντοκ, 35 εβδομάδων ακριβώς, καλά πάνε όλα,υγρά, τροφοδοσίες κλπ., έχουμε φτάσει αισίως τα 2350 οπότε αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο θα τον αφήσουμε να φτάσει τις 38 εβδομάδες,.
Οπότε πάμε για καισαρική το πιθανότερο 4 Δεκέμβρη, αν όχι στις 5 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 536304

eirini2

Elenisig έγραψε:I am back!
Αυτά τα δικά μου νέα!!!!

Αλίκη, έτοιμη κ εσύ , ε?
Τελικά αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά μωράκια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ελενη μου ευχαριστω.κι εσυ με το καλο αυριο να γεννησεις το μωρακι σου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου! Ακόμα εδώ είμαι φυσικά. Μίλησα με το ντοκτ και θα σας πω πώς έχουν τα πράγματα: Το λίγο ροζ που είδα μπορεί να είναι από το μασάζ στον τράχηλο, αν δεν δω περισσότερο ροζ βλέννα τότε ακόμη έχουμε χρόνο. Πάντως έχω κανονικές συσπάσεις (σαν τις ωδίνες που είχα και στην 1η εγκυμοσύνη, όχι απλά πετρώματα) ακόμα κάπως άστατες, αλλά κάθε 10 ή 12 λεπτά, εκεί γύρω παίζουν. Είπαμε ότι αν δεν έρθει μέχρι τότε μπαίνω την Παρασκευή με πρόκληση, αλλά πολύ πιθανό να χρειαστεί να μπω και νωρίτερα έτσι όπως πάμε... Αυτά!

αντε αλικη κοντευεις κι εσυ.τα επιπλα σας τα φερανε τελικα?ακουσα χτες στις ειδησεις οτι θα κηρυξει πτωχευση η νεοσετ.κι εγω πιστευω οτι δεν καλυπτει ολες τις μορφες γριπης αλλα θα το κανουμε για το μωρο και μονο.ετσι μας ειπε η παιδιατρος.

Ναι, μας τα φέρανε και είναι πολύ όμορφα. Η μικρή ξετρελάθηκε, στην αρχή χαχάνιζε από τη χαρά της γιατί τώρα το δωμάτιο με τόσα χρώματα (και μαξιλάρια που βάλαμε εκτός από το προστατευτικό κρεβατιού, για να αποτρέψουν τυχόν πτώση) μοιάζει περισσότερο με παιδότοπο, χιχιχι! Αλλά... είδε και το παλιό κρεβατάκι της στο μικρό δωμάτιο (που θα είναι του μωρού) και μας δήλωσε ότι και αυτό είναι επίσης δικό της... Rolling Eyes Ελπίζω με τον καιρό να συνηθίσει στην ιδέα ότι δε θα κοιμάται πια σε εκείνο το κρεβάτι, ώστε όταν κάποια στιγμή μπει το μωράκι να μην έχουμε θέματα! Για τη νεοσέτ το έμαθα φυσικά, αλλά στην ουσία ζητάει διαγραφή χρεών, δε θα κλείσει άμεσα τουλάχιστον... Για να δούμε...!

Για το εμβόλιο, στο λέω σίγουρα ότι δεν καλύπτει όλα τα στελέχη της γρίπης. Αλλά κι εμείς για τον ίδιο ακριβώς λόγο το κάναμε... Άντε να δούμε, θα γλιτώσουμε τίποτα να μην τρέχουμε σε κανα νοσοκομείο με το βρεφάκι; Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 534787

Σοφούλι απόλαυσέ το γιατί μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994

eirini2

αναστασια το ξερεις οτι δεν σε ξεχναμε ποτε.εισαι μελος της ομαδας μας.

eirini2

sofouli έγραψε:καλησπερα,κοριτσια!!!!!!!!
με το καλο να ερθουνε τα μωρακια σας και μην αγχωνεστε για τπτ!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σοφουλι ευχαριστουμε πολυ.πως τα πας με την μικρη?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Κορίτσιαααα!!! Σιγά σιγά καλέ, μία μία τα γεννητούρια δε σας προλαβαίνουμε!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994

Σήμερα η Μαρία, αύριο η Ελένη, Πέμπτη η Χριστίνα, Παρασκευή η Αλίκη!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 875502

Καλά, τις κατινιές της κάθε κατίνας δεν τις σχολιάζω. Πόση ζήλεια και κακία υπάρχει στον κόσμο, είναι απίστευτο.

Εγώ πήγα σήμερα ντοκ, 35 εβδομάδων ακριβώς, καλά πάνε όλα,υγρά, τροφοδοσίες κλπ., έχουμε φτάσει αισίως τα 2350 οπότε αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο θα τον αφήσουμε να φτάσει τις 38 εβδομάδες,.
Οπότε πάμε για καισαρική το πιθανότερο 4 Δεκέμβρη, αν όχι στις 5 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 536304

Μια χαρά θα είσαι και δε θα μείνεις μόνη σου χαζούλι!!! Μεγάλωσε το μωράκι σου, μπράβο!!!

Επίσης... αύριο είναι Πέμπτη, οπότε η Ελένη και η Χριστίνα είμαι μαζί, χιχιχι! Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
sofouli έγραψε:καλησπερα,κοριτσια!!!!!!!!
με το καλο να ερθουνε τα μωρακια σας και μην αγχωνεστε για τπτ!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σοφουλι ευχαριστουμε πολυ.πως τα πας με την μικρη?

μια χαρα!!!!!!ειναι καλο μωρακι!!!!!!τα εβλεπα ολα δυσκολα αλλα τελικα τπτ δε με δυσκολεψε!περασα 40 μερες...ΧΑΛΑΡΑ!!!! τωρα πια ειμαστε μεγαλες κοπελες και παμε βολτιτσες!

eirini2

Patsie έγραψε:Κορίτσιαααα!!! Σιγά σιγά καλέ, μία μία τα γεννητούρια δε σας προλαβαίνουμε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σήμερα η Μαρία, αύριο η Ελένη, Πέμπτη η Χριστίνα, Παρασκευή η Αλίκη!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οπότε πάμε για καισαρική το πιθανότερο 4 Δεκέμβρη, αν όχι στις 5 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεν νομιζω οτι θα μεινεις μονη σου.εγω εχω ημερομηνια 21/12.αν βγει κι αυτο τις τελευταιες μερες της πητ οπως και το 1ο εχουμε καιρο ακομη.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω για μαμ κορίτσια! Ελένη και Χριστίνα, αν δε σας προλάβω εδώ, σας το λέω από τώρα:

Με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας, να είναι γερά και υγιή! Κι εσείς οι πιο ευτυχισμένες μανούλες!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 27 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις