Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??? αχχχχχχχχχ εγω εχθες ειδα ενα ονειρο αλλο πραγμα....ειδα οτι γεννησα μπαμ μπαμ (αγχος χαχα) και κραταγα την μικρουλα μου αχχχχχχχχχχχχ αφου ξυπνησα και τσιμπαγα τον εαυτο μου να δω εαν ειναι αληθεια το εχασα τελειως παει....
κοριτσια μου οτι και να μας λενε για την γεννα τους εχουμε γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι αλλωστε στην ελλαδα ολες ειναι "γιατροι" και ξερουν πως που και ποτε πρεπει να γινει αντε γιατι τα πηρα πρωι πρωι θυμηθηκα και την πεθερα μου που λεει κατι μακακιες ααααααααα ....ο γιατρος αποφασιζει τι θα γινει και ειναι καλυτερο να γινει και για τους 2 αντε.....

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τις καλησπέρες μου,σε όλα τα κορίτσια,εγκυούλες,λεχωνούλες Very Happy Very Happy Αφού τάισα κ κοίμησα με ροκ νανουρίσματα την ζουζου μου(τα άκουγε κ στην κοιλιά κ τώρα σε lullaby έκδοση ειδικά γι αυτήν Very Happy ),έκανα ότι δουλειάω είχα και μεσημεριανό φαι,σερφάρω ώσπου να δώσει εγερτήριο η κούκλα μου..και να δηλώσω παρουσία στην ομάδα Very Happy Very Happy Μαμά μελί,τις κατίνες ξέρεις που να τισ γράψεις..στην Ελλάδα ο κάθε άσχετος έχει άποψη επι παντός επιστητού,η κοκα κολα πάει με όλα Laughing Laughing Laughing
Μαράκι 1984 καλή επιστροφή με το νινί ,καλη προσαρμογή με τον θηλασμό και καλό ξενύχτι Wink Wink Να δούμε ποιο μωράκι θα σκάσει μύτη τώρα,εκτός αν έρθουν 2 πάλι μαζί,με το καλό !! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 328109 Φιλιά σε όλες Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??? αχχχχχχχχχ εγω εχθες ειδα ενα ονειρο αλλο πραγμα....ειδα οτι γεννησα μπαμ μπαμ (αγχος χαχα) και κραταγα την μικρουλα μου αχχχχχχχχχχχχ αφου ξυπνησα και τσιμπαγα τον εαυτο μου να δω εαν ειναι αληθεια το εχασα τελειως παει....
κοριτσια μου οτι και να μας λενε για την γεννα τους εχουμε γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι αλλωστε στην ελλαδα ολες ειναι "γιατροι" και ξερουν πως που και ποτε πρεπει να γινει αντε γιατι τα πηρα πρωι πρωι θυμηθηκα και την πεθερα μου που λεει κατι μακακιες ααααααααα ....ο γιατρος αποφασιζει τι θα γινει και ειναι καλυτερο να γινει και για τους 2 αντε.....

Καλημέρα Ζωούλα μου!!! Σου εύχομαι να γεννήσεις έτσι γρήγορα μπαμ-μπαμ!!! Wink

Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ! Και υπόψιν... πάνω στη λοχεία οι ορμόνες σας θα είναι κάπως πεσμένες και η διάθεση κάπως περίεργη, αλλά μη μασάτε! Κάνετε στην άκρη τους ενοχλητικούς και μην αφήσετε κανένα να σας χαλάσει αυτές τις μαγικές στιγμές!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotini77 έγραψε:Τις καλησπέρες μου,σε όλα τα κορίτσια,εγκυούλες,λεχωνούλες Very Happy Very Happy Αφού τάισα κ κοίμησα με ροκ νανουρίσματα την ζουζου μου(τα άκουγε κ στην κοιλιά κ τώρα σε lullaby έκδοση ειδικά γι αυτήν Very Happy ),έκανα ότι δουλειάω είχα και μεσημεριανό φαι,σερφάρω ώσπου να δώσει εγερτήριο η κούκλα μου..και να δηλώσω παρουσία στην ομάδα Very Happy Very Happy Μαμά μελί,τις κατίνες ξέρεις που να τισ γράψεις..στην Ελλάδα ο κάθε άσχετος έχει άποψη επι παντός επιστητού,η κοκα κολα πάει με όλα Laughing Laughing Laughing
Μαράκι 1984 καλή επιστροφή με το νινί ,καλη προσαρμογή με τον θηλασμό και καλό ξενύχτι Wink Wink Να δούμε ποιο μωράκι θα σκάσει μύτη τώρα,εκτός αν έρθουν 2 πάλι μαζί,με το καλό !! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 328109 Φιλιά σε όλες Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 417472

Φωτεινούλα μου τι κάνει η ζουζού σου; Εσύ πώς είσαι;;; Very Happy

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??? αχχχχχχχχχ εγω εχθες ειδα ενα ονειρο αλλο πραγμα....ειδα οτι γεννησα μπαμ μπαμ (αγχος χαχα) και κραταγα την μικρουλα μου αχχχχχχχχχχχχ αφου ξυπνησα και τσιμπαγα τον εαυτο μου να δω εαν ειναι αληθεια το εχασα τελειως παει....

Καλημέρα Ζωούλα μου!!! Σου εύχομαι να γεννήσεις έτσι γρήγορα μπαμ-μπαμ!!! Wink

Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ! Και υπόψιν... πάνω στη λοχεία οι ορμόνες σας θα είναι κάπως πεσμένες και η διάθεση κάπως περίεργη, αλλά μη μασάτε! Κάνετε στην άκρη τους ενοχλητικούς και μην αφήσετε κανένα να σας χαλάσει αυτές τις μαγικές στιγμές!

μακαρι για να δουμε!!!!!εχεις απολυτο δικιο στο θεμα τις λοχειας ...εγω θα αρχιζω να προετοιμαζω εδαφος απο τωρα γιατι εδω κατω εχουν περιεργα μυαλα και δεν καταλαβαινουν τιποτα και με τιποτα...θα βαλω τον αντρα μπροστα να μιλαει γιατι εγω μπορει και να βρισω κανεναν....

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Fotini77 έγραψε:Τις καλησπέρες μου,σε όλα τα κορίτσια,εγκυούλες,λεχωνούλες Very Happy Very Happy Αφού τάισα κ κοίμησα με ροκ νανουρίσματα την ζουζου μου(τα άκουγε κ στην κοιλιά κ τώρα σε lullaby έκδοση ειδικά γι αυτήν Very Happy ),έκανα ότι δουλειάω είχα και μεσημεριανό φαι,σερφάρω ώσπου να δώσει εγερτήριο η κούκλα μου..και να δηλώσω παρουσία στην ομάδα Very Happy Very Happy Μαμά μελί,τις κατίνες ξέρεις που να τισ γράψεις..στην Ελλάδα ο κάθε άσχετος έχει άποψη επι παντός επιστητού,η κοκα κολα πάει με όλα Laughing Laughing Laughing

Φωτεινούλα μου τι κάνει η ζουζού σου; Εσύ πώς είσαι;;; Very Happy
Η ζουζού μου είναι μια χαρά Αλικάκι μου..τρώει καλά,τα πάμε ολοένα κ καλύτερα με τον θηλασμό,το πολύ μια φορά να δώσω συμπλήρωμα,κ αυτό πλέον το ψιλοσνομπάρει Very Happy Very Happy μπαίνουμε σιγα σιγά σε μια ρότα..ύπνου-φαγητού..εγλω στην αρχή κομμάτια,με περιέργη διάθεση λοχείας κ νεύρα..πλέον συνήθισα κ το ξενύχτι,κ ξυπνάω μόνη μου,συγχρονίστηκα να κάνω δουλειές όποτε κοιμάται η ζουζου..πάω μεν λίγο σαν τρελή αλλα γι αυτήν χαλάλι τα πάντα,κ λίγα λέω..έχει κάνει κάτι μαγουλάκια για φάγωμα,δίπλες στα μπούτια που θες να της ορμήξεις Very Happy Very Happy γενικά είναι πολύ καλό μωράκι,όταν πεινά χαλά τον κόσμο,ακόμη και την αλλαγή πάνας εγώ την καταλαβαίνω,σπάνια φωνάζει αυτή..αρχίζει κ μοιάζει λίγο παρπάνω σ εμένα τώρα,στην αρχή ήταν ίδια ο μπαμπάς της με εξαίρεση τα χρώματα,άσπρη με ξανθό μαλ΄΄ακι που κοκκινίζει..μωρέ γερά να είναι..βλέποντας τι γίνεται στην Μονάδα που είμασταν στο Παπαγεωργίου,λέω πάλι καλά που βγήκαμε σώοι και αβλαβείς.. Very Happy Very Happy Τρώω και τα γνωστά πρηξίματα,στην περίπτωση μου απο γονείς κ παρεμβάσεις αυτών,κ όχι πεθερικών,αλλά κράζω κ απομακρύνω,η ηρεμία μου κ κυρίως η υγεία του παιδιού μου με νοιάζει,κ όποιος θυμώνει που δεν περνά η άποψη του "που μεγάλωσε 2 παιδιά"και θέλει να κάνει του κεφαλιού του γράφοντας την μάνα του παιδιού..ξύδι...Σόρρυ για την πολυλογία..εσυ ?δεν προλαβαίνω να διαβάζω όλα τα ποστ..

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επέστρεψα... με νεύρα!! Ο Θανος μου κανε τα νεύρα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 679259 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 679259 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 679259
Πήγαμε για βόλτα εδω στον οικισμό και δε μου εδινε το χέρι του όταν περνούσαν τα αμαξια, καθόταν στο δρομο και δε σηκωνόταν και τέτοια!! Μέχρι να γυρισουμε σπίτι με έσκασε!
Μαρία μου σου έυχομαι τα καλύτερα για αυριο!!!
Αλίκη μου μπορεί να προηγούμαι στις ΠΗΤ απο εσάς αλλα εμενα ο γιατρος θα περιμένει μέχρι τη 42η εβδομάδα.

Κατα τ'αλλα σας είπα οτι τα νεύρα μου είναι χαλια????? Το στομαχι μου είναι ανω κάτω και έχω την εντύπωση πως το μωρό ξανανέβηκε προς τα πανω... ΤΙ να πω.... Έχω και τις ρημαδες τις ορμόνες που με τρελαίνουν, πριν λίγο γυρισε ο άντρας μου και τον πήρα αγκαλιά και έκλαιγα!!!

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γύρισα απο το κομμωτήριο έκανα ανταυγειες και μια περίτεχνη πλεξουδα!
Ευχαριστ´ω για τις ευχές!
Ναι βιοκλινικη γενναω αν πάρω δικλινο αποκλειστικό θηλασμο
Και αν πάω μονοκλινο rooming in!
Βλεποντας γιατί έχει μόνο ένα μονοκλινο. Και έχει 330 ευρω διάφορα.αν υπάρχει δικλινο μόνη μου θα πάω εκει.
Πάω να πάρω τημικρη απο το σχολείο!

Φιλακια!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωίτσα μου καλά θα κάνεις!!! Και αν έχεις σύμμαχο τον άντρα σου θα είσαι μια χαρά, γιατί συχνά δε συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Φωτεινή μου να δώσεις ένα ρουφηχτό φιλάκι από μένα στη ζουζού σου!!! Μπράβο που μπαίνετε σ' ένα ρυθμό σιγά-σιγά! Και σίγουρα ήσαστε πολύ τυχεροί που γλιτώσατε την ιστορία με τη ΜΕΝΝ στο Παπαγεωργίου... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 534787

Ζωή μου κι εμένα μου τα κάνει αυτά συνεχώς η Δανάη και νομίζω ότι μου ανεβάζει την πίεση... Ε, είναι και οι ορμόνες μας στα ύψη, άστα να πάνε! Κουράγιο μανούλα!!! Όσο για το ποιο μπεμπάκι θα σκάσει πρώτο, αυτό ποτέ δεν το ξέρεις! Εσύ που πας για vbac απ' ότι διάβασα θα πρέπει μάλλον να περιμένεις...! Αλλά μπορεί να έρθει και πολύ σύντομα μόνο του, οπότε μην είσαι και σίγουρη!

Μελινομαρία μου μεγειά το μαλλάκι!!!!! Μακάρι να προλάβεις και το μονόκλινο, αλλά κι αν όχι δε χάλασε κι ο κόσμος...! Άντε, κουκλίτσα με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου, αν και θα προσπαθήσω να ξαναμπω το βράδυ να ευχηθώ...

Κουκλίτσες σας φιλώ, πάω να προλάβω καμιά δουλίτσα γιατί όσο απίστευτο κι αν μου φαίνεται, σήμερα θα έρθουν επιτέλους τα έπιπλα της μεγάλης και πρέπει να αδειάσω το χώρο... Μετά μαμ και ξεκούραση... Τσάοοοο!!!

eirini2

zoekopa έγραψε: Επέστρεψα... με νεύρα!! Ο Θανος μου κανε τα νεύρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πήγαμε για βόλτα εδω στον οικισμό και δε μου εδινε το χέρι του όταν περνούσαν τα αμαξια, καθόταν στο δρομο και δε σηκωνόταν και τέτοια!! Μέχρι να γυρισουμε σπίτι με έσκασε!
Αλίκη μου μπορεί να προηγούμαι στις ΠΗΤ απο εσάς αλλα εμενα ο γιατρος θα περιμένει μέχρι τη 42η εβδομάδα.

Κατα τ'αλλα σας είπα οτι τα νεύρα μου είναι χαλια????? Το στομαχι μου είναι ανω κάτω και έχω την εντύπωση πως το μωρό ξανανέβηκε προς τα πανω... ΤΙ να πω.... Έχω και τις ρημαδες τις ορμόνες που με τρελαίνουν, πριν λίγο γυρισε ο άντρας μου και τον πήρα αγκαλιά και έκλαιγα!!!
ζωη ειναι που ειναι τα νευρα μας χαλια απο τις ορμονες εχουμε και τα παιδακια μας να κανουν τις τρελες τους και να μας εκνευριζουν ακομη περισσοτερο.να δουμε τι θα γινει οταν θα γεννησουμε και θα ειμαστε στο σπιτι με τα 2 μαζι.

eirini2

μαμαμελι ετοιμη για τον τοκετο.με το καλο να ερθει το μωρακι σου.

eirini2

crazymommy έγραψε:Ζωίτσα μου καλά θα κάνεις!!! Και αν έχεις σύμμαχο τον άντρα σου θα είσαι μια χαρά, γιατί συχνά δε συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Φωτεινή μου να δώσεις ένα ρουφηχτό φιλάκι από μένα στη ζουζού σου!!! Μπράβο που μπαίνετε σ' ένα ρυθμό σιγά-σιγά! Και σίγουρα ήσαστε πολύ τυχεροί που γλιτώσατε την ιστορία με τη ΜΕΝΝ στο Παπαγεωργίου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ζωή μου κι εμένα μου τα κάνει αυτά συνεχώς η Δανάη και νομίζω ότι μου ανεβάζει την πίεση... Ε, είναι και οι ορμόνες μας στα ύψη, άστα να πάνε! Κουράγιο μανούλα!!! Όσο για το ποιο μπεμπάκι θα σκάσει πρώτο, αυτό ποτέ δεν το ξέρεις! Εσύ που πας για vbac απ' ότι διάβασα θα πρέπει μάλλον να περιμένεις...! Αλλά μπορεί να έρθει και πολύ σύντομα μόνο του, οπότε μην είσαι και σίγουρη!

Μελινομαρία μου μεγειά το μαλλάκι!!!!! Μακάρι να προλάβεις και το μονόκλινο, αλλά κι αν όχι δε χάλασε κι ο κόσμος...! Άντε, κουκλίτσα με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου, αν και θα προσπαθήσω να ξαναμπω το βράδυ να ευχηθώ...

Κουκλίτσες σας φιλώ, πάω να προλάβω καμιά δουλίτσα γιατί όσο απίστευτο κι αν μου φαίνεται, σήμερα θα έρθουν επιτέλους τα έπιπλα της μεγάλης και πρέπει να αδειάσω το χώρο... Μετά μαμ και ξεκούραση... Τσάοοοο!!!
αντε αλικη καλοριζικα τα επιπλα σας.ελπιζω να μην σου κανουν τιποτα σημερα?

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπονζούρ.

Δεν με βλέπω να σταματάω Αθανασία μου...αν και εχθές επειδή με έπιασε μια κρίση δεν μπορούσα να πάρω ανάσα κτλ πήρα το αδελφάκι μου κ μου είπε θα έρθει από βδομάδα να με βοηθάει. Δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά δεν αντέχω άλλο δουλειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καφέ θέλω να πιούμε αλλά πχ το Σάββατο κ η Κυριακή εμένα είναι η μόνη μέρα που με βλέπει το σπίτι μου!!! Αλλά αν κανονίσετε θα έρθω. Σαν φάλαινα μεν θα έρθω δε. Μένεις και Περιστέρι ρε Αθανασία είσαι μακριά!!! Εγώ έχω δηλώσει προσφέρω και το σπίτι μου για καφέ!! Είμαι του σπιτιού όπως καταλάβατε....

Είδα στο ΡΕΑ έχει λέει και οικονμικά δίκλινα (τρομάρα μου θέλω και δίκλινο...) πόσο να χουν άραγε ?

Maryanastasia

Maryanastasia
Επίσης εχθές όταν γύρισα μες τη νύχτα έβαλα πλυντήριο κι άλλα ρούχα της μικρής και κατά τις μία που τα άπλωνα μετά κάθησα 10 λεπτά και τα κοιτούσα και έκλαιγα...δεν το πίστευα πως στην αυλή μου είχα ροζ φορμάκια και καλτσάκια. Σούργιελο η μάνα της Ιζαμπελ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ ΑΙ ΤΕΛ ΓΙΟΥ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη την παναγιωταρεα την ξερεις?
https://www.youtube.com/watch?v=hKiEnKjqpgE
στο αφιερωνω κουκλα! Very Happy Very Happy Very Happy

θα κανονισουμε καφε με τα μωρα.....

η ιωαννα πηγε να κοιμηθει με τον μπαμπα της στο μεγαλο κρεβατι.τα συμπερασματα δικα σας. παω και εγω για γαργαλημα, τωρα που ακομα ειμαστε 3 χχιχιχιχιχι

Maryanastasia

Maryanastasia
μαμακα μου έγραψε:μαιρη την παναγιωταρεα την ξερεις?
https://www.youtube.com/watch?v=hKiEnKjqpgE
στο αφιερωνω κουκλα! Very Happy Very Happy Very Happy

θα κανονισουμε καφε με τα μωρα.....

η ιωαννα πηγε να κοιμηθει με τον μπαμπα της στο μεγαλο κρεβατι.τα συμπερασματα δικα σας. παω και εγω για γαργαλημα, τωρα που ακομα ειμαστε 3 χχιχιχιχιχι

Να έρθεις να πιούμε καφέ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!!!!!
Καλέ μια μέρα έκανα να μπω κ έχουμε 2 μωράκια!
Στελλίτσα, Εύη να σας ζήσουν κούκλες μου Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 50580 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 50580
Να ναι υγιή τα τυχερά τα μωράκια σας!!!!!

Μαρία μου κ συ με το καλό αύριο!!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
Εμείς έχουμε πάλι αύριο το πρωί γιατρό, να δούμε αν μαλάκωσε καθόλου ο τράχηλος.

mamameli

Ευχαριστώώω !

Δεν το πιστεύω ότι ευχεσετε σε μένα ούτε ότι είναι η δική μου η σειρά ούτε ότι αύριο θα βγει το μωρο!
Το μωρο ποιο μωρο;Ποτε έμεινα εγκυος ποτε θα βγει κιόλας; Χριστε μου!παει τρελενομαι!
Εγω είμαι η μαμα της Μελίνας και μόνο...αλλαγή ισορροπίας λοιπόν..η μαμα της Μελίνας και του μπεμπούλη!oh my god!!!!

Δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά!δεν γενναω Laughing
Μου σαλεψε μη δίνετε σημασία..στις 7 που θα πω στο γιατρο ίσως με πείσει!

Πάω να τελειωνω καμία δουλίτσα!θα τα πόυμε και αργότερα! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 417472

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευη μου δεν πρόλαβα χθες να ευχηθώ, να ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!

Μαμαμελίνας, αύριο η μεγάλη μέρα!! Με το καλό!
Κι εγώ πήγα σήμερα για ανταύγειες και κούρεμα, να με βρει ωραία ο γιος μου!

Σάββατο κανονίσαμε να βάψουμε το wannabe παιδικό δωμάτιο, το μεγάλο τοίχο σε παλ πράσινο-λαχανί, κάπως έτσι και τους γύρω γύρω στην ίδια απόχρωση αλλά ένα-δυο τόνους πιο ανοιχτό. Δε θα το κάνω έντονο το χρώμα γιατί σκεφτόμαστε να πάρουμε και κανένα από αυτά τα μεγάλα αυτοκόλλητα να βάλουμε (απο livewall κλπ.), οπότε μην παραφορτωθεί.

Αύριο πρωί που κλείνω 35 εβδομάδες έχουμε ντόκτορ να δούμε που βρισκόμαστε. Μήπως πούμε και κάτι πιο συγκεκριμένο για την ημερομηνία. Εντωμεταξύ έβλεπα χθες στον ύπνο μου οτι πήγαμε και οτι η ντόκτορ μου έκανε μόνο εξέταση στήθους, κάτι τέτοιο. Και της λέω καλά δε θα δούμε το μωρό? Και μου λέει ελα μωρέ, το είδαμε την προηγούμενη φορά. Και άγχος εγώ που δε θα το βλέπαμε..

Και πολύ δυσπεψία και καούρα ρε κορίτσια... Αει στο καλό!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, μπήκα κ γω να δώσω το παρόν.

Μαρία κρήτη, με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας, αν δεν έχετε ήδη γυρίσει.

Μαρία Μελίνας με το καλό κορίτσι μου. Έφτασε η μεγάλη μέρα. Κ γω αγχωνόμουνα με το θέμα αδερφός αλλά σήμερα του λέει ο μπαμπάς πήγαινε να δώσεις ένα φιλάκι τη μαμά πριν πας σχολείοκ κείνος είπε όχι τον αδερφό μου θα δώσω. και ήρθε στην κρεβατοκάμαρα, φίλησε το μωρό και έφυγε, εμένα ούτε σημασία...

Εύη πώς είναι ο μπεμπάκος σου; Στον φέρανε για θηλασμό;

Δείτε και αυτό για τη διατροφή θηλάζουσας
http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9/

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα με νέα μωράκια στην παρέα Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 49454 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 567772

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini2 έγραψε:
zoekopa έγραψε: Επέστρεψα... με νεύρα!! Ο Θανος μου κανε τα νεύρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ζωη ειναι που ειναι τα νευρα μας χαλια απο τις ορμονες εχουμε και τα παιδακια μας να κανουν τις τρελες τους και να μας εκνευριζουν ακομη περισσοτερο.να δουμε τι θα γινει οταν θα γεννησουμε και θα ειμαστε στο σπιτι με τα 2 μαζι.

Ειρήνη μου, μόλις γεννήσω θα ηρεμήσω, είμαι σίγουρη!!! Η εγκυμοσύνη με πειράζει στα νεύρα!!!

mamameli έγραψε:Ευχαριστώώω !

Δεν το πιστεύω ότι ευχεσετε σε μένα ούτε ότι είναι η δική μου η σειρά ούτε ότι αύριο θα βγει το μωρο!
Το μωρο ποιο μωρο;Ποτε έμεινα εγκυος ποτε θα βγει κιόλας; Χριστε μου!παει τρελενομαι!
Εγω είμαι η μαμα της Μελίνας και μόνο...αλλαγή ισορροπίας λοιπόν..η μαμα της Μελίνας και του μπεμπούλη!oh my god!!!!

Δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά!δεν γενναω Laughing
Μου σαλεψε μη δίνετε σημασία..στις 7 που θα πω στο γιατρο ίσως με πείσει!

Πάω να τελειωνω καμία δουλίτσα!θα τα πόυμε και αργότερα! Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 25 417472

Αχ μαρια μου, πολύ χαίρομαι για σένα!!! καταλαβαίνω οτι δε μπορείς να συνειδητοποιείσεις οτι γεννάς αύριο, πρέπει να γεννησεις και να τον δεις για να το καταλάβεις!!! έτσι μου είχε συμβεί και όταν γέννησα τον Θανούλη. Φρόντισε να κοιμηθείς σήμερα και να φας πολύ ελαφρα και απέφυγε τα ύγρα το πρωι για να μη σε πειραξει η αναισθησια. (ελπιζω να στα είπε ο γιατρος σου εεε????), Φιλάκια πολλάααααααα!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια, μανουλες, λεχωιδες και μελλουσες μανουλες.
Μαρακι, ηρθε η ωρα σου!!!! Απιστευτο ε? Με το καλο να πανε ολα μωρο μου, οσο γινεται ανωδυνα και χαλαρα να παρεις το αγορακι σου αγκαλιτσα αυριο!
Εγω ουτε να σκεφτομαι δεν θελω οτι πλησιαζει η ωρα. Και αυτο με τα προγραμματισμενα ραντεβου δεν τα γουσταρω καθολου. Οποτε μου ερχεται στο μυαλο η ημερομηνια ή οτι πλησιαζουν οι μερες κουναω το κεφαλι δεξια και αριστερα μπας και βγουν οι σκεψεις απο μονες τους απο το κεφαλι μου.
Ασε δε με αυτη την καισαρικη. Εγω τα καλυτερα τα ακουσα οταν γεννησα την Ευη μου, οπου ειχα και πολυ δυσκολη και ασχημη αλλα και αργη αναρρωση. Το πιο απιστευτο σχολιο που ακουσα ηταν απο μια στο χωριο που πηγαμε οταν εγινε η μικρη 2 μηνων. Με ρωτησαν αν θηλαζω και ειπα οτι δυστυχως δεν τα καταφερα παρα μονο λιγες μερες. Ε ρε γλεντια να δειτε. Ανοιξε η αλλη το στομα της και δεν ηξερε τι ελεγε. Οτι εμεις οι πρωτευουσιανες κοιταμε μονο την ευκολια(!!!!!) μας και γι' αυτο γενναμε ολες με καισαρικη. Και οτι φταιει η καισαρικη που δεν θηλασα. Εκτος βεβαια, αν και αυτο ηταν επιλογη μου για να μην κουραζομαι να θηλαζω η να μην χαλασω το στηθος μου. Ποια ευκολια μωρη βλαμμενη?????? Απο ποτε το νυστερι ειναι ευκολια? Αη σιχτηρ!!!!!!
Ουφ! τα 'πα και ξαλαφρωσα. 5,5 χρονια το ειχα μεσα μου.

Maryanastasia

Maryanastasia
Akoy h άλλη τι είπε και καλά για τις πρωτευουσιάνες....ΟΥΣΤ !!!!Μην δίνετε σημασία ρε κορίτσια!!!!

Εμένα ήρθε μία στο γραφείο και μου λέει έχετε ψωνίσει? ααα βασικά ασε καλύτερα και η συνυφάδα μου ψώνισε και τελικά της έμειναν τα ρούχα....και είχα μείνει και την κοιτούσα κάγκελο...και όταν συνήλθα της λέω δεν σας αδικώ δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τρόπους δεν είμαστε όλοι ίσοι και ο πατέρας μου με κλώτσαγε. Αφού είναι ηλίθιες....

maria1984

maria1984
Μαρία μου μαμα της Μελινας με το καλο αύριο να υποδεχτεις κ εσυ το αγοράκι σου.... Αχ τι καλα έρχονται τα παιδάκια μας ....

mamameli

Ευχαριστώ πολυ κουκλιτσες μου!
Αύριο Στις 10 γενναω...αλλααυτη τη στιγμή είμαι πολυ λυπημενη Crying or Very sad
η Μελινουλα πονάει πολυ στο αυτί! Κλαιγοντας κοιμήθηκε..πριν λίγο!
πήρα το γιατρο για να πάω και δεν μπορούσε και έκλεισα ραντεβού στις 1μμ αύριο και κάποιος θα την παει.
πως θα φύγω να γέννησω με το άλλο μου παιδι άρρωστο..
Crying or Very sad :θα με θέλει κι εγω δεν θα είμαι...

Να είστε καλα όλες..χαίρομαι που έχω τόσες ευχές απο τόσες κοπέλες!με το καλο σε όλες και να είναι καλα όλα τα μωρακιαμας και αυτα που είναι στην κοιλιά και αυτα που βγήκαν!Ευχαριστ´ω και πάλι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις