Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αλίκη σοβαρά;
και μετα απο πόσες ώρες ήρθε ο τοκετος;Φυσιολογικά δεν γεννησες..εγω είχα παει με πρόκληση 41 η εβδομάδα..και ούτε όταν μου σπασαν τα νερά πήρε φορα!Η κοιλιά δεν είχε κατέβει ακόμα!δεν με πιάσανε ποτε συσπασεις..έμαθα τι είναι απο τις τεχνητές!
Πεφτω κάτω απο τη νυστα!
Καληνύχτα σε όλες!

demmy29

demmy29
Τι αυπνια ειναι αυτη κοριτσια μου?αυριο θα ειμαι κομματια.παω να ψαχουλεψω να δω τι θα φαω...

maria1984

maria1984
Εγκυουλες κ μανουλες καλημέρα.... Τι ευχάριστα νέα ειναι αυτα 2 μωράκια σε 1 μέρα, άντε σιγα σιγα να γίνονται περισσότερα ... Στέλλα μου να σου ζήσει η κουκλιτσα σου να ειναι πάντα γερή καλοτυχη κ ευτυχισμένη.... Ευη μου κ εσένα να σου ζήσει ο κουκλος σου να ειναι κ σένα γερος, καλοτυχος κ ευτυχισμένος κ καλη λοχεια να έχετε κ εσείς κορίτσια απο εδω κ πέρα.... Εμείς σήμερα κατα τις 12 βγαίνουμε απο το μαιευτήριο κ ανυπομονω να γυρίσουμε σπιτι μας να αρχίζουμε να προσαρμοζομαστε σιγα σιγα....

demmy29

demmy29
Μαρακι μου με το καλο να πατε σπιτακι σας!καλημερουδια!χαλια υπνο μιλαμε!βογκαω πρωινιατικα!

demmy29

demmy29
Αντε καλε ξυπνηστε καμια να πιουμε καφεδακι... Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 24 438696 Εγκυουλες και Μανουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2012 Νο 11 - Σελίδα 24 438696

eirini2

καλημερα κοριτσια τι κανετε?
εμεις καλα.ευτυχως ειχα καλο υπνο γιατι ολη μερα η πλατη μου με πεθαινει.
ευη μου μην ανησυχεις ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα και να τον εχεις συνεχεια μαζι σου.
στελλιτσα ελπιζω να ειναι ολα καλα με το μωρο.
μαρια αντε να πατε σπιτι σας να ηρεμησετε.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μαρία μου (κρητικιά) με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας να τακτοποιηθείτε! Πώς είσαι εσύ, συνήλθες καθόλου;

Εύη μου μην ανησυχείς, συμβαίνουν αυτά συχνά, όπως σου είπε και η Φωτεινή μας! Άντε να τον πάρεις γρήγορα στην αγκαλίτσα σου!!!

Μελινομαρία μου, αλήθεια σου λέω, 20 ώρες πέρασαν αλλά χωρίς ιατρική παρέμβαση διότι ήμουν ακόμα στο σπίτι. Μετά τις 20 ώρες δεν άντεξα (οι συσπάσεις ήταν πια 5λεπτες) και πήγα μαιευτήριο. Εκεί μου έκαναν επισκληρίδιο διότι είχα κουραστεί πολύ και έβαλαν και τεχνητούς πόνους για να προχωρήσει η διαδικασία. Το μωράκι κοιτούσε μπροστά (όπως και τώρα) οπότε έπρεπε να κάνω ταρζανιές για να τη στρίψουμε... Τελικά γέννησα μετά από άλλες 10 ώρες στο μαιευτήριο, σύνολο 30 ωρίτσες βρε! Cool Όλα τα αντέχουμε, σήμερα με τη βοήθεια της επιστήμης έχουμε πολλές ευκολίες. Το θέμα είναι τι όρεξη έχει ο γιατρός και η μαία, γιατί συνήθως περιμένουν πολύ λίγο και σε πάνε καισαρική. Οι δικοί μου υποστηρίζουν πολύ τον φ.τ. και για άλλη μια φορά το απέδειξαν...

Κοριτσάκια μου ο πόνος σε πλάτη-μέση είναι πολύ συνηθισμένος στο στάδιο που βρισκόμαστε... Εμένα με έχει πεθάνει η μέση μου πλέον, περπατάω πολύ αστεία... Rolling Eyes

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
αλικη πιο περιεργα απο εμενα δεν πας-καλε σαν παπια με το παπακι διπλα της ειμια πλεον....τρε φουστη μου ποτε τσακωσα 10 κιλα....καλα ημουν στα +8 Twisted Evil. και αλλο διαιτα ρε φουστη μου? δεν φαβαμαι τα κιλα σαν κιλα για μενα αλλα μην πρηστω παλι....

θα πιουμε καφε οεο? μονη μου ρωταω, μονη μου απανταω οεο Sad α
ελα μαιρη να συννενοηθουμε ποτε σταματας καλη μου?

δημητρα καλημερα μαι ντιαρ.... Very Happy

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Δίνω το παρών μου (όχι δε γέννησα ακομα!!!) και πάω να σιδερώσω κανα πουκάμισο του άντρα μου!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια Αθανασία μου και Ζωή!!!

Ζωή εμείς πότε θα γίνουμε 2μανούλες; Εεεε;

Αθανασία μου είμαστε θέαμα, χαχαχαχαχα! Και καλά, εγώ τελειώνω, εσύ έχεις ακόμα μέλλον, κράτα γερά!!!

Όσο για τα κιλά, αφού δε γεννάω ακόμα, προφανώς έβαλα κι άλλα... Είμαι στα +15 και προχωράμε γμτ...!

Δυστυχώς αν και θα ήθελα πολύ τη βολτούλα, δεν τολμάω να ξεμυτίσω μόνη μου, δεν αντέχω στην ιδέα να σπάσουν τίποτα νερά και να είμαι εκεί έξω!!! Είμαι βλέπεις στα τελευταία μου...! Αλλά ψήνομαι μετά με τα μπεμπάκια μας, χιχιχι!

mamameli

Καλημέρα!

Τι κάνετε;
Ευχομαι και μανούλες και εγκυουλες να είστε καλα και ακόμα καλύτερα τα νινάκια σας!
Το Μελινακι μου τώρα που πλησιάζει η ώρα δεν μπορει να το χειριστεί.Νομίζω ότι τη βοηθαω αλλα δεν ξέρω αν το κάνω σωστά..δε το έχω ξαναζήσει κι εγω.. Sad

Σήμερα ετοιμαζω λεπτομέρειες,θα πάω κομμωτήριο σε καμία ωρίτσα.Άντε να δούμε...

Αλίκη το θέμα είναι να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετος..
Κι αυτο ήταν το θέμα!Το δικο μου δεν ήθελε να βγει..ίσως έπρεπε να περιμένουμε εώς την 42-43 βδομάδα .
Ο γιατρός μου είναι του φυσιολογικου αλλα μάλλον δεν το παλεύει τόσο όπως λες ή όχι τόσο αν δει ότι καταλήγει πάλι καισαρικη.η μικρη ερχόταν ασυγκλητικα και με το χέρι στο πρόσωπο..δεν ήταν η ώρα της ίσως..
Γιατί έχω ακούσει κοποελες που το πάλεψαν ώρες μαζι του.δεν έχει βέβαια σημασία τώρα..
χθες στην παιδική Χαρά ήταν μια που με κατέκρινε που θα κάνω καισαρικη.Γελούσε ειρωνικά και έφερνε όλα τα επιχειρήματα που δεν έχω αντίρρηση ότι ισχύουν αλλα τώρα δεν είναι ώρα να τα σκέφτομαι.Και 3 παιδια τα γέννησε λέει μόνη της και αλλα τέτοια.Κι όμως τα μωρα της έρχονταν μόνα τους..δεν ήθελα να το συζήτησω μαζι της αλλα βρήκε αφορμή απο μια φράση της μικρής η μαμα γεννάει αύριο..και πως το ξέρεις αφου η κοιλιά σου είναι πολυ ψηλά κτλ..με πείραξε λίγο!
Μπράβο πάντως σε όλες που αντεξατε αυτες τις γεννες και μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και τις μαιες σας.

mamameli

Αθανασία εγω σίγουρα θα ερχομουν αλλα είμαι λίγο μακριά!
Καλημέρα και στις υπόλοιπες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ζωη, μαρια
ας μην σχολιασω την καθε μακακισμενη. τι στο καλο θελουν ρε και ασχολουνται με το τι κανει ο αλλος? απο το δικο της θα βγει το μωρο σου? αχ ελλαδισταν με τις κατινες σου.....εγω αυτες τις βαζω στην θεση τους λεγοντας τους οτι μαλλον ειναι καλυτερες μαμαδες απο εμενα με οοοοοολη την ειρωνεια που μπορει να χαρακτηρισει εναν ανθρωπο εκεινη την ωρα. ανεβασα πιεση.....
αλικη οκ μετα με τα μεπμπακια μας θα κανονισουμε να συναντηθουμε.
ζωη καλη συνεχεια με το σιδερο
παω για ψαροσουπιτσα...γιαμ γιαμ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Αθανασία εγω σίγουρα θα ερχομουν αλλα είμαι λίγο μακριά!
Καλημέρα και στις υπόλοιπες.

μαρια σας εχω στα υποψην αν -λεω αν- κατσει ταξιδακι προς βορεια ελλαδα το καλοκαιρι-αν ειμαστε ελλαδισταν ακομα- Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Καλημέρα!

Τι κάνετε;
Ευχομαι και μανούλες και εγκυουλες να είστε καλα και ακόμα καλύτερα τα νινάκια σας!
Το Μελινακι μου τώρα που πλησιάζει η ώρα δεν μπορει να το χειριστεί.Νομίζω ότι τη βοηθαω αλλα δεν ξέρω αν το κάνω σωστά..δε το έχω ξαναζήσει κι εγω.. Sad

Σήμερα ετοιμαζω λεπτομέρειες,θα πάω κομμωτήριο σε καμία ωρίτσα.Άντε να δούμε...

Αλίκη το θέμα είναι να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετος..
Κι αυτο ήταν το θέμα!Το δικο μου δεν ήθελε να βγει..ίσως έπρεπε να περιμένουμε εώς την 42-43 βδομάδα .
Ο γιατρός μου είναι του φυσιολογικου αλλα μάλλον δεν το παλεύει τόσο όπως λες ή όχι τόσο αν δει ότι καταλήγει πάλι καισαρικη.η μικρη ερχόταν ασυγκλητικα και με το χέρι στο πρόσωπο..δεν ήταν η ώρα της ίσως..
Γιατί έχω ακούσει κοποελες που το πάλεψαν ώρες μαζι του.δεν έχει βέβαια σημασία τώρα..
χθες στην παιδική Χαρά ήταν μια που με κατέκρινε που θα κάνω καισαρικη.Γελούσε ειρωνικά και έφερνε όλα τα επιχειρήματα που δεν έχω αντίρρηση ότι ισχύουν αλλα τώρα δεν είναι ώρα να τα σκέφτομαι.Και 3 παιδια τα γέννησε λέει μόνη της και αλλα τέτοια.Κι όμως τα μωρα της έρχονταν μόνα τους..δεν ήθελα να το συζήτησω μαζι της αλλα βρήκε αφορμή απο μια φράση της μικρής η μαμα γεννάει αύριο..και πως το ξέρεις αφου η κοιλιά σου είναι πολυ ψηλά κτλ..με πείραξε λίγο!
Μπράβο πάντως σε όλες που αντεξατε αυτες τις γεννες και μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και τις μαιες σας.

Καλώς την!
Δε νομίζω ότι φταις εσύ γι' αυτό και παρόλο που έχω γεννήσει φυσιολογικά δε θα την έλεγα ποτέ σε μανούλα που γέννησε με καισαρική. Καταρχήν δεν μπορείς να ξέρεις τους λόγους και κατά δεύτερον είναι δικαίωμά της αν το θέλει, κατά τη γνώμη μου πάντα.
Ναι, εμένα ξεκίνησε μόνο του, βέβαια είχαμε πλακωθεί στο σεξ την τελευταία εβδομάδα (όπως και τώρα αλλά δε βλέπω φως αυτή τη φορά!) και με πείραξε και λίγο από κάτω η μαία, κάτι που προφανώς πυροδότησε τον τοκετό...
Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα γιατρού αλλά και συνθηκών κοριτσάκι μου. Πχ, κι εμένα τελικά βγήκε με το χεράκι στο κεφάλι, γι' αυτό δυσκολευτήκαμε τόσο κατά την εξώθηση, βάλε και τη στενή πύελο που είχα, η μαία μου είπε ότι δεν περίμενε να τα καταφέρω και ότι αν τα κατάφερα το χρωστούσα στην καλή φυσική κατάσταση που είχα...
Αλλά... η ίδια η μαία (που υποστηρίζει με τόσο σθένος τον φ.τ.) μου εξήγησε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν προχωράει με τίποτα ο τοκετός και τότε δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν από την καισαρική. Η ίδια (όπως και ο γιατρός) κάνουν ο,τι μπορούν για να προλάβουν αυτές τις περιπτώσεις, αλλά δεν γίνεται πάντα... Πιο πολύ ενοχλητικό για μένα είναι να θέλεις να γεννήσεις φυσιολογικά και να σε βάζουν για καισαρική για ψύλλου πήδημα, στην ουσία σε εξαπατούν...! Αυτή η κοροϊδία είναι που ενοχλεί, προς Θεού, όχι η καισαρική!

mamameli

μαμακα μου έγραψε:καλημερα ζωη, μαρια
ας μην σχολιασω την καθε μακακισμενη. τι στο καλο θελουν ρε και ασχολουνται με το τι κανει ο αλλος? απο το δικο της θα βγει το μωρο σου? αχ ελλαδισταν με τις κατινες σου.....εγω αυτες τις βαζω στην θεση τους λεγοντας τους οτι μαλλον ειναι καλυτερες μαμαδες απο εμενα με οοοοοολη την ειρωνεια που μπορει να χαρακτηρισει εναν ανθρωπο εκεινη την ωρα. ανεβασα πιεση.....
αλικη οκ μετα με τα μεπμπακια μας θα κανονισουμε να συναντηθουμε.
ζωη καλη συνεχεια με το σιδερο
παω για ψαροσουπιτσα...γιαμ γιαμ!

Έλα ντε..πες τα χρυσοστομη αλλα εμένα όταν δεν έχω τόση διάθεση για κουβέντα...με άτομα που με βλέπουν κάθε μερα στον παιδικό σταθμό και δεν λένε μια
καλημέρα ...με πιάνουν απροετοιμαστη και δεν μπορω να απαντήσω!
Τέλος πάντως αύριο έρχεται το μωρο μου χες..κα για την κρυοκ...λη!(μαμα συμμαθητριας της Μελίνας ειναι)

Καλο μαγείρεμα Αθανασία
Καλο σιδερωμα Ζωη εγω μόλις τελείωσα!
Φαγητο δεν βλέπω να προλαβαίνω η κυρία και τι θα αφήσω στον άντρα μου ?
Να αφήσω την ευθύνη σε μανούλα και πεθερά;

mamameli

Αλικακι μου το ξέρω..
Ειδες υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι το συνηθίσαμε πια!Ήθελα φυσιολογικά δεν έκατσε τελείωσε..αυτο έγραψα χθες..το έχω ξεπεράσει αλλασ´αυτην την χώρα δεν ξέρεις τι να πιστεψεις πια!
Εννοείται κουκλιτσα ούτε εγω θα έλεγα σε γυναίκα που μεθαύριο γεννάει,δεν την ξέρω καθόλου προσωπικά
Αυτα τα πράγματα...κυρίως το ειρωνικό ύφος με πείραξε!
Και ότι έλεγε οτι εγω το επιλέγω!
Όπως όταν μου λέει κάποια δεν θηλασε και την ρωτάω γιατί..αν μου πει κάτι κουφά σταματαω εκει και λέω ότι κάθε μανούλα κάνει ότι κρίνει καλύτερο.Δεν λέω ότι ξέρω για να την ταπωσω και να την κάνω να νιώθει άσχημα μετα!

Αθανασία σε περιμένουμε για καφεδάκι οπότε μπορέσεις Ακόμα κι αν θα λεγομαστε ανεξάρτητο κράτος της Μακεδονίας Laughing

demmy29

demmy29
καλημερα,καλημερα αλικακι μελινομαμα,αθανασια,και οποια αλλη ξεχνω...δε μπορω να ακουω τετοια πραγματα.δεν εχει καμια σημασια το πως γενναμε.το μονο πραγμα που εχει σημασια ειναι να βγουν γερα τα παιδακια μας.η καθε κατινα μπορει να ψαχνεται να πιαστει απο καπου,αλλα κλεινουμε τα αυτακια...κι εγω για φυσιολογικο ξεκινω αλλα αφου θα παμε με προκληση πως ειναι δυνατον να απαιτω να πανε ολα τελεια.μπορει να χρειαστει καισαρικη.το μονο που με νοιαζει ειναι το παιδακι μου.

eirini2

μαμαμελι αν καθεσαι και τους ακους ολους ο καθενας θα λεει τα δικα του.εσυ κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις για να γεννηθει το παιδι σου.ο τροπος δεν μετραει.να ειναι καλα μετραει.οποτε αστους να λενε

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κουκλίτσες μου!!
για το θέμα που λέτε έχω προβληματιστεί κι εγώ την τελευταία εβδομάδα και δεν ξέρω τελικά πώς θα γεννήσω μέχρι το τέλος!
εγώ θέλω φυσιολογικό εννοείται, αλλά ο γιατρός μου βρήκε αρκετά προβληματάκια και είπε ότι αν δεν έχουμε επιλογη θα κάνουμε καισαρική..
δεν ξέρω τι θα γίνει, σημασία έχει που λέτε να έιναι μάνα και παιδί καλά και δε μετράει ο τρόπος, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τουλάχιστον να το προσπαθήσουμε για φ.τ. τι να πω, θα δείξει...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακριβώς κοριτσάκια μου! Και όσες γεννάτε ( ή γεννάμε γιατί ποιος ξέρειWink με καισαρική θα πρέπει να μάθετε να αγνοείτε κάθε περίεργη/κατίνα/κουτσομπόλα. Στην τελική ας είναι καλά η μαμά και το παιδί, τα υπόλοιπα έρχονται 2α!

Μελινομαρία ξεκουράσου σήμερα, από αύριο σε περιμένουν μοναδικές εμπειρίες, αν και τα ξέρεις εσύ!!!

Κοριτσάκια ξέχασα να σας πω, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σε μια λίστα αναμονής και είχα το νούμερο 7, λέτε να σημαίνει κάτι; Rolling Eyes

mamameli

Μηπως εισαι η επομενη!?:-*

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σιγουρα είναι σημαδιακό το όνειρο!!
μάλλον θα είσαι η επόμενη!!!

μαμά Μελίνας σε ποια κλινική γεννάς τελικά?? ζήτησες αποκλειστικό θηλασμό ή όπως έρθουν τα πράγματα??

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Μηπως εισαι η επομενη!?:-*

Ποιος ξέρει; Έτσι κι αλλιώς μέχρι Σάββατο το αργότερο μπαίνω με πρόκληση αν χρειαστεί. Και παίζει να μπω και Πέμπτη ή Παρασκευή, αυτό θα το αποφασίσουμε αύριο αν δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετός...

Πάντως ειλικρινά στο όνειρο δεν είχα μετρήσει πόσες έχουν γεννήσει από την ομάδα μας, το πρωί που το συνειδητοποίησα λέω βρε μήπως...;

Αλλά είμαστε πολλές στην αναμονή και η Ζωή κανονικά προηγείται, ποιος ξέρει...! Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE έγραψε:σιγουρα είναι σημαδιακό το όνειρο!!
μάλλον θα είσαι η επόμενη!!!

μαμά Μελίνας σε ποια κλινική γεννάς τελικά?? ζήτησες αποκλειστικό θηλασμό ή όπως έρθουν τα πράγματα??

Χιχιχι, μπορεί βέβαια να είναι και τυχαίο γιατί το 7 το αγαπάω πολύ σαν νούμερο, αλλά και πάλι πώς το ονειρεύτηκα αυτό στο άσχετο; Άγνωστη η ψυχή της... εγκύου, χαχαχα!

Η Μελινομαρία στη βιοκλινική, σωστά;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις