Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamameli έγραψε:Ευχαριστώ πολυ κουκλιτσες μου!
Αύριο Στις 10 γενναω...αλλααυτη τη στιγμή είμαι πολυ λυπημενη Crying or Very sad
η Μελινουλα πονάει πολυ στο αυτί! Κλαιγοντας κοιμήθηκε..πριν λίγο!
πήρα το γιατρο για να πάω και δεν μπορούσε και έκλεισα ραντεβού στις 1μμ αύριο και κάποιος θα την παει.
πως θα φύγω να γέννησω με το άλλο μου παιδι άρρωστο..
Crying or Very sad :θα με θέλει κι εγω δεν θα είμαι...

Να είστε καλα όλες..χαίρομαι που έχω τόσες ευχές απο τόσες κοπέλες!με το καλο σε όλες και να είναι καλα όλα τα μωρακιαμας και αυτα που είναι στην κοιλιά και αυτα που βγήκαν!Ευχαριστ´ω και πάλι!

ακόμα και η μικρή θα καταλάβει πως η μαμά λείπει για καλό σκοπό μην ανησυχείς!!! Με το καλό κοπέλα μου!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσιαααααααααααααα!Γεννάω Πέμπτη πρωί με πρόκληση! Shocked Shocked Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα!Αφού μας λέει η γιατρός "Την Πέμπτη θα μπούμε μέσα" και λέμε με τον Δημήτρη με μια φωνή "ΜΕΘΑΥΡΙΟ;;;;;;;;".Η μπεμπούλα δυστυχώς σταμάτησε να παίρνει βάρος,μείναμε στα 2900,έχει εμπεδωθεί όμως και ο τράχηλος είναι μαλακός (αν και κλειστός) και επειδή δε θέλει να ταλαιπωρήσουμε τη μικρή,γιατί και ο πλακούντας ωρίμασε,αποφασίσαμε να τη βγάλουμε πιο νωρίς.Πάλι καλά που πήρε και τόσο βάρος τις τελευταίες εβδομάδες.Και μας οπότε θα είναι μοντελάκι σαν της Δήμητρας!!! Very Happy Πολύ άγχος ρε κορίτσια!Μαράκι σε καταλαβαίνω τώρα!

mamameli

Άντε Χριστίνα!με το καλο κορίτσι μου!Ευχομαι εύκολα και γρήγορα να γεννήσεις ένα γερο και τυχερό μωρακι!

τελειώνουμε οι βόρειες!
Η Ζωη έμεινε μόνο.

Μαίρη μου ευχαριστώ ..φαντάζομαι θα γίνει γρήγορα καλα αλλα εμένα το μυαλό μου είναι κολλημένο τώρα στη γλυκουλα μου...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamameli έγραψε:Άντε Χριστίνα!με το καλο κορίτσι μου!Ευχομαι εύκολα και γρήγορα να γεννήσεις ένα γερο και τυχερό μωρακι!

τελειώνουμε οι βόρειες!
Η Ζωη έμεινε μόνο.

Μαίρη μου ευχαριστώ ..φαντάζομαι θα γίνει γρήγορα καλα αλλα εμένα το μυαλό μου είναι κολλημένο τώρα στη γλυκουλα μου...

Περαστικά στην κουκλίτσα σου!Τις φάγαμε τις υπόλοιπες με αυτά και μ αυτά! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 654316 Οι ΠΗΤ τελικά δε συμβαδίζουνε με τα μωράκια μας.Όλα του κεφαλιού τους κάνουνε Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 328109 Εύχομαι και σε σένα αύριο να πάνε όλα καλά!!!!!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια πάω για ύπνο...τελευταίες βραδιές χωρίς μπεμπέ!Καληνυχτούδια σε όλες!!!!Μαράκι ειδικά σε σένα,ελπίζω να ξεκουραστείς λίγο!Φιλάκιααααααααααααα!!!!

demmy29

demmy29
Μαρακι μου,μελινομαμα με το καλο αγαπη!να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα γερο και τυχερο!
χριστινα κι εσυ με το καλο ματια μου!καλε,2900 ειναι τελειο.εμεις για δυο και κατι ψιλα το παλευουμε!
Εγω παλι απο τις πεντε ξυπνια.δεν παλευεται αυτο το πραγμα...

evi86

evi86
Καλημερα σας.Ειμαι ο αντρας της Ευης και μου ειπε να μπω για να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας και να βαλω φωτογραφια του μπεμπη μας για να τον δειτε κι εσεις.Κατα πασα πιθανοτητα σημερα το μεσημερι θα βγει οποτε μολις προσαρμοστει θα μπει να σας πει τα νεα.Με το καλο σε οσες περιμενετε τα μωρακια σας και καλη λοχεια σε οσες εχουν ηδη γεννησει.

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi86 έγραψε:Καλημερα σας.Ειμαι ο αντρας της Ευης και μου ειπε να μπω για να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας και να βαλω φωτογραφια του μπεμπη μας για να τον δειτε κι εσεις.Κατα πασα πιθανοτητα σημερα το μεσημερι θα βγει οποτε μολις προσαρμοστει θα μπει να σας πει τα νεα.Με το καλο σε οσες περιμενετε τα μωρακια σας και καλη λοχεια σε οσες εχουν ηδη γεννησει.

Να σας ζήσει!!!! είναι πολύ όμορφο αγορακι!!!!

eirini2

evi86 έγραψε:Καλημερα σας.Ειμαι ο αντρας της Ευης και μου ειπε να μπω για να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας και να βαλω φωτογραφια του μπεμπη μας για να τον δειτε κι εσεις.Κατα πασα πιθανοτητα σημερα το μεσημερι θα βγει οποτε μολις προσαρμοστει θα μπει να σας πει τα νεα.Με το καλο σε οσες περιμενετε τα μωρακια σας και καλη λοχεια σε οσες εχουν ηδη γεννησει.
τι γλυκουλικο μωρακι.να σου ζησει ευη.να ειναι γερο και καλοτυχο.με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας.

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?
εγω εχω τον μεγαλο με μυξες,βηχα και πυρετο απο χτες το απογευμα και το βραδυ δεν πολυκοιμηθηκα.μαλλον μας βλεπω να πηγαινουμε παιδιατρο να τον δει.
χριστινα αντε με το καλο.καθε μερα και καποια αλλη μας εκπλησει.τελικα καποια μωρακια βιαζονται.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!
Πω πω γεννητούρια αυτή τη βδομάδα!!!!!
Μαρία μου σε μια ωρίτσα θα έχεις κ εσύ το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!!! Με το καλό ζουζούνα μου! Κ μην ανησυχείς για τη Μελίνα, μια χαρά θα είναι στο γιατρό.

Χριστινάκι, μια μέρα έμεινε κ για σένα,ε? Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 654316 Με ένα πόνο ζουζούνα!!!!!!!

Εύη είναι κούκλος ο γιος σου!!!!!!!! Να σας ζήσει!!!!!!!

Μαίρη, κούλαρε λίγο με τη δουλειά, μην πάθεις τίποτα στο τέλος!!!!

Εγώ κορίτσια εχώ στις 10:30 ραντεβού με τον ντοκ, για να δούμε τι θα δούμε!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zoekopa έγραψε:

Ζωή, τι θα γίνει?????
Εμείς πότε θα γεννήσουμε????? οεοοοο?????????

demmy29

demmy29
Παιδιά είναι υπέροχος!!! Είναι πράγματι κούκλος!!! Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε, να είναι γερός και τυχερός και να τον απολαύσετε! Ότι καλύτερο για το πιο όμορφο αντράκι του κόσμου! Έτσι Εύη; Χι χι! Πολλά φιλιά!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια, μόλις είδα λίγο καφέ αίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ετοιμάζομαι κ φεύγω!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 654316

demmy29

demmy29
Με το καλό Ελένη μου! Με ένα πόνο αγάπη! Να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα γερό και τυχερό! Πολλά πολλά φιλιά κι η Παναγιά μαζί σου!

eirini2

Elenisig έγραψε:Κορίτσια, μόλις είδα λίγο καφέ αίμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ετοιμάζομαι κ φεύγω!!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ελενη μαλλον εισαι η επομενη.....με το καλο

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγγυούλες. Είμαι η Νικολέτα από της μανούλες σεπτ οκτ και μπήκα να σας ευχηθώ να πάμε ολα καλά. Μην φοβάστε τίποτα μια ιδέα ειναι ολα μέχρι το όνειρο. Ζήστε την κάθε στιγμούλα γιατι γεν ξαναέρχετε. Εγώ γέννησα με καισαρική γιατι ο τραχιλος δεν μαλακωνε ητανε στραβός και ψηλά.
Με ένάπονο καλες μου⊙_⊙

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!!! Καλέ τι γίνεται, ένας χαμός βλέπω σήμερα!!! Πάει το νούμερο 7, χαχαχα, μάλλον ήταν... όνειρο!!! Very Happy Αλλά θα τα πάρω με τη σειρά:

Μελινομαρία μου τώρα θα είσαι μέσα λογικά και ίσως και να γέννησες! Με το καλό και να χαίρεσαι το μωράκι σου, ναι, θα έχεις 2 τώρα!!! Και περαστικά στο Μελινάκι, εύχομαι να μην ήταν τίποτα τελικά!!!

Χριστινάκι μας την έφερες από το πουθενά, χιχιχι! Δεν πειράζει, ας φέρεις στον κόσμο το υγιές μωράκι σου εσύ, αυτό είναι που μετράει!!! Επιτέλους το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης έφτασε στο τέλος του!

Ελένη μου ξεκινάει ο τοκετός... Μάλλον δε σε πρόλαβα πριν φύγεις, αλλά αν δεν έχεις συσπάσεις ακόμα τότε έχεις πολύυυυυυυυ χρόνο μπροστά σου και καλύτερα να περίμενες λίγο ακόμα στο σπίτι. Πάντως, επειδή σίγουρα ξεκινάει ο τοκετός σου και δεν ξέρω αν θα ξαναμπείς, εγώ σου εύχομαι από τώρα με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!!!! Και με έναν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τοκετό!!!

Κοριτσάκια εγώ πήγα χτες για μασάζ στον τράχηλο. Δεν με πόνεσε σχεδόν καθόλου τελικά (έχει καλό χέρι η μαία!) αλλά μου είπε ότι ο τράχηλος -αν και με μήκος - έχει μαλακώσει πολύ και το πολύ σε 2-3 μέρες γεννάω (που έτσι κι αλλιώς θα έμπαινα). Μου είπε ότι όταν θα γυρνούσα στο σπίτι ίσως να έβλεπα λίγο ροζ από κάτω λόγω του μασάζ. Εγώ δεν είδα τίποτα. Αλλά από το βράδυ έχουν ξεκινήσει πάλι πιο δυνατές συσπασούλες, μαζί με πονάκια περιόδου. Από το πρωί έχω αρκετή διάφανη βλέννα και ελάχιστο ροζ, οπότε είμαι σε αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσω τι συμβαίνει...! (δηλαδή δεν ξέρω αν είναι από το μασάζ μονάχα ή ξεκινάει σιγά-σιγά και ο δικός μου τοκετός...) Αυτά!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
letitsa έγραψε:Καλημέρα εγγυούλες. Είμαι η Νικολέτα από της μανούλες σεπτ οκτ και μπήκα να σας ευχηθώ να πάμε ολα καλά. Μην φοβάστε τίποτα μια ιδέα ειναι ολα μέχρι το όνειρο. Ζήστε την κάθε στιγμούλα γιατι γεν ξαναέρχετε. Εγώ γέννησα με καισαρική γιατι ο τραχιλος δεν μαλακωνε ητανε στραβός και ψηλά.
Με ένάπονο καλες μου⊙_⊙

Σ' ευχαριστούμε letitsa! Να χαίρεσαι κι εσύ το μωράκι σου!!!!! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 26 417472

demmy29

demmy29
Αλικάκι μου ετοιμάζεσαι κι εσύ! Άντε, μια μια!!! Με το καλό καρδούλα μου κι εσύ! Όλα καλά να σου πάνε! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Αλικάκι μου ετοιμάζεσαι κι εσύ! Άντε, μια μια!!! Με το καλό καρδούλα μου κι εσύ! Όλα καλά να σου πάνε! Very Happy

Σ' ευχαριστώ Δημητρούλα μου!!! Αν και ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα περιμένω λίγο ακόμα. Η αλήθεια είναι πως έχω πιο δυνατά πονάκια από άλλες φορές... Rolling Eyes

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenisig έγραψε:
zoekopa έγραψε:

Ζωή, τι θα γίνει?????
Εμείς πότε θα γεννήσουμε????? οεοοοο?????????
Αντε τυχερούλα ξεκίνησε μαλλον ο τοκετος, ε??? Και εσενα αλικη σε βλέπω να γλιτώνεις την πρόκληση, μια χαρα!!! Σημερα έχω και εγω ραντεβου με τον γιατρο, ελπιζω να μου πει καλα νεα, θα μου πειραξει και τον τραχηλο (αν έχω διαστολη βεβαια), αλλα τι να πω ρε κοριτσια, αυτη η μπουμπου δε θέλει να βγει απο τη κοιλια, αρχίζω να πιστευω οτι δε θα γεννήσω ποτε!!!!

eirini2

τι εγινε κοριτσια μου φαινεται δεν θα σας προλαβαινουμε.αλικη μαλλον ερχεται και η δικη σου σειρα.μου φαινεται μονη θα γεννησω τον δεκεμβριο.
εμεις πηγαμε στην παιδιατρο και εχει τελικα ιωση ο στρατος μου.αντιπυρετικα ορο και πολλα υγρα μας ειπε και σταγονες γιατι μαλλον θα κανει λαρυγγιτιδα.επισης μου ειπε μολις αναρρωσει να του κανω το εμβολιο της γριπης για να μην αρρωσταινει και κολλαει και το μωρο μετα.και επισης παππουδες γιαγιαδες που θα ερχονται σε επαφη με το μωρο και ειναι ανω των 60 πρεπει κι αυτοι να κανουν το εμβολιο.την ρωτησα αν καποιος ερθει επισκεψη μετα που θα γεννησω μου ειπε να εχω το μωρο στο δωματιο και οι επισκεπτες στο σαλονι και μολις φευγουν να αεριζω τον χωρο.

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini2 έγραψε:τι εγινε κοριτσια μου φαινεται δεν θα σας προλαβαινουμε.αλικη μαλλον ερχεται και η δικη σου σειρα.μου φαινεται μονη θα γεννησω τον δεκεμβριο.
εμεις πηγαμε στην παιδιατρο και εχει τελικα ιωση ο στρατος μου.αντιπυρετικα ορο και πολλα υγρα μας ειπε και σταγονες γιατι μαλλον θα κανει λαρυγγιτιδα.επισης μου ειπε μολις αναρρωσει να του κανω το εμβολιο της γριπης για να μην αρρωσταινει και κολλαει και το μωρο μετα.και επισης παππουδες γιαγιαδες που θα ερχονται σε επαφη με το μωρο και ειναι ανω των 60 πρεπει κι αυτοι να κανουν το εμβολιο.την ρωτησα αν καποιος ερθει επισκεψη μετα που θα γεννησω μου ειπε να εχω το μωρο στο δωματιο και οι επισκεπτες στο σαλονι και μολις φευγουν να αεριζω τον χωρο.

Περαστικά του!!!!!! μαλλον την προλαβες τη λαρυγγίτιδα στην αρχη, αυτο είναι καλο!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέραααα
Μπήκα κ γω χαλαρά με το χαμομηλάκι μου κ το μπέμπη αγκαλιά να δω τα νέα κ δεν ξέρω από πού ν'αρχίσω.
Περαστικά στα αρρωστούλια, με το καλό κ μ'έναν πόνο στις υποψήφιες, Μαρία λογικά έχεις γεννήσει, οπότε να σου ζήσει. Περιμένουμε λεπτομέρειες.
φιλιά για την ώρα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις